Találatok a következő kifejezésre: Ha a hőm (694 db)

Windows xp professional van agépemen. De újra akarom rakni de csak Home-om van és nemigazán tudom hogy hogyanis kell. Ha felrakom a home-ot akkor ugye két op. Rendszer lesz a gépen és ha a homeba jelentkezem be akkor ott is minden tele lesz vírussal?

és ugyanúgy ottlesznek a programok meg minden? Igazából egy teljesen tiszta vírusmentes gépet szeretnék. El?re is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Kérj meg valakit, hogy segítsen szerintem...

Kérj meg valakit, hogy segítsen szerintem...
A kérdező hozzászólása: Nem igazán tudok ezért tettem fel itt a kérdést :)
Ha valóban nem boldogulsz a vírussal, akkor tényleg jót tehet egy teljes újratelepítés. De azt tudnod kell, hogy így __MINDEN__ adatod el fog veszni, hacsak ki nem mented õket (pendrive, külsõ merevlemez, cd/dvd) Ha esetleg particionálva van a géped (a C: meghajtó mellett van még 1 partíció, vagy +1 merevlemez) akkor a fontosabb adatokat átmásolhatod a másik partícióra/meghajtóra is. http://pcinfogb.wordpress.com/2009/09/09/rendszer-telepites-.. Ez egy elég részletes leírásnak mondható, ha követed a leírtakat akkor nagy eséllyel sikerülni fog a windows telepítése.
A Sata varázslat rész után le van itt is írva minden. Remélhetõleg nem sata a vinyód mert akkor kicsit bajosabb a telepítés... http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13140
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem megköszönni. Sikerült!! Szóval ha megkésve is de köszönöm!

Ha a homo sapiens tényleg homo akkor azért halt ki?

Legjobb válasz: Ha egy csöppet is mûvelt lennél, tudnád, mekkora baromságot kérdezel.

Ha egy csöppet is mûvelt lennél, tudnád, mekkora baromságot kérdezel.

Ha a HOMA IR jó, akkor nincs inzulinrezisztenciám?

Legjobb válasz: A homa IR-t az éhgyomri értékekbõl számítják ki, ami nem jelent semmit. Nekem az éhgyomri értékeim tökéletesek. A terhelt cukrom is tökéletes. Csak a terhelt inzulinom gáz annyira, hogy az már esetemben meddõséget okoz. Tehát a homa alapján én nem is vagyok IR-es.

A homa IR-t az éhgyomri értékekbõl számítják ki, ami nem jelent semmit. Nekem az éhgyomri értékeim tökéletesek. A terhelt cukrom is tökéletes. Csak a terhelt inzulinom gáz annyira, hogy az már esetemben meddõséget okoz. Tehát a homa alapján én nem is vagyok IR-es.
en ugy tudom a homa ir az inzulinrezisztencia merteket jelzi. nekem pl 2, 4, erre, vagyis inkabb az eredmenyek alapjan nekem a doki azt mondta, hogy kozepes foku IR-em van. de inkabb az eredmenyeket veszik tenyleg alapul, ennek nincs tul nagy jelentosege. eredmenyeid milyenek?
szerintem ez nem feltétlenül igaz, mert úgy tudom, hogy a homa-t az éhomi inzulin és cukor arányából számítják. Nekem mindkettõ tökéletes, mégis súlyos IR-em van, mert a 30-60 perces inzulin nagyon durván el van szállva, és még a 120 perces sem rendezõdik
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Megkérdezhetem, hogy mennyi az értéked, ami gáz?
a homa ir-bõl egyáltalán nem látszi hogy ir-es vagy e.Azt csak terheléses cukor+inzulin eredményekbõl lehet megállapítani.

Ha a hom megemelkedett, azt jelenit volt peteeresem? Akkor mar nem lehetek terhes ha mar a hom felment, csak peteeres elott?

A tegnapig 36.2 korul volt a hom,ma reggel mar 36.6 lett,nem erdemes mar probalkozni a babaval,vagy meg lehet?

Legjobb válasz: 24 órát élet képes a petesejt! Hajrá, még van esély!

24 órát élet képes a petesejt! Hajrá, még van esély!
Próbáld meg DFU módban iTunes-szal helyreállítani. Ha nem megy, akkor lehet, hogy a kijelzõ kuka.

5 nap késés után ha a hőm visszaesik 37.1-ről 36.9-re akkor tuti meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szerintem ennyi,visszaesés nem jelent semmit!Mennyi az alaphõd?Mert ha kb 36.4-36.5 akkor odáig kell hogy vissza esen és akkor viszont meg fog jönni!Teszteltél már?

Szerintem ennyi, visszaesés nem jelent semmit!Mennyi az alaphõd?Mert ha kb 36.4-36.5 akkor odáig kell hogy vissza esen és akkor viszont meg fog jönni!Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: Ma már nem tudok tesztet venni, holnap veszek és szombat reggel tesztelek... Megírom majd...
Hát ha kibírod akkor, várj még pár napot ha nem akkor holnap reggel tesz!!!Írj majd, hogy mi lett, nagyon kíváncsi vagyok!Drukkolok!:) )) 1. v.
A kérdező hozzászólása: Semmi tünetem azok kívül, hogy fájdogál a hasam meg a petefészkem környékén szúrkál...
Én most 5 hetes 4 napos vagyok, és a teszt csak nagyon halvány. Nekem is 30 naposak a ciklusaim. Volt hogy 3 tizedet esett a hõm, de most mégis fent van és ott a baba. Szóval nyugi, lehetsz babás. Tesztelni meg csap 4 nap múlva próbálj! Drukk!
Most látom nem jól számoltam na de ez most mindegy!A lényeg hogy 2 naponta duplázodik a hcg színt!!!1 v.
Próbálj holnap is tesztelni, lehet már kimutatja(reggeli vízelet)A hcg szín 2 naponta duplázodik, akkor ha jól számolom már a 34. napodon leszel és ugye azt írtad hogy 30-32 naposak a ciklusaid!Valakinek csak az 5-6. héten mutatja ki a teszt a + eredményt!Ja, és van valamilyen tüneted?1 válaszoló!
Akkor már vagy kikellett volna mutatnia vagy megkellett volna jönnie, mert elvileg az ovut követõ 14. napon jön meg.
A kérdező hozzászólása: Ovu teszt szerint a 14. napon volt...
Lehet, h késõbb volt péd és ezért nega a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ez a 35. napom...
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem, negatív lett, de 30-32 naposak a ciklusaim... Alaphõ 36.5! Azt hittem ez már mensit fog jelenteni, de akkor ezek szerint nem feltétlen...
Írd meg. A tünetek miatt meg ne aggódj, én csak most kezdek el émelyegni, a cicim meg csak néha viszketett, most az sem. Csak a hasam szurkál meg feszít. 6 hetes vagyok. A tünetek nem szükségszerûek! Drukkolok!

Ha a hőm hüvelyben 37, 7 akkor az babát jelent? Már meg kellett volna jönnie.

Legjobb válasz: Jó eséllyel igen.Nekem 37,5 volt terhesen.De csinálj egy tesztet az már mutatja.

Jó eséllyel igen.Nekem 37, 5 volt terhesen.De csinálj egy tesztet az már mutatja.
Hú, az nagyon jó jel! :)
De jóóóó, nagyon szép hõ!! Én a helyedben két tesztet vennék. Egyet ellõnék ma, mert tuti nem bírnám ki, és a következõt pedig pár nap múlva. De ha már elmúlt a mensi napja, és sehol semmi vérzés, akkor szerintem ki fogja mutatni, ha baba van! ÍRD MEG kérlek, nálunk most nincs erre esély, legalább érted had drukkoljak! :) ))
nekem is ennyi volt a höm és babás voltam :) várjuk az eredményt!!!
Drukkolok én is:)
A kérdező hozzászólása: Messzebbrõl csináltam a képet így maradt tiszta és utána megszerkesztettem. El vagyok keseredve iszonyatosan. Annyira szeretnénk ezt a babát. Nem hiszem el... :'( egy világ omlott bennem össze...
Hát ezen én sem látok semmit, bár elég kicsi a kép
A kérdező hozzászólása: így sikerült. NAgyon negatív... :( biztos, csak káprázott a szemem. :'(
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet áttenni a képet negatívba? még azt megnézném. Bár lehet felesleges lenne...
Tudom mit érzel, hidd el! Ne keseredj el, mióta próbálkoztok? (élõben egyébkén semmi de semmi nem látszik a teszten?) 14 hós lombikbaba anyukája+19 hetes spontán kismami
A kérdező hozzászólása: most 8 hónapja próbálkozunk. Volt már egy vetélésem, 6 hetesen. Hát élõben, hol látok valamit hol nem. Nem tudom eldönteni... Hát inkább nem mint igen. :( vagy nem is tudom. Pár nap múlva megismétlem, hátha csak bújocskázik valaki. :) Gratulálok a manókhoz!! Megkérdezhetem meddig próbálkoztatok?
5 évig próbálkoztunk, én türelmetlen voltam és 6 hónap sikertelenség után mentünk kivizsgálásokra, kiderült, hogy páromnál baj van. Még próbálkoztunk egy darabig, de aztán lombik lett a vége, a 3. sikerült. Aztán mikor a lányom 10 hónapos lett, spontán bekopogott a gólya, volt nagy meglepi:) Azért ne add még fel, én drukkolok Neked! Vegyél ha tudsz digitális clear blue tesztet, nekem az volt az egyetlen ami kimutatta, a többi vagy semmit nem mutatott, vagy nagyon halvány volt. Milyen tesztet vettél egyébként? Én a helyedben vennék másfajtát és holnap ELSÕ vizeletbõl megcsinálnám!
A kérdező hozzászólása: :) Ilyen ez a gólya! :) ) A teszt neve pregnasens 2 db volt benne. Holnap elsõbõl megcsinálom a másikat. Véleltlen nem tudod hogy kell a képet negatívba áttenni?
Áttettem neked negatívba http://kepfeltoltes.hu/120419/teszt_nega_www.kepfeltoltes.hu.. én nem látok rajta 2. vonalat, szerintem holnap reggel tesztelj még egyet:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tényleg nem látszik rajta semmi. :( Még várok pár napot, lehet csak szórakozik velem a szervezetem. Köszönöm mégegyszer. :)
pontosan mikorra nem vártad?. a teszt tényleg negatív pedig nekem sasszemem van. milyen érzékenységû a teszt? 10- essel kéne megpróbálni holnap reggeli elsõböl.. és a kazettás jobb lenne, ezek a papírfecnis tesztek sokszor elmosódnak stb..
A kérdező hozzászólása: 17-re nem vártam, de volt hogy 35 napra jött meg. A 17. volt a 33. nap.
A kérdező hozzászólása: ja, a teszt 25-ös érzékenységû. Hol lehet kapni a 10-eset? Mi a neve?
szia utolsó válaszoló vagyok 10 es teszt például: qupidó, wondfo(walentin-sárga, vagy piros margaréta van a dobozon) ezeket ismerem bár én mindkét terhességemnél igaz drága(2000 ft) de megérte, vettem a clearbluet NEM A DIGITÁLISAT, hanem a simát, ez már menszi elõtt 4 nappal is kimutatja ha van baba, sokan dicsérik, igaz 50 es érzékenységû, de mégis ez mutatja ki leghamarabb, érdekes :) bár nálam mindkétszer bevált kislányom 2 éves vele 3 nappal menszi elõtt teszteltem most 11 hetes vagyok, és szintén ezzel teszteltem 4 nappal elõtte halvány pozit. próba szerencse remélem tényleg baba van a dologban írd meg mi lett az eredmény, . légyszi!!!
Simán belefér, hogy a 25-ös teszt még ne mutassa (vagy csak baromi halványan. Nekem a nemvárt napján még a 10-es is vizslatni kellett, hogy tényleg ott van-e a 2. csík. De ott volt, úgyhogyhogy te se kenõdj még el. ;) Holnap tedd fel a tesztet, várom!!! ;)
A kérdező hozzászólása: Mai teszt is nega... :(
Sajnálom, ne csüggedj, majd talán a következõ hónap összejön. Amúgy én egy kivizsgálásra elmennék helyetekbe, párod kivizsgálása 5 perc és fájdalommentes, csak lead egy kis mintát, Te meg elsõ körben egy nõgyógyászati kivizsgálás, aztán ha minden rendben akkor lehet tovább menni (hormonvizsgálat, átjárhatósági stb.) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419589_1_www.kep..
Nagyon fénylik, nemigen lehet látni, ha halvány a csík... és erõs biztosan nem, mert az látszana egyértelmûen. Picit más szögbõl fényképezz!
A kérdező hozzászólása: :) ha napközben csinálok tesztet akkor is kimutatja már?
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy!!v:) ) köszi!!! Megyek is beszerzek egy tesztet. Felbátorodtam! :) Azonnal írok ha megcsináltam. Sietek vissza.
A kérdező hozzászólása: megjöttem! :( sajnos negatív lett... :'( nem értem... :((
A kérdező hozzászólása: de várrrjjjjjj!!!!Lehet csak káprázik a szemem... feltöltöm mert mintha látnék nagyon nagyon halvány 2. at
A kérdező hozzászólása: nem, nem csak kárázik, mostmeg nem látom. azért feltöltöm, hátha több szem többet.
Töltsd fel, az enyém is olyan volt, hogy ha akarom látom, ha akarom nem! Hátha mégis van ott valami:)
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419584_www.kepfeltol.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Nem lehet megnyitni:(
A kérdező hozzászólása: nem jó lett a link, megpróbálom megint
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419584_www.kepfeltol.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
A kérdező hozzászólása: ez sem jó... hogy csináljam? :O
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419584_www.kepfe..
A kérdező hozzászólása: tiszta negatívnak látom most.. :(
kepfeltoles.hu-t megnyitod, tallózás gombra rámész, kiválasztod a képet majd legalul megnyomod a feltölt gombot. Ha feltöltõdik (lejjebb görgeted, látszani fog a kép) akkor a "direkt link a képhez" sorból kimásolod ide az egész linket és kész
nagyon rossz a kép minõsége, így nem lehet látni semmit sajna, nem tudsz jobb minõségû, élesebb képet csinálni?
A kérdező hozzászólása: próbálkozok, hátha.telefonnal csinálom az a baj.
A kérdező hozzászólása: Most mértem hónaljban 37 lett.

Ha a hőm sem ment fel és folyásom sem volt akkor nem volt peteérésem?

ez a 20, nap és még semmi.

Legjobb válasz: Sajnos akkor még nem volt peteérésed :(

Sajnos akkor még nem volt peteérésed :(
akkor még nem volt pé-d ez tuti

Hőmérőzést keztem el, csak nem tom hogyan is működik. Peteérés mikor van? Ha a hőm csökkent, vagy ha emelkedett?

Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Amikor lecsökkent, akkor kell akciózni. Mikor megemelkedett akkor már megtörtént a peteérés.Sok sikert

Amikor lecsökkent, akkor kell akciózni. Mikor megemelkedett akkor már megtörtént a peteérés.Sok sikert
Szia! A peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott bekövetkezni. Sajnos ez mindig utolag derül ki.

Ha a hőm leesett, lehet még reményem, hogy babás vagyok?

Ma kellene megjönie,de eddig semmi igaz a h?m 36.9-r?l leeset 36.7-re.De a melleimse feszülnek ami egyépként szokott el?tte már 5 nappal és nem is görcsölök pedig szoktam.Volt már így valaki,hogy a h? leeset és mégis babás volt.Segítsetek légyszives.

Legjobb válasz: Nyugi már!Az állandó hõmérés és abban a változás nem biztos,h azt jelenti babás vagy,vagy nem vagy az.Majd akkor izgulj,ha nemjött meg.Nem kell ezen aggódni!

Nyugi már!Az állandó hõmérés és abban a változás nem biztos, h azt jelenti babás vagy, vagy nem vagy az.Majd akkor izgulj, ha nemjött meg.Nem kell ezen aggódni!
Me´g megjöhet.Erre senki nem tud sok biztatót mondani.Várj egy pár napot, ha nem lessz semmi, akkor terhesség lessz, csinálj egy tesztet.
szia. Elmesélem, hogy én hogy jártam! Vártam, hogy megjöjjön és még hasgörcseim is voltak, gondoltam megjön de nem így lett. Eltelt 4nap, hogy késett és csináltam tesztet, pozitív lett, aztán két nap múlva még egyet és az is pozitív lett. majd kb 9napos terhesen elmentem a nõgyógyászomhoz és nem talált babát még hüvelyultrahanggal sem. Aztán visszarendelt egy héttel késõbb és már látható volt a petezsák és a 3mm-es babóca.Szóval elõször szerintem vegyél tesztet mert én kettõt csináltam és hidd el megbízhatóak. A "Gabreil"-nevû rendkívül egyszerû és pontos. Aztán már többet tudsz, csak jobb mint otthon ülni és agyalni, nem?!Sok szerencsét! 6 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!