Találatok a következő kifejezésre: Ha a héten 2 (869 db)

Tegnap és tegnap előtt az ov teszt pozitív lett, a ma reggeli hő felment 36, 8-ra. Ha a héten 2 naponta együtt voltunk, meg a 2. pozitív napon és ma reggel is;sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!

Szia! Elvileg igen. De biztosat csak az elmaradt mensi jelenthet. Egy évig probálkoztunk, kétnaponta együtt voltunk és mégsem sikerült azonnal teherbeesnem. Túlságosan görcsösen akartam már anya lenni. Aztán amikor elengedtem ezt a görcsös akarást akkor sikerült. Drukkolok!!!!

Ha a kutyám 2 hete hétfőn kapta meg a 2. oltását, vihetem pontosan 2 hét elteltével hétfői napon a 3. oltásra? Vagy várjak még?

Legjobb válasz: Nekem doki mondta, hogy két hetet várjunk, hogy megkapja a 3. oltást, majd ugyanígy két hét volt a 4. Nem kell várnod. De ha pár napot csúszol, az sem baj.

Nekem doki mondta, hogy két hetet várjunk, hogy megkapja a 3. oltást, majd ugyanígy két hét volt a 4. Nem kell várnod. De ha pár napot csúszol, az sem baj.
Legalább két hetet kell várni. Amit írtál, az pont annyi.

Hogy keressek új munkát, ha a mostanin 2 hét a felmondási idő?

Most is ezért nem vettek fel egy ezerszer jobb helyre,mert mondtam,hogy csak 2 hét múlva tudnék kezdeni.

Legjobb válasz: Ha tényleg értékes munkaerõ vagy, akkor megvárják. Egyszerûen már az elején tisztázni kell, hogy mikortól tudsz dolgozni. Más munkahelyen egy hónap a felmondási idõ, a két hét elég kevésnek tûnik. Ráadásul általában kell is az egy hónap, amíg találnak õk is valakit a helyedre és/vagy egy kollégád átveszi tõled a munkát, végignézitek, hogy mivel hol tartasz, mi az amit már lezártál, mi az amivel még van teendõ, mit tudsz még megcsinálni, mielõtt elmész, hogy ne szakadjon minden a nyakukba. Ha meg annyival jobb a hely, és nem érdekel, hogy mi lesz az elõzõ munkahelyeddel, akkor állj oda a fõnököd elé és mond meg neki, hogy tisztában vagy vele, hogy 2 hét a felmondás, de szeretnéd, hogyha eltekintenének tõle és azonnal mehetnél. Nagyon sok helyen nem ragaszkodnak a felmondáshoz, ahol nincs rá szükség a fentebb leírt okokból (pl fizikai munka, meg kevésbbé összetett feladatköröknél).

Ha tényleg értékes munkaerõ vagy, akkor megvárják. Egyszerûen már az elején tisztázni kell, hogy mikortól tudsz dolgozni. Más munkahelyen egy hónap a felmondási idõ, a két hét elég kevésnek tûnik. Ráadásul általában kell is az egy hónap, amíg találnak õk is valakit a helyedre és/vagy egy kollégád átveszi tõled a munkát, végignézitek, hogy mivel hol tartasz, mi az amit már lezártál, mi az amivel még van teendõ, mit tudsz még megcsinálni, mielõtt elmész, hogy ne szakadjon minden a nyakukba. Ha meg annyival jobb a hely, és nem érdekel, hogy mi lesz az elõzõ munkahelyeddel, akkor állj oda a fõnököd elé és mond meg neki, hogy tisztában vagy vele, hogy 2 hét a felmondás, de szeretnéd, hogyha eltekintenének tõle és azonnal mehetnél. Nagyon sok helyen nem ragaszkodnak a felmondáshoz, ahol nincs rá szükség a fentebb leírt okokból (pl fizikai munka, meg kevésbbé összetett feladatköröknél).
Mást tényleg nagyon nem tehetsz, mint hogy egyezkedsz a mostani munkáltatóddal arról, hogy tekintsen el a felmondási idõtõl, ha módja van rá. Hidd el, nem vagy egyedül ezzel a problémával!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy kiszúrni senkivel nem akarok, mert olyan a munkaköröm , hogy minden emberre szükség van, valakinek ketté kellene szakadnia , hogy az én munkám is el legyen végezve. Szeirntem korrekt a két hét így logikusan belegondolva, csak bosszantó hogy emiatt esek el jobb lehetõsélgektõl. De most eldöntöttem, jövõhéten felmondok itt, lesz ami lesz, anyagilag igy sem úgy sem éri meg itt maradnom, van egy kis tartalékom szóval reménykedek, hogy hamar találok valamit. Köszi mindenkinek:)

17 vagyok. Ha masztizok heti 2-3-szor, az rámehet a párkapcsolatomra? Mármint akkor vele nem fogom élvezni annyira?

Legjobb válasz: Szia! Én 20 éves vagyok és már több éve masztizik minden héten és ugyan úgy élvezem a sexet. :)

Szia! Én 20 éves vagyok és már több éve masztizik minden héten és ugyan úgy élvezem a sexet. :)
Énis igy vagyok vele mint az elõzõ válaszadó.:) De ha pl. napi szinten csinálnád akkor már lehetne "gond"...de ez is tipustúl függ..lehet úgy már nem kivánnád annyira a barátodat...kilennél elégülve..=) de ez szintúgy szexuális étvágy kérdése:D
én is néha masztizok de szeretem mikor párnapig nincs semmi utána meg meg dugom nah akkor áhhh nagyon jó

Ha a terhességem 2 petezsákkal indult, de kiderült 2 hét múlva, hogy csak az egyik élõ terhesség, a másik petezsák mikor szívódik fel?

Legjobb válasz: Nekem 8hetesen 2petezsák volt,a 12.uh.-on már csak a kisfiam volt egyedül. Semmi nyoma nem volt a 2.pzsáknak. Hogy mikorra szívódott fel,azt így nem tudom megmondani...

Nekem 8hetesen 2petezsák volt, a 12.uh.-on már csak a kisfiam volt egyedül. Semmi nyoma nem volt a 2.pzsáknak. Hogy mikorra szívódott fel, azt így nem tudom megmondani...

Normális az, ha a barátom 2 hete nem szexel velem azért, mert be van dugulva az orra?

19/l

Legjobb válasz: Vagy kevés az igénye vagy van valakije ez a 2 verzió :) Ha az elején is kevés volt akkor valószínûbb, hogy kis igényû ilyen téren. Ez megszoksz vagy megszöksz alapú. Lehet túldramatizálni a dolgokat, hogy szerelem így vagy úgy, de egy jó kapcsolat sok dologból áll össze, és az egyik ilyen a szex, és ha az nem megy feszültséget okoz, az vitákat és az meg közel sem boldogságot :) 22/F

Vagy kevés az igénye vagy van valakije ez a 2 verzió :) Ha az elején is kevés volt akkor valószínûbb, hogy kis igényû ilyen téren. Ez megszoksz vagy megszöksz alapú. Lehet túldramatizálni a dolgokat, hogy szerelem így vagy úgy, de egy jó kapcsolat sok dologból áll össze, és az egyik ilyen a szex, és ha az nem megy feszültséget okoz, az vitákat és az meg közel sem boldogságot :) 22/F
" valami miatt mindig nem lehet... vagy tele van a hasa" LOL!!!
Ilyenek az igényei. Nekem is elég hetente pár alkalom, itt nem arról van szó, hogy nem szeret téged. De gondolom te ezért egy idõ után ki fogod rakni a szûrét. A hozzád hasonló embernek a dugás egyet jelent a szerelemmel és a szeretéssel.
Azt megértem, hogy nem akar szexelni, ha nem érzi jól magát. Én is szeretem teljesen kiélvezni a szexet, nem pedig csak olyan "Na, ezt is letudtuk mára!" hozzáállással kipipálni a naptárban. Viszont tényleg menjen dokihoz, a 2 hétig tartó orrdugulés nem teljesen normális.
Nekem egyik lányismerõsöm már 2 éve van együtt a párjával és nem szexelnek, mert a lány megfogadta, hogy házasság elõtt nem veszti el a szüzességét. Nem veszekednek emiatt, boldogok, mert elfogadják és szeretik egymást. Na erre varrj gombot.
Nem. Kettõ hét sok egy megfázáshoz, menjen el a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Elötte is sajnos csak kb. havonta kétszer szexeltünk, mert valami miatt mindig nem lehet... vagy tele van a hasa, vagy fàadt a munka miatt. Most 3 hét szabadságon voltunk, reméltem, hogy jobb lesz, de csak az elején csináltuk kétszer, és azóta se... többször pròbáltam vele ezt megbeszélni, de azt mondta, hogy a szexet velem nagyon élvezi. akkor meg mi a baj? :-(
Nem normális! Orvoshoz kell fordulni, mert lehet, hogy allergiás valamire, és ezért dugul el az orra. Arra azért számítsál, ha az orvos megoldja a problémát, akkor a bugyi nem sûrûn lesz rajtad!
Nem normális. Szerintem te is érzed. Ez a kérdés sokkolt.
Nézd! Ez valaminek a jele. Mindenféleképpen derítsed ki, ha össze akarod kötni vele a sorsod, mert késõbb már nehéz lesz.
igen...ha negatívra vált akkor szabadult ki a pete..de attól csak szorgalmasan legyetek együtt!!

Ha a kristálygomba 2 hétig áll egy hűvös kamrába, befőttesüvegben, akkor elpusztul, vagy fel lehet még használni?

Az állaga kocsonyás, és nedves, az illata talán savanykás egy nagyon kicsit. Köszi

Legjobb válasz: Elvileg csak tejben él meg, ha szabadon tasrtod, márh nem tejben, akkor elpusztul.

Elvileg csak tejben él meg, ha szabadon tasrtod, márh nem tejben, akkor elpusztul.
Az a másik gomba.kaukázusi kefir gomba asszem.a kristályt vizzel kell elkésziteni

Ha egy héten 2-szer járok úszni akkor a mellemből fogok fogyni? Mert nem szeretném ha lefogyna!

Legjobb válasz: Ezt nem lehet tudni, de van rá esély, hogy fogsz fogyni a melledbõl.

Ezt nem lehet tudni, de van rá esély, hogy fogsz fogyni a melledbõl.
A fogyás genetikai alapon történik, nem attól függ, milyen izmodat edzed! Tökmind1, hogy úszol, biciklizel, futsz, karatézol, gyalogolsz, ugrálsz, bármi, ami mozgás és energiát igényel, az hosszú távon fogyaszt. A melled mirigyes állományból és zsírszövetbõl áll, a formáját a benne lévõ zsír mennyisége és alakja adja meg. Ha fogysz, nagy valószínûséggel a melled is kisebb lesz, mert az is zsírszövet, de nem biztos, a genetikád határozza meg, hogy onnan milyen testzsír%-tól kezdenél el fogyni. Ha csak az számít, hogy ne legyen kisebb a melled, ne mozogj semmit, mert ha fogysz, a kockázata mindig megvan, a nõknek kisebb lesz a melle, hízásnál pedig nagyobb.
Ugyan, el ne hidd már hogy fogyni fogsz a melleidbõl az úszás miatt! Szó sincs róla, hanem izmosabb lesz a karod, vállad és ezért relatíve tûnik kisebbnek esetleg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De csak az a furi hogy amit leúszok azt visszaeszem!! De nem pontosan csak kb 1 kiló a külömb sèg! Most 47 kg és 162 vagy több centi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Külömbség*

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!