Találatok a következő kifejezésre: Ha a fogyaszt, (166 db)

Ha a monitoromra az van írva hogy 20W-ot fogyaszt azt mit jelent, hogy évente/havota/napja/órája fogyaszt annyit?

Az 4 közül melyik?

Legjobb válasz: Egyik sem. Az a felvett teljesítmény. Akkor veszi fel, amikor be van kapcsolva. A fogyasztást akkor kapjuk meg, ha megszorozzuk az eltelt idõvel. Ha 1 órán át üzemel, akkor 20 wattórát fogyaszt.

Egyik sem. Az a felvett teljesítmény. Akkor veszi fel, amikor be van kapcsolva. A fogyasztást akkor kapjuk meg, ha megszorozzuk az eltelt idõvel. Ha 1 órán át üzemel, akkor 20 wattórát fogyaszt.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor ez a gépnél is úgy van hogyha a gépen fogyaszt 300W-ot és meg 10 órát akkor a nap végére megeszik 3000W-ot?
igen.
nem 3000 wattórát eszik, ami 3 kilowattóra, ezt a mértékegységet használja az elmû is
Igen , ha a moncsi 20 wattot fogyaszt óránként, akkor ez 10 óra alatt 200 w/óra, és ez kb 10 ft villanypénzt jelent neked 10 óra alatt, mert 1000w/h az = 1 Kw/h, az pedig most kb 50 ft,
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azért raktam fel ezt a kérdést mert nem tudtam és már régóta foglalkoztat! :) ))

Ha a számítógépem fogyaszt 450 W ot akkor egy hónapban mennyibe kerül?

Ezt hogy kell kiszámolni?

Legjobb válasz: Egy óra használat után fogyaszt 0.45 kw-ot Az tíz óra óra folyamatos használat után 4.5 kw Ha 2 órát használod a gépet mindennap akkor az egy 30 napos hónapban 13.5 kw áram... Egy kw áram áfás ára kb 50 forint! Egy hónapban az összes áramköltsége a gépnek maximum Hetesszáz azaz 700 forint.... A monitor fogyasztása nincs beleszámolva de az sem lehet több havi 200 forintnál.. A számítógéped ennyit fogyaszt ha maximálisan van terhelve és annyi hardver bele van építve amennyit csak elbír a 450 wattos tápegysége.. Egyébként a fogyasztása annak függvényében változik hogy éppen mire használod...

Egy óra használat után fogyaszt 0.45 kw-ot Az tíz óra óra folyamatos használat után 4.5 kw Ha 2 órát használod a gépet mindennap akkor az egy 30 napos hónapban 13.5 kw áram... Egy kw áram áfás ára kb 50 forint! Egy hónapban az összes áramköltsége a gépnek maximum Hetesszáz azaz 700 forint.... A monitor fogyasztása nincs beleszámolva de az sem lehet több havi 200 forintnál.. A számítógéped ennyit fogyaszt ha maximálisan van terhelve és annyi hardver bele van építve amennyit csak elbír a 450 wattos tápegysége.. Egyébként a fogyasztása annak függvényében változik hogy éppen mire használod...
minimálisat, amit egy ebéddel máris pótoltál.
Akkor én már csontvékony lennék:) Sajnos nem.
Sokat biztos nem, de ha elõtte nem voltál ehhez szokva és esetleg most ilyen lett a munkád, akkor igen! Egyik nyáron vendéglátóztam és 4 kilót fogytam, amúgy nem fogyókúráztam és nem csináltam semmit másképpen, mint elõtte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
7 kilót fogytam így.:D Eddig.:D Bár lehetséges, hogy az idegeskedés is közrejátszik, sõt biztos is.Meg össze-vissza étkezem.:/ Mindenesetre 7 hónapja dolgozom, 58 kiloval indítottam, most vagyok 51.:)


Igen, fogyaszt, még ha nem is sokat.

Ha a laptop/mobil töltőt bedugva hagyom, akkor fogyaszt áramot?

Ha rajta van a laptop/mobil ? és ha nincs?

Legjobb válasz: Ha rajta van /tölti/, egyértemûen fogyaszt. De ha a töltõt bedugva hagyod és nem töltöd egyikiet sem, akkor is "szökik" az áram.

Ha rajta van /tölti/, egyértemûen fogyaszt. De ha a töltõt bedugva hagyod és nem töltöd egyikiet sem, akkor is "szökik" az áram.

Ha a laptop ki van kapcsolva, de be van dugva a hálózati kábel a konnektorba, akkor fogyaszt valamennyi áramot, és ha igen, akkor mennyire jelentõset?

Még mobiltöltõknél hallottam, hogy a teló nélkül is fogyaszt valamennyit, és a TV is egy kicsit, ezért kérdeztem meg.

Legjobb válasz: A transzformátor maga valamennyit mindenképpen fogyaszt.

A transzformátor maga valamennyit mindenképpen fogyaszt.
igen, fogyaszt valamennyit, de ez igazán kevés , kb 2ft , 24 órában ,
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, szerintem ekkora költséget elbírok, fõleg hogy nehezen elérhetõ helyen van a konnektor.

Ha a szoptatás fogyaszt, akkor én miért híztam a szülés óta 7 kilót?

Pedig nem pici babát emelgetek, lányom négy és fél hónapos és 7770gramm!

Legjobb válasz: Babonaság. Ha többet eszel, mint amennyi kalóriára szükséged van, akkor semmi sem fogyaszt. Én a szoptatás alatt csak híztam-híztam. Csak 3 év múlva tudtam leadni a felszedett 30 klót. De leadtam!! :)))

Babonaság. Ha többet eszel, mint amennyi kalóriára szükséged van, akkor semmi sem fogyaszt. Én a szoptatás alatt csak híztam-híztam. Csak 3 év múlva tudtam leadni a felszedett 30 klót. De leadtam!! :) ))
A szoptatás nem fogyaszt, a hormonok azon dolgoznak, hogy mindig legyen tartalék, amibõl tejci lehet. Nem feltétlenül kell azonban hízni, mert nem lesz több tej, ha mértéktelenül eszel. Én napi 5 étkezéssel, édesség kihagyásával (na jó, néha bûnözök :-)), zsírmentes kajával egy grammot se híztam egyik szoptatás alatt sem. Igaz, nem is fogytam, de utána igen.
Szerintem is hujeség.En mar 2 éve szoptatok és felszedtem jo 10 kilot.

Ha a karburátorban a főfúvóka nem ér bele a benzinbe attol kevesebbet fogyaszt a motor?

Legjobb válasz: nekem nem fogyaszt a motor sokat ugyhogy szerintem IGEN de azért kérdezzmeg szakértõt is ;)

nekem nem fogyaszt a motor sokat ugyhogy szerintem IGEN de azért kérdezzmeg szakértõt is ;)
A PRIMER ÁRAMKÖR ÁRAM FELVÉTELÉT MIMDENKÉPP FOGYASZTJA. EGY AMPER MÉRÉVAL KI TUDOD SZÁMOLNI A FOGYASZTÁST (WATT)
Szerintem is fogyaszt áramot.
mindenféleképpen fogyaszt áramot! ha a füledet oda rakod a tölötöhöz akor egy enyhe búgást lehet halani
Ill. olyan minimálisat, hogy az elhanyagolható
Igen, ugyanannyit, mintha rá lenne kapcsolva a telefon. Villamosipari cégnél dolgozom, és a céges újságban benne volt példának, mint energiapazarlás.
Fogyaszt áramot akkor is
Fogyaszt áramot, de kevesebbet, mint amikor rá van kapcsolva a telefon. Nekem elhiheted, a BME villamosmérnöki karára járok, csak tudom, hogy van ez. Ha nincs rákötve a telefon, akkor csak annyit fogyaszt, amennyi a trafó ellenállásából adódik.
Nem fogyaszt áramot, csak ha a telefon akkuját tölti. Könyen ellenõrizheted, mert áramfelvételnél melegszik, de ha a telefon nincs rádugva, akkor hideg marad, nem vesz fel áramot
és ha új típusú telefontöltõrõl van szó? amibe USB kábelt kell dugni? (Sony Ericsson X8-as töltõje is ilyen) Please Help!
1 wattnál kevesebbet, mert nem tudja kiirni a fogyasztásmérõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!