Találatok a következő kifejezésre: Ha a hímvesszője nem (5 db)

DETTO.
Sosem törlöm le , aki 1-2 csepp pisin kiakad az meg is érdemli, ez túlzás szerintem. nem ettõl lesz büdös a pénisz. ([email protected]ás után sem mosom meg a lyukam)
A férjem így tanulta az anyukájától és a kisfiamat is erre tanítjuk. :) Örülök, hogy más férfiak is vannak akik szerint nem trendi a foltos alsó. :) )
Ez jó szokás én is igy csinálom mert higénikusabb.
Azért jó tudni, hogy nem csak én ügyelek erre. Szóval, igen, én is leszakítok egy darab WC-papírt és abba törlöm dolgom végeztével, hogy ne az alsógatyám legyen pisis.
Én is így szoktam, nem szeretem ha foltos lesz az alsónadrágom :)
Én megmosni szoktam és utána szintén wc papírral törlöm szárazra.
Én is szintúgy, sokkal higiénikusabb és nem lesz szaga. Barátnõm elmondása szerint ennek köszönhetem a sok spontán orál szexet, mivel tudja, hogy biztosan tiszta vagyok. Abszolút nem túlzás, sokkal több embernek kéne erre odafigyelnie..
ha ennyi ember szerint jó, akkor ma is tanultam valamit. :D úgyis nemrég újítottam be a vizelés elõtti kézmosást XD (torrente :D) [f816a0b97b7ea8f73d61ba72082b7ed6]
Hát igen, nehogy már a nejemnek elõl sárga, hátul barna csíkos alsókat keljen kimosnia utánam!
A kérdező hozzászólása: Esetleg hagyjak fel e szokásommal?
Remélem, sok ilyen férfi van, mert nõi szemmel nagyon undorító dolog, ha valaki nem használja a WCpapírt... :-/ (és a szappant)
Ülj bele, pl.
Nem szabad neki azt hazudni, hogy nagy. És azt se mondd, hogy kis bohóc nagy cirkuszt csinál vagy hogy nem a méret a lényeg. Csak mutasd meg neki, hogy szereted azt a részét is. A 7-es jól leírta hogy.
Kuka
Szerintem is sokat kellene mondani neki, hogy ez igy rendben van, és ha élvezed vele a szexet sokat mondani, hogy milyen jó volt vele. Sajnos az ilyen komplexusok nagyon nehezen oldódnak egy férfinél, mert nagyon bele tudja magát lovalni. Ha nagyon nem boldogulsz vele, akkor egy szakembert legalább tanácsadás szintjén kérdezz meg akár privát mailben is. Õ naponta találkozik ilyesmikkel egészen biztosan tudja hogyan a legkönnyebb feloldani.
Akkor vesztes, ha elõre elkönyveli úgy, hogy még nem is próbálta! Vedd rá, hogy szeretkezzetek, Te meg emeld ki, mennyire élvezed a szexet!
Járkálj elõtte meztelenül és ha látod hogy feláll neki játszadozz el a farkával úgy hogy nézegeted neki. Az én pasimnak 14 centis. Neki is hasonló baja volt de már tetszik neki hogy amikor játszadozom vele nézegetem. 24/L
Próbáld a tudtára adni, hogy kis bohóc is csinálhat nagy cirkuszt. :)
A kérdező hozzászólása: amugy a baratom kedves jo fej uri ember jol nyal fel all neki de mikor a faszat kene hasznalnia ugymond teljesen mas lesz mint ha szegyelne amije van
Pont azért mert akkora neki, bár szerintem az nagyjából az átlagos méret. Úgy hogy nem igazán értem miért aggódik. A rendes szex elõtt volt petting köztetek? Lehet hogy azt se szokta még meg, hogy meztelenül legyen elõtted, pont a látvány miatt...
Hát, brutálisan tart a dologtól, a mérete miatt. A szex nélküli életben érd el hogy nagyon bízzon benned, az ilyesmi ráterjed a szexuális életre. Valószinûleg vannak rossz tapasztalatai, vagy túl sokat olvasgatott interneten a "13cm az kevééés" (holott egy nõ úgy is eltud élvezni hogy nem érnek hozzá - kevesen érik el, de mindenki képes rá), meg a szex amúgy sem arról szól hogy "milyen a f**za meg a pi**ja" valakinek". Szerintem tele van tévhittel, nyugtasd meg, és ne követeld tõle, hanem szép lassan vezesd bele a dologba.
A kérdező hozzászólása: fel all neki de aromira feszult akkor is
szerintem csak rajtad múlik minden. elégítsd ki jól orálisan, közben beszélj hozzá, hogy mennyire élvezed meg ilyesmi tuti utána nem fog ilyeneken gondolkodni, mert látja te élvezed nagyon a szerszámát.

A nőket nem zavarja, ha tág a hüvelyük a férfi hímvesszőjéhez képest? Ekkor is a férfira fogják, hogy kicsi a szerszámja?

Legjobb válasz: igen, a nõk mindig megtaláéják a hibát ... hát nézd, mérd le, és ha 18 körüli, akkor ne hibáztasd a srácot ...

igen, a nõk mindig megtaláéják a hibát ... hát nézd, mérd le, és ha 18 körüli, akkor ne hibáztasd a srácot ...
Én sosem fikáztam egy szerszámot sem a mérete miatt, pedig én tágulok rendesen.
sztem sok nõ nemis tud róla h tág lenne
Ez nem feltétlenül a mérettõl függ!Rengeteg póz van, ami kielégíti a nõket és nem kell hozzá hatalmas pénisz!!!Sztem nézz utána!!!:)

Mennyire gátolja a teherbe esést ha a páromnak csak 12 cm a himvesszöje és hamar elélvez én meg sajnos nem tudok elélvezni?

Legjobb válasz: szerintem nem gátolja!!!!!bár akkor kicsit szex után a popsit megkell emelni ,vagy gyertyaállásban kell állni. de atol hogy nemtudsz elélvezni ennek semmi köze!énsem tudok sajna az én férjem is gyorsan elélvez!

szerintem nem gátolja!!!!!bár akkor kicsit szex után a popsit megkell emelni , vagy gyertyaállásban kell állni. de atol hogy nemtudsz elélvezni ennek semmi köze!énsem tudok sajna az én férjem is gyorsan elélvez!
Semennyire.A hüvely hossza kb:10cm, tehát elvileg célba érnek.De a hüvely faláról is felkerül aki fel akar.Ha gondolod aktus után állj gyertyaállásba egy 20 percre ha bírod.Én az elsõvel estem nehezen teherbe így elsõre sikerült.Mondjuk nekem még a méhem is hátra hajló. Azon, hogy ne élvezzen el hamar tud Õ maga segíteni.Csak gyakorlás kérdése.A párom itt a neten talált oldalakat, ahol jó tippeket adnak, és alkalmazni is lehet õket.Nagyon jó eredményeket lehet elérni.Azt hiszem ezen az oldalon találta:http://www.femina.hu/szex Sok szerencsét.
Ez nem a teherbeesést gátólja hanem a kielégülést.Jó szar lehet a nemi életetek.
ki ez a hülye már megint!!!! Aki bedumál ide!!!!!nincs is más dolga!
A 12 cm bõven elég ahhoz, hogy a spermiumok a megfelelõ helyre kerüljenek. Az hogy nem élvezed a szexet nem befolyásolja a teherbe esést! Ha a párod rendszeresen beléd élvez, és nem használtok fogamzásgátlót, akkor más a gond. Ilyenkor jön jól egy kivizsgálás.
Az orgazmusról csak annyit, hogy azért van egy kis köze, hogy könnyen esel-e teherbe.Ugyanis a ritmikus összehúzódások hatására amit kivált, gyorsabban célba sodorják a spermiumokat.De anélkül is teherbe lehet esni.Csak orgazmus elérésekor nagyobb az esély. Üdv:2-ik voltam.

Ha a párom hímvesszője nem került a hüvelyembe, lehetek terhes?

Csak kielégitettük egymást és a kezével egyszer a himvessz?jét fogta utána a bugyimba nyult, lehetek terhes???

Legjobb válasz: Ha jutott spermium a hüvelyedbe, lehetsz terhes. Persze erre ultramikron az esély, hiszen a spermiumok megjelenéséhez a párodnak el kellett élveznie, vagy legalábbis az izgalmi állapot azon szakászában kellett lennie, amikor már elõváladék jelent meg hímvesszõje hegyén, pont bele kellett ebbe nyúlnia, illetve ha ez meg is történt, ahogy leírtad, nagyon kis adag sperma kerülhetett a bugyidba, hüvelyedbe, másrészt nem kilövellés formájában, azaz a spermiumok nemigazán kaphattak löketet, hogy elússzanak a petesejtjeidig. Szóval én nem aggódnék, biztos nem vagy terhes, de máskor biztos ami biztos, figyeljetek oda, hogy a férfi elélvezése után mi hova kerül. :)

Ha jutott spermium a hüvelyedbe, lehetsz terhes. Persze erre ultramikron az esély, hiszen a spermiumok megjelenéséhez a párodnak el kellett élveznie, vagy legalábbis az izgalmi állapot azon szakászában kellett lennie, amikor már elõváladék jelent meg hímvesszõje hegyén, pont bele kellett ebbe nyúlnia, illetve ha ez meg is történt, ahogy leírtad, nagyon kis adag sperma kerülhetett a bugyidba, hüvelyedbe, másrészt nem kilövellés formájában, azaz a spermiumok nemigazán kaphattak löketet, hogy elússzanak a petesejtjeidig. Szóval én nem aggódnék, biztos nem vagy terhes, de máskor biztos ami biztos, figyeljetek oda, hogy a férfi elélvezése után mi hova kerül. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!