Találatok a következő kifejezésre: Ha a hajszál erek (4 db)

A térd hajlatban a hajszál erek miért szakadnak el folyton, ha kiegyenesítem a lábam, és megfeszítem?

Eddig nem tapasztaltam ilyet 35 évig.

Legjobb válasz: Szerintem valamilyen vitamin hiány.vagy gyengék az érfalak. Egy érfal erõsítõt kéne venni az talán segítene. Ha nem javul érdemes lenne orvoshoz forudlni!

Szerintem valamilyen vitamin hiány.vagy gyengék az érfalak. Egy érfal erõsítõt kéne venni az talán segítene. Ha nem javul érdemes lenne orvoshoz forudlni!

Ha levágom kopaszra a hajamat, és utána egy ideig borotválom, akkor a hajszálak is meg fognak erõsödni ugyanúgy, mint az arcszõrzet szálai?

Legjobb válasz: az arcszorzet szalai sem erosodnek meg a borotvalkozastol, ez egy buta tevhit. a hajad sem fog.

az arcszorzet szalai sem erosodnek meg a borotvalkozastol, ez egy buta tevhit. a hajad sem fog.
Jól mondja az elsõ, ettõl nem erõsödik meg a haj.
Semmilyen szõrzet nem erõsödik borotválástól. Mi köze lenne a genetikailag meghatározott szõrzeted erõsségének a borotvához? Így van, semmi. Tapintásra azért kellemetlenebb a borotvált szõrzet, mert élesre vágja a penge a szálakat.
Nem erõsödik, ahogy a szõrzet sem.
A borotválástól nem fog megerõsödni, viszont sokat lehet javítani az állagán táplálkozással, odafigyeléssel. Probléma függõ, milyen pakolás a legjobb. Az olajos pakolások általában mindenkinek beválnak, de idõ kell hozzá (ricinus, mandula, kókusz, olíva, etc.). A hajszálak erõsítésére, vastagítására protein kúra ajánlott, ez is egy pakolás: tojássárgája+joghurt+olívaolaj. De ha kopaszodó területen szeretnénk serkenteni az új szálak növekedését, arra is van jó néhány megoldás. Extrémnek hathat, de hatásos: hagymapép+méz+olíva; fahéj+méz+olíva; cayenne+méz+olíva. Ezek serkentik a fejbõrben az ereket, több tápanyaggal, oxigénnel ellátva, így az alvó hajhagymák is beindulnak.
miota késik?az nem lehet hogy csak snassz nöl a melled?vagy hiztál egy kicsit?mennyi idös vagy?
A kérdező hozzászólása: Egy hete.A hõm is peteérés elõtt 36, 0-36, 1 most viszont 36, 6-36, 7 között van.
A kérdező hozzászólása: Ja és ez a reggeli nyelv alatt, de napközben meg 37, 1-37, 2. Mellette persze néha bele-bele szúr a hasamba alul.
Tesztelj holnap a reggelibõl! Szorítok, írj, hogy mi volt! Nekem is a mellem eresedése és érzékenysége volt az elsõ jel:-)))
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma teszteltem és negatív lett, neked milyen eredménye lett a tesztednek.
Igen, inkább ollóval vágd le picit a végét.
szerintem a legjobb, ha elmész fodrászhoz! a töredezett hajszálaktól, csak ollóval lehet megszabadulni, de semmiképp se csináld magad, inkább bízd egy szakemberre! Ha rendszeresen vágatod a hajad, mondjuk 2-3 havonta, akkor nem lesz töredezett, plussz használj hajvégápolót!
Igen árt, mert nem egyenesen vágja el a hajat, így szinte értelme sincs annak hogy levágod.
hát én egyszer eléggé elb*sszarintottam ilyen módon a hajam, azóta inkább kihagyom ezt a mûveltet..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!