Találatok a következő kifejezésre: Ha a havonta kb (29 db)

Ha csak havonta kb.5x veszem fel a kontaktlencsét, úgy is érvényes rá az egy hónap használhatóság?

Egy színeset vennék bulikba, más nagyobb helyekre. (pl.: mozi, pláza meg ilyenek) szerintetek? Milyen ápolók kellenek hozzá? Linkelnétek?

Legjobb válasz: ahol veszed a lencsét, ott adnak hozzá ápolót is, szakemberek. És el fogják mondani, hogy szavatossága van a lencsének, mint az élelmiszernek, ha kibontod, onnan indul az egy hónap (vagy amilyet veszel), egy hónap után ki kell dobni, vagy max. még egyszer használhatod, hogy a pl. a strandon elúsztasd.

ahol veszed a lencsét, ott adnak hozzá ápolót is, szakemberek. És el fogják mondani, hogy szavatossága van a lencsének, mint az élelmiszernek, ha kibontod, onnan indul az egy hónap (vagy amilyet veszel), egy hónap után ki kell dobni, vagy max. még egyszer használhatod, hogy a pl. a strandon elúsztasd.
A kérdező hozzászólása: De van ahol azt írták pl. (kontaktlencsés oldalon) hogy 30x viselés.. Valahol meg azt, hogy ha cdáserélem minden nap a folyadékot, akkor jó.
ahol veszed, ott adnak ahhoz a típushoz infót és az csak arra a lencsére vonatkozik. Nekem olyan volt, aminek be kellett tartani a szavatosságát, ha hordtam, ha nem. (Bausch & Lomb)

Gáz-e, ha a barátommal kb. havonta csak 2-szer közösülünk konkrétan, inkább az orális szex a gyakori? ( kölcsönösen)

Más is van így?

Legjobb válasz: Ezen most mi akar lenni a gáz? Nem igazán értem..

Ezen most mi akar lenni a gáz? Nem igazán értem..
Sztem egyáltalán nem az! ha nektek ez jó, akkor mért csinálnátok többször? Legalább így a szeretkezés egy különleges dolog a számotokra. Akik minden nap szeretkeznek, azok lehet már csak rutinból csinálják :S És ha az orális szexet jobban élvezitek, hát akkor hajrá! mindenkinek más és más =) Egyáltalán nem gáz! (véleményem szerint)
Semmi gáz dolog nincsen benne, ha nektek így esik jól, ilyen rendszerességgel akkor ennyi. Erre nincs szabály, elõírás, normatíva, hogy 2 idõszak között mennyi aktusnak kell lennie férfi és nõ között.
Egyáltalán nem gáz! Azt csináljátok, amit mind a ketten kölcsönösen akartok! Egyébként ez a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszer. Mármint az, ha csak pettingeltek.

Ha a hajam csak kb.3 havonta szeretném újrafestetni milyen hajfestéket vegyek?

Próbáltam már Kallos és Palette hajfestékeket is. A Kallos jó volt kb. 2 hónapig a Palette pedig semmit sem ér (igaz el?ször rézvörös, majd fekete voltam). Most szeretném mézsz?kére festetni a sötétbarna hajam, de nem akarom gyakran újrafestetni, mivel a hajam biztosan nem bírná (elég sokszor vasalom). A Casting Créme Gloss hajfestékek mennyire tartósak?

Legjobb válasz: akkor inkább ne is festesd. nagyon igénytelen, ha 3 hónapos lenövésed van. ha valaki festi, az fesse havonta!

akkor inkább ne is festesd. nagyon igénytelen, ha 3 hónapos lenövésed van. ha valaki festi, az fesse havonta!
Az, hogy milyen gyakran kell festeni nem a hajfestéktõl függ, hanem, hogy milyen gyorsan nõ a hajad...
3 hónap alatt akkor is elég látványos lenövést produkál, ha lassabban nõ is
A kérdező hozzászólása: de melyik lenne a legtartósabb hajfesték?
nekem a Garnier vált be (tartósság szempontjából) én 1, 5-2 havonta szoktam festeni és akkor is csak a tövét, a végét nem kell, mert nem kopik ki a festék.
A kérdező hozzászólása: köszi
casting nem rossz választás. én is ezt használom, 2-3, de volt hogy 4 hónap után szineztem a hajam (igaz én középbarna hajat sötétbarnára), így a lenövés nem annyira szembetûnõ. saját példám: lenövésem csak én láttam. barna hajra való sampont használtam így mondhatni egybeolvadt az eredeti a szinezettel. és annak ellenére h szinezõrõl beszélek...teljesen egyáltalán nem kopik le...sõõõt. talán jobban bírja mint a festék. ui: viszont a barna hajat nem fogja befogni a mézszõke szinezõ. (csak hajradírozás vagy szõkítés után)

Hogy tudom apukán behajtatni az elmaradt 4 havi gyerektartást, ha közmunkán van és havonta kb.47 ezer forint a fizuja, amit még ráadásul heti utalással kap meg?

eleve a meghatározott az havi 15 ezer..ha az elmaradást vesszük és beadom bíróságra,még ha a fizuja 50%-át is letiltják...mikor kapom meg ezt az elmaradt összeget..egyáltalán,hogy lehet letiltani,ha hetente van fizetés?!minden héten a felét?..

Legjobb válasz: "Sajnos munkanélküli vagyok." "Nem is akar igazán dolgozni,most is inkább közmunkán van mint normális munkahelyen!" Szóval munkanélkülin vagy mint Apukád, õ rá azt mondod, hogy nem akar dolgozni, mert csak közmunkán van. Ha szerinted ilyen egyszerû munkát találni akkor te miért vagy munkanélkülin? Talán nem is akarsz dolgozni igazán.

A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!Nem az a baj, hogy közmunkás..hanem a dolgozni akarásával..még együtt éltünk is, akkoris nagyrészt munkanélküli volt, mert mindig nem tetszett neki valami!!én mikor a kicsi fél éves volt el tudtam menni dolgozni, õ akkor is otthon ült..pl..nem a strandon van a hangsúly, de a gyereknek ez fontos.Én rühellem a strandot!Arra akartam rávilágítani, hogy a szükségesen kívül, mást nem tudok neki így megadni, kivéve ha valahonan elveszem!!Nem élünk mi se olyan jól, én munkanélkül vagyok, a párom keres normál minimálbért+abból még 30 ezer ft gyerektartást kifizett!Apukának van mit enni, nyilván ha futja a családjába több dohányosra!!Nehogymár én legyek a szemét, mert kérem azt a pénzt ami jár a gyerekre, mert ha együtt lennénk ennek a 3x-át kellene minimum a kicsire költse!akkor mi lenne?nem lenne ruhája, cipõje gyógyszere?!pedig akkor is a 47 ezerbõl kellene megoldja.
"Milyen APUKÁM??!a volt páromról van szó és a közös gyerekünkrõl!!!" Bocsi ezek a mondatok megzavartak. Mert a pénz nem a tied hanem a gyereké. Persze te költöd el rá, de én így értelmeztem. "mikor kapom meg ezt az elmaradt összeget", "írtam, hogy már 4 hónapja egy ft-ot se kapok!" Máskor egy kicsit bõvebben írd le, mert ez úgy jött le mint egy 22 éves diáklány azért sírna, mert nem tud strandra menni, a nagy unatkozás közben. Ha a szülõkkel él, akkor a nagyszülõk sem tudják kifizetni. Egyáltalán tudják, hogy nem fizet? Mert egy nagymama azért noszogatná a fiát. Vagy velük nem lehetne beszélni, végül is az unokájuk.
"Sajnos munkanélküli vagyok." "Nem is akar igazán dolgozni, most is inkább közmunkán van mint normális munkahelyen!" Szóval munkanélkülin vagy mint Apukád, õ rá azt mondod, hogy nem akar dolgozni, mert csak közmunkán van. Ha szerinted ilyen egyszerû munkát találni akkor te miért vagy munkanélkülin? Talán nem is akarsz dolgozni igazán.
Neki van mit enni? Neki van melólehetõsége közmunkán kívül, mert manapság több diplomával is nehéz elhelyezkedni (tapasztalat) Nem tudom, hogy két felnõtt ember, miért nem bír értelmes ember módjára gondoskodni egy gyerekrõl. Sajnos láttam ebbõl eleget bõven, akkor sem tetszett, most sem. Megkérdezhetem, hogy Ti hárman mennyibõl éltek, mert oké, hogy hajtod be a pénzt, de gondolom Ti nem 47 ezerbõl éltek hárman. Van a dolognak egy másik fele is. Beállítod itt apukát rossz fényben, könnyû rámondani egy közmunkásra, hogy dolgozni sem akar. Ki az a hü..lye, aki ne akarna jobb életet magának egy közmunkánál. De ugye a semminél az is jobb. Sajnos a dologról továbbra sem tudunk többet, mint, hogy apuka egy szemétláda, mert a 47 ezer forintból nem ad Neked még 15 ezret strandra.
A kérdező hozzászólása: Tisztába vannak vele..én értsek meg mindent, nekik nincs pénzük.Hát nekem se.Mégse mondhatom a gyereknek, hogy nincs mit enni, mert apádnak nincs pénze fizetni...de tudod az a legborzasztóbb, hogy még annyi esze sincs, hogy vegyen a gyereknek egy doboz vitamint, inkább visszahozza majdnem üresen, pedig 1500ft, de még ennyit se 4 hónap után!Ha a jelenlegi párom nem lenne, bátran kijelenteném, hogy enni nem lenne mit..
A kérdező hozzászólása: Milyen APUKÁM??!a volt páromról van szó és a közös gyerekünkrõl!!!
A kérdező hozzászólása: Megmondom miért, mert én falun lakom és sajnos nincs aki a fiam ellása.Így nem tudok munkát vállani sehol, itt meg nincs munka.9 órára érnék be dolgozni, mire elviszem az oviba, elérem a buszt, ami 1 óra utazás a közeli városokba!Próbálkoztam én munkával, de mivel nem voltam helyi így nem kellettem.Õ neki se kutyája se macskája, a szüleivel él, szakács és fürdõvárosba él, ahol van egy csomó munkahely annak aki dolgozni akar.Ez a különbség!Figyelj szerintem akinek kevés a pénze a dohányzásról szokjon le, és lesz pénze ételre.Ha most együtt lennénk nem tudom hogy élnénk meg?emiatt is lettünk külön..
"Emiatt még egy strandra se tudtam elvinni.Sajnos munkanélküli vagyok." Ha munkanélküli vagy, akkor nem tanulsz nappalin? Mert akkor nem is jár neked. A strandról meg annyit, hogy te lemondasz a strandról õ meg a kajáról azért nem ugyan az.
A kérdező hozzászólása: Hazugság, hazugság hátán soha nem õszinte.Hónapok óta hiteget, hogy majd ekkor, akkor fizet én meg várom, utolsó nap meg közli, hogy mégse..elegem van 4 hónap hülyítés után!Már 1, 5 éve ezt játsza.Végrehajtást kértem tavaly is 6 hónap után..rögtön megoldotta, hogy fizessen!Nem is akar igazán dolgozni, most is inkább közmunkán van mint normális munkahelyen!
A kérdező hozzászólása: írtam, hogy már 4 hónapja egy ft-ot se kapok!Én értem, hogy ez kevés pénz, de ha én keresnék ennyit, nekem akkor is el kellene tartsam a gyerekem.Így is meg kellett oldjam, hogy nem fizetett semmit.Emiatt még egy strandra se tudtam elvinni.Sajnos munkanélküli vagyok.
A fizetése 50 %-át az életben nem fogják letiltani. Pláne ilyen helyzetben. Egyébként bírósághoz kell fordulni, õk döntenek ilyen esetben, de gondolom ezt tudod. Nagyon kevés amit leírtál, de ha apuka 47 ezerbõl él havonta, akkor nehéz elvárni tõle hogy fizessen, mert 47 ezerbõl még 1 ember is nehezen él meg, vagyis inkább sehogy, nemhogy még ebbõl gyerektartást fizessen.
Szerintem akkor heti 3750 Ft.ot kellene fizetnie. Így 1 hónapra kijönne a 15 ezer FT De nem tudnád egy kicsit nélkülözni ezt a pénzt, amíg nem talál munkát. Mert 47 ezer Ft sem elég semmire nem, hogy 32000Ft. Eddig rendesen fizettet? Mert ha igen akkor én hagynám, hogy pár hónapig kevesebbet vagy esetleg ne fizessen.

Ha a kaáli intézetbe megyek vizsgálatokra kb 1 honapban mennyi pénzt kell félretennem rá? És minden nap kell menni? Vagy csak havonta 1szer ahogy most?

most sima dokihoz járok szolnokra.

Legjobb válasz: igen nagyon megköszönném ha elküldenéd emailben:)

A kérdező hozzászólása: igen nagyon megköszönném ha elküldenéd emailben:)
Én úgy tudom a szegedibe nem kell fizetni.
Én a pesti Kaáliba járok. Attól függ, milyen vizsgálatod vagy beavatkozásod lesz. A legelsõ alkalommal a konzultáció 13 ezer Ft. Ott megbeszélitek, mi lehet a probléma. Elfogadják a fél éven belüli vizsgálatok eredményét, de biztos lesz, amit vagy meg kell csináltatnod a saját orvosoddal, vagy velük. Árak: hormon vizsg.: 14 ezer (ezt én a saját dokimmal csináltattam ingyen), spermavizsg.: 13 ezer, elsõ UH: 8 ezer, insemináció: 45 ezer, a lombikot sajnos nem tudom. Persze plusz az injekció és gyógyszerek ára. Kb. havonta egyszer kell csak menni. Persze, mikor már "akció" van, elõtte akár 2-3-szor is szükséges az UH, hogy nézzék a tüszõ érését, de azokért már nem kell fizetni, az benne van a beavatkozás árában. Szeptember végén kezdtem náluk, most vagyok túl az elsõ inszemen, kb. 60 ezerre jött ki, plusz elõtte volt a kötelezõ konzultáció, UH, spermavizsgálat. Így összeségében 85 ezer ft körül tartunk.
2. válaszoló vagyok. Van egy árlista kivonatom, ha szeretnéd, szívesen elküldöm e-mailbe.
Kedves második válaszoló! Most készülünk lombikra. Elküldenéd nekem is azt a listát? Köszönöm.

Ha a bnöm havonta kb egy héten keresztül sokszor azt mondja h fáj a feje akkor menstruácioja van?

Legjobb válasz: Hát ha nem szokta mondani, hogy "na most megvan a mensim", akkor valószínû olyankor van meg neki.

Hát ha nem szokta mondani, hogy "na most megvan a mensim", akkor valószínû olyankor van meg neki.
Valószinûleg, ha azért mondja, mert akkor nem akar szexet. Lehet, h azt cikinek találja mondani.
Valamikor mindenképpen megvan. Ha minden más napokon közel enged magához, akkor a fejfájós napokon a mensi miatt tartja a távolságot.
Mondd meg neki, hogy te is megértõ vagy, és ilyenkor nem kívánod lerohanni. De simogatni ilyenkor is lehet. A hasát! Jól betakarva... értékelni fogja. A mellei ilyenkor érzékenyek, azzal vigyázz. Meg is csókolhatod - ha nem vadulsz vele. Bármi, ami kellemes neki, elvonja a figyelmét a gondjáról. És õ is simogathat (ha jólesik neki is - ne erõltesd) - addig se arra figyel, hogy fáj-e a feje vagy bármi más.

Szerintetek az normális, ha a szüleim soha nem hívnak fel? Illetve évente mondjuk kétszer max, ha van valami konkrét ügy (pl. levél érkezett a nevemre a címükre). Egyébként mindig én hívom õket, kb havonta 1-2 alkalommal.

És amikor beszélünk, akkor sem igazán kíváncsiak rám, csak panaszkodnak az anyagiakra (rám meg irigyek, mert én vagyok a családban az egyetlen diplomás, így jól keresek.)

Legjobb válasz: Ugyanez a helyzet velem is, amiket leirtál, én is többször megfogadtam, hogy én sem fogom már keresni az anyámat,de sajnos nem tudom megállni. Ne is törõdj vele, hivd te, igy a lelkiismereted tiszta marad!

Ugyanez a helyzet velem is, amiket leirtál, én is többször megfogadtam, hogy én sem fogom már keresni az anyámat, de sajnos nem tudom megállni. Ne is törõdj vele, hivd te, igy a lelkiismereted tiszta marad!
3 háznyira van az albérletünk, mint a szüleim lakása. Naponta többször hívnak fel, valami aprósággal. Van e mit ettünk, mit fõztem stb.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azt azért ne felejtsd el, hogy anno annak idején amikor a te szüleid voltak fiatalok, akkor nagyon nehéz volt bejutni egy egyetemre vagy fõiskolára. Akkor nem voltak állami egyetemek, mindenki maga fizette a tanulmányait, és bizony 3-4 tanulmányi átlaggal nem is igazán került be az ember. Arról nem is beszélve, hogy anno annak idején már 14 évesen (én 42 éves vagyok, és amikor én voltam diák 14 év volt a kötelezõ korhatás az iskolákban, tovább tanulni nem volt kötelezõ) sokuknak dolgozniuk kellett egyéb okok miatt. Nem hiszem, hogy a szüleid irigyek rád mert te diplomás lettél. Ha ez igaz lenne, akkor nem támogattak volna, nem tartottak volna el 20-25 éves korodig amíg az egyetemet koptattad. Egyszerûen csak elvannak a maguk gondjaival. Talán azért panaszkodnak az anyagiak miatt, mert titokban remélik, hogy a sok lemondásért amit érted tettek, hogy egyetemista lehess, néha segíted õket ha nem is anyagilag de más módon.. Segítesz nekik?? (tudod az a kijelentés, hogy bezzeg te diplomás vagy, így jobba vagy náluk, és õk irigyek.... nos erre mondják, hogy az egyetem diplomát ad, de intelligenciát nem.)
Az, hogy a szülõnek nem volt lehetõsége tanulni, nem függ össze azzal, hogy nem keresi a gyerekét. Az én szüleimnek sem volt lehetõsége tanulni, egyedüli diplomás vagyok a családban, és teljesen más vagyok, másképp gondolkodom, mint õk. Ettõl függetlenül épp az elõbb hívott anyu, hogy mi volt az orvosnál, pedig egyébként tegnap találkoztunk. Anyukaként nem tudom megérteni, hogy valakit nem érdekel a gyereke, nem hívja fel pusztán csak azért, hogy megkérdezze, hogy van, legalább heti egyszer.
Idõpont ma 12:24 Nyilván nem függ össze, hogy a szülõk tudtak-e tanulni vagy sem. De mivel anyagi gondjaik vannak, és a lányuk szerint irigyek mert sokkal jobban keres, és mert õ bezzeg diplomás míg a szülõk nem, nem gondolod, hogy a szülõknek már az is sokba kerül ha telefonálniuk kell? Nyilván úgy vannak vele, hogy ha már ilyen jól keres, fel tud minket hívni. Ha meg ingyenes a telefonálás, vagyis a szülõk bármikor ingyen felhívhatják a lányukat, akkor meg pláne nem irigység van a háttérben. Akkor csak annyi, hogy a szülõk érzelmileg sosem ragaszkodtak a lányukhoz vagyis semmivel sem jelent többet nekik mint egy távoli rokon akivel szintén havi 1-2 alkalommal beszélgetnek..Akkor ott nem a diploma, vagy jó kereset az ok. Az ok, hogy sosem voltak igaz szülõ-gyerek kapcsolatban..Ez ellen meg sokat már nem lehet tenni, csak elfogadni, hogy bár elvannak, nincs harmónia köztük.
A kérdező hozzászólása: Nem, a szüleim nem tartottak el egyetem alatt, dolgoztam. És igen, segítettem nekik egy darabig, most már nem. Ha nem a szeretet a szülõ-gyermek kapcsolat alapja, hanem a pénz, az nem jó...
A kérdező hozzászólása: Illetve megjegyzem, hogy amíg jelentõsen támogattam õket (havi 80ezerrel), akkor is csak én hívtam õket. A másik pedig az, hogy nincsenek rossz helyzetben a magyar átlaghoz képest, hidd el, tudom.
akkor nincs szülõ-gyermek kapcsolat köztetek. Te semmivel sem vagy jobb vagy fontosabb mint a sarki boltban a húsárú pultnál az eladó.
Nem normális.Anyukámmal naponta beszélek, apukámmal is heti 1-2-szer biztos.

Mennyibe kerül kb. havonta eltartani egy lovat ha a bértartás 40 ezer? Úgy h versenyzel is vele?

Legjobb válasz: 40 a bértartás, ezen túl 6-8 hetente kell körmölni a lovat, ha ugrasz, vagy kemény a talaj, akkor minimum mellsõre patkolni; e kovácstól függ, ismertem olyat, aki mellsõre új vasat 7 ezerért üt fel, sajna aki most jár ki (a másik elköltözött) 11-ért tesz fel újat, 9-ért a régit. Kell egy edzõ, ha heti egy alkalmat számolsz, az 2500-5000 között mozog/hét, szorozd fel néggyel egy hónapra, vagy többel, ha több edzést vennél. Ha nem a közvetlen közelben van a verseny, akkor lószállítót kell bérelni, és oda kell vinni a lovat, illetõleg szánnod kell valamennyi összeget rá, hogy legyen egy külön verseny felszerelésed neked is (fehér nadrág, zakó, ing, fehér kesztyû, stb), adott esetben akár a lónak is (pl. külön nyeregalátét). A lovat évente egyszer kell oltatni, a kötelezõket mindenképp adasd be orvossal (ha csak az oltóanyagot veszed meg, és te oltod be, az nem jó, mert azt senki sem fogja beírni az útlevelébe!), féreghajtózni félévente kell. Illetõleg meg kell még fizetned évente 5000 forintot a sportegyesületednek, hogy meghosszabbítsák a licenszed. Ha még nincs REV vizsgád, az is külön összes, plusz meg kell venni a REV felkészítõ könyvet is... A bértartásban elvileg benne szokott lenni a ló szálas és szemes takarmánya, az alom, a víz, a terep-, és pályahasználat, ha van, akkor esetlegesen jártatógépé vagy lószoláriumé is, illetve szoktak biztosítani nyerges hozzáférést és külön kis szekrényt, amiben a dolgaid tárolhatod. Ha a lónak valami plusz tápot, kiegészítõt szeretnél adni, az viszont ár téged terhel.

40 a bértartás, ezen túl 6-8 hetente kell körmölni a lovat, ha ugrasz, vagy kemény a talaj, akkor minimum mellsõre patkolni; e kovácstól függ, ismertem olyat, aki mellsõre új vasat 7 ezerért üt fel, sajna aki most jár ki (a másik elköltözött) 11-ért tesz fel újat, 9-ért a régit. Kell egy edzõ, ha heti egy alkalmat számolsz, az 2500-5000 között mozog/hét, szorozd fel néggyel egy hónapra, vagy többel, ha több edzést vennél. Ha nem a közvetlen közelben van a verseny, akkor lószállítót kell bérelni, és oda kell vinni a lovat, illetõleg szánnod kell valamennyi összeget rá, hogy legyen egy külön verseny felszerelésed neked is (fehér nadrág, zakó, ing, fehér kesztyû, stb), adott esetben akár a lónak is (pl. külön nyeregalátét). A lovat évente egyszer kell oltatni, a kötelezõket mindenképp adasd be orvossal (ha csak az oltóanyagot veszed meg, és te oltod be, az nem jó, mert azt senki sem fogja beírni az útlevelébe!), féreghajtózni félévente kell. Illetõleg meg kell még fizetned évente 5000 forintot a sportegyesületednek, hogy meghosszabbítsák a licenszed. Ha még nincs REV vizsgád, az is külön összes, plusz meg kell venni a REV felkészítõ könyvet is... A bértartásban elvileg benne szokott lenni a ló szálas és szemes takarmánya, az alom, a víz, a terep-, és pályahasználat, ha van, akkor esetlegesen jártatógépé vagy lószoláriumé is, illetve szoktak biztosítani nyerges hozzáférést és külön kis szekrényt, amiben a dolgaid tárolhatod. Ha a lónak valami plusz tápot, kiegészítõt szeretnél adni, az viszont ár téged terhel.
nem tudom, de azt a szakot csak akkor lehet elvégezni, ha már állományban vagy.
A kérdező hozzászólása: köszi

Érdemes mérleget venni a babónak? Mennyi ideig kell kb. méregetni? Mert lehet hogy jobban kijövök ha megveszem mintha havonta fizetem a kölcsönzési díjat.

Legjobb válasz: Ha pl közel van a védõnõ,akkor elmehetsz hozzá hetente méretni,eleinte úgyis egy hónapig úgy kell,majd havonta,és ha baj van akkor tudnak adni õk is kölcsönözni.Nekünk is így volt az elején,aztán elkezdett fogyni a tejcsi ,és érdemesebb volt enni egyet, de használtan 6000 a digitális,de sokfajta van.Ahogy jónak látod,de egy biztos,ha ott van kéznél,folyton ne méregesd,mert én is abba zavarodtam bele,hogy most miért ennyi,most miért annyi.Aztán amikor meg fogyott,mégse vettem észre,mert pont abban az egy hétben nem mértem,szval az sem jó ha állandóan méricskél az ember.

Ha pl közel van a védõnõ, akkor elmehetsz hozzá hetente méretni, eleinte úgyis egy hónapig úgy kell, majd havonta, és ha baj van akkor tudnak adni õk is kölcsönözni.Nekünk is így volt az elején, aztán elkezdett fogyni a tejcsi , és érdemesebb volt enni egyet, de használtan 6000 a digitális, de sokfajta van.Ahogy jónak látod, de egy biztos, ha ott van kéznél, folyton ne méregesd, mert én is abba zavarodtam bele, hogy most miért ennyi, most miért annyi.Aztán amikor meg fogyott, mégse vettem észre, mert pont abban az egy hétben nem mértem, szval az sem jó ha állandóan méricskél az ember.
bocsi, nem enni, hanem venni:-)
Én kéthetente járok dokihoz mázsálni. Itthon béreltünk mérleget, 2 hónapra 5.000 ft, és 4 hónapot volt itthon a mérleg. Naponta egyszer, fürcsi után meztelenül mértem mindig, és megnyugtató volt látni, hogy szépen fejlõdik napról napra.-) Szerintem elõször bérelj, aztán meglátod, hogy hogy alakul.
Nem tudom, mennyire vagy aggodós anyuka.Én nagyon, ezért nagyon hasznos nekem, hogy naponta tudom mérni abban az esetben ha például étvágytalan hetekig.Most 5 hónapos a picurka és bizony sok megnyugvást jelentett, hogy akár naponta, kétnaponta is tudtam mérni 1-1 étvágytalan idõszak alatt.Így a védõnõre sem kellett várni.
Szia! Max 2 hónapig kell a mérleg, utána már úgy is tudod hogy jóllakott -e a babád. De ha megkérdezed a védõnõd, akkor még lehet õ is tud kölcsön adni egyet. Ha olcsón tudsz vegyél (4-5 e Ft), de utána csak porfogó lesz.
Én vettem, de én nem egy babára tervezem.2.5hónapig mértem minden nap-2hónapig minden étkezés elõtt és után mértem és én örülök, hogy megvettük, pedig nem volt olcsó.Most minden héten egyszer mérem.Legalább a védõnõhöz nem kell rohangálni, mert az egy borzalmas némber, jó ha nem látjuk.18hetes baba mamája
Felesleges elõre venned. Elsõ hónapban kölcsönözd és meglátod fogod-e használni.Még sokminden mást is érdemes kölcsönözni mert rövid ideig használod õket, vagy egyáltalán nem is fogod használni.Ilyen például a mellszívó is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!