Találatok a következő kifejezésre: Ha a fogyaszt, akkor én (3 db)

Ha a szoptatás fogyaszt, akkor én miért híztam a szülés óta 7 kilót?

Pedig nem pici babát emelgetek, lányom négy és fél hónapos és 7770gramm!

Legjobb válasz: Babonaság. Ha többet eszel, mint amennyi kalóriára szükséged van, akkor semmi sem fogyaszt. Én a szoptatás alatt csak híztam-híztam. Csak 3 év múlva tudtam leadni a felszedett 30 klót. De leadtam!! :)))

Babonaság. Ha többet eszel, mint amennyi kalóriára szükséged van, akkor semmi sem fogyaszt. Én a szoptatás alatt csak híztam-híztam. Csak 3 év múlva tudtam leadni a felszedett 30 klót. De leadtam!! :) ))
A szoptatás nem fogyaszt, a hormonok azon dolgoznak, hogy mindig legyen tartalék, amibõl tejci lehet. Nem feltétlenül kell azonban hízni, mert nem lesz több tej, ha mértéktelenül eszel. Én napi 5 étkezéssel, édesség kihagyásával (na jó, néha bûnözök :-)), zsírmentes kajával egy grammot se híztam egyik szoptatás alatt sem. Igaz, nem is fogytam, de utána igen.
Szerintem is hujeség.En mar 2 éve szoptatok és felszedtem jo 10 kilot.

Ha a barátnőm alkoholt fogyaszt és csókolózok vele, akkor bekerülhet az én szervezetembe is némi alkoholmennyiség?

Elnését az esetleges buta kérdést.Megköszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Igen, de kb 1 másodperc alatt le is bontja a szervezeted.

Igen, de kb 1 másodperc alatt le is bontja a szervezeted.
Csak ha löttyel a szájában csókolóztok. Várj 5 percet miután az utsó kortyot is lenyelte és akkor már nem kerül beléd semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Turbó d elvileg fogyaszt, de mi van, ha én hízni szeretnék és innék ebbõl a cuccból kaja után, a fehérje tartalma miatt? Akkor tudnék hízni egy kicsit? Mi a véleményetek errõl?

Legjobb válasz: Nem fogyaszt és a fehérjetartalma nudli egy normális (és egyébként egészségesebb, ugyanakkor olcsóbb) fehérjeporhoz képest. Hízni akkor fogsz, ha a nap végére kalóriatöbbleted van. Azaz többet vittél be, mint amennyit elégettél. Itt megnézheted, hogy mennyivel kell többet bevinned: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html - vigyázz, alapból fontra van állítva, állítsd át kilóra! Az egyébként jó elgondolás, hogy a fehérjebeviteled növeld, de ne ezzel tedd!

Nem fogyaszt és a fehérjetartalma nudli egy normális (és egyébként egészségesebb, ugyanakkor olcsóbb) fehérjeporhoz képest. Hízni akkor fogsz, ha a nap végére kalóriatöbbleted van. Azaz többet vittél be, mint amennyit elégettél. Itt megnézheted, hogy mennyivel kell többet bevinned: http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html - vigyázz, alapból fontra van állítva, állítsd át kilóra! Az egyébként jó elgondolás, hogy a fehérjebeviteled növeld, de ne ezzel tedd!
A t.rbó diétás por tulajdonképpen egy baromi drága tömegnövelõ, 7 ezer Ft fél kg... 100 grammban van: 42 gr fehérje (szójafehérje, nem tejsavó!) 46 gr szénhidrát (semmire nem jó gyümölcscukor) 6, 9 gr zsír Sportolóknak készült fehérjekészítmények között ennél CSAK jobb ár/érték arányúak vannak. 7 ezer Ft-ért nem fél kg, hanem 1 kg; nem 42%-os, hanem 70-80%-os fehérjetartalmú; nem szója, hanem minõségi tejsavó fehérjét lehet venni.
Mármint a legócskább szójás protein + cukor jó-e valamire? Nézd, a tömegnövelõk is cukorból + proteinbõl állnak. De sokkal többre mész egy szelet hússal és rizzsel, mint ilyen drága szeméttel. Ez egy selejt, amit eladnak az embereknek, egy filléres vacak amiért ezreket elkérnek. De értéke valójában nincs.
Kaja után igyál kólát, ha hízni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!