Találatok a következő kifejezésre: Ha a használt asztali parancsok (1 db)

Ha a "nem használt asztali parancsok " mappába teszek át minél több parancsikont, akkor gyorsabb lesz az indulás a gépen, mintha az asztalon lenne? Egyébként hogyan lehet gyorsabbá tenni az iditást?

Azért szeretek az asztalra pakolni dolgokat, mert igy kéznél van és nem kell keresgélni.

Legjobb válasz: Nem igazán lassítja a rendszer indulását, ha az asztalon parancsikonok vannak. A rendszer a nem használt parancsikonokat azért akarja eltüntetni, hogy "könnyebben tudd használni" a rendszered. A számítógép indítása sokmindentõl függ. Így erre nem igazán lehet válaszolni, hogy hogy lesz gyorsabb. Pl. jellemzõ a rendszerindítás gyorsaságának a javulása, ha ADSL szolgáltatással veszed igénybe az internetet, az ADSL modem közvetlenül csatlakozik a gépedben, és a gépben az ADSL modemet fogadó hálókártyában tiltod a TCP/IP protokollt. [Erre nincs szüksége a modemnek, viszont ha engedélyezve van és az IP kérés automatikus, akkor kb. egy percig foghatja a rendszert indításkor.] Ez csak egy az ezer lehetõség közül.

Nem igazán lassítja a rendszer indulását, ha az asztalon parancsikonok vannak. A rendszer a nem használt parancsikonokat azért akarja eltüntetni, hogy "könnyebben tudd használni" a rendszered. A számítógép indítása sokmindentõl függ. Így erre nem igazán lehet válaszolni, hogy hogy lesz gyorsabb. Pl. jellemzõ a rendszerindítás gyorsaságának a javulása, ha ADSL szolgáltatással veszed igénybe az internetet, az ADSL modem közvetlenül csatlakozik a gépedben, és a gépben az ADSL modemet fogadó hálókártyában tiltod a TCP/IP protokollt. [Erre nincs szüksége a modemnek, viszont ha engedélyezve van és az IP kérés automatikus, akkor kb. egy percig foghatja a rendszert indításkor.] Ez csak egy az ezer lehetõség közül.
ajánlanám hogy tedd a tálcára az ikont ami nem nagyon kell de ez se jó dolog mivel az ikonok ha nem is nagyon lassíthatják a gépet de célszerûbb azt betenni amit nem használsz mert csak zavarna (Engem zavar)Gyorsítani esetleg ha több féle lejátszód van vagyí valami programod ami nem kell azt töröld
De lassitja a geped ha sok parancsikon van kint az asztalon!Es azert akarja berakni a gep a nem hasznalt parancsikonok mappajaba a parancsikonokat mert lassitja a geped es be van rakva ez Tulajdonsagok>asztal>az asztali elemek testreszabasa>az asztali karbantartas futtatasa 60 naponkent!nekem is lassitja a gepet a sok parancsikon, pl mikor lefagy 1 program vagy jatek es utana ki akarok lepni alig tud mer ki kell keresse a parancsikonokhoz tartozo ikonokat es ez lassitja!szal ezert inkabb a startot hasznalom a programok/jatekok inditasahoz!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ps3 killzone2 multiplayerhez kell kód?

Kell hozzá kód vagy a psn ről lehet le tölteni ugy mint a gta4 nél!

0

Windows 7 mellől hogyan lehet eltávolítani a Linux Ubuntut?

3

Tudtok olyan laptoptáskát, amibe a gép mellett belefér egy másfél literes üveg is?

Tudom, hogy vannak hátizsákok, laptophoz tervezve, de én az (oldal)táskákat preferálom inkább.

0

Az avast folyamatosan az írja ki hogy trójai program blokkolva (amikor interneten vagyok és minden weblapnál). Elkapta a gépem vagy a vírus be akar jutni?

4

Szerintetek mennyiért tudnám eladni ezt a számítógépet?

Alaplap: Gigabyte GA-P31-DS3L

0

Valamilyen jó játékokat tudtok mondani?

Valami jó játék kellene PC-re,mert unatkozok..

2

Mit csináljak hiányzó msvcp60. dll fáj esetén? Többi lent

Sziasztok.

1

Hogy jobb a laptopnak, hogyha töltőről megy, vagy hogyha kihúzom a töltőt és csak aksiról? Mert már azt is hallottam hogy hagyjam fent töltőn, hiába töltött már fel és akkor az úgy jó.

4

Tudtok olyan wow cata szervert, ami instant 85 és sok magyar játszik rajta?

Aki tud az írja le pls.

0

Az új laptopomon miért nem lehet bekapcsolni a wifit? Láttam már előző kérdéseket, de nem találom sehol a megfelelő drivert. A laptopom HP Pavilion 15 n028sg.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!