Találatok a következő kifejezésre: Ha a hcg-m (10 db)

Ha a hcg-m 11. napon 26, 78, akkor szerintetek megmaradt a baba?

Legjobb válasz: Nem igazán értem a kérdésedet. Ha a 11. napon 26,78, akkor az jó, hisz az annyit jelent, hogy egy 25-ös teszt már kimutatná a terhességet. Szóval terhes vagy, hisz hcg-t termel a szervezeted. Hogy megmarad-e a baba, az sok mindentõl függ, de egy ilyen adatból nem lehet eldönteni. Mindenesetre én szorítok!

Nem igazán értem a kérdésedet. Ha a 11. napon 26, 78, akkor az jó, hisz az annyit jelent, hogy egy 25-ös teszt már kimutatná a terhességet. Szóval terhes vagy, hisz hcg-t termel a szervezeted. Hogy megmarad-e a baba, az sok mindentõl függ, de egy ilyen adatból nem lehet eldönteni. Mindenesetre én szorítok!
A kérdező hozzászólása: a teherbeeséshez mentvolna, de ha tudtok tanácsot adni, azt megköszönöm :)
Még egy több mint egy heted van a mensiig! Ha sikerült, valamikor most történik a beágyazódás! Addig nincs mirõl beszélni! Türelem!!! Biztos sikerülni fog! Ha nagyon nem bírod kivárni a mensi napját, vegyél a DM-ben Clearblue tesztet, nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitív volt, de elvileg már 4 nappal elõtte kimutatja a babát! Kitartás! :) ) Sok sikert: 6 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, tudom, hogy még sok idõ van a nemvártig, csak olyan nehéz várni, már csak reménykedem, neked pedig gratula, és jó babavárást!
Köszönöm! :) Egyébként teljesen átérzem a türelmetlenségedet én sem bírtam kivárni, hogy elmaradjon a mensim! :) Szorítok Neked! :)
szia!nekem is júni 8 án nem kelleen megjönnie.Jajj, dehogy ...mopst nézem...6-án, de az még olyan messze van a 15. napon volt pé-em és ma vagyok a 19.napon 4 nappal a pé után Sztem nálad még csak most kezd beágyazódni, vagy ilyesmi. És különben is honna tudod a hcg szinted?dokival megnézetted vérvételbõl?
elõzõ vagyok!Drukkolok neked is!!!!!:) )))))
A kérdező hozzászólása: Igen a nõgyógyászom küldött, el mert motorbaleset után barnás krészínû váladékom volt, majd picit rózsaszínes lett.
A kérdező hozzászólása: jah!!! és én is drukkolok neked :)

Mit jelent ha a HCG-m 8?

Párom elment bennem, de a havim normálisan megjott. Ez két hete volt. Aztán lebetegedtem, eros antibiotikumot szedtem tegnap estig. Ma az orvosom, NEM nogyógyász, HCG tesztett csinált, az újjamból és az mondt 8-as és hogy nincs gyulladás. Ha terhes lennék kimutta volna ? És nagyon eros folyásom van sárgás suru krémszeru és viszker néha szúr. Mitol lehet ? Lehet az antibiotikum, o azt mondta attól. De a terhességet nem hoztam szóba! Légyszi segítsetek-

Legjobb válasz: Valamilyen fertõzésed lehet. Ha terhes lennél,akkor mondta volna. Biztos nem vagy terhes sztem.

Valamilyen fertõzésed lehet. Ha terhes lennél, akkor mondta volna. Biztos nem vagy terhes sztem.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Egyébként a havid óta voltál együtt férfival?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam!
Nem hiszm hoy terhes lennel, mert akkor a veranalizis kimutatta volna a chorion-gonadotropin hormonszint megnovekedeset..Tehat nagyobb a valoszinuseg, hogy nem vagy terhes.Egyebkent ha az is lettel volna, akkor sem maradt meg volna a magzat aklkora adagu Antibioticummal szemben.

Ha nő a hcg-m, de a méhnyálkahártya nem elég vastag még az uh szerint és szabin van még 2 hétig a dokim, akkor szerintetek mit lenne jó tegyek?

Legjobb válasz: Elmenni egy másik dokihoz aki most rendel, nem azon az orvoson múlik, hogy lesz baba vagy sem. Én már ugyan biztosan tudtam, hogy terhes vagyok, a dokim épp szabin volt, mikor a 6hetes uhra mentem volna hozzá, hát mentem egy másikhoz. Doki doki, és ugyan úgy megtudta mondani mit hogyan csináljak. Te is keress fel egy nõgyógyászt, biztosan tud segíteni egy másik is. Ha sikerül a baba, akkor még mehetsz a sajátodhoz, de pl ne ezen múljon, hogy nem jön össze a kicsi, mert vársz az orvosodra, hogy hazajöjjön...

Elmenni egy másik dokihoz aki most rendel, nem azon az orvoson múlik, hogy lesz baba vagy sem. Én már ugyan biztosan tudtam, hogy terhes vagyok, a dokim épp szabin volt, mikor a 6hetes uhra mentem volna hozzá, hát mentem egy másikhoz. Doki doki, és ugyan úgy megtudta mondani mit hogyan csináljak. Te is keress fel egy nõgyógyászt, biztosan tud segíteni egy másik is. Ha sikerül a baba, akkor még mehetsz a sajátodhoz, de pl ne ezen múljon, hogy nem jön össze a kicsi, mert vársz az orvosodra, hogy hazajöjjön...
Szerintem is másik doki!

Miért halvány még mindíg minden tesztem? Ha kevés a hcg-m abból lehet baj? Holnap töltöm a 7. hetet. Dokihoz jövöhéten megyek. Ugye ott van a baba?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a halvány is pozitív! :-) Nyugodj meg ott van a picurka! Sok boldogságot kívánok!:-) 12 hetes kismama

Szia! Szerintem a halvány is pozitív! :-) Nyugodj meg ott van a picurka! Sok boldogságot kívánok!:-) 12 hetes kismama
Igen, a halvány csík is csík. Ne izgulj, a baba odabent van :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Jaj nagyon várom már a jövöhetet hogy mit fogok látni! :) Addigra már szívverés is lehet hogy lesz! Sok boldogságot Nektek is! :D
Én kétszer teszteltem és mind a 2 nagyon halvány volt, el sem tudtam dönteni, ennek ellenére 38 hetes vagyok :)
Sziasztok!Én hétfõn csináltam tesztet.Halvány második csík!De csík!A válasz egyértelmûen igen Beköltözött a pocaklakó hozzád is és hozzám is!Sok Boldogságot és kitartást!
Szerintem nincs baj! Majd írd meg légyszi, hogy mit mondott a doki, mert én 1 héttel utánad megyek, én akkor leszk 8 hetes. A mostani 6 hetes uh-n még csak a petezsákot látta, a babát még nem!:( Pedig annyira bíztam benne...

Ha a béta hcg-m 0, 1 akkor az babát jelent?

Legjobb válasz: Az valószínûleg babát jelent, de inkább csak azt, hogy a pete megtermékenyült. Az még nem biztos, hogy beágyazódik és létre is jön a terhesség. Persze, ha már a mensi elmaradt, akkor ott a baba.

Az valószínûleg babát jelent, de inkább csak azt, hogy a pete megtermékenyült. Az még nem biztos, hogy beágyazódik és létre is jön a terhesség. Persze, ha már a mensi elmaradt, akkor ott a baba.
A kérdező hozzászólása: köszia a választ, akkor az egyik felén már túl vagyok, most várok :)

Mennyire áll fent a vetélés gyanúja ha 7 hetes vagyok, 30000 HCg-m, és a petezsák látszódik, de az embrió kicsi volt és még nem volt szivverés?

A HCG-m normálisan ütemben fejl?dött eddig. Vérzésem, görcseim nincsenek. A petezsák méretét nem adta meg. A doki jöv? héten már el akarja venni...

Legjobb válasz: És miért akarja elvenni? Szerintem nagyon fiatal ez a terhesség ahhoz hogy bármit is lehessen mondani hogy alakul, és akkor mi az hogy el akarja venni? Hát ez felháborító...kíváncsi vagyok a válaszodra.

És miért akarja elvenni? Szerintem nagyon fiatal ez a terhesség ahhoz hogy bármit is lehessen mondani hogy alakul, és akkor mi az hogy el akarja venni? Hát ez felháborító...kíváncsi vagyok a válaszodra.
Én is pont 7 hetes voltam, amikor elkezdtem vérezni az uh nem mutatott szívmûködést, tudtuk baj van, de a dokim mégis írt fel gyógyszert és vártunk 1 napot..... hátha. Sajna vérzés erõsebb lett és kellett a mûtét. Ezt csak azért írtam hogy lásd, nem szabad a dokidra hallgatnod, várj türelmesen és tényleg ne menj vissza jövõhéten. Nincs se vérzésed, se görcsöd, a hcg szinted tökéletes, nem is értem egy ilyen ember hogy nevezi magát orvosnak. Csak feleslegesen stresszel téged. Nyugodj meg, semmi baj, 1-2 hét múlva már szívverés is lesz biztos:) Boldog babavárást! 16 hetes kismami:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nagyon biztatóak, nagyon aranyosak vagytok! Remélem minden jól sül el... a másik dokihoz csütörtökön megyek.
Nem tudom, hogy ki ez a doki, de érdekes, amit mondott! Mi az, hogy el akarja venni! A 9. hétig várni szoktak, mert ha a baba mégsem életképes, akkor magától is elmegy. De hogy gondolja, hogy máris azt mondja, hogy "elveszi"! Hívjon vissza hetente ultrahangra és ha még 2 hét múlva sem lát szívhangot, akkor mondhatna ilyet! Másik doki, de gyorsan!!!!!!
ne menj hozzá vissza , csak két hét mulva. ha a baba mégsem él, akkor sem késö elvenni, de nagyon sok olyat hallani hogy csak 8 vagy 9. héten van szivhang. ha nem tudsz addig várni, menj egy másik dokihoz ( nem kell megtudnia) kb egy hét mulva és ne mond meg annak a másik dokinak hogy mit mondott az elsö, hanem hagyd hogy õ mit mond. sok szerencsét, irj majd mi van..
Ne hagyd magad!!!Nekem is csak 8 hetesen látszódott a szívpulzálás.Ha meg jól vagy akkor nincs ott semmi gond.A szomszédom pl. képzeld úgy bevérzett hogy a kisbabáját nem is látták de a doki mégis azt mondta hogy várjanak.Többször is bevérzett de most már 18 hetes.Úgyhogy nehogy engedd hogy elvegyék ha szeretnéd a babát.Írd majd meg hogy végül hogy döntöttél.
A hétnek megfelel a hcg-d, ugyhogy a 9. hétig inkább dokihoz se menj, nehogy valami õrültséget csináljon... Ha akkor sincs "semmi", akkor beszélhetünk a mûtétrõl, elõbb csak felesleges stressz!
Szerintem ne hagyd magad.Inkább menny el egy másik dokihoz.Nézesd meg magad nehogy el vegyék már idõ elõtt.
Hááát, én még azért várnék! Szerencsére nem saját tapasztalat, de sok ilyet olvastam már és megérte a türelem, mert a 8. hét környékén már mégis látszódott a szívpulzálás. Szerintem egy felelõsségteljes orvosnak még kellene várnia minimum 1-1.5 hetet.
Nagyon-nagyon GRATULÁLOK!!!!!! :-))))) Hát most én is nagyon boldog vagyok, hogy mégiscsak sikerült nektek! Vigyázz nagyon magadra! Boldog babavárást! 18+4hetes
Szuper!!!!!! A hcg-d nagyon jó, minden rendben lesz... Nekem ennyi idõsen fele ekkora hcg-m volt, nem is maradt meg az a babám... Minden rendben lesz! Boldog babavárást!
Jaj istenem!!Hála az égnek!!!Ne tudd meg ahogy olvastam ezt hát még a könny is összegyült a szememben!!!Õszintén nagyon-nagyon gratulálok és vigyázz magatokra!!!!!Sok-sok boldogságot és boldog babavárást!!!11 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Kedves bátoritó válaszolók! DOBOG A SZIVE ÉS MINDEN RENDBEN VAN!!! Ma voltam reggel az orvosnál és az ultrahangon - egy kis keresgélés után megláttuk a picit a dobogó szivecskéjével!!! Annyira boldog voltam!!! A férjem is ott volt, õ is látta!! Ezek után az elõbbi orvost és a mostanit is sajnos azzal kell kommentálnom, hogy elég negativ hozzáállásuk van és hogy megspórolhatták volna nekem ezt az 1 hét poklot és idegeskedést!!! De én éreztem ezt az örömérzést, és nem tudtam elhinni, hogy nem él már a baba!!!! Tudtam! Mint hogy a másiknál is tudtam, hogy sajnos nem marad meg! Köszönöm mindenki bátoritását, iszonyatosan sok pozitiv energiát és biztatást adott!!!!
Ja és mégegy ne gondolj negatívra mert akkor azt vonzod magadhoz!!!Tudom könnyû innen dumálni de próbáld meg!!Minden jó lesz!!
Hát nem is tudom mit mondjak.Szerintem az elõzõ doki volt felelõtlen vagy nem teljesen érti a szakmáját.Most akkor hány hetes vagy?Amúgy mi is orvost váltottunk mert úgy állt hozzám a volt orvosom "ha majd megmarad a terhesség".Gondoltam hát a..ád!!!!Nagyon õszintén remélem hogy minden rendben lesz!!!Tudod semmi nincs véletlen ez egy jel neked hogy ezt a hülyét hagyd ott és keress lelkiismeretesebb orvost!!!Nagyon vigyázz magatokra!!
A kérdező hozzászólása: Hát azt mondta, hogy ne nagyon reménykedjek, de azt is mondta, hogy mintha már a kezdödõ szivmükõdést látná... Olyan jelet mutatott az ultrahnag mintha, valami mozgó tárgyat talál a radar a képernyõn. Remélem jól le tudtam irni. Ez az utolsó reménycseppem. Azon kivül, hogy az embrió túl kicsit volt (remélem azóta nõtt)3, 5 mm volt, más gond nem is lenne. Mondjuk ez éppen elég... Azt mondta, hogy nem lát vérzést sem, meg hogy puha a méhem, amik mind jó jelek. A végeleges hétfõn derül ki. De például tegnap olyan rosszul voltam, hányingerem volt meg minden, nem gondolnám hogy már nem élne...Különös érzés. Volt sajnos már egy vetélésem novemberben, de akkor véreztem az elején fogva és tudtam, hogy elveszitem. És egy idõ után el is múltak a terhességi tüneteim. Most nem és ez a boldogság érzés se akar elmúlni (tudjátok mint amikor nagyon boldogok vagytok és szerelmesek, a mellkas feletti érzés, a lélekben), pedig próbáltam már magam "lebeszélni" a reményrõl, de egyszerûen nem tudom. Nem is tudom, hogy hogyan álljak a dologhoz, ha elveszitem. Arra még nem is merek gondolni.De egy szó mint száz, nem sok esélyem van. Ja és amit ez a dokinõ még elmondott az az, hogy a másik dokinak az elején meg (5. hét körül, mikor kiderült a terhességem) meg kellett volna mérnie a progeszteron szintemet, amit nem tett meg. Pedig természetes tudta, hogy egy vetélés a hátam mögött van. És ha akkor az eredmény szerint a sárgatesthormon alacsony akkor lehet még segiteni, abban a stádiumban, de már most hormont adni azt mondta, hogy túl késõ. Tényleg ennyire tehetetlen lenne az orvostudomány a korai vetélésekkel szemben? Köszönöm válaszaitokat, majd az egyedüli menedékem, mert a férjemen kivûl, csak az anyukámnak meg húgomnak mondtam el a másodikat, és eléggé egyedül vagyok ezzel. Hétfõn még mindenképpen megirom, hogy mi volt.
szia voltál a másik dokinál? mit mondott? 32.
Írd majd meg légyszi hogy mit mondott a másik orvos.Kíváncsi vagyok nagyon.Remélem minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm tényleg mindenkinek, hogy támogatottak ebben a nehéz idõszakban!!!!

Késik 3 napja. Meddig várjak? Egy hét múlva ha megcsinálom a tesztet, akkor lesz már elég hcg-m?

Késik 3 napja, de nem merek tesztet csinálni, mert amikor meg kellett volna jönnie, akkor negatív lett. Úgy gondoltam várok egy hetet.Már nem szeretnék csalódni.

Legjobb válasz: Várd ki azt a hetet,van hogy egyeseknek késõn mutatja ki a teszt. Bár nekem volt olyan, hogy egyik hónapban görcsösen akartam, hogy összejöjjön a baba, és ezért késett a mensi. Azóta boldog négy hetes vagyok. Sok szerencsét kívánok neked!

Várd ki azt a hetet, van hogy egyeseknek késõn mutatja ki a teszt. Bár nekem volt olyan, hogy egyik hónapban görcsösen akartam, hogy összejöjjön a baba, és ezért késett a mensi. Azóta boldog négy hetes vagyok. Sok szerencsét kívánok neked!
Énelég türelmetlen típusú lány vok, én szerintem már holnap, vagy szerdán vszek egy tesztet, pedig csak a hétvégén kéne megjönnie. Elég sok terhességi tünetem van, és már nayon kíváncsi vok! :) ) Mert már volt olyan, hogy vkinek ilyenkor is kimutatta a terhességet már. Ha negatív lesz, akkor a hétvégén majd csinálok egy másikat, reméelm az már +lesz! :) ) Sok sikert neked is, kitartás!
Ha lelkileg még nem vagy felkészülve, akkor szerintem is várj még egy hetet. Ne csalódj feleslegesen. Ha ott a baba, meg fog várni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!