Találatok a következő kifejezésre: Ha a héten még (1171 db)

Sztem inkább illik felhivni õket.. vagymi..
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném zavarni, ezért inkább sms-t írok, de nem tudom, hogy illik-e, ha találkozunk holnap vagy azután.
Ha nem írsz nekik, legfeljebb nem idegesíted fel õket a kismilliomodik üdvözléssel. :)

Baj ha a héten még csak 1x voltunk sétálni ill. levegőzni?

Vagy az es? esik egész nap mint ma is vagy a szél fúj igy nem merem kivinni.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a baba? Az én kisfiam 8 hónapos, csak akkor nem megyünk ki, ha esi az esõ. Ha hideg van, akkor meg csak annyira míg lemegyünk a boltba. De nekem van egy 6 éves lányom is, és ha apa nincs itthon akkor vinnem kell õt oviba, és hozni is. Akkor viszem a kisfiam is, csak jól felöltöztetem.

Mennyi idõs a baba? Az én kisfiam 8 hónapos, csak akkor nem megyünk ki, ha esi az esõ. Ha hideg van, akkor meg csak annyira míg lemegyünk a boltba. De nekem van egy 6 éves lányom is, és ha apa nincs itthon akkor vinnem kell õt oviba, és hozni is. Akkor viszem a kisfiam is, csak jól felöltöztetem.
Mi sem voltunk többször a héten , elöbb hozzá kel szoknunk , hogy itt a tél.
Baj! Hogy képzeled, hogy nem vitted ki megfagyasztani esetleg kitenni a megfázás vreszélxyének. Hogy lehetsz ilyen anyuka? Dehogy baj:) ))) Félre az elõzõeket. Az én kisebik fiam 7 hónapos és pl csak autoval voltunk hajlandóak kimozdulni arra az idõre míg haza hoztuk a 4 éves bátyust az oviból. Persze, ohgy nem baj. Nem kell mindig és minden áron sétálni ha olyan az idõ. Az ovisok sem voltak kint játszani az udvaron, mert esett. Ha szebb napos az idõ majd elmentek sétálni. Ilyenkor megtahatad azt, hogy szellõztetsz mellette. De azt sem baj ha nem teszed. Jó babázást:) ))
Uram atyám!Hogy itt mennyi...na jó inkább hagyjuk.
Szerintem egesz nyugodtan kiviheted minden nap, bar valoban nem irtad hogy mennyi idos a babad. A lanyom 8 honapos, Finnorszagban elunk, es nalunk hetek ota 7-8 fok van. Minden nap setalunk legalabb 1 orat, csak jol fel kell oltoztetni. Ennyi.

Ha a hetet végigzabáltam (holnapra már tényleg leállok! ), mit tegyek, hogy ne hízzak meg?

Hétfő óta megy a sok nasi, alig bírtam visszafogni magam, annyira rámjött a falásroham. Holnap és a hétvégén(esetleg jövő héten is(?)) tartsak zöldség-gyümölcs napot? Vagy ne egyek semmit se? (már abbahagytam a fogyókúrát, de nem szeretném ha visszajönne egy kis zsír). Eddig érdekes, nem volt semmi gondom, mindig vissza bírtam fogni magam, nem is hiányzott az édesség. De a héten mintha egy gombot megnyomtak volna, beindult a daráló :SS

Legjobb válasz: Szerintem van ilyen, hogy az ember más ízt kíván a megszokottnál, és az esetleg a nassolni valót jelenti. Nem kell drasztikusnak lenned, mert pár nap nem teszi tönkre több hét, vagy hónap munkáját. Valószínûleg nagyon hamar (1 héten belül) visszaállsz az eredeti súlyodra, ha most híztál.

Szerintem van ilyen, hogy az ember más ízt kíván a megszokottnál, és az esetleg a nassolni valót jelenti. Nem kell drasztikusnak lenned, mert pár nap nem teszi tönkre több hét, vagy hónap munkáját. Valószínûleg nagyon hamar (1 héten belül) visszaállsz az eredeti súlyodra, ha most híztál.
Ha így folytatod, a legjobb úton haladsz, hogy a dupláját hízd vissza, mint amit lefogytál. A koplalás a lehetõ legrosszabb, amit most tehetsz. Állj vissza a normál étrendre. Ezért nem jó a "fogyókúra", tartósan hatásos viszont az életmódváltás.
Nalam is ez volt sajnos a munka miatt, de nem nasival, csak rendszertelen etkezessel. A vegen 3 kg-val több voltam, mint az elejen, de abbol 2 mar "lement" csak azzal, hogy ujra rendesen eszek.
Az edessegek, amint megeszed oket, nagyon hirtelen megnovelik a vercukorszintet, ami kellemes erzest ad a testnek, de ez kb. ugyanolyan hamar el is mulik, a vercukor leesik a melybe, es megint kivanni kezded az edesseget, az evest. Ordogi kort indit minden egyes gyorsan felszivodo szenhidratot tartalmazo, ezert nem tudtad abbahagyni. Hogy kikerulj a korbol, egyel lassan felszivodo szenhidratot (alacsony glikemias indexu etelek, mint lencse, csicseriborsó, alma, körte, répa, mogyoró, árpa, joghurt, csirkemell, süllõ, zeller, mozzarella, tej). Kevesbe lesz jo elmeny, de tovabb tart es nem fog rad jonni meg egy falas roham. Ja, es ne holnap allj le, hanem most azonnal.


Nem gond ha a pocaklakóm meg van fordulva, hogy nem fejjel lefelé van? 23 hét

Legjobb válasz: Még néhányszor fog szaltózni a szülésig. Bõven van még ideje befordulni. Az én kislányom a 32. hétre fordult be és már úgy is maradt. Van olyan baba, aki csak a 36. héten találja meg a helyét. az a fontos, hogy a szülésig beforduljon :)))

Még néhányszor fog szaltózni a szülésig. Bõven van még ideje befordulni. Az én kislányom a 32. hétre fordult be és már úgy is maradt. Van olyan baba, aki csak a 36. héten találja meg a helyét. az a fontos, hogy a szülésig beforduljon :) ))
nem. van akinek csak az utolsó elõtti héten fordul be. de az is lehet hogy igy marad.
Szia! Én 22 hetes vagyok, és az én picurom sincs még befordulva. Ugy gondolom van még ideje, de tény hogy meglepõdtem amikor a doki is meg a védõnõ is mondta hogy lassan "beszéljem" meg a bébivel hogy megfordulhatna:-)

Hogy készültök ha 25. Hétben még nem tudni a baba nemét? És 31. hetesen megyek köv uh-ra.

Van fiú meg lámytesó is, úgyhogy ruha szempontból nem gond, csak érzelmileg, lelkileg izgi...

Legjobb válasz: Én nem bírnék várni, bejelentkeznék 4D-re. Ha nincs erre lehetõség, akkor sajnos marad az idegtépõ várakozás. Lelkileg nagyon ingadoznék, az biztos, hogy akkor most mire is számítsak, de ha lenne már fiam is meg lányom is, akkor lényegében annyira nem lennék rá kíváncsi :-)

Én nem bírnék várni, bejelentkeznék 4D-re. Ha nincs erre lehetõség, akkor sajnos marad az idegtépõ várakozás. Lelkileg nagyon ingadoznék, az biztos, hogy akkor most mire is számítsak, de ha lenne már fiam is meg lányom is, akkor lényegében annyira nem lennék rá kíváncsi :-)
Én is bejelentkeznék egy 4D-re, nem bírnám a várakozást :)
Ugyanebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy én szóltam a dokinak már 3szor, hogy ne mondja meg. 26 hetes vagyok, 31. héten megyünk legközelebb. Még õrlõdöm, hogy akarom-e tudni a nemét, de itt nagyon rábeszéltek, hogy ha már a férjem megtudja, akkor nincs értelme nekem tovább várni. Érzelmileg a fiúhoz húzunk mindketten. Nem vagyunk túl izgatottak, második terhességem. Az elsõnél viszont teljesen kivoltunk. A 24. héten mentünk 4D-re, tulajdonképpen csak a neme miatt. Hogy hogy készülünk? Sehogy. Ruhák vannak, uni is. Meg minden egyéb ami kellhet. Neve is van, 1 lány és 1 fiú név.

Szerintetek "gáz" ha ezen a héten még hosszú gatyába megyek iskolába?

Már nagyon meleg van tudom de nem szeretnék rövid gatyába iskolába menni. Ti megnéznétek?

Legjobb válasz: Dehooogy. En is abba megyek:) Meg szandiba,meg trikoba

Dehooogy. En is abba megyek:) Meg szandiba, meg trikoba
Nálunk a többség (jó nagy többség) még hosszúnadrágban jár. Miért lenne gáz? Nálunk elvileg nem is szabadna rövidben jönni, de ezt nem nézi senki, szóval vannak páran, akik rövidben járnak, de tényleg nagyon kevesen. Én egyébként furcsán is érezném magam rövidnadrágban az iskolában. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az idõk folyamán hányszor történt meg velem ilyen.
Én rövidbe megyek.:D Ilyen melegben zavar a hosszú..bár amúgy sem szeretem a farmert pl. Nekem így otthonosabb lazább.
Lányom sem vesz fel rövidnadrágot. Szerintem õ is hosszúban megy végig a héten:)
én is hosszúnadrágban megyek. 17L
Ruha esetleg? De szerintem nem gáz, sokan járnak még hosszú nadrágban.
Én is abba megyek, meg trikóba, és szerintem megpróbálkozom egy nagyon nagyon vékony kardigánnal, ami ilyen lenge, cipõnek balerina. Én csak simán nem szeretek hosszúnadrágba és rövid ujjúba iskolába járni. Igazából sehova nem szeretek, de azért máshova nyilván nem így megyek.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem a térdig érõ nadrágokat így az nincs is egy se :(
Akkor ne sortba menj, hanem térdig érõbe. Az azért mégse olyan meleg, nem sülsz meg, és nem is néznek meg. Ha csak a combodon van tetoválás, akk jó az.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, hogy más is lesz még hosszúba :)
Dehogy. Én se szeretek, pont ezért megyek hosszú farmerbe. Ezt a négy napot már csak kibírom.
A kérdező hozzászólása: Tudom :( Az a baj, hogy mindkét combom végig van tetoválva és nem olyan a középsuli ahol a tanárok ezt "jó szemmel néznék"
Nem gáz, de holnap 36 fok lesz, szóval szerintem meg fogsz sülni.
én is mindig hosszúba jártam, csak két-három kezdtem rövidnadrágot hordani, nem különösen érdekel mások véleménye... úgy öltözködök, ahogy nekem tetszik, meg más is abban jár, amiben szeretne, nem különösen érdekel... mondjuk, ha egy csaj feszülõs miniruhában megy, azt azért megnézem :D

Ha a héten +at tesztelek, vasárnap nagy családi banzáj lesz megmondhatom már? Várjam meg míg az orvos igazolja a terhességet?

Nagyon várja már az egész család. Mindig megkérdezik mi újság? Mit mondjak, ha + lesz a teszt?

Legjobb válasz: Várd meg, míg látod dogodni a szívét! Én is megmondtam 6 hetesen, mindenki örült és 11 hetesen elhelt a babám Másodiknál azt mondtam, hogy csak a 12. hét után mondom el, és jól tettem, hogy így döntöttem, mert sajnos az spontán vetéléssel végzõdött

Várd meg, míg látod dogodni a szívét! Én is megmondtam 6 hetesen, mindenki örült és 11 hetesen elhelt a babám Másodiknál azt mondtam, hogy csak a 12. hét után mondom el, és jól tettem, hogy így döntöttem, mert sajnos az spontán vetéléssel végzõdött
Egy pozitív tesztbõl nem nem biztos, hogy terhesség és baba lesz. Minimum a szívhangig várj a bejelentéssel, de még jobb, ha megvárod az elsõ trimeszter végét.
Szerintem is varnod kene meg, bar ameddig meghallod a baba szivvereset. SZoritok Nektek!
Én csak akkor mondtam el, mikor már látszott, hogy dobog a szíve.
Én csak a szivhangos UH után mertem elmondani.
A kérdező hozzászólása: Csak a legszûkebb család, férjem testvérei, anyósomék és mi leszünk.
Nagyon vigyázz, hogy kiknek mit mondasz. ÉN a legközelebbi családtagoknak elmondanám, de ennyi, mert még tényleg nem tudhatod, hogy mi fog történni.
Miért is kéne letagadnod? Ha talizol a családdal mindenkinek az az elsõ kérdése hogy mi van a babával? Azt kell mondani, hogy nem tudsz még semmit, majd kiderül megjön-e. Ez nem 'olyan' hazugság. 13 hetes vagyok, de csak a nagyon fontos emberek tudják, és ez így is marad, amíg már nem fogom tudni tagadni.
Nem fog látszani, vagy ha mégis, ráfoghatod, hogy kicsit meghíztál. Láttam én már 15 hetes nõt teljesen lapos hassal. Amíg az uh képet nem mutatta, el se hittem, hogy majdnem félidõs terhes.
Mért kéne bármit is mondanod?????A pozitív teszt még nem bizonyítja csak valószínûsíti a terhességet!!
A kérdező hozzászólása: De addig mit mondjak? Le nem tagadhatom.
A buli jo otlet:) )) mi is mehetunk?? csak vicceltem:) ))
Én akkor elmondanám, persze megkérnék mindenkit, hogy mivel nagyon friss a dolog, ne mondják senkinek, ne legyen elkiabálva. Meg nem akarod, hogy lépten-nyomon megállítsanak, hogy jaj, tényleg igaz-e a hír :)
Biztos :) Mindent vetítenek vagy százszor hidd el :D Én legalábbis úgy tudom (aztán lehet hogy nem)

Melyik a károsabb? Ha a héten minden este megiszok egy sört, vagy ha péntek este hármat, szombat este meg négyet?

Szóval hogy egészségesebb a májnak? Ha nagy adagban kap alkoholt, vagy ha folyamatosan keveset?

Legjobb válasz: Én minden nap többet megisazok az általad felsoroltaknál. Miért lenne káros?

Én minden nap többet megisazok az általad felsoroltaknál. Miért lenne káros?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Én is inkább a napi egyre szavaznék. Tökéletes lezárása egy napnak :) (Az elõttem hozzászólók n%-át meg nem értem. Minek válaszol ha nem tud hozzátenni semmit a témához?) (Ez az bébi, pontozz le!) (Külön kedvenc az elsõ válaszoló, akinek még a válasz mondatszerkezetét sem sikerült a kérdéshez igazítania.)
ne igyál sört..ez a legegyszerûbb módja.xD
nekem azt mondták az alkoholizmus kialakulhat attól ha 2-3 hónapon keresztül minden nap megiszunk 1-2 pohár sört
utolsó: remélem dohányzol is!! az még egészségesebb..:)
A folyamatos kis mennyiség nem káros. Az egyszerre nagy annál inkább.
ha egyszerre megiszol annyit az biztos károsabb mint a napi egy, de ha mindennap megiszol egyet akkor meg könnyen rászokhatsz
Napi egy sör nem hogy árt, hanem jót is tehet az egészségnek. Rá is szokhatsz ugyan, de ha nem emeled a mennyiséget, akkor nem lehet baj. Ha egyszer jól berúgsz a héten az sokkal rosszabb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!