Találatok a következő kifejezésre: Ha a hőm 36,6 volt, (17 db)

Ha nem tudtam minden nap mérni a hőm, a peteéréskor 36, 6 volt, most 37' (7-re várom) akkor mi van? Az enyhe megfájás (rekedség és orrfolyás) befolyásolja az ébredési hőt?

Legjobb válasz: Ha hõ emelkedésed van akkor igen. Nekem is volt olyan hogy megfáztam hõemelkédesem volt és magasabb volt az ébredésim is. De honaljban is hõ emelkedésem volt.

Ha hõ emelkedésed van akkor igen. Nekem is volt olyan hogy megfáztam hõemelkédesem volt és magasabb volt az ébredésim is. De honaljban is hõ emelkedésem volt.
A kérdező hozzászólása: ma reggel már 36, 7 volt a hõm.-tehát várhatom a mensit?ok.
szia mi a helyzet van baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést! Volt, a 7. héten barnázni kezdtem, a nõgyógyásznak nevezett ... vérszaporítót írt ki, és még az nap el is ment a baba. Ez már a 2. eset volt. 2 lány már, az elsõ 1 éves volt, amikor megtörtént az elsõ vetélés, most a második csak 11 hónapos volt, amikor elvetéltem. Sajnos ez van. Majd 1, 5 év múlva megpróbálunk összehozni egy kisfiút.

9 napja késik a menszeszem, tegnap délután negatívat teszteltem! Kicsit fájnak a melleim, sürübb, fehéres folyásom van! Semmi jele h meg akarn jönni! Ma reggeli hőm 36, 6 volt! Ez lehet terhesség hőm alapján? Ha igen mért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Ha tényleg terhes vagy akkor még azért nem mutathatta még ki ,mert esetleg nem termelt elég HCG-t a szervezeted,ami a pozitív teszteléshez kell. De ez csak egy ötlet. :) minden jót!

Szia! Ha tényleg terhes vagy akkor még azért nem mutathatta még ki , mert esetleg nem termelt elég HCG-t a szervezeted, ami a pozitív teszteléshez kell. De ez csak egy ötlet. :) minden jót!
Hat ha ez megnyugtat, nekem oktober 16-an volt az utolso menzim elso napja es hetfon, November 24-en meg negativat teszteltem. Tegnap reggel teszteltem pozitivat. Pedig hetfon mikor meglattam a tesztet, mar teljesen feladtam. Lehet kesobb volt a peteeresed. Barmi lehetseges. Sajnos a homerozeshez nem ertek, erre nem tudok valaszolni neked. Egyeduli tunetem nekem az, hogy a melleim fajnak egy picit meg erzekenyek. Remelem baba van a dologba!
Szia! Ha már 9 napot késik, elvileg mutatnia kéne valamit a tesztnek, de csak akkor, ha középidõben volt peteérésed. Az, hogy ma mennyi a hõd, semmit nem jelent. Tudni kéne, hogy a ciklus alapján hogy változott. Van aki hidegebb eleve, van aki melegebb. Reggel tesztelj 1 pisibõl, pl. Gábriel teszttel. ez patikában kapható. Drukk++++++
Szia! Nekem okt.13-án volt utolsó menszesz elsõ napja, és nov. 12. már pozitívat mutatott a teszt.....lehet nem csak 1x van a ciklus alatt peteérésed, és még nincs elég hcg a vizeletedben.

Ha a reggeli hőm 36, 6 volt, az most jó vagy nem?

nekem általában 35,9 - 36,2 szokott lenni. késik is, és nem várt a mensi sem. tünetek vannak mit gondoltok?de tesztet még nem akarok csinálni mert még félek h nem lesz + még ha bebóca lenne is. már régen próbálkozunk.

Legjobb válasz: mióta késik? Mióta hõmérõzöl? Nekem vasánap óta késik, és tegnap a teszt olyan két esélyes volt. Mintha lett volna ott valami, meg mindta nem is. Már lehet, hogy én vagyok bolond!:))

mióta késik? Mióta hõmérõzöl? Nekem vasánap óta késik, és tegnap a teszt olyan két esélyes volt. Mintha lett volna ott valami, meg mindta nem is. Már lehet, hogy én vagyok bolond!:) )
A kérdező hozzászólása: de hogy is nem vagy te bolond csak nagyon szeretnél már babócát.már régóta hõmérõzök.
A kérdező hozzászólása: igen olvastam a kérdésed. és ma nem csináltál tesztet? eredmény
szeretnénk babát, de nem görcsösen. Csak még késésem sosem volt, ezért furi nekem ez az egész. Ha alapjáraton ennyira alacsony a hõd, akkor viszont minden lehet. Tesztelj, fõleg ha már késik is.
még nem mert tegnap elhasználtam az utsót ami otthon volt, de majd ma elszaladok és veszek, csak most is épp a melóhelyen vagyok
szerintem terhes vagy


Peteérésem lenne ha tegnap 36, 6 volt a hőm, ma pedig 36, 7 a hőm?

Legjobb válasz: Ezt én is szeretném tudni, mert ovu naptár szerint tegnap volt a peteérésem, csak nekem a hõm 36,7-rõl 36,8 lett.

Ezt én is szeretném tudni, mert ovu naptár szerint tegnap volt a peteérésem, csak nekem a hõm 36, 7-rõl 36, 8 lett.
az 1 tized fok még nagyon kevés. 2.3 tized fokkal kell hogy felmenjen
A kérdező hozzászólása: De 2-3 nappal ezelõtt 36, 2 és 36, 3 volt a hõm!
A kérdező hozzászólása: És az ovu naptár szerint most 14.-én lenne!
Az ovunaptár saccol. Te jobban be tudod lõni, valószínû hogy az alacsonyabb hõdnél volt a peteérés.
A 13. napi szeretkezés tökéletes idõzítésû volt. Másnap reggelre már meg is volt az ovuláció, ezt mutatja a megemelkedett hõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, remélem sikerült is a babó!!!
Igen.
A kérdező hozzászólása: hétfõi uh-n 4 tüszõt látott az orvos, 2 db ebbõl 19 mm-es volt

Ha nem rázom le a hőméröt és előtte 36.6 volt a höméröben és ugy mérem a hömet akkor már nemjo?

mert 36.6 tal kezdtem el mérni és 36.8 lett. most akkor pé vagy nem?

Legjobb válasz: Nem jó! Mindig le kell rázni a hõmérõt, mert fals eredményt kapsz. 36,8 egyébként meg nem pé.

Nem jó! Mindig le kell rázni a hõmérõt, mert fals eredményt kapsz. 36, 8 egyébként meg nem pé.
A kérdező hozzászólása: de nekem mindig 36.8 szokott lenni pékor
sajna akkor megfog jönni nekem pl másnapra jött meg a multkor de volt hogy 34 napra is
A kérdező hozzászólása: :(( Jaj ha megjön én azt már nem bírom ki lelkileg! Nem is tudom, hogy mit csináljak akkor már. Kérjek egy teljes kivizsgálást az orvosnál? Vagy mennyi idõ után lehet ilyet kérni? 4 hónapja próbálkozunk.
Terhes voltam, kezdetben a hõm, 37fellett volt végig.Én inkább az elkeseredésedre reagálnék.Talán ha nem akarnád annyira görcsösen.A fejben sok minden eldöl.Én ugy álltam neki, hogy biztos sikerül, megsem fordult a fejemben, hogy nem.Elsöre sikerült.Sajnos a harmadik hónapban elhalt a magzat, át estem egy mütéten.Eszembe sem jut elkeseredni, a természet tudja a dolgát.Ahogy lehet megprobáljuk ujra.Pedig hidd el én is nagyon szeretnék babát.Eljön az ideje.Meglátod mikor már egy kicsit is nem akarod annyira, görcsösen.Mennyi energiádba kerül, folyton ezen töprengeni.Sok sikert kivánpk.
Együtt érzek veled, hasonló cipõben járok. Mi is minden egyes hónapban újabb és újabb dolgokkal kerülünk szembe, ami miatt nem jött még össze a babókánk. Ha legyûrûnk egy akadályt jön egy újabb. Szerintem mindenki "görcsöl" csak nem vallja be. Nem hiszem el, hogy könnyedén tovább lehet lépni egy-egy sikertelen hónapon. Én most már ott tartok, hogy azt eszem, azt iszom ami jólesik, mérem a hõmet, ovu tesztezek, teázok, tehát mindent megteszek, ami tõlem telik, ennél többet egyikünk sem tehet, és leginkább remélek. Aztán mensi után kezdõdik minden elõrõl és persze mindenkitõl azt hallom, hogy majd jön a baba, ha jönni akar és ne "gölcsöljek" rajta. Szóval én nem adok neked ilyen tanácsot, de kívánok magunknak mihamarább egy egészséges babókát!
A kérdező hozzászólása: Szerintem mind a kettõben van valami kis igaz. A reményt nem szabad feladni, de mégis nagyon nehéz. Olyan nincs, hogy ne görcsölj, mert annyira szeretné az ember, hogy nem tud, nem lehet nem erre gondolni. Ha már többszöri próbálkozás után még mindig sikertelen, akkor még jobban ez van az emberben, és csak kicsi idõre tudja isten igazán elterelni a figyelmét. Mást nem tudunk csinálni csak újból és újból próbálkozni. Sajnos leesett a hõm reggel 36, 3-ra, így már "várom", hogy mikor jön meg. Kitartást kívánok neked is, és mindenkinek, aki hasonló cipõben jár!
Sajnos akkor megjon en egy eve ebbe szenvedek mindig esik 37-rol naprol napra lefele.
A kérdező hozzászólása: Hát igazatok volt. Megjött ma reggel :(((
Én úgy gondolom, hogy egyértelmûen a 15.nap. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a gyors válaszod.jó lenne ha már sikerülne a babó. 1nappal elõtte voltunk együtt szerinted van esélyünk?
15. napon volt! Elõtte egy nappal még jó lehet, a katonák sorban álltak és várták a petécskédet ;) Remélhetõleg. Sok sikert és + tesztet kívánok! 7 hetes mami
A kérdező hozzászólása: 7hetes mami nagy gratula neked és köszönöma jó kívánságokat! remélem úgy lesz!

Mérni kell a hőmet minden nap.1-2 tized eltérés lehet gond? Az alaphőm 36.4 Két napja 36.3 tegnap 36.4 volt ma pedig 36.6! sosem méretem még nem tudom mi lehet a jó. Azt tudom ha felmegy 37ig akkor peteérés van. Esetleg egyéb fontos tudnivaló?

Legjobb válasz: Nem kell, hogy 37-ig menjen, hogy ovud legyen. Az a lényeg, hogy az alaphõd fölé menjen. Nem tudom hanyadik napon vagy, de pl. tegnap 36,4, ma pedig 36,6, lehet, hogy ma van a tüszõrepedés. Fontos, hogy mindig egy idõben mérd, még felkelés elõtt, ugyan ott.1-2 tizedeseltérés nem jelent semmit. A ciklus második felében magasabban lesz a hõd, ez is normális, a hormonok miatt van.

Nem kell, hogy 37-ig menjen, hogy ovud legyen. Az a lényeg, hogy az alaphõd fölé menjen. Nem tudom hanyadik napon vagy, de pl. tegnap 36, 4, ma pedig 36, 6, lehet, hogy ma van a tüszõrepedés. Fontos, hogy mindig egy idõben mérd, még felkelés elõtt, ugyan ott.1-2 tizedeseltérés nem jelent semmit. A ciklus második felében magasabban lesz a hõd, ez is normális, a hormonok miatt van.
Mnden a hõmérõzésrõl: babatervezok.otthona.net de a kismamablog.hu is hasznos oldal.
A kérdező hozzászólása: Minden reggel 6.15kor mérem általában ekkor kelek hétköznap. Csakis felkelés elõtt és szájban. Ma már 36.7 volt.
Ez jó jel, szépen kúszik felfelé:-) Mennyi idõd van még a nem vártig?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!