Találatok a következő kifejezésre: Ha a höje (486 db)

Csak akkor lehetek terhes, ha a hőm magas? Alaphő feletti? Valakinek sikerült akkor is ha a hője nem volt magas? Csak a reggeli hő számít, az esti nem, igaz?

Legjobb válasz: Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.

Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.
Nekem nem volt magas a hõm. Mondjuk az én teherbeesésem, terhességem minden szakkönyvre rácáfolt. :-)
Szerintem ez teljesen egyénfüggõ, hogy a hõje mennyire magas. Csinálj egy tesztet, és az szerintem mutat valamit. Kedves Utolsó, elmondanád a történetedet, bátoríts egy kicsit bennünket:)
ÓÓÓ de szuper! Szívbõl gratulálok! Én is pco-s vagyok és pm alulmûködésem is van. Össze vissza van mensesem is, bár nem mondták, hogy tuti nem lehet baba, de szóltak, hogy nehéz lesz. Én is abban reménykedem, hogy ha máshogy nem majd véletlenül sikerül! Köszönöm a reményt kedves 2.!
Jó volt ezt olvasni, köszi, hogy megosztottad velünk. 3.válaszoló vagyok:) Nagy gratula a babához:) Sokan szeretnénk ilyen csodát átélni, mint most Te.
Kedves 2!!! És neked mi volt a tüneted, amibõl észrevetted a babát? És mennyi idõ után vetted észre? A teszt mikor jelezte a pozit?Köszi a válaszokat!
2-es vagyok. Én hébe-hóba csináltam tesztet, és az aktus után 3 héttel volt pozitív. :-) Tünetem semmi nem volt, csak eszembe jutott, hogy csinálok egyet (illetve a férjem azt álmodta, hogy terhes vagyok, és ez bogarat ültetett a fülembe :-)). Hála az égnek azóta sincs semmi tünetem, csak a pocakom nõ. :-)

Ha a hő leesik 3.4-re, de a menstruáció elmarad, és a hő is felugrik 37.1, 37.3-ra, akkor biztos a terhesség?

4 napja késik, és reggeli (majdnem egész napos) rosszulléteim is vannak, el?tej szer? is szivárgott... A teszt negatív, ugye lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szóval akkor újra... Ha a hõ leesik 36.4-re a (nem) várt menstruáció elõtti napon, de a menstruáció elmarad, és a hõ is felugrik 37 fölé, akkor biztos a terhesség?

A kérdező hozzászólása: Szóval akkor újra... Ha a hõ leesik 36.4-re a (nem) várt menstruáció elõtti napon, de a menstruáció elmarad, és a hõ is felugrik 37 fölé, akkor biztos a terhesség?
A kérdező hozzászólása: Csak azért írok, mert kíváncsiak voltatok. Voltam dokinál, van baba:) Köszi mindenkinek a drukkot
nem tudom, de kiváncsi lennék majd rá, hogy végül mi is lett.
Kedves Válaszolók! Ne mondjuk azt, hogy kismama, mikor nem tudhatjuk biztosra! nagyon rossz, ha aztán meg csalódik... a hõ másmiatt is megemelkedhet, ha tünetet meg sokszor csak beképzeljük, produkáljuk. bocsánat, hogy ezt írom. persze drukkolok!
sajna szerintem nem vagy terhes. ki kelettvolna hogy mutassa a teszt
én a negatív tapasztalatomat írom le. Nekem 6 napot késett, és nekem is magas volt a hõm, és egy rakás más tünet is meg volt, de sajna a 6. napon meg is jött nagyon erõs görcsölés közepette. Tehát ne éld bele magadat.
Nagyon ajánlom a CLEARBLUE tesztet(1500-2000Ft)!!Egy nemrégi felmérés szerint a legérzékenyebb teszt!! De ettöl függetlenül menj el dokihoz, mert az egyik kollegám feleégének még 6 hetesen is - volt az összes tesztje, januárban volt 1 éves a kisfiuk:)
Gravii HCG, Gabriel, Easy Perganent, ezek mind 20-as érzékenységûek. Vagy a Qupido, ami 10-es de kevés helyen lehet kapni. A Coraxra is azt mondják érzékenyebb a többinél. Simán lehetsz babás sezrintem. Sõt szereintem az is vagy, ha ezek a tünetek. Szóval nézz holnap egy újabb tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem, One Minute-val (25ml-nél jelez pozitívat). Amúgy az elsõ babánál 6. héten lett pozitív. Ugye attól lehet baba, hogy még nem mutatja? És melyik érzékenyebb még ennél is? köszi
Hát eléggé gyanús vagy, szint majdnem biztos hogy terhes vagy! Figyu ma teszteltél? Mennyit maradt el a mensid? Vegyél még egy tesztet egy érzékenyebbet és nézd meg reggel.
szívbõl gratulálok!

Ha a hő elindul felfelé, akkor biztosan nem lehet terhes az ember?

Többen írjátok, hogy a ciklus végén vagy az elején is sikerülhet a teherbeesés. Én már nagyon szeretném, elég rendszertelen a ciklusom, és ?rület, hogy csak 2-3 nap van egyáltalán esély!

Legjobb válasz: Szerintem igy szinte semmi eselyedra hogy terhes legy. Fordulj nödokihoz ö egeszbiztosan segit neked. Van ilyen köztük en is hogy sajnos csak segitseggel eshetünk teherbe,holott van mar eggy nagylanyom.

Szerintem igy szinte semmi eselyedra hogy terhes legy. Fordulj nödokihoz ö egeszbiztosan segit neked. Van ilyen köztük en is hogy sajnos csak segitseggel eshetünk teherbe, holott van mar eggy nagylanyom.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem is van egy 4 éves lányom, de a másodikkal küzdünk. Talán már nagyon akarom, az a baj. A nõdoki szerint még pár hónapot próbáljuk, aztán segít. Köszi!
Hol tartasz a ciklusodban? A hõdnek pé-kor kicsit le kell elvileg mennie, de elõfordulhat, hogy nincs hõesés, mégis van pé. Egy biztos a tüszõrepedés után egyértelmûen felmegy a hõd, és ha terhes vagy, akkor marad is fenn! ha közben lemegy, és már nem tud visszamenni, akkor nem sikerült sajnos! Mivel írtad, hogy rendszertelen a ciklusod, bármikor lehet pé-d! Tudom, nekem is kicsit rendszertelen, és a hõgörbém sem mutatott ki mindig egyértelmû pé-t! Ilyenkor nem lehet annyira idõzítetten szexelni, meg amúgy is, amikor jólesik!!!! Csak bízz magadban, és a párodban, hogy megcsináljátok!!!!
A kérdező hozzászólása: A doki baciûzésre kúpot írt fel, azt mondta, addig ne próbáljuk. Mire elfogyott a kúp, a 15. napon voltam, és a hõ 36, 8-tól ment föl. Úgyhogy azért próbáljuk, de szerintem ebben a hónapban lekéstem.

Az baj ha a hoban jatszik es vizes lesz?

Van egy 5 es fel honapos staffim es elkezdet hulani a ho es o ahogy jatszik tiszta viz lesz ez nagy baj?

Legjobb válasz: Nemhiszem hogy baj ha vizes lesz. De miután játszott egybõl vidd be a házba és alaposan szárítsd meg.

Nemhiszem hogy baj ha vizes lesz. De miután játszott egybõl vidd be a házba és alaposan szárítsd meg.
En is most jottem vissza a keverek kistestu kutyammal, voltunk egy jot setalni a parkban. Szerintem nem baj, o is a hoban ugral, pedig mar 10 eves.:) De ahogy abbahagyta a jatszast, vidd be es szaritsd meg. Jo szorakozast minden kutyasnak.;)
Szerintem nem, csak játék után törölgesd, szárítsd meg.
Az én kis spánielemnek ez az elsõ tele 8 hónapos. Folyamatosan tiszta retek a lába, meg a hasa, mert imádja a vizet, és folyton bele tapicskol. A múltkor, mikor esett a hó, már össze volt fagyva a bundáján a jég, de csak nem húzódott be a meleg helyére (bejárásuk van a kazánházba, ahol nagyon jó idõ van). Azóta nem csinálja. Szerintem rájött, hogy ez nem jó neki. A kutyák nem kisgyerekek, tudnak vigyázni magukra.

Ha a hő mutatja a pé-t egyértelmüen akkor tuti volt is?

hirtelen leesett majd hirtelen fel és azota böven alaph? felett van 0,5 fokkal és hónapok óta rendes szabályos mensi van.szoval igy biztos?nem lehet hogy pé nélküli a ciklus?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy minden ok, de ha kételkedsz menj el Rossmannba vagy hasonló helyre, vegyél 2-3 ovus tesztet és amikor ideje van nézd meg hogy mit mutat. De szerintem semmi gond. Miért gondolod hogy nincs pé?

Nagyon valószínû, hogy minden ok, de ha kételkedsz menj el Rossmannba vagy hasonló helyre, vegyél 2-3 ovus tesztet és amikor ideje van nézd meg hogy mit mutat. De szerintem semmi gond. Miért gondolod hogy nincs pé?
A kérdező hozzászólása: nem gondolom inkább félek a csalodástól.mert hogy ebben a hónapban tényleg minden passzolt, és reménykedem, még néhány nap és kiderül

Ha a hőnk felmegy 37-re akkor tuti volt ovu?

Legjobb válasz: Nem! Az ovulációhoz fent is kell,hogy maradjon. Akinek csak próbálkozik megrepedni a tüszõ, annak is felugrik, csak utána le is esik!

Nem! Az ovulációhoz fent is kell, hogy maradjon. Akinek csak próbálkozik megrepedni a tüszõ, annak is felugrik, csak utána le is esik!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, nekem 37 napok óta

Az már jó jel, ha a hő a cl föltött marad? De csak kicsivel...

cover line

Legjobb válasz: Ha a CL fölött van az mindig jó,de babóra csak akkor utal,ha már a mnesid is késik,és még mindig magasan van!

Ha a CL fölött van az mindig jó, de babóra csak akkor utal, ha már a mnesid is késik, és még mindig magasan van!
A kérdező hozzászólása: kedden kellet volna nem megjönnie, de tegnap negativat teszteltem. Hõm a cl fölött van, ami nekem 36, 5, de csak 2 vel...azaz 36, 7.

Biztonság szempontjából mi a jobb, ha a hóban (nem jégen! ) meg van patkolva a ló (és van benne hókivetõ) vagy ha mezítlábas?

A ló fizikális és egészségügyi szempontját tekintve gondolom jobb ha mezítlábas. Heti 2x van lovagolva.

Legjobb válasz: Én a kovácsot kérdeztem meg, mert elég jóban vagyunk, hogy mondja meg õszintén, mit ajánl télre. Ha nem heti hat napot megy a ló, meg ugrik, vagy komoly síkmunkát csinál, azt mondta, hogy akkor jobb leszedni róla a patkót. Fõleg, ha hetente kétszer van lovagolva.

Én a kovácsot kérdeztem meg, mert elég jóban vagyunk, hogy mondja meg õszintén, mit ajánl télre. Ha nem heti hat napot megy a ló, meg ugrik, vagy komoly síkmunkát csinál, azt mondta, hogy akkor jobb leszedni róla a patkót. Fõleg, ha hetente kétszer van lovagolva.
A kérdező hozzászólása: Rendben, nagyon szépen köszönöm!
Mindenképp a mezítlábasság, de nem csak télen. Ez a természetes, a patának, lábnak is jó. Akkor patkolj ha irdatlanul töredezett a patája (de akkor is elõször takarmánykiegészítõkben gondolkodj) vagy ha sokat jár betonon.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a tanácsot!
Hó alatt lehet jég, hiszen ez a kettõ együtt jár. Télen elég ritkán kell patkó a lóra.
Én is megkérdeztem a kovácsot. Nekem azt mondta hogy ha nincs rendszeresen lovagolva akkor nem kell hókivetõ mert az nem tesz jót a patájának. Én nem azért patkoltatom a lovat mert törik a patája vagy mert betonon jár. Megkaptam már egy kedves lovastól hogy akkor minek. Sárban sem utolsó, nagyobb akadályokat ugratni fõleg füves pályán patkó nélkül életveszélyes.
sarok nélkül a patkó sokkal jobban csúszik, mint ha mezítláb lenne (pl. vizes füvön meg a patkó életveszélyes), de szerintem is a kovácsot kérdezd, fõleg ha megbízható! viszont vídia sarokkal ellátott patkó az, ami még jégen is megfogja a lovat, azt viszont csak akkor ajánlom, ha vagy kicsavargatod a sarkakat lovaglások után (amit nem fogsz, mert elég szívás a 4 sarkot ki-be csavargatni, fõleg télen, lefagyott ujjakkal), vagy ha homokos helyen van a ló, beton aljzatú boxba nem ajánlatos!
Patkó akkor kell, ha a ló betonon, vagy egyéb kemény talajon közlekedik, ha ugrik, ha kocsizik, ha a patkó helytelen láb-, vagy pataállást korrigál, vagy egyéb sérülés, betegség indokolja a felütését. Egyébként felesleges. Jó talajon, heti kétszer lovagolva felesleges rá, ha amúgy jók a lábai.

Tapasztalatra lenne szükségem! Akkor is fennállhat terhesség, ha a hő csak 36.6-36.7-ig megy fel, mert az alaphőm nekem 36.3?

Küldenétek ilyen görbéket, aki +at tesztelt és nem volt túl magas a h?je.

Legjobb válasz: Ugyan ebben a cipõben járok mint te! Én is keseredetten nézem reggelente a hõmet, mert mindig 36,5-36,6 között mozog, de nekem is alacsonyabb az alaphõm. Íme a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f19e815a601fd31cbf0248..

Ugyan ebben a cipõben járok mint te! Én is keseredetten nézem reggelente a hõmet, mert mindig 36, 5-36, 6 között mozog, de nekem is alacsonyabb az alaphõm. Íme a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f19e815a601fd31cbf0248..
Mégegyszer mert nem lehet megnyitni bocsi.: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f19e815a601fd31cbf0248..
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha valaki írna hogy ilyen hõvel is sikerülhet a baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!