Találatok a következő kifejezésre: Ha a hajat leveszik (2 db)

Ha a felvarratott hajat leveszik mert ugyebár lenőtt, akkor ahol összerakták az én hajammal onnantól az én hajam is levágják?

Lehet h egyértelm? de fogalmam sincs

Legjobb válasz: Szerintem megnézik, hogy hol a te hajad. Mert aki ilyeneket készít, annak tudni kell, hogy hol kezdõdik a saját hajad. Amúgy meg lehet, hogy levágatnás így is úgy is, mert a varrásnál a te hajas is sérül és benne marad a nyoma a hetek alatt.

Szerintem megnézik, hogy hol a te hajad. Mert aki ilyeneket készít, annak tudni kell, hogy hol kezdõdik a saját hajad. Amúgy meg lehet, hogy levágatnás így is úgy is, mert a varrásnál a te hajas is sérül és benne marad a nyoma a hetek alatt.
nem. mühaj felrakatnak én két fajtáját ismerem, varrás, ragasztás. a varrásnál a hajtöhöz varrják, olyan mintha rákötöznék a hajra, azt ugyan úgy leszedik és akár újból felhasználhatod. a ragasztásnál pedig egy különleges ragasztót használnak aminek van leoldója és így azt is újra feltudod használni.
Dehogy vágják le a hajad!:) A felvarrás úgy mûködik, hogy a saját hajadból vékony fonatot készítenek a fejtõhöz, és ahhoz varják a tresszelt hajat.Nagyon szép, nem látszik a pótlás, de elég kényelmetlen, én 5 éve viselem. A "ragasztásos" módszer sem jó, mert hullanak a csomók.Amúgy ezt már nem ragasztóval, hanem keratinnal illesztik.

Baj, ha télen sem szárítom meg a hajam, hanem törcsibe csavarva, illetve ha már csak kicsit vizes, akkor leveszem a törölközőt "szárítom +"?

Legjobb válasz: Ha megfelelõ hõmérséklet van körülötted,akkor semmi gond-ha viszont nem,akkor megfáznak a hajhagymák -22-25 fok alatt nem igazán ajánlom.

Ha megfelelõ hõmérséklet van körülötted, akkor semmi gond-ha viszont nem, akkor megfáznak a hajhagymák -22-25 fok alatt nem igazán ajánlom.
-alapvetõen, ha nincs tüneted...pl.nem korpásodik, akkor jó a hõmérséklet számodra.
a 22 elõtt az kötõjelnek indult-természetesen nem mínusz.tehát: 22-25 fok
Én is így "szárítom". A hajszárítótól száraz lesz és töredezett.
A kérdező hozzászólása: Háát azért nincs -22, 25 fok.Na nemáám:) 22, 5 fok van.Így hagyhatom?:) )
A kérdező hozzászólása: Tudom csak hülyéskedtem:) Köszii^^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!