Találatok a következő kifejezésre: Ha a görbém (101 db)

Ha a görbém nagyjából rendben van, akkor sikerülnie kéne nem? Mert ha nem lenne valami hormonálisan rendben velem, akkor össze-vissza lenne a görbém is?

Hallottam, hogy ha a prolaktinnal gond van akkor összevissza van a görbe és cikk-cakkos a második 2 hét.

Legjobb válasz: Ez volt a lányommal a görbém.Nem voltam prolaktinos soha és tessék: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55a1eea2e19c3d7a2cbfcf.. Egészéges terhesség és baba. Viszont amikor nem voltam terhes volt egyenesem nekem is a második 2 hétben,nézd: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55a1eea2e19c3d7a2cbfcf..

Ez volt a lányommal a görbém.Nem voltam prolaktinos soha és tessék: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55a1eea2e19c3d7a2cbfcf.. Egészéges terhesség és baba. Viszont amikor nem voltam terhes volt egyenesem nekem is a második 2 hétben, nézd: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55a1eea2e19c3d7a2cbfcf..
Nekem prolaktinproblémám van, nem is kicsi, és tökéletes a görbém... úgy gondolom, hogy a prolaktint csak úgy tudod kizárni, ha vérvizsgálatot végzel. 21 nap, max szint 20.2. Ez az normális. Nekem pl. 35.2, a tejem is folyik, és ránézésre nincs baj a görbémmel. Be is linkelném, de egy olyan oldalon vezetem, ahonnan valamiért nem megosztható online... ha gondolod, írj privit és elküldöm kép formátumban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy belinkelted.Csak aggodok kicsit, hogy nehogy ugy járjak, hogy valami nincs rendben, aztám meg hiába próbálkozunk.A 3 honapunkkal meg ugyse foglalkozik velünk senki se, mondjuk érthetõ mert van akinek évek ota nem jön össze.Csak jobb lenne hamarabb tudni, hogy rendben van e minden..Minhogy várjunk a semmire.A görbébol akkor nem derül ki, ha valami nem ok?

Ha a görbém szerint ma reggel esett le a hőm, de ma semmi képpen nem tudok együtt lenni a párommal, akkor ebben a hónapban már elúszott az esély a babára?

Legjobb válasz: Akk biztos ma van a peteérésed, de nem biztos hogy a tüszõrepedés is megtörténik, lehet csak holnap vagy holnapután, ugyhogy minden esélyetek megvan akkor is ha holnap tudjátok csak csinálni! Mindent bele!!!!

Akk biztos ma van a peteérésed, de nem biztos hogy a tüszõrepedés is megtörténik, lehet csak holnap vagy holnapután, ugyhogy minden esélyetek megvan akkor is ha holnap tudjátok csak csinálni! Mindent bele!!!!
Tegnap + ma + holnap is jó ha együtt vagytok.. de sajnos igen elúszott. És mindíg ezen a 3 napon jó ha van sex.
Lehet, hogy èn tudom rosszul de nem akkor van a tüszôrepedès amikor leesik a hô ? Szerintem ha tegnap voltatok együtt az nagyon jò ès mèg talàn a holnap is belefèr.
Ha felmegy, akkor történik meg a tüszõrepedés is, és legalább 3-4 tizedet kell emelkedni, hogy igazolja a hõ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem az utolsó hozzászólónak lesz igaza.
Akkor már megrepedt amikor fel megy a hõ! Hiszen a trepedéskor kiszabaduló progeszteron emeli meg a hõt.

Ha minden jol megy, es jokor voltunk egyutt, es sikerult a megtermekenyules, akkor mikor van a beagyazodas? Es mikor volt a peteeresem a gorbem alapjan?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: A görbéd szerintem nem túl jó, de ha az ovulációs teszt +, akkor volt peteérés. A görbét sok minden zavarhatja. Pl. ha 6 óránál kevesebbet aludtál, vagy éjszaka fel kellett kelned, akkor már nem tuti a hõmérõzés. Én is mérem, de a lányom éjszaka rendszeresen felkel, úgyhogy a görbém katasztrófa. A beágyazódás a szeretkezéstõl számított 7. nap után van.

A görbéd szerintem nem túl jó, de ha az ovulációs teszt +, akkor volt peteérés. A görbét sok minden zavarhatja. Pl. ha 6 óránál kevesebbet aludtál, vagy éjszaka fel kellett kelned, akkor már nem tuti a hõmérõzés. Én is mérem, de a lányom éjszaka rendszeresen felkel, úgyhogy a görbém katasztrófa. A beágyazódás a szeretkezéstõl számított 7. nap után van.
Igen, mutathatott jó eredményt! Nekem az utolsó 2 havi lh-k délutáni vizelettel mind negativak voltak. Valószinüleg pont a felmenõ és lemenõ ágát kaphattam el az lh csúcsnak-nak. Ha reggel vagy délelött lh-zok biztos kaptam volna pozitiv eredményt. Legközelebb szétvágom õket és délelött, délután is lövök 1-1-t. Sok sikert és drukk a babához!
Az ovu teszt késõ délután vagy kora este(legjobb olyan 19 óra) mutatja legpontosabb eredményt, itt van rá példa:http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
En arra tippelnek, hogy a ciklus lesz hosszabb.
Én is kb annyit tudok mondani, mint az elsõ válaszoló. A beágyazódás 7-10 nap, általában inkább 7. A görbédhez nem tudok hozzászólni egyértelmûen, mert elég cikk-cakkosnak tûnik nekem, de ezt tényleg sok minden befolyásolja. A 17 nap nekem kicsit késõinek tûnik, de ha nem 28 napos a ciklusod, hanem hosszabb, akkor az is lehet reális. Viszont az ovulációs teszt szerintem nem csal. Ha aznapra jelzett pluszt, akkor valószínûleg akkor, azt követõen volt. sok sikert!
Utolsó és az nem lehet, hogy nem volt peteérésed?????
A kérdező hozzászólása: Ja es azt elfelejtettem, hogy nem voltam tisztaba hogy hogy kell az ovu tesztet csinalni es en mindig reggeli elso pisibol csinaltam, nem delelott. Akkor is pontos adatot muntat?
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy mindig 28 naposak a ciklusaim, es ez az elso honap hogy homerozok, ugyhogy nincs viszonyitasi alapom. De akkor ha most kesobb volt peteeres akkor lehet hogy hosszabb lesz a cikluspm, vagy easetleg rovid a lutealis fazis?
A kérdező hozzászólása: Igen mostmar tudom, mert utannaolvastam mart, de amikor csinaltam, akkor meg nem tudtam. De akkor most szerinted jo eredmenyt mutatott vagy sem?
Utolsó elötti vagyok. Nem lehet, hogy nem volt peteérés, mert januárban egy ilyen ciklusban lettem terhes. Sajnos a baba nem maradt köztünk. Most próbálkozunk újra, és a mostani lh-k is negativak. A héten kiderül, hogy megint sikerült-e, nega lh-k mellett a próbálkozás.

Megnéznétek a görbém? Még reménykedhetek, ha a köv. Napokban fentebb megy a hő?

Átlagosan 27-28 naposak a ciklusaim.Els? hónap,hogy mérem a h?met.Elvileg peteérés és tüsz?repedés is volt.

Legjobb válasz: Nem tipikus a görbéd, de ettõl még simán lehet baba, a hõgörbék beszédesek, csak nem mindenkinél.:) Amit én látok az, hogy a luteálisban lassan megy fel a hõd-ilyet többnyire és többek között a progeszteronhiány csinál, ami meg a nem megfelelõ minõségû peteérésre vezethetõ vissza. Ha babát szeretnétek én mindenképp javaslom -nem a görbéd miatt- hoyg a 3. és 21. napodon csináltass hormonvizsgálatot, és a ciklusod elején kövessétek UH-val a peteérésedet. Hajrá! :)

Nem tipikus a görbéd, de ettõl még simán lehet baba, a hõgörbék beszédesek, csak nem mindenkinél.:) Amit én látok az, hogy a luteálisban lassan megy fel a hõd-ilyet többnyire és többek között a progeszteronhiány csinál, ami meg a nem megfelelõ minõségû peteérésre vezethetõ vissza. Ha babát szeretnétek én mindenképp javaslom -nem a görbéd miatt- hoyg a 3. és 21. napodon csináltass hormonvizsgálatot, és a ciklusod elején kövessétek UH-val a peteérésedet. Hajrá! :)
Szia. A 20. napodon volt tüszõrepedés. Baba lehet belõle. Ha nem jön meg és fent marad a hõd akkor már lehet rá következtetni a görbébõl. Hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: olyan aranyosak vagytok, hogy igy tartjátok bennem a lelket...
Szia.Engem most utálni fogsz, de csak az írom le , hogy ne éld bele magad amíg a nemvárt valóban nem jön!Nekem a múlt hónapban, pl. szép trifázisos görbém volt!Ahogy kellett szépen felment a hõm.Aztán a mensi megjött!Én remlem neked, jót jelent, de lássuk be messze van még a mensid!Én télleg nem kötekedni szeretnék, de csak ha egy kicsit is belegondolsz nekem már megérte!Szívbõl kívánom neked, hogy babóca legyen!
Szerintem pé-d sokkal késõbb volt mint jelölte. A hõdet meg ma késõbb mérted így lehet ez az oka a hõ leesésének!
azért mert ma egyszer leesett az még semmi. ha visszamegy és ott marad az a jo.. mivel 20. napon volt a pé-d onnan számolj 14 napot..

Mit csináljak, ha balra görbül a farkam?

Legjobb válasz: Semmit :D Nekem sem egyenes, nekem vissza felé kunkorodik.Na jó, ez túlzás....De kajak felfelé görbül :D

Semmit :D Nekem sem egyenes, nekem vissza felé kunkorodik.Na jó, ez túlzás....De kajak felfelé görbül :D
Minden rendben lesz vele. Ne szorongj miatta!
Használd a keresõt, mert ezt a kérdést, már 25 000 szer feltették.
Nekem is balra görbül!
dõlj jobbra és akkor egyenes lesz
Válts kezet!
Keress olyan barinõt akinek a a hüvelye görbül balra, így pont jó lesz.
A fõ h ne próbáld meg kiegyenesíteni :D Sok pasinak ilyen nyugi, nem a pornó filmekben látott tökéletes péniszekbõl kell kiindulni :) 16/L
gerincferdüléses csajjal dugj
semmi vész.
semmit!
Tekerd jobbra D
Sajnos le kell vágni. :(
görbítsd visszafelé

Muszáj trifázisosnak lennie a görbének, ha baba van?

Tudom, hogy vannak kivételek, de arra lennék kíváncsi, hogy nagy átlagban azért trifázisosak a terhesgörbék vagy nem?

Legjobb válasz: én sok nem trifázisos görbét láttam ezen az oldalon, ami babás lett. nem kell elkeseredned, ha a tied nem az

én sok nem trifázisos görbét láttam ezen az oldalon, ami babás lett. nem kell elkeseredned, ha a tied nem az
százalékot sajnos nem tudok mondani
"Egy trifázisos görbe azt jelenti, hogy három hömérséklet szint figyelhetö meg. Ez legtöbb esetben terhességre utal. A hömérséklet a luteális szakasz közepén még egyszer megemelkedik, mert több progeszteron termelödik. A trifázisos ciklusok 4, 5%-a viszont nem terhes!!"

Lányok az baj ha a péniszem nem egyenes hanem balra görbül kicsit?

Enyhén görbe a péniszem és balra kanyarodik kicsit de nem vészes ránézésre, de nem tudom a lányoknak ez mennyire hátrány. kort is kérek.

Legjobb válasz: Semmi baj nem lesz... ha találsz egy olyan lányt, akinek a hüvelye balra görbül :) Bocsi, de nagyon aranyos a kérdésed, tényleg semmi problémád nem lesz ebbõl.

Semmi baj nem lesz... ha találsz egy olyan lányt, akinek a hüvelye balra görbül :) Bocsi, de nagyon aranyos a kérdésed, tényleg semmi problémád nem lesz ebbõl.
Nem baj, legalább kanyarba is tudsz dugni.
"Egyenes pénisz nem létezik..." Ezt honnan veszed? Mindet láttad már? Az enyém például teljesen egyenes... akkor most mi van? Megdölt az elméleted? Ididóta :\
Vidd el a gumishoz, majd õ kicentírozza
szex szempontjából nincs vele gond, úgy értem, hogy a lányok nem fogják ezt érezni a hüvelyükben. ha nem röhejesen görbe akkor nincs gond:D
Amig a nyelved, ujjad es farkad jobbsodrasu koordinatarendszert alkotnak addig nincs baj.
jahm 21/n
a férjemnek jobbra görbül, mégis ikreket csináltunk. Egyáltalán nem gáz. Majd tudsz poénkodni a barátnõddel, hogy: Hámozd meg a banánt XD
Az is lehet, hogy Mszp-s "[email protected] vagy, csak ez még csak lappang benned...
Ez csak a sok maszturbálástól lehet. Mert mindíg ugyanazzal a kezeddel csinálod. Mostantól másik kézzel kell csináld. Különben egyre görbébb lesz, végül elõször kifli, azután sósperec alakú lesz...
Egyenes... Na igen...Azoknak akiknek csak lógicsál...pfff... Ne mondjátok már, hogy sem lefele, sem felfele nincs benne egy kis görbület sem... Hazudós kis p*csök
Ja enyém is, mint a nyíl.
Egyenes pénisz nem létezik...
Te aki azt írtad, hogy nincs egyenes elég korlátolt vagy. Annyit láttál már állva, azaz homokos vagy? Mert én láttam pár fütyit, egyeneset is. A férjemé is tök egyenes, áll mint a cövek és nem görbül se le, se fel, se oldalra. Ne a saját kis agyonnyomorodott farkadból indulj ki.

Ha minden ovulációs tünetem megvolt (toj. Fehérjés nyák. Stb. ), csak a görbémen nem látszik hogy megtörtént a tüszőrepedésem, akkor már biztos, hogy nem volt meg?

De akkor nem értem, mit?l volt a toj.fehérjeszer? nyúlós nyák meg minden?

Legjobb válasz: Sok mindentõl lehet,nekem is az van most,és babáût várok...a görbének mutatnia kell a pé-t,de ha egyszer-egyszer nincs,az sem katasztrófa.

Sok mindentõl lehet, nekem is az van most, és babáût várok...a görbének mutatnia kell a pé-t, de ha egyszer-egyszer nincs, az sem katasztrófa.
Ha nem látszik a görbén, akkor valószínûleg nem volt tüszõrepedésed. Ovus tünetek lehetnek akkor is, ha volt peteérés, de nem történt meg a tüszõrepedés, csak próbálkozott a szervezet. Nekem is volt ilyen, még az ovuteszt is pozi volt, de a hõm nem ment fel utána. Aztán újra tapasztaltam a tojcsis nyákot, és egy hét múlva a hõm is felment. De olyan is lehet, hogy a sok próbálkozás után egyszercsak megjön és abban a hónapban nincs tüszõrepedés. Viszont ilyenkor az a helyzet, hogy az a tüszõ, ami már megérett, akár mensi alatt, vagy után pár nappal is megrepedhet, mondjuk egy jó nagy orgazmustól! :-) Így lehet teherbe esni váratlanul :-)

Kérhetnék egy pillantást a görbémre, ha nem gond?

Tudom,volt már fent,de:

Legjobb válasz: Szerintem semmi baj a görbéddel, nagyon szépen fent van a hõd. Hogy nem 37, meg ilyenek? Nem mindenkinek olyan magas! Szorítok, hogy baba legyen belõle!

Szerintem semmi baj a görbéddel, nagyon szépen fent van a hõd. Hogy nem 37, meg ilyenek? Nem mindenkinek olyan magas! Szorítok, hogy baba legyen belõle!
Nekem mikor nem voltam terhes, volt, hogy felment 37, 2-re is.Most, hogy terhes lettem, csak 36, 8-36, 9.Úgyhogy ne zárd ki a terhességet, hisz nem elõírásszerû a 37 fokos hõ. Drukkolok, szép a görbéd!
Ha lenne görbéd, akkor tudnánk segíteni-talán!!!
sztem baba van, és iulyenkor emlékezik a szervezet hogy vérezni kéne és ezért folyik ez, de ha erösödik vangy fájdalmad van kkor doki. ne várj vele.. mi meg amugy se látunk el a méhszájadig:) 32
A kérdező hozzászólása: Még 2 napom van a nemvártig.A folyásomat a tejeskávé színéhez tudnám hasonlítani.Mensis érzésem nincs, nem érzem azt a bizonyos mindjárt megjön érzést, a méhszájam pedig a múlt havi ciklushoz képest viszonyítva fent van, és zárt, szóval fogalmam sincs, lehet doki lesz belõle, csak a gond, hogy szerdán van az a doki, akihez járok, meglátom mi lesz, de én már nem reménykedek.Mai terhestesztem nem reggeli pisibõl negatív lett, még egy árnyalatnyi halvány vonal sincs rajta, pedig ez a hõgörbe bíztató volt, na mindegy, ez van, csak sajnos a férjem megy vissza külföldre, szeptember közepén jön csak.Addig pihi:(
Én igy ugyanígy voltam mint te. Én voltam aki irta, hogy nekem is csak 36, 8 volt a hõm és mégis baba lett. Szóval nekem is megvolt ez a tejeskávé színû folyás a nem várt elõtt is és akkor is mikor meg kellett volna jönnie, csak most múlott el pár napja. Most vagyok épp 5 hetes. És az én férjem is csak most volt itthon 3 hetet és csak szeptember közepén jön haza. Úgyhogy megértelek , ha elkeseredsz, de még bizzál, még bármi lehet, hidd el!!! Még nem jön meg, van remény!
A kérdező hozzászólása: És neked fájt a hasad közben?Mert most mintha valamit éreznék, de nem tudom mit.Amúgy hol dolgozik a férjed?Mert most nekem is 3 hetet volt itthon, csak nem egy helyen dolgoznak?:)
Az én férjem Londonban dolgozik egy étteremben. A tiéd? Õ is 3 hetet volt itthon, lehet irtam is már. 2-3 havonta jön haza, úgyhogy örültem, hogy sikerült összehozni ezt a babát. Nekem a hasam alul középen feszített, mintha mindig tele lett volna a hólyagom és mindig pisilnem kellett volna. Mikor mensiznem kellett volna, akkor meg görcsölgetett mint máskor, csak tompábban. Ja és a ciciim lettek rettenetesen érzékenyek.
A kérdező hozzászólása: Nekem belgiumban dolgozik, azt hittem már munkatársak, csuda sztori lett volna:)
Az biztos. De ugyanaz a helyzetünk, milyen véletlen. Hogy állsz??? Mármint a barnázással?
A kérdező hozzászólása: Azóta nincs, megszûnt, de a hõm 2 tizedet esett reggelre, úgyhogy meg fog jönni ma vagy holnap sajnos.Na majd szeptemberben meglátjuk, hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Leesett a hõm is csajok:( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c0f887a3cb48420c3e8908..
Mizujs ma reggel? Szorítok neked még mindig.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok!Tesztet már nem kellett csinálnom, óramû pontossággal ma reggelre megjött, erre ébredtem:(((Köszi azért a drukkot!
Végig olvastam az összes választ, és a végén elkeseredtem, hogy megjött annyira egy emberként drukkolt mindenki, olyan megható volt olvasni.Sajnálom, majd talán szeptemberben...
A kérdező hozzászólása: akkor vettem észre, mikor megnéztem a méhszájat, és az ujjam hegye olyan lett.Azóta minimális jött csak, de nem sûrû, hanem olyan tejeskávéhoz hasonlítanám.Nem fáj semmim, fogalmam sincs, hogy mi lehet ez.
Szia! Ha a barna folyásod nem múlik el, akkor menj el nõgyógyászhoz. Távol álljon tõlem, hogy ijesztgessek, de a méhen kívüli terhesség egyik elsõ jele a sûrû barna folyás. Remélem csak sima menstruáció és semmi bajod sincs.
A kérdező hozzászólása: Gond van, még ilyen sose volt, mielõtt megjönne, már napokkal szokott fájni a hasam, de egybõl vérzés jön.Most nem fáj semmim, van még 2 napom, de elég rendes barna folyásom van.Nem értem.A hõm se esett le, itt már valami gond lesz, tudom.
A kérdező hozzászólása: Jajj ne haragudj:) ))De buta vagyok! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c0f887a3cb48420c3e8908..
A kérdező hozzászólása: ah, és az együttléteket ne vegyétek figyelembe, mert nem írtam, most csak a hõm alakulásából szeretném megtudni, hogy miért esélytelen, hol romlott el ez a görbe?
A kérdező hozzászólása: Ez komoly?Nagyon köszönöm nektek, én meg már leírtam, mert visszament napok óta 36.6ra.Nos akkor mégiscsak tesztelek egyet 27-én.Köszi a válaszokat!
Ez egy szép görbe, lehet baba! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és ha valakit érdekel, esküszöm, ideírom a teszt eredményét.Nem csak ha pozi, akkor is ha nega.27-én fogok tesztelni.
Szerintem a 18. napon volt a PÉ-d. Szép a görbéd! Szorítok, hogy legyen baba! Írj majd!! A.
A kérdező hozzászólása: Mindenképp írok, ígérem, és köszi a választ.
Szép a görbéd, szerintem lehet babás. Én mára nemvártam nekem is zárt, kemény a méhszájam, sõt befelé is fordult. 2 napja medi lab teszttel csináltam egy pozitivot, de mivel annyi negativ véleményt olvastam rólla, ma vettem 2 külömbözõ fajtát és azok is pozitivot mutattak. Szerintem várj pár napot és nyugodtan csinálhatsz . Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön!!!!!!
A kérdező hozzászólása: De jó, köszi neked is:) 27-én akarok tesztelni, azonnal megírom majd, hogy mi lett.
Ránéztem a görbédre és egybõl ara gondoltam, hogy szép és lehet baba, sõt nagy esélyed van rá. Aztán csak utána olvastam a válaszokat, látom már bíztattak. Nekem most lett egy hete poz a tesztem , de én is elkeseredtem minden reggel elõtte a hõm miatt, mert 36, 8 fölé egyáltalán nem ment. És mégis baba lett. Neked már tartósan fenn van. Szorítok és írd meg az eredményt!!
Kiváncsian várjuk:) Sok DRUKK!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy, hát majd legközelebb.Remélem még ebben az évben azért összejön:)

Ezzel a görbével mikor tesztelhetek? Már ha van értelme.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7425af4fd04d2eb5461606..

Legjobb válasz: Milyen hosszuak egyebkent a ciklusaid? Az a bajom a gorbeddel, hogy en nem latom rajta, hogy mikor volt peteeresed. Elso ranezesre tenyleg az tunik a legvaloszinubbnek, amikor a rendszer is behuzta, de ha akkor lett volna, akkor szerintem nem kellett volna utana folyamatosan lent lennie a hodnek az utolso nap kivetelevel... En a helyedben vegig varnam a ciklust, megneznem, hogy megjon-e a mensi es ha nem, akkor ra 1-2 nappal tesztelnek. Vagy ha te egyertelmuen tudod, hogy mikor volt peteeresed, akkor azt kovetoen 12, inkabb 14 nappal.

Milyen hosszuak egyebkent a ciklusaid? Az a bajom a gorbeddel, hogy en nem latom rajta, hogy mikor volt peteeresed. Elso ranezesre tenyleg az tunik a legvaloszinubbnek, amikor a rendszer is behuzta, de ha akkor lett volna, akkor szerintem nem kellett volna utana folyamatosan lent lennie a hodnek az utolso nap kivetelevel... En a helyedben vegig varnam a ciklust, megneznem, hogy megjon-e a mensi es ha nem, akkor ra 1-2 nappal tesztelnek. Vagy ha te egyertelmuen tudod, hogy mikor volt peteeresed, akkor azt kovetoen 12, inkabb 14 nappal.
Lehetett, csak azert nem gondoltam a 22. napra, mert elotte 3 napig volt alacsonyan a hod es altalaban csak egy napra szokott visszaesni peteeres elott (van akinek egyre sem). De teny, hogy utana elindult fel. Ha 22. ciklusnapon volt, akkor elvileg a 36. napra varhatod (vagyis nem varhatod) a mensit. Ha van teszted boven, illetve nem felsz a csalodastol, akkor a 34. napon tesztelhetsz. Ha esetleg negativ, akkor se ess ketsegbe. Ha nem jon meg, akkor tesztelj ismet a 37. napon.
hát ezzel a görbével lehet mert magasabbnak kellene lennie a hõnek a második felében de nem igazán emelkedett
A kérdező hozzászólása: 33-39 naposak a ciklusaim. Nem lehetett a 22. napon a peteérés?
sztem is inkább a 21 vagy22 nap körül volt pé-d onnan 14 napra tesztelhetsz.. drukkolok 32
A kérdező hozzászólása: Végül is lehet, hogy nem is volt peteérésem?
Szerintem nem volt ovulációd ebben a ciklusbvan. Ha volt egyáltalán, az az elmúlt négy nap valamelyikén kellett, hogy legyen. Ha így volt, akkor most elindul felfelé a hõd, és az átlag fölött marad legalább 5 napig. Ha továbbra is az átlag környékén cikcakkol, akkor menj el vele orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!