Találatok a következő kifejezésre: Ha a héten rendben (69 db)

Milyen ha beindítják a szülést? 39 hetes ikres kismama vagyok. Senki nem gondolta, hogy eddig húzom. Minden rendben van, de ha a héten nem indul be, a jövő héten beindítják a szülést.

Legjobb válasz: Többféle lehetõség van. Nekem is beindították tavaly, kezdték azzal, hogy felhelyeztek egy ballont 24 órára (nem fájdalmas, felhelyezés után megtöltik vízzel, nem is érzed), hogy az tágítsa a méhszájat. Nekem ez erõs jóslófájásokat okozott, délután 3-tól másnap hajnal 5-ig, már 5 percesek voltak, de sajnos csak jóslók, alig tágultam. Az a jó, ha kiesik a ballon, akkor jól tágulsz. Van, akinek zselével próbálnak indítani, nekem az kimaradt. A végsõ megoldás az oxitocinos infúzió, az erõs méhösszehúzódásokat okoz (magyarul vajúdsz). Az 1-2 próbálkozásra be szokta indítani a dolgokat. Nálam sajnos nem mûködött, így császár lett, de nagyon sok pozitív példáról tudok, akiknek megindult így a szülés. Ne izgulj, ha beindítják, már jó kezekben vagy, felügyelet mellett, nem lesz baj.

Többféle lehetõség van. Nekem is beindították tavaly, kezdték azzal, hogy felhelyeztek egy ballont 24 órára (nem fájdalmas, felhelyezés után megtöltik vízzel, nem is érzed), hogy az tágítsa a méhszájat. Nekem ez erõs jóslófájásokat okozott, délután 3-tól másnap hajnal 5-ig, már 5 percesek voltak, de sajnos csak jóslók, alig tágultam. Az a jó, ha kiesik a ballon, akkor jól tágulsz. Van, akinek zselével próbálnak indítani, nekem az kimaradt. A végsõ megoldás az oxitocinos infúzió, az erõs méhösszehúzódásokat okoz (magyarul vajúdsz). Az 1-2 próbálkozásra be szokta indítani a dolgokat. Nálam sajnos nem mûködött, így császár lett, de nagyon sok pozitív példáról tudok, akiknek megindult így a szülés. Ne izgulj, ha beindítják, már jó kezekben vagy, felügyelet mellett, nem lesz baj.
Szia! Nekem is indították. Elõször burkot repesztettek, ez egyáltalán nem fáj. Ha nem indulnak be a fájások ettõl akkor jön az oxitocin infúzió. A vajúdásnál emiatt erõsebbek a fájások, de ki lehet bírni. Én megkértem õket, hogy ne kelljen feküdnöm, mert az nem bírtam. Így 4, 5 óra alatt meg lett a kisfiam. Ne izgulj! Minden rendben lesz. Jó szülést neked! 3 hónapos baba anyukája
De jó neked...! :) Gratulálok a két babához! Nekem elõször infúziót kötöttek, bár már 2 ujjnyira nyitva voltam, de egyáltalán nem voltak fájásaim. Aztán úgy kb. 1-2 óra múlva repesztettek burkot. Nagyon jól reagált a szervezetem, gyorsan tágultam, így burokrepesztéstõl számítva kb. 3, 5 óra múlva meglett a babó. Ha ikreid vannak és nincsenek befordulva, valószínûleg császározni fognak. Neked mit mondtak? Hogy fekszenek a babák? Gyors és könnyû szülést kívánok!
Én elõször kaptam az infúziót, majd méhtágító injekciókat, stb. Állítólag fájdalmasabb, mint a sima szülés, de ki lehet bírni! Az a jó az egészben, hogy "hamar" túl vagy rajta.
Valaki már korábban jól írta, hogy ikerszülés esetén, ha nincs mindkét baba befordulva, császároznak. Én még azt tenném hozzá, hogy szerintem ilyenkor nem indítanak szülést, ha mágától nem indul a betöltött 41 vagy 42. hétig (ebben nem vagyok biztos), akkor ugyancsak császár.
Hát nekem zselét raktak fel, az egybõl meghozta a fájásokat, de egybõl 2 percesek voltak, szünet nélkül, és nagyon erõsek. Én a végén már ordítottam a fájadlomtól. Ha úgy indítják meg, az fájdalmasabb, de felgyorsítja a dolgokat. A burokrepesztés szerintem nem hoz ilyen erõs fájásokat, csak olyanokat, amilyenek amúgy is lennének a természetes módon.

Ha a 30 -ik héten átlagos volt a magzatvizem a 38-ik héten pedig az átlagosnál több, az jelenthet bajt? Cukor még a 30 hetes vérvételen is rendben volt. Szerintem azzal nem lehet gondom. Aggódok nagyon

Legjobb válasz: Nálam annak idején a 32. héten még normál volt a magzatvíz, a 36. héten pedig az átlagosnál több. Én is megijedtem, de az orvosom megnyugtatott, mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert EDDIG a baba rendben volt (se a vérvétel, se UH, ill. 4D nem mutatott semmilyen problémát) akkor most sincs semmi baj vele, és ilyen nagyon sok kismamánál elõfordul. Azt is mondta, hogy a picivel több magzatvíz az esetek többségében nem utal semmiféle betegségre vagy rendellenességre. Ha lenne vmi gond, már rég kiderült volna. Ha nálad is a 30. hétig átlagos volt,és mindent rendben találtak, nem hiszem, hogy a végére olyan probléma lenne, amit már ne vettek volna észre! Ha mégis nyugtalankodsz, keresd fel az orvosod és beszélj vele! A kisfiam egészségesen született!

Nálam annak idején a 32. héten még normál volt a magzatvíz, a 36. héten pedig az átlagosnál több. Én is megijedtem, de az orvosom megnyugtatott, mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert EDDIG a baba rendben volt (se a vérvétel, se UH, ill. 4D nem mutatott semmilyen problémát) akkor most sincs semmi baj vele, és ilyen nagyon sok kismamánál elõfordul. Azt is mondta, hogy a picivel több magzatvíz az esetek többségében nem utal semmiféle betegségre vagy rendellenességre. Ha lenne vmi gond, már rég kiderült volna. Ha nálad is a 30. hétig átlagos volt, és mindent rendben találtak, nem hiszem, hogy a végére olyan probléma lenne, amit már ne vettek volna észre! Ha mégis nyugtalankodsz, keresd fel az orvosod és beszélj vele! A kisfiam egészségesen született!
Szerintem ne aggódj, ha az orvosod nem mondott semmit, hogy baj lenne, akkor biztosan nem baj!

10. hetem taposom, eddig nem volt semmi panaszom ugy ertem verzes vagy barnas folyas. Azt mondjak a 12 hettöl nem kell annyira aggodni hogy elvetelek, ha eddig minden rendben bizhatok benne hogy igy is marad?

igaz hogy meg ilyen korban is csak ugy egyszerüen felszivodhat a baba?annak nincs semmi jele,csak UH-n nem lesz semmi?igaz?hiszen mar van vagy 4cm a baba,az csak ugy eltünik?

Legjobb válasz: Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!

Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!
Én nekem a 9. héten derült ki, hogy már nincs szívmûködése. Semmit problémám sem volt, csak egy pici barnás folyásom volt, azért mentem el a dokihoz. A mûtétig sem volt semmi panaszom, se vérzés, se görcsölés. Szerintem ne foglalkozz ezzel a gondolattal túl sokat. Inkább örülj a terhességnek és a szép dolgokra koncentrálj. Boldog baba várást kívánok neked!
Én is eddíg végig paráztam, de ma hogy betöltöttem a 13.hetet már egybõl egy kicsit jobban érzem magam. Éljen a második trimeszter! :-) Amúgy én is úgy hallottam 5. és a 9. hét között megy el a legtöbb baba, szóval azért innentõl már talán egy kicsit nagyobb nyugi van. A lényeg hogy azért ne egész lekedbõl aggódj, az maradjon csak meg egy kis hátsó gondolatnak! És állj pozitívan a dolgokhoz!!!! Hidd el én tudom milyen hosszúnak tûnik még ez az egy-két hét, de tényleg hamar elmegy! Meg persze az egész babavárás is, szóval élvezd ki amíg csak lehet! Kitartást és jó egészséget nektek!
Szia! Én okt 12. re vagyok kiírva, bár elõbb fogant és 1-2 nappal nagyobb mindig az uh-n. Én hétfõn leszek 12 hetes, kedden megyek az uh-ra és eléggé izgulok én is. Nekem már volt vetélésem decemberben, akkor 7 hetes voltam. De most a tünetek is elég kitartóak voltak, most kezdenek múlni a rosszullétek és remélem minden rendben lesz:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valaszokat, probalok pozitivan hozza alni de nem tudom kitörölni ezeket a buta gondolatokat. igen nekem oktober 20-ra mondtak a baba erkezeset, nagyon varjuk sziasztok
Szia! Én 11 hetesen és 6 naposan kerültem kórházba (12 hét elõtt 1 nappal) mert hirtelen egyszer csak ömlött belõlem a vér. Szerencsére nem vetéltem el, most 18 hetes vagyok és 2 hete derült ki az, hogy mélyen tapad a lepény. Valószínû ezért volt a vérzés. Amióta kijöttem a kórházból, minden héten barnáztam 1-2 napig. Kb. 2 hete elmentem dokihoz, ekkor mondta, hogy mélyen van. Kaptam vérzéscsökkentõt (Dicynone) és azóta megszûnt a barnázás. Remélem késõbb a lepényem is fentebb vándorol. A baba amúgy jól fejlõdik, neki nincs semmi baja. :D 18 hetes kismami.

Mennyi az esélye, hogy genetikailag beteg lesz a baba ha a 12. heti uh-n minden rendben volt és nincs a családban beteg? nyaki redő 1, 1mm

Legjobb válasz: A 18-19. héten csinálnak majd genetikai uh-t, ott megnézik, hogy a fõbb szervek megvannak-e, mûködnek-e. Ha ott minden rendben lesz (és miért ne lenne), akkor nagyon-nagyon valószínû, hogy egészséges kisbabád lesz! Addig is koncentrálj arra, hogy minden rendben!

A 18-19. héten csinálnak majd genetikai uh-t, ott megnézik, hogy a fõbb szervek megvannak-e, mûködnek-e. Ha ott minden rendben lesz (és miért ne lenne), akkor nagyon-nagyon valószínû, hogy egészséges kisbabád lesz! Addig is koncentrálj arra, hogy minden rendben!
Nagy esély van arra, hogy egészséges lesz, de szerintem arányszámokkal nem érdemes dobálózni.Hiddd el minden ok, fõleg ha 35 év alatt vagy, és ahogy írod a családban nincs beteg , szval ne is törd ezen a fejed, gondolkkodj mindig pozitivan!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Egészséges a baba köszönöm a biztatásokat mindenkinek további sok sikert!

18-hetes kismama vagyok! Ha eddig minden rendben volt a picivel, ugye akkor a 18-19-heti kötelezö uh-is rendben lesz? Aggodom nagyon! Talán már lehet látni a nemét is?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 18.heti UHn már biztosra mondta a doki hogy kislány (bár elõször nem jöttem rá, mert a köv. jelzõket használta: guruló hamburger; élére állított pilótakeksz stb...) Szóval csak azon múlik, hogy mennyire szégyenlõs a bébi :) Az aggódásod normális,szerintem mindenkinél így van.Nálam csak akkor múlt el a para,amikor elkezdett mocorogni.(bár azóta is mindig találok valamit,amin aggódhatok) Te viszont ne aggódj,ha idáig minden rendben volt,minden eredményed stimmel akkor valószínûleg most sem lesz semmi baj. Helga

Szia! Nekem a 18.heti UHn már biztosra mondta a doki hogy kislány (bár elõször nem jöttem rá, mert a köv. jelzõket használta: guruló hamburger; élére állított pilótakeksz stb...) Szóval csak azon múlik, hogy mennyire szégyenlõs a bébi :) Az aggódásod normális, szerintem mindenkinél így van.Nálam csak akkor múlt el a para, amikor elkezdett mocorogni.(bár azóta is mindig találok valamit, amin aggódhatok) Te viszont ne aggódj, ha idáig minden rendben volt, minden eredményed stimmel akkor valószínûleg most sem lesz semmi baj. Helga
Szia!Nyugi, biztos minden rendben van. Igen, ha szerencséd van akkor már látszik a neme

Fehérváriak! Akiknek a kórházban csinálták a 18. heti genetikai uh-t, elkell menni utána külön nőgyógyászhoz is vagy ha ott minden rendben van akkor nem kell?

Mivel senki semmit nem mond és fogadott dokim nincs, így mindig csak találgathatok, hogy éppen mikor mi van :S

Legjobb válasz: Szerintem nem kell elmenni külön nõgyógyászhoz. Én is a fehérvári kórházban voltam 18. heti uh-on, rendben volt minden, és én utána csak a szokásos havi orvosi vizsgálatra mentem legközelebb. 23 hetes kismama

Szerintem nem kell elmenni külön nõgyógyászhoz. Én is a fehérvári kórházban voltam 18. heti uh-on, rendben volt minden, és én utána csak a szokásos havi orvosi vizsgálatra mentem legközelebb. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: De ezt akkor úgy érted, hogy ez kiváltja a szokásos havi nõgyógyászt? Mert pont akkor lett volna esedékes a szokásos havi nõgyógyász, de én úgy gondoltam, h ha ott rendbe volt minden az uh-n, az a lényeg, hiszen azért járunk nõgyógyászhoz, h megnézze rendben van -e minden. Nem? Amúgy köszi a válaszod!

Ha a 12. heti uh-on minden rendben volt, ugye holnap is mindenet rendben találnak?

Tudom, nem vagytok jósok, de holnap délután megyünk csak uh-ra és tiszta ideg vagyok! Nem láttam már 4 hete a Drágámat és már bebeszéltem magamnak, hogy a pocim is kisebb lett... Más is ilyen "idióta" és aggódós??

Legjobb válasz: Én is aggódós vagyok, de muszály urrá lenni ezen az érzésen mert nem használunk vele se a babusnak se magunknak!!Szóval nyugalom, biztos minden rendben lesz!!!:):)

Én is aggódós vagyok, de muszály urrá lenni ezen az érzésen mert nem használunk vele se a babusnak se magunknak!!Szóval nyugalom, biztos minden rendben lesz!!!:) :)
Igen! Én is ilyen "idióta" vagyok mint te, meg szerintem még nagyon sokan.:) Nekem 12. hét után csak 18. héten csináltak UH-t, úgyhogy én 2 héttel többet "idiótáskodtam" mint te :D Nyugi semmi baj nincs, majd meg fogod látni holnap délután az UH-n. :) Tudom, hogy mindenki azzal töm, hogy nem szabad aggódni, igen igazuk is van, nem szabad mert árthat a babának, de a nõk élete már csak ilyen. Aggódunk, hogy teherbe essünk, aggódunk a terhesség alatt, hogy minden rendben legyen, aggódunk a szülés körül, és miután kibújt egész életünkben aggódhatunk érte.... Minden jót nektek! 23 hetes
A kérdező hozzászólása: *mindenet=mindent
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást Csajok!!! Ha tehetném, elõre tekerném az órát holnap 5-re, mert így még annyira messze van!!!!!! Minden jót Nektek is! :-)
Szia, Én hét hete láttam utoljára:( annyi az elõnyöm, hogy már miatta sem alszom, mert akkor aktív, és követeli a simogatást, így tudom, sejtem, hogy jól van. Ja a pocakom is kisebb lett:) De mikor még kicsi volt akkor sem aggódtam, inkább izgultam, hogy milyen lesz látni egy nagy szép babucit, nemcsak egy pöttyöt. És a 12.heti után teljesen megnyugodtam, mindenen rendben volt, aktív magzat volt, így 19hetesen tényleg csak a látványt vártam, persze azért azt a bizonyos zabszemet... nehogy most lássanak valamit amit nem kéne látniuk. Nyugi minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is! :-)

Az életkorom miatt (36év) javasolták Debrecenbe a genetikai tanácsadást. Ha jó volt a 12. heti tarkóredő és volt orrcsont illetve ha uh-n rendben találnak mindent akkor nem küldenek tovább amniocentézisre?

Kicsit tartok t?le és az orvosom az uh-n eddig mindent rendben talált csak mivel a 18. heti genetikai uh-n ráírták hogy a korom miatt javasolt a tanácsadás menni kell. Egyébként valaki leírná pontosan hogy m?ködik? Uh és egy genetikus elbeszélget velem?

Legjobb válasz: Ugyanez volt velem is, csak annyi a különbség, hogy én 37 éves lettem, azért küldtek el Pécsre a genetikai tanácsadóba. Amúgy van 2 egészséges gyerekem, minden rendben volt. Csináltak egy genetikai ultrahangot elõször, ott alaposan átnéztek minden (rendbe volt) Majd átküldtek egy genetikus dokihoz beszélgetni, ott közöltem, hogy nem egyezem bele az amnioba, mert nem látom értelmét. Aláírtam a papírt és viszlát.

Ugyanez volt velem is, csak annyi a különbség, hogy én 37 éves lettem, azért küldtek el Pécsre a genetikai tanácsadóba. Amúgy van 2 egészséges gyerekem, minden rendben volt. Csináltak egy genetikai ultrahangot elõször, ott alaposan átnéztek minden (rendbe volt) Majd átküldtek egy genetikus dokihoz beszélgetni, ott közöltem, hogy nem egyezem bele az amnioba, mert nem látom értelmét. Aláírtam a papírt és viszlát.
Igen, a genetikus beszélget, megnézi az eddigi leleteidet. Nekem volt integrált vérvizsgálati eredményem is (1:2000, ez állítólag a koromhoz képest nagyon jó, 41 voltam akkor), és kifejezetten le akart beszélni az amniocentézisrõl. A nõdokim viszont ragaszkodott hozzá. Negatív lett, a kislányom azóta 15 hónapos és egy csoda!:) Az amnio-ról: tényleg nem kellemes, viszont mikor megvolt az eredménye, hihetetlenül megnyugodtam.:)
Szia!Szintén 36 éves voltam, és debrecenben a klinikára küldtek genetikára.Ott megcsinálták a 18.hetu uht, az alapján és a többi lelet alapján dönt a genetikus.Nekem sem javasolta, én megnyugodtam, eszembe se jutott hogy megcsináltassam ha nem javasolják.Ne aggódj, ha minden uh jó, akkor nem kell a aminocentézis.
Igen persze, hogy elárulom. :) Nos a 16. heti afp vérvételemen ugye megcsinálták a 4-es kombinált tesztet és abból az afp-m 0, 09 MoM lett és ugye a határ 0, 6-2, 5 MoM között van. Nos mivel nekem ez íjesztõen kevés így 21-triszómia kockázata merült fel ami ugye down-kór. Na nekem az arányom lett 1/20-hoz ami ugye megint rémesen rossz eredmény, így felajánlották és belementem, mivel 20 éves vagyok tuti ki akarom zárni, hogy beteg kisbabám legyen és ezzel a vizsgálattal azt mondják 100%-osan kilehet. Remélem is, mert nagyon szeretném megtartani a picurt! :)
Igen sajna tudom, ezért is mentem bele az amniocentézisbe és ezért tudom csak mondani is, hogy csak ezzel lehet kiszürni teljesen és nem olyan vészes mint amilyennek látszik. Anyukám mikor kistesómat várta elmúlt már 35 és belement õ is a magzatvízvételbe. Most 8 éves makk egészséges kishugom van. :)
Minden rendben lesz! Amúgy az afp kombinált tesztre sem lehet adni. Az amnio legalább biztos eredményt ad.
20 éves vagy? Elárulod, miért kellett genetikára menned?
Szaiasztok, nos én 20 vagyok, de most voltam az elmúlt 2 hétben genetikán, és amniocentézisen. A klinikára mész? Mert én ott voltam, szóval ott elmész egy uh-ra, aztán behívnak a genetikai tanácsadásra igen, elfogják mondani, hogy a korod miatt érdemes menni, mert a down-kóros babák 75%-át 35 év feletti nõk hozzák világra stb. Nem hülyeség megcsináltatni az amniocentézist, mert 0, 5% a vetélési esélye és ezt abszolút el lehet kerülni utána pár napos pihenéssel, meg persze 100%-osan kiderül, hogy beteg-e a baba vagy sem + még a nemét is megtudod 100%-osan bár ezt gondolom már hallottad máshonnan is. Nos ha elfogadod az amniocentézist, behívnak egy idõpontra, és vagy csinálnak akkor is uh-t, vagy már csak be kell menned a genetikus nõcihez, valószínû a 6-osba. Õ elküld, hogy csináltasd meg a kartonod aztán vidd vissza neki, aztán várhatsz az 1-es uh-nál, hogy behívjanak és "megszúrjanak". (az amnio amúgy nem fájdalmas, az izgalom jobban betesz, legalábbis én jobban izgultam) Nekem mikor vége volt még vissza kellett mennem a genetikára a zárójelentésért, aztán mehettem dolgomra. Ha van még kérdésed, és tudok, szívesen válaszolok. Az egészben a várakozás lesz a legrosszabb. Ja és bent lehet veled az amniocentézisen hozzátartozó!!! Remélem segítettem! 19 hkm :)
Én 38 múltam mikor terhes lettem, jó volt az uh és a véreredményem is, a doki azt mondta nem szükséges az amnió, én bíztam benne mert õ csinálja a genetikát a kórházban.A fiam tejesen egészséges, most megint terhes vagyok, 39 múltam de ha az eredményeim megint jók lesznek tuti nem csináltatom meg.
A kérdező hozzászólása: Hát teljes a bizonytalanság. Szerintem majd az ott látottak, hallottak alapján fogom tudni eldönteni akarom-e az amnio-t. De most ha az eszemre hallgatok nem szeretném. Egyébként mennyi idõ múlva van meg az eredmény??? Tényleg heteket kell várni rá?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nekem az életkor miatt kellett menni és mivel a genetikus azt mondta, hogy az uh és az véreredmény (AFP 1, 2) sem indokolja az amnio-t, õ nem javasolja természetesen ha ragaszkodok hozzá megcsinálják. Mondtam, hogy köszönöm akkor nem szeretném. Ennyi volt. Papír aláírva és kész.

Miért a 8. héten a leggyakoribb a vetélés vagy ikreknél az egyik felszívódása? 7. hétbe léptem, ikrekkel, van-e félnivalóm, ha eddig minden rendben?

Addig minden rendben zajlik általában és a vetélést vagy a felszívódást leggyakrabban a 8. hétre írják az édesanyák. Vajon miért?

Legjobb válasz: ez nem igaz a legangyobb esléy a vetélésre 6. hétig van, utána 8. hét utén megint csökken az esélye és 12. hét után uygebár már szinte biztos hogy megmarad. 7-8 hetes magzat már nem is szokott felszivodni mivel már nagy ahhoz ennyi idösen már szibnte biztos a mütéti befejezés. a felszivodás elöbb a 6. hétig gyakori.

ez nem igaz a legangyobb esléy a vetélésre 6. hétig van, utána 8. hét utén megint csökken az esélye és 12. hét után uygebár már szinte biztos hogy megmarad. 7-8 hetes magzat már nem is szokott felszivodni mivel már nagy ahhoz ennyi idösen már szibnte biztos a mütéti befejezés. a felszivodás elöbb a 6. hétig gyakori.
Elsõ vetélésemmel üres petezsákot hordtam a szívem alatt a 12 hetes koromig, második vetéléssel ikrek lettek volna, 7 és 6 hetesnek mondták õket, mikor 8+3 hetesen voltam uh-on. Akkor már nem éltek. És nem szívódtak fel.
Èn s 20-ikhèten vetèltem el! Ok nem volt.. Nem hiszem hogy ez a 8-as szám büvös lenne...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és sajnálom, hogy így alakult. Azért kockázatosabb az ikerterhesség, akárhogy is nézem, izgulok is rendesen.
A statisztika semmit sem ér! Az is hülyeség, hogy a 12. hét után meg lehet nyugodni. 24 hetesen kellett halott magzatot szülnöm egy felszálló fertõzés miatt.
Legyél pozitív és minden renden lesz! A 21 hósaim még alszanak a szobájukban, ki se akartak jönni, mikor császárom volt 38+5 hetesen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó nagyon nehéz volt az ikerterhesség? Nehéz egyszerre kettõvel? Egyszerre szopiztak, aludtak? Esetleg jó tanács terhesség vagy babagondozás terén? Minden jó tanács érdekel! Köszönöm!

Nagyon nagy probléma, ha heti kétszer tudok csak elmenni edzeni? Munka miatt tényleg nincs többre időm, a kajám rendben van.

Legjobb válasz: Ha nem tudod 3 napba sem szétdobni, akkor csináld így. Elõreláthatólag több lesz majd, mint 1 óra, de próbáld meg minél intenzívebben a lehetõ legkevesebb tengés-lengéssel elvégezni. Utána menjen protein lehetõleg, gyors ch is, ha tömegelsz. Szedj multivitamint, kajád alvásod legyen rendben!

Ha nem tudod 3 napba sem szétdobni, akkor csináld így. Elõreláthatólag több lesz majd, mint 1 óra, de próbáld meg minél intenzívebben a lehetõ legkevesebb tengés-lengéssel elvégezni. Utána menjen protein lehetõleg, gyors ch is, ha tömegelsz. Szedj multivitamint, kajád alvásod legyen rendben!
miért mit dolgozol, hogy nincs heti 3 óra szabadidõd?
Igen, amúgy rászánod a hétvégi 2 napot, és már csak egy óra szabadidõt kell találnod valamikor hétköznap.
A kérdező hozzászólása: A hétvégém se szabad :'D köszönöm a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!