Találatok a következő kifejezésre: Ha a héten 2 héttel (869 db)

Ha a kutyám 2 hete hétfőn kapta meg a 2. oltását, vihetem pontosan 2 hét elteltével hétfői napon a 3. oltásra? Vagy várjak még?

Legjobb válasz: Nekem doki mondta, hogy két hetet várjunk, hogy megkapja a 3. oltást, majd ugyanígy két hét volt a 4. Nem kell várnod. De ha pár napot csúszol, az sem baj.

Nekem doki mondta, hogy két hetet várjunk, hogy megkapja a 3. oltást, majd ugyanígy két hét volt a 4. Nem kell várnod. De ha pár napot csúszol, az sem baj.
Legalább két hetet kell várni. Amit írtál, az pont annyi.

Hogy keressek új munkát, ha a mostanin 2 hét a felmondási idő?

Most is ezért nem vettek fel egy ezerszer jobb helyre,mert mondtam,hogy csak 2 hét múlva tudnék kezdeni.

Legjobb válasz: Ha tényleg értékes munkaerõ vagy, akkor megvárják. Egyszerûen már az elején tisztázni kell, hogy mikortól tudsz dolgozni. Más munkahelyen egy hónap a felmondási idõ, a két hét elég kevésnek tûnik. Ráadásul általában kell is az egy hónap, amíg találnak õk is valakit a helyedre és/vagy egy kollégád átveszi tõled a munkát, végignézitek, hogy mivel hol tartasz, mi az amit már lezártál, mi az amivel még van teendõ, mit tudsz még megcsinálni, mielõtt elmész, hogy ne szakadjon minden a nyakukba. Ha meg annyival jobb a hely, és nem érdekel, hogy mi lesz az elõzõ munkahelyeddel, akkor állj oda a fõnököd elé és mond meg neki, hogy tisztában vagy vele, hogy 2 hét a felmondás, de szeretnéd, hogyha eltekintenének tõle és azonnal mehetnél. Nagyon sok helyen nem ragaszkodnak a felmondáshoz, ahol nincs rá szükség a fentebb leírt okokból (pl fizikai munka, meg kevésbbé összetett feladatköröknél).

Ha tényleg értékes munkaerõ vagy, akkor megvárják. Egyszerûen már az elején tisztázni kell, hogy mikortól tudsz dolgozni. Más munkahelyen egy hónap a felmondási idõ, a két hét elég kevésnek tûnik. Ráadásul általában kell is az egy hónap, amíg találnak õk is valakit a helyedre és/vagy egy kollégád átveszi tõled a munkát, végignézitek, hogy mivel hol tartasz, mi az amit már lezártál, mi az amivel még van teendõ, mit tudsz még megcsinálni, mielõtt elmész, hogy ne szakadjon minden a nyakukba. Ha meg annyival jobb a hely, és nem érdekel, hogy mi lesz az elõzõ munkahelyeddel, akkor állj oda a fõnököd elé és mond meg neki, hogy tisztában vagy vele, hogy 2 hét a felmondás, de szeretnéd, hogyha eltekintenének tõle és azonnal mehetnél. Nagyon sok helyen nem ragaszkodnak a felmondáshoz, ahol nincs rá szükség a fentebb leírt okokból (pl fizikai munka, meg kevésbbé összetett feladatköröknél).
Mást tényleg nagyon nem tehetsz, mint hogy egyezkedsz a mostani munkáltatóddal arról, hogy tekintsen el a felmondási idõtõl, ha módja van rá. Hidd el, nem vagy egyedül ezzel a problémával!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy kiszúrni senkivel nem akarok, mert olyan a munkaköröm , hogy minden emberre szükség van, valakinek ketté kellene szakadnia , hogy az én munkám is el legyen végezve. Szeirntem korrekt a két hét így logikusan belegondolva, csak bosszantó hogy emiatt esek el jobb lehetõsélgektõl. De most eldöntöttem, jövõhéten felmondok itt, lesz ami lesz, anyagilag igy sem úgy sem éri meg itt maradnom, van egy kis tartalékom szóval reménykedek, hogy hamar találok valamit. Köszi mindenkinek:)

Ha a mehlepeny 32ik hetben 2. fokon erett, az mit jelent? Normalis? Mitol oregedik el? Igy meg tudja taplalni a babamat?

Legjobb válasz: nekem a 33. héten már 3. fokbann volt érett. Még mindig táplálja a babát rendesen, szerencsére, csak sûrûbben kell járnom áramlásos ultrahangra. Állítólag a dohányzás, magasvérnyomás és cukorbetegség okozza. Nekem egyik sincs terítéken. :-( Nem tudni mitõl van. De ne aggódj, nincs gond. Figyeld a picit, hogy eleget mocorogjon. És nézik, hogy rendesen nõ e hétrõl hétre. Nyugi, minden rendben. 36 hkm

nekem a 33. héten már 3. fokbann volt érett. Még mindig táplálja a babát rendesen, szerencsére, csak sûrûbben kell járnom áramlásos ultrahangra. Állítólag a dohányzás, magasvérnyomás és cukorbetegség okozza. Nekem egyik sincs terítéken. :-( Nem tudni mitõl van. De ne aggódj, nincs gond. Figyeld a picit, hogy eleget mocorogjon. És nézik, hogy rendesen nõ e hétrõl hétre. Nyugi, minden rendben. 36 hkm

Normális az, ha a barátom 2 hete nem szexel velem azért, mert be van dugulva az orra?

19/l

Legjobb válasz: Vagy kevés az igénye vagy van valakije ez a 2 verzió :) Ha az elején is kevés volt akkor valószínûbb, hogy kis igényû ilyen téren. Ez megszoksz vagy megszöksz alapú. Lehet túldramatizálni a dolgokat, hogy szerelem így vagy úgy, de egy jó kapcsolat sok dologból áll össze, és az egyik ilyen a szex, és ha az nem megy feszültséget okoz, az vitákat és az meg közel sem boldogságot :) 22/F

Vagy kevés az igénye vagy van valakije ez a 2 verzió :) Ha az elején is kevés volt akkor valószínûbb, hogy kis igényû ilyen téren. Ez megszoksz vagy megszöksz alapú. Lehet túldramatizálni a dolgokat, hogy szerelem így vagy úgy, de egy jó kapcsolat sok dologból áll össze, és az egyik ilyen a szex, és ha az nem megy feszültséget okoz, az vitákat és az meg közel sem boldogságot :) 22/F
" valami miatt mindig nem lehet... vagy tele van a hasa" LOL!!!
Ilyenek az igényei. Nekem is elég hetente pár alkalom, itt nem arról van szó, hogy nem szeret téged. De gondolom te ezért egy idõ után ki fogod rakni a szûrét. A hozzád hasonló embernek a dugás egyet jelent a szerelemmel és a szeretéssel.
Azt megértem, hogy nem akar szexelni, ha nem érzi jól magát. Én is szeretem teljesen kiélvezni a szexet, nem pedig csak olyan "Na, ezt is letudtuk mára!" hozzáállással kipipálni a naptárban. Viszont tényleg menjen dokihoz, a 2 hétig tartó orrdugulés nem teljesen normális.
Nekem egyik lányismerõsöm már 2 éve van együtt a párjával és nem szexelnek, mert a lány megfogadta, hogy házasság elõtt nem veszti el a szüzességét. Nem veszekednek emiatt, boldogok, mert elfogadják és szeretik egymást. Na erre varrj gombot.
Nem. Kettõ hét sok egy megfázáshoz, menjen el a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Elötte is sajnos csak kb. havonta kétszer szexeltünk, mert valami miatt mindig nem lehet... vagy tele van a hasa, vagy fàadt a munka miatt. Most 3 hét szabadságon voltunk, reméltem, hogy jobb lesz, de csak az elején csináltuk kétszer, és azóta se... többször pròbáltam vele ezt megbeszélni, de azt mondta, hogy a szexet velem nagyon élvezi. akkor meg mi a baj? :-(
Nem normális! Orvoshoz kell fordulni, mert lehet, hogy allergiás valamire, és ezért dugul el az orra. Arra azért számítsál, ha az orvos megoldja a problémát, akkor a bugyi nem sûrûn lesz rajtad!
Nem normális. Szerintem te is érzed. Ez a kérdés sokkolt.
Nézd! Ez valaminek a jele. Mindenféleképpen derítsed ki, ha össze akarod kötni vele a sorsod, mert késõbb már nehéz lesz.

Ha a kristálygomba 2 hétig áll egy hűvös kamrába, befőttesüvegben, akkor elpusztul, vagy fel lehet még használni?

Az állaga kocsonyás, és nedves, az illata talán savanykás egy nagyon kicsit. Köszi

Legjobb válasz: Elvileg csak tejben él meg, ha szabadon tasrtod, márh nem tejben, akkor elpusztul.

Elvileg csak tejben él meg, ha szabadon tasrtod, márh nem tejben, akkor elpusztul.
Az a másik gomba.kaukázusi kefir gomba asszem.a kristályt vizzel kell elkésziteni

Mi van akkor, ha a kullancscsípés 2 hét után sem tűnt el?

Sziasztok! 2 hete megcsípett feltételezhetően egy kullancs. Magamnak szedtem ki, amikor szétnyomtam, nem vér jött ki belőle, csak átlátszó nedv, az is minimális, és a kullancs is maximum fél cm-es volt. A helye még mindig ott van a lábamon, nem nőtt, ugyanúgy pár mm. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: édesem a lájm kór tankönyvi tûnetei,menjél orvoshoz mert kerekesszékbe fogsz kerülni

édesem a lájm kór tankönyvi tûnetei, menjél orvoshoz mert kerekesszékbe fogsz kerülni
A kérdező hozzászólása: bocsi, rosszat linkeltem.. http://kepfeltoltes.hu/130617/DSC_0640_www.kepfeltoltes.hu_...
Maga a csípés helye semmi, nekem már több tucat ilyen volt kullancs kiszedése után. Én nem paráznék, de ha nagyon nyugodt akarsz lenni menj el orvoshoz. Olvasd el a link alatt a lyme kór tüneteit és ha valamelyiket tapasztalod akkor azonnal doki! http://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/lyme-kor/85

Fiúk/Férfiak! Mire gondoltok, ha a barátnőtök 2 hét lefekszik veletek?

Na most ezt úgy értem, hogy nagyon bejön nektek a csaj, 3 hete ismerted meg, 2 hete vagytok együtt, és nagyon tetszik nektek. Aztán 2 hét után le is fekszik veletek? K*rvának/ri*ancnak titulálnátok miatta? Ha igen, miért? Tapasztalatok is érdekelnek. Ui.: nemet és kort is írjatok, légyszi

Legjobb válasz: DEHOGYIS!! Miért tartanám ku*vának?? Azért mert végre 1 emberrel megtaláltam a tökéletes összhangot ? Na bumm nem vártunk 1 hónapot hüha. Hova van ez leirva ,hogy mindenki ezt követi ez valami protokol!?

DEHOGYIS!! Miért tartanám ku*vának?? Azért mert végre 1 emberrel megtaláltam a tökéletes összhangot ? Na bumm nem vártunk 1 hónapot hüha. Hova van ez leirva , hogy mindenki ezt követi ez valami protokol!?
Attól a pillanattól fogva, hogy beleszerettél az illetõbe, bármikor lefeküdhetsz vele. Ha ez az idõ 2 nap vagy 2 hét, esetleg 2 hónap vagy 2 év, mindegy: a lényeg, hogy a szex mögött ott legyen a szerelem. Nincs ennél jobb.
huszonévesen sztem ez már nem gáz :D
2 hét alatt rendet teszünk! Orbán Viktor voltam, sziasztok
dehogyis. A baratnomel 4. Hete vagyunk együtt es pont 2 het utan fekudtunk le.a ket het teljesen oke. A lenyeg hogy mar 2-3 jolsikerült talalkan tul legyetek mikor lefekszetek. A nõknek meg ez azert is jó mert ha egy fiu azonnal leakar fektetni azt latod.
ma 13:45--bocsi ez lemaratt 22/F
Szerintem gáz a 2 hét. Én régen vártam 3-4 hónapot, de legutóbb nekem is 2 hét után történt elõször. 20L
Akarom mondani nem gáz:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)
Ffi Csak tájékoztatásul, az egyik barátnõmmel anno az elsõ nap lefeküdtem....aztán 4 azaz négy évig voltunk együtt.... Nem az idõ, a kapcsolat tartama a fontos....s hogy ki a ribanc?....nem mindig az aki pénzért...
Nem tartom k.rvának. Éppen ellenkezõleg. Azt a degenerált, társadalomba belevert "szabályt" nagyon rühellem, miszerint, a férfinak keményen meg kell dolgoznia a szexért, amit jutalomként kap a nõtõl, a nõnek pedig nem szabad odaadnia magát hónapokig, mert ribancnak nézik. Ha két ember vonzódik egymáshoz, akkor minek várjon hosszú ideig.
Hány éves, az is lehet, hogy még nem állt be neki pontosra.
Nekem volt hogy naggyából rendszeres volt, aztán hopp késett három hetet, onnantól sose jött meg rendszeresen. Pasim jobban aggódott mint én. Aztán most már fogamzásgátlót szedek miatta. Lehet hogy csak a nemi élet vált ki ilyen változásokat. Ha van már kb 18 lehet neki sem ártana fogamzásgátló de azért nézzetek 1-2 terhességi tesztet is elõtte 18/L
A kérdező hozzászólása: Na szóval énis néha jobban aggodok mint õ 16 mult már ugyhogy de nemtudom mikor nem ismert bevolt asszem neki állva és lehet hogy tényleg a nemi élet váltja ezt ki nála

Milyen gyakran lehet ultrahangra menni a pocaklakóval? Okoz-e problémát ha a manóval 2 héten belül 3-szor voltunk ultrahangon?

Legjobb válasz: Abszolut semmi gond nem lehet vele,esetleg tobbet mozgolodik majd.En veszelyeztetett vagyok es eleg hyakran jarok a dokihoz.

Abszolut semmi gond nem lehet vele, esetleg tobbet mozgolodik majd.En veszelyeztetett vagyok es eleg hyakran jarok a dokihoz.
Csak ha muszáj akkor menj ilyen sûrûn, mert nem szeretik a babák az UH-t.Remélem nincs semmi baj?
minden 2. gyerek , azt akartam írni :) )
Tehat az hogy "nem szeretik" nem azt jelenti hogy karos.
szia! Riogatják a kismamikat, hogy káros , meg azzal pedálóznak, hogy ez hanghullám túlképp és bent a méhben úgy érzi a manó, mintha rolling stone koncert lenne ; de sztem ez butaság, mert akkor el akarna bújni állandóan, és minden ., gyerek rocker lenne:D No de félre a tréfát! :) )Igazság szerint úgy fél- 3negyed órán belül kezdi el melegíteni a magzatvízet , de addig nem tart egy 2D uh; a 3D-nél pedig figyelnek, ne nagyon lépjék túl a 3negyed órát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat! A doki lát vmit a kicsi veséjén, így mennünk kell kontrollra az okosokhoz, de én privátban 4D-re is bejelentkeztem. Több szem, többet lát. Remélem nem lesz semmi probléma! Szorítsatok!

Ha uh szerint 2 héttel idősebb a baba, akkor a szülés időpontja is változik? Előbb jöhet? Mensi szerint ma vagyok 35. hetes, uh alapján 37 hetes! Mensi szerint vagyok kiirva május 18-ra.

Legjobb válasz: Én 33 hetes terhes voltam, amikor 2 héttel idõsebbnek nézett ki a kisfiam uh-n. Vissza is rendeltek 2 hét múlva, de akkor valamennyit visszavett a növekedésbõl. Ennek ellenére 18 nappal elõbb született a kiírt idõpontnál majd 4 kg-al és 54 cm-el.:) Lehet hogy elõbb jön, mert 2 hét csúszás benne van a pakliban, elõbb is jöhet annyival, de késõbb is. De az is lehet csak, hogy szép nagy baba lesz.:)

Én 33 hetes terhes voltam, amikor 2 héttel idõsebbnek nézett ki a kisfiam uh-n. Vissza is rendeltek 2 hét múlva, de akkor valamennyit visszavett a növekedésbõl. Ennek ellenére 18 nappal elõbb született a kiírt idõpontnál majd 4 kg-al és 54 cm-el.:) Lehet hogy elõbb jön, mert 2 hét csúszás benne van a pakliban, elõbb is jöhet annyival, de késõbb is. De az is lehet csak, hogy szép nagy baba lesz.:)
Nem törvényszerû. Nekem a fiam volt mindig nagyobb 2 héttel az Uh-n mért adatok alapján, de 39+6 napon programozott császárral jött a világra, de úgy hogy semmi fájásom nem volt. Téraránytalanság miatt, és faros fekvésbõl adódóan döntöttek a progi császár mellett. 4790g-mal és 54 cm-vel jött világra. :-) Igazi óriás baby-m volt:-)
Nem feltétlenül. Ha már kezdetben, tehát az elsõ uh-on is látszik a 2 hetes lemaradás, akkor igen, valószínû, hogy késõbb fogant, de ha az elején még megfelelt a korának, és csak mostanában nõtt így meg, akkor az egyértelmûen csak a genetikai adottságok, és nem a kor függvénye, szóval nagy babára kell számítani. :) Barátnõméknél is ez volt, elõre is hozták végül a szülés várható idõpontját, de nem hogy nem jött elõbb a baba, de még az eredeti idõpontra is ráhúzott egy hetet. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!