Találatok a következő kifejezésre: Ha a fiúkat is pl (34 db)

Ha a lányos fiúkat is (pl. : emoboyok főleg) szexinek tartom, (persze a lányokon kívül) akkor biszex vagyok?

Legjobb válasz: A homoszexuálisok (azaz intelligensebb vadbarma által "homokzsák", bödön és hasonló jelzõkkel illetett személyek) nem azért melegek, mert csak azonosnemûekkel létesítenek szexuális kapcsolatot. A kérdezõ azt mondta, hogy õt csak a nõies "férfiak" érdeklik. Ettõl még nem jelenthetõ ki, hogy õ biszexuális. Ugyanis sok transzvesztita pl. olyan szinten "nõies", hogy sok heteró fejét el tudják csavarni. De ettõl a heteroszexuális személy nem lesz homoszexuális. A másik a kérdezõ kora: Ez tipikusan az a kor, amikor megfordul a fejében az, hogy mi lenne ha... Tehát még ne jeletsük ki, hogy õ biszexuális.

A homoszexuálisok (azaz intelligensebb vadbarma által "homokzsák", bödön és hasonló jelzõkkel illetett személyek) nem azért melegek, mert csak azonosnemûekkel létesítenek szexuális kapcsolatot. A kérdezõ azt mondta, hogy õt csak a nõies "férfiak" érdeklik. Ettõl még nem jelenthetõ ki, hogy õ biszexuális. Ugyanis sok transzvesztita pl. olyan szinten "nõies", hogy sok heteró fejét el tudják csavarni. De ettõl a heteroszexuális személy nem lesz homoszexuális. A másik a kérdezõ kora: Ez tipikusan az a kor, amikor megfordul a fejében az, hogy mi lenne ha... Tehát még ne jeletsük ki, hogy õ biszexuális.
Ezt csak te érzed. Ha le is feküdnél (vagy lefekszel majd) egy fiúval, akkor biszex vagy. De ha csak szépnek tartod õket, de csak lánnyal szexelnél, akkor nem. Amúgy fiatalabb korban normális, hogy "vacilálsz" :)
Szerintem nem vagy biszex. Egyrészt mert pont olyan korban vagy, hogy ez természetes. Másrészt, ezek az emoboyok olyan szinten néznek ki lánynak általában, hogy nem is csoda ha tetszik!
Holy shit! Ez tipikusan az a kor, amikor mi lenne ha... Én 25 éves vagyok fiú, és nem hezitáltam soha, hogy akkor most a lányok vagy a fiúk! Te bizony biszex vagy. Az meg, hogy a lányos fiúk tetszenek nem különös. Van akinek csak bizonyos nõtipusok szexisek. Attól még biszex vagy.
hiába lányok vagy nem akkor is van nekik fütyijük és akkor is "buzinak" számítasz. amúgy jah.. bi vagy akkor
lányos* bocsi
Bocsánat, de már, hogy a picsába lenne az természetes? Lehet, hogy te is biszex vagy, és neked az. A pedofil is úgy gondolja, hogy õ a természetes, mégsem az!!!
Sajnos NEM, hanem 100% buzi.
Ott a pont. Tényleg egy buzika. Egy kis meleg bödönke. Kösd fel magad homokzsák!
én 18 vagyok most de soha a büdös életbe nem fordult elõ velem hogy 14-15-16 vagy akárhány évesen is "abba a korba legyek" a nyomorék sminkelt emoboyokat meg rühellem és a melegeket sem szívlelem... ez van szerintem te biszexuális vagy. és emiatt ellenszenves
most mitõl lennének lányosak az emoboyok? van aki lányos közötük mert túlzásba viszi(lásd napiszar) és vannak az igazi emok(emo hajjal, fekete cuccokkal és emo zenével, de semmi mással), bár kevesen vannak. Nem csak ebben a stílusban lehet valaki lányos, könyörgöm -.- Amúgy, hogy válaszoljak, igen, biszex vagy, mivel egy dolog hogy bejön mert lányos, de akkoris egy hímnemû ember. Ennyi.
Azért a pedofiliával K****RA ne hasonlítsuk össze a biszexualitást vagy a másságot, mert nagyon nem ugyan az !!!!
ha pasival lefeküdnél/lefeküdtél e már mióta feltetted a kérdést:D akkor biszex vagy de ne szégyeld mer sok más is ezen a világon xD.én is az vagyok:D.
Jó esély van rá. Bár inkább a lányokhoz húz az érdeklõdésed
Ha elfogadod h az vagy az is leszel. Ha tudatosítod magadban h ez milyen undorító akkor még lehet esélyed. Tanács: próbáld meg elképzelni kedvenc szexinek tartott travijaid farkát hátha attól elmegy a kedved.
A buzi mondja hogy "köcsög" ez új :D:D:D
Na, itt van még egy ratyi.
Ennyi homofób köcsögöt! Azért mert utáljátok magatok, másokat talén nem kéne. A saját lelki gondjatitok ne itt adjátok már ki. Kérdezõ, te meg fel se vedd amiket írkálnak! NORMÁLIS vagy, hidd el, talán még biszex sem! Majd ha idõsebb leszel, kiderül.
Nem vagy biszex, ne aggódj. Csak egy meleg zsíros bödi. Egy langyi kis zacsi, jó melegen megspékelt kis homika, egy igazi kályhácska, egy forrón tüzelõ meleg test. Magyarán szóval egy kis köcsög buzi. Egy kis golyóérett kisköcsögöcske. Egy homizsák. Egy kis nyomottfejü buzgóbuzimócsing. Te kis cö cö cö. Olyan jó lenne ha egy ilyen kis meleglábas itt lakna a szomszédomban. Ha ideges lennék rögtön lenne kin levezetni :) Te kis köcsögöcske bunkócska :) És mindezt egy lány mondja :) de tuti kiverném a meleg szart belõled te kis buzikácska homizsák :)
A kérdező hozzászólása: talán, ha felkínálkozna rá a lehetõség biztos lefeküdnék, de csak lányos fiúkkal. Egyébként 15 éves vagyok és még szûz,
Ti meg nem értitek meg a problémáját :( velem is van ilyen csak lányban én is emo vagyok megláttam egy gyönyörû középhosszú vörös és fekete haju csajt tényleg nagyon szép volt és mikor arra járok mindig körül nézek nincs-e a buszmegállóban :$ de amugy én sem tudom biszex vok-e v homo :/ menj el egy melegbárba és kiderül beindulsz-e egymást faló pasikra :) én még nem mertem ilyenbe bemenni sok sikert:)

Szeretik / jól esik a fiúknak is ha aranyos dolgokatmondunk nekik? (bók) pl jóvolt az illata és megemlítem. Vagy iilyesmik. Ezek jól esnek?

Legjobb válasz: Én például szeretem. Múltkor is táncoltam egy lánnyal, mire édesen a fülembe súgta, hogy a pisztolyom nyomja a csípõjét, pedig nem is vagyok rendõr...

Én például szeretem. Múltkor is táncoltam egy lánnyal, mire édesen a fülembe súgta, hogy a pisztolyom nyomja a csípõjét, pedig nem is vagyok rendõr...
jól.. de ezt azonnali közeledésnek fogjuk érzeni. szóval csak akkor mond ha tényleg úgy van:)
Ėn nem szeretem...

Ha filmet nézek, és ott a fiam is a szobában de játszik, és van egy-két gázosabb jelenet, pl sikítanak benne, stb, az okozhat neki gondot? Mármint lelki valamit?

Legjobb válasz: suttogóban azt írják, hogy egy ilyen miatt rosszat álmodhat. egyébként nem tudom, csak ez bugrott

suttogóban azt írják, hogy egy ilyen miatt rosszat álmodhat. egyébként nem tudom, csak ez bugrott
igen persze, nem is nagyon kéne ilyen filmeket nézni gyerek mellett.nagyon nem tesz jót neki, még ha úgy tesz mint aki nem is hallja.nálunk nincs is csak este tv nézés.
Igen, tapasztalhattad már más esetben is, csak úgy tûnik, hogy nem figyel. Azért még képben van, hogy mi zajlik mellette. Így okozhat gondot, bár nem feltétlenül! A gyerekek nem tudják különválasztani a filmet, mesét és a valóságot. /Rendszeresen hallott/látott keményebb film hatására zaklatottá, agresszívvá, félõssé, rettegõvé... stb válhat a gyerek. Rossz álmok, ágyba vizelés, düroham, hiszti is a filmek számlájára írható. Extrém esetben a vér, gyilkolásra, agresszióra teljesen immunissá válhat.-De gondolom ebben az esetben nem errõl szól a kérdés).
Hát mikor én kicsi voltam, akkor este a szüleim mindenféle gyilkolós filmet néztek a tv-ben, és nem lett semmi bajom, egészséges felnõtt lettem. Azért nem hiszem hogy ettõl lelki beteg lenne a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Havonta kb 1x nézek filmet, általában mindig mese megy, és amúgy nem szoktam ilyesmit nézni, de amit ma nézek, abban volt érintõlegesen gyilkosság, ezért ijedtem meg picit. De természetesen nem rendszeres a dolog, sõt, nagyon is kivételes....
Én imádom ezeket a helyszinelõs sorozatokat, de csak akkor nézem ha a másik szobában alszanak a gyerekek. Ha felébred a gyerek, akár du, akár este sajnos el kell kapcsolnom és sosem tudom meg ki volt a gyilkos. De sajnos még a híradó is lehet rosz hatással, a lányom pl tavaly a földrengéstõl félt, hetekig benne maradt és kérdezgette, hogy "ugye Magyarországon nem lesz ilyen?" akkor volt 3 éves.
A kérdező hozzászólása: Na igen, a híradó sem a legjobb... De azt meg nem lehet 9kor nézni:)
Ha olyan jelenet van benne, halkítsd le a tévét. Ha meg odanéz, kapcsold el arra a kis idõre.
Az elkapcsolás azért nem mûködik, mert ha már odapillantott, akkor már késõ elkapcsolni pl ha épp egy ilyesztõ jelenet van. Ha gyorsan elkapcsolok, akkor még jobban megerõsítem benne, hogy ez valami rossz dolog volt.

Miért csak a csajok kiváltsága, hogy szexy-n öltözködjenek? Pl a fiúkat miért nézik le ha ők is fogyóznak, vékonyak, feszes nadrágot hordanak ami kiemeli vonásaikat, és haspólót?

Legjobb válasz: Mert ezt a fajta öltözködés férfiaknál leginkább a homok kapcsán híresült el, és ezért mindenki egybõl arra gondol, ha ilyen fiút lát, hogy õ is az. Vagy jobb esetben "csak" "metroszexuális", de az is legalább annyira derogatív értelmû. Mondjuk annyiból tényleg nincs is túl sok értelme a dolognak, hogy egy férfin még akkor se nagyon van mit nézni, ha egyébként tényleg jó alakja van. Úgymond nincs semmi rajta, amit tényleg ízlésesen lehetne kiemelni, úgy, hogy az tényleg szép is legyen. Nõk ezt megtehetik pl. mellel vagy fenékkel, de férfinál semmi ilyesmi nincs; ha a farkukat emelik ki, az már ugye inkább röhejes. Hát ennyi, legalábbis szerintem.

Mert ezt a fajta öltözködés férfiaknál leginkább a homok kapcsán híresült el, és ezért mindenki egybõl arra gondol, ha ilyen fiút lát, hogy õ is az. Vagy jobb esetben "csak" "metroszexuális", de az is legalább annyira derogatív értelmû. Mondjuk annyiból tényleg nincs is túl sok értelme a dolognak, hogy egy férfin még akkor se nagyon van mit nézni, ha egyébként tényleg jó alakja van. Úgymond nincs semmi rajta, amit tényleg ízlésesen lehetne kiemelni, úgy, hogy az tényleg szép is legyen. Nõk ezt megtehetik pl. mellel vagy fenékkel, de férfinál semmi ilyesmi nincs; ha a farkukat emelik ki, az már ugye inkább röhejes. Hát ennyi, legalábbis szerintem.
Ezek a lányok/nõk szokásai ezért.Lehetne ez fordítva is csak nem lett.Én is valami melegnek gondolom azt ha így öltözik, kivéve ha poénból egy házibuliba vagy valami ilyesmi okból fogva.
engem is félreértettél, én nem azt mondtam h te nemvagy férfias, hanem azt h aki így öltözködik, és ígynézki, az a nem férfias. de mivel te biszex vagy, és te elvileg férfias vagy, ezért logikus h neked az ilyen pasik jönnek be. ezek a nem férfias pasik. ez biszexeknél általéban így szokott lenni, attól függõen h az adott fél melyik stílust képviseli, a férfiast vagy a férfiatlant? mivel te elmondásod szerint férfias vagy, így adja magát h a férfiatlan pasi az ideálod.
Elsõ vagyok újra - és félreértettél, kérdezõ. Nem azt mondtam, hogy a férfi nem lehet szép (mondtam is, hogy lehet), hanem azt, hogy nincs rajta semmi olyan, amit még külön ki kéne emelni, mert az még külön, önmagában is szép lenne. Ennyi.
azért, mert a vékony, feszesgatyás haspolós pasi nem férfi és egyáltalán nem szexi. tudod egy férfinek méshogy kéne szexinek lennie, nemúgy mint egy nõnek. komoly gondok vannak az identitásoddal, ha azt hiszed h a férfi is ugyanattól szexi, mint egy nõ :D:D egy férfi akkor szexi, ha férfias. erõs-izmos, nem jár feszes holmikban, és nem fogyózik h vékony legyen. (ha 120 kilo akkor persze fogyózzon, de ne 50 kilósra)
Azét, mert ezek nõi szokások, illetve ruhadarabok, és csak a b_zik hordanak pl. haspólót... Azzal kábé olyan hatást érsz el (már ha hím vagy), mintha miniszoknyát húznál magassarkúval.
na tudtam én h nemi identitás gondjaid vannak....biszex vagy. a biszex vagy homokos pasik ilyenek akik feszülõs gatyás pasikra gerjednek, de ezek nem férfiak. a biszexeket meg pont ez vonzza. mi, heterok, más világban élünk, én spec nõ vagyok, nekem nem az a szexi ha egy pasin haspóló meg feszes gatya van, hanem az, ha erõs, férfias, nemilyen kis vézna homokosbetütésû kiscsávó.
A kérdező hozzászólása: nem reklámozom, és nem is ez volt a kérdés. És inkább arra adj választ hogy mi a természetes, mert az ember az alapból nem az.... és még valami, undorító vagy te, meg a nõd muffja, nem az én kedvesemnek a popsija ;)
Az hogy a heterók seggbedugják a nõket nem gusztustalan??? Elõbb a saját környékeden nézz szét, aztán szóld le a "másságot" Ezek után meg sem említem a perverz kaki pisi szexet a heterók között...
HAspólót meg ilyen szarokat a bu*ik, divatbu*ik meg a 40 kilós emos köcsögök vesznek fel. Õket nem lehet férfinak nevezni. Az meg tényleg gusztustalan hogy itt bizonygatod hogy milyen jól áll nekik. Egy férfi legyen izmos és bátor, semmi szükség nincs a kislányos fiúkra. Ókorban ezért a tajgetoszon végezték volna.
11:30: "ókorban" nem csak Spárta volt. A thébai szent seregrõl hallottál már? 150 meleg pár alkotta, akiket a "reguláris" hadseregbõl válogattak ki. Az ókori Hellász legerõsebb "elit alakulata" volt, akik még a legalább háromszoros túlerõben lévõ spártaiakat is legyõzték a tegürai csatában.
A kérdező hozzászólása: 11:30 te beteg vagy! a te fajtádra nincs szükség! ÉS mellesleg nincs cukibb, egy olyan lányos fiúkánál, akit te itt ócsárolsz. nagyon sajnállak, hogy nem tudod meglátni a szépet, a szexit az aranyosat, egy fiúban, csak a muffot meg a didit egy nõn. sajnállak, emiatt a legjobban, és a homofóbiád miatt is. Ugyanis a homoszexualitással ellentétben az tényleg egy nagyon súlyos lelki betegség, sõt! Néha még rejtette homoszexuális hajlam is van mögötte:)
A kérdező hozzászólása: ez miét lenne gusztustalan?
Ne gusztustalankodjál már légyszíves, ilyen kérésekkel.
13:23 Ez nem mindenkinél van így. A melegek jelentõs része inkább a "magafajtához" vonzódik: nyunyó a nyunyóhoz, maci a macihoz, kigyúrt állat a kigyúrt állathoz. Az aktív-passzív párosítás sem mindenkire jellemzõ, meg szerintem az unalmas is, az uni fiúkkal sokkal változatosabb a szex. A biszexeken viszont én sem igazodok el :) Nekem valahol a férfi és a nõ között van a szépségideálom, ezért szeretem az emókat, travikat, meg persze a thai ladyboyokat :) de találkoztam már olyan 20 éves, vékony, magas, jóképû pasival, aki (a hasonló adottságokkal rendelkezõ, atom gyönyörû barátnõje mellett) a 120 kiló feletti férfiak felé kacsingatott. Szóval nem lehet egyértelmû megfeleltetéseket felállítani. Az eredeti kérdésre visszatérve, ha körülnézel a nyugati nagyvárosokban, már ott is természetesnek tûnik, hogy a fiúk is adnak magukra; a goth, emo, scene stílusok létrejötte meg magáért beszél. Mint minden másban, Magyarország ebben is rendesen el van maradva. Nálunk az emberek nagy részének az az egyetlen öröme, hogy mások felett ítélkezhet, mert az másként öltözködik, mint a hagyományok diktálják. Õk a dicsõ leszármazottai annak a mentalitásnak, aminek nevében apámat a 70-es években elkapták a nyílt utcán, bevitték a rendõrõrsre, és leborotválták a haját, mert szerintük túl hosszú volt...
hát figyi, tök logikus. tudod a homároknál is így van az egyik az aktív a másik a passzív. az aktív általában férfias pasas, a passzív pedig enyhén nõies beállítottságú. ígyhát a biszexeknél is, ha tevagy az aktív férfias, akkor logikus h a passzív enyhén nõies az ideálod. a lényeg h különbözzetek, hiszen ugyanez van férfi-és nõ között is. nõ:nõies, férfi: férfias. és ezek keresik egymást.
A kérdező hozzászólása: értem, akkor bocsánat:) lehet nálam ez azért is van így, mert én ízig vérig férfi vagyok. szóval, nem vagyok passzív beállítottságú, ha fiúkról van szó. ezt amúgy nem tudtam, hogy a biszexeknél, ez így szokott lenni általában:9 most legalább tanultam valami újat! köszi!
A kérdező hozzászólása: És nincsenek identitás gondjaim, fiúval éppen annyira szerelembe tudok esni, mint lánnyal!
A kérdező hozzászólása: ha hiszed ha nem, én férfias vagyok:) és nem is úgy öltözöm, az csak az ideálom, a fiúknál:) és nagyon kitudok akadni, ha valaki emiatt megvet egy fiút mert így öltözködik. és mellesleg szerintem egyáltalán nem mindegyik meleg, sõt. sajnos csak egy kevés része:( Üdv!
A kérdező hozzászólása: Én nem öltözködöm így, mert nekem nem áll jól, de pl szerintem jól néznek ki azok a fiúk akik így öltözködnek. és az elsõvel vitatkoznék. szerintem igen is van szép egy fiún is, különben nem lennék biszex:)
Bazzeg tartsak cukinak egy fiút?? Veled se lenne semmi bajom mert meleg vagy, ha nem írtad volna a kérdést. Semmi bajom a melegekkel csak ha szar személyiségük van.

Miért fontos az ember fianak vérvizsgára is elmenni, ha pl a sperma eredmenye jo, van köze a nemzöképességhez a vérképképnek is?

Ugyanis a pàrom nemhajlando elmenni masodszor is 2.lépésként vérvizsgara is.egy honap mulva vagyunk behìva.

Legjobb válasz: Ezek a férfiak milyen makacsok, hihetetlen. Az én párom a spermavizsgálatra sem hajlandó elmenni, már 1 hónapja, mert õvele tuti nincs baj. És különben is milyen ciki meg kellemetlen.:( A kérdésedre: A vérbõl általában betegségek kizárását végzik elsõ körben(pl. hepatitis, aids,...). Legalább is jobb helyeken ezért is kérik a férfi vérvizsgálatát. Mivel nálunk is megcsinálják ezeket a teszteket mindenképpen, ha már a meddõségiben jár az ember pláne. Azonban vérbõl a hormonokat is nézik, mint nálunk(ösztrogén, tesztoszteron...). Ezek ugyanúgy befolyásolhatnak dolgokat mint nálunk a szintén ösztrogén és progi szint. De ezek mindkét esetben(nálunk és náluk is gyógyszerrel sec pers alatt helyre dobható). Azonban ha a spermavizsgálata teljesen rendben van, akkor a hormonjai is. Tulajdonképpen az ösztrogén(mint nõi hormon szintén jelen van náluk, csak persze sokkal kisebb mértékben, ha ez nagyon magas,akkor annak külsõ jelei is lennének(mint nálunk ha magas a tesztoszteron szint). Maga a tesztoszteron a férfi hormon. Sok mindent befolyásol(libidó, külsõ jegyek, maga a spermatermelés mértéke), de igazából a spermára és ezálltal a termékenyítésre vonatkozó dolgok a spermavizsgálaton derülnek ki. Tény hogy párhuzam van a két vizsgálat között és össze is függnek, de ha a párod ennyire csökönyös, várjátok meg a spermavizsgálat eredményét. És ha minden szupi akkor nem fontos a vérvizsgálat. Persze csak ha már nem a meddõségiben tartotok(remélem nem), mert akkor addig nem foglalkoznak tovább veletek, míg a protokoll vizsgálatok nincsenek meg.(ezt tudom mert most mi is állunk a párom "hülyesége" miatt). Nagyon szorítok.

Ezek a férfiak milyen makacsok, hihetetlen. Az én párom a spermavizsgálatra sem hajlandó elmenni, már 1 hónapja, mert õvele tuti nincs baj. És különben is milyen ciki meg kellemetlen.:( A kérdésedre: A vérbõl általában betegségek kizárását végzik elsõ körben(pl. hepatitis, aids, ...). Legalább is jobb helyeken ezért is kérik a férfi vérvizsgálatát. Mivel nálunk is megcsinálják ezeket a teszteket mindenképpen, ha már a meddõségiben jár az ember pláne. Azonban vérbõl a hormonokat is nézik, mint nálunk(ösztrogén, tesztoszteron...). Ezek ugyanúgy befolyásolhatnak dolgokat mint nálunk a szintén ösztrogén és progi szint. De ezek mindkét esetben(nálunk és náluk is gyógyszerrel sec pers alatt helyre dobható). Azonban ha a spermavizsgálata teljesen rendben van, akkor a hormonjai is. Tulajdonképpen az ösztrogén(mint nõi hormon szintén jelen van náluk, csak persze sokkal kisebb mértékben, ha ez nagyon magas, akkor annak külsõ jelei is lennének(mint nálunk ha magas a tesztoszteron szint). Maga a tesztoszteron a férfi hormon. Sok mindent befolyásol(libidó, külsõ jegyek, maga a spermatermelés mértéke), de igazából a spermára és ezálltal a termékenyítésre vonatkozó dolgok a spermavizsgálaton derülnek ki. Tény hogy párhuzam van a két vizsgálat között és össze is függnek, de ha a párod ennyire csökönyös, várjátok meg a spermavizsgálat eredményét. És ha minden szupi akkor nem fontos a vérvizsgálat. Persze csak ha már nem a meddõségiben tartotok(remélem nem), mert akkor addig nem foglalkoznak tovább veletek, míg a protokoll vizsgálatok nincsenek meg.(ezt tudom mert most mi is állunk a párom "hülyesége" miatt). Nagyon szorítok.
A kérdező hozzászólása: a spermarmaeredmény jo lett!Akkor? :)

Meddig kell kóstolgattatni az új ételeket? 2 hét múlva 6 hónapos a fiam. Már elég sok mindent evett, de pl: zöldborsót, spenótot még nem, ezeket is próbálgatni kell, hogy fáj-e a pocija tőle vagy ha ízlik oda adhatom az egészet?

Legjobb válasz: szia elõször csak keveset adj tényleg pl borsó elég puffasztó, hadd szokja poci de aztán adhatsz neki már rendes adagot...elõször fél adagot

szia elõször csak keveset adj tényleg pl borsó elég puffasztó, hadd szokja poci de aztán adhatsz neki már rendes adagot...elõször fél adagot
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Az uj kajakat mindig jobb ha elobb leteszteled, hogyan birja a pocija., ha bevalt utanna szerintem nem kell kostoltatni.
Próbálj karatét :P Mostanában a csajok körében is népszerû...
A kérdező hozzászólása: és amit otthon is tudok csinálni?
Bizony :)
ÚRISTEN!! 29 éves létedre 16 évessel? Mennyi elmeroggyant pedofil van itt ezen az oldalon! Fúúúj
hát nekem mindegy, rájöttem :D F19
Hát én õrülnék neki, nagyon imponálna!!! 29 F
Természetesen imponál. De nem 16 évessel, még gyerek. De egy 18-19 feletti szûz lánynak tudnék örülni
:) ) A Kisfiúknak biztos jobb, hisz még Õk is tapasztalatlanok, és nem égnek be annyira, mint egy tapasztalt Nõnél. De a huszon pluszosok kétlem, hogy díjazzák. A harmincasok meg szószerint kerülik a tinilányokat (legalábbis a szüzikéket)
Persze, hogy imponál. Az nem is baj. Csak akkor, ha ez nem társul kellõ felelõsségérzettel.
Mi az hogy IS? Mert most az kevés, vagy sok? O.o Szerintem mindig is van fiú akinek tetszik, van, akinek nem....
Elszomorít ha az számít nagy dolognak hogy egy lány szûz 16 évesen.
Yap
Nem imponál, mert csak probléma van vele.

Fiúk, ha mentek az utcán és láttok egy jó bigét hozzá szoktátok hasonlítgatni a barátnőtök, hogy pl. annak sokkal nagyobb melle van és a csajomnak is lehetne akkora?

vagy hasonlók. és hogy dugnám azt mindig gondoljátok?

Legjobb válasz: De tudod ez nem mérvadó. Te is ha meglátnád Los Angelesbe David Hasselhoff-ot 20 évvel fiatalabban te is egybõl arra gondolnál, hogy milyen jó is lehet õ az ágyban. Emiatt nem kell féltékeny légy. Ha szeret a barátod nem fog dobni csak azért mert látott egy jó mellû csajt az utcán :)

De tudod ez nem mérvadó. Te is ha meglátnád Los Angelesbe David Hasselhoff-ot 20 évvel fiatalabban te is egybõl arra gondolnál, hogy milyen jó is lehet õ az ágyban. Emiatt nem kell féltékeny légy. Ha szeret a barátod nem fog dobni csak azért mert látott egy jó mellû csajt az utcán :)
A dugnám az fix, a többi változó, de általába nem hasonlítgatok össze senkit. 20f
A kérdező hozzászólása: mondom, hogy betanult szöveg.csak azért mondod, hogy aranyos fiúnak tûnj..de közben a fél világot tömnéd mellette. szegény
23:31 Minek néz meg valaki másokat ha állítólag a barátnõje a legszebb? Ez logikátlan. Nem minden megalázó, csak az ha lebecsülnek szexuálisan, mint Nõt. Az ha valakinek jobban tetszik más, mint a barátnõje az megalázza, mint Nõt. Tényleg nem érted, hogy ez a Nõi büszkeségrõl szól?
Nem igaz, tényleg õ az, ez nem betanult szöveg :P
A kérdező hozzászólása: legszebb lány..persze..ez is egy jól betanult szöveg nálatok aminek semmi igazságalapja nincs
„Akinek nem elég jó a párja testileg vagy lelkileg az legyen mással és ne csak azért legyen vele, mert nem találna jobbat.” Dehogynem elég jó! A barátnõm a legszebb lány a világon! De vannak más szép lányok is :P „Már az is megalázó ha valaki csak azért kíván, mert szeret.” Na erre mondtam, hogy a lányoknak MINDEN megalázó! Most ez komolyan miért?
A kérdező hozzászólása: utolsó: olyan nem létezik.
Srácok, titeket nem zavarna ha más pasi jobban felizgatná a barátnõtöket, mint ti? Mert szerintem ez elég gáz. Akinek nem elég jó a párja testileg vagy lelkileg az legyen mással és ne csak azért legyen vele, mert nem találna jobbat. Már az is megalázó ha valaki csak azért kíván, mert szeret. Az a férfi akinek kizárólag a barátnõje az egyetlen akire Nõként tud nézni az meg nem degenerált, hanem az a normális, tökéletes férfi.
én örülök ha a pasim reagál a nõkre magában, mert ez azt jelenti hogy rendes férfiból van, nem vmi buzeráns nyálas tag :DD
A kérdező hozzászólása: kár, hogy ez a "rendes":(
"Minek néz meg valaki másokat ha állítólag a barátnõje a legszebb? Ez logikátlan." Én nagyon szeretem a lecsót, de ha egész életemben lecsót kéne ennem, meg is õrülnék! Érted? „mondom, hogy betanult szöveg.csak azért mondod, hogy aranyos fiúnak tûnj..de közben a fél világot tömnéd mellette.” Tömném persze, HA úgy lennének a dolgok, hogy lehetne. Ha meg szárnyam lenne, madár lennék, vagy repülõ! HA… dolgokon tök felesleges gondolkozni, hány éves vagy, 14? Nem tömök senki mást, és ez a lényeg, nem az, hogy mi lenne, HA…
A kérdező hozzászólása: itt az a baj, hogy már azon elgondolkozol, hogy tömnél mást és ezek szerint nem tiszteled. ez van hiába hadakozol ellene.
A kérdező hozzászólása: ja és gondolom ha megengedné neked, hogy mással legyél úgy együtt nem is tiltakoznál, hogy nem, mert téged szeretlek hanem ellenkezés nélkül mennél és végig dugnád a félvárost. ehhez meg gratulálni tudok.
00:06 Nem értem, egy embert nem lehet kajához hasonlítani. Tök más eset... Igen is fontos, mert pont az ilyen elásott dolgok miatt mennek tönkre a kapcsolatok. Ha lenne rá lehetõség akkor a legtöbben megtennék. Ezen nincs mit szépíteni. Az igazság fáj. Ez a valóság. Sajnos.
Kedves kérdezõ! Leszel a barátnõm? :D 20/l
"nem, de ha tehetné megtenné. sõt ha megengedném nem az lenne, hogy nem mert szeretlek vagy valami hanem oké majd elmesélem mi volt. és sztem minden palinál ez van" Az elejéhez nincs hozzáfûzni valóm, de a vége csúnya általánosítás! Én is megnézem a nõket, lehetõleg úgy, hogy ne vegye észre a barátnõm, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem! Sõt ha szemem sarkából észreveszek egy jó nõt, azért sem fordulok utána (egyszer poénból megdicsért emiatt és jót nevettünk rajta)! Ha a pasid szólna meg érte, hogy más férfit megnézel és elkezdene így hisztizni mint te akkor mit szólnál kedves nagyon érett kérdezõ? Gondolom akkor az a válasz, hogy férfi vagy bírd ki! Nõ vagy bírd ki...majd ha a hátadon reszeli a nõket, vagy bunkóval csapkodja õket félholtra szex elõtt akkor hívhatod annak aminek akarod, de ajánlom, hogy akkor is csak ezt az egy egyedet, mert szerintem minden férfitársam nevében mondom nincs undorítóbb mint a férfigyûlölet! Persze vica versa...
Ha Nõ létemre nem néznék meg más férfit aki nem a szerelmem akkor elvárhatom, hogy õ se nézegessen más csajokat.
Neked nem férfi kell, hanem egy barom.
Ha teheti, akkor meg is teszi, mi akadályozza meg õt ebben? Ha ennyire nem bízol a párodban (akár okkal, akár ok nélkül), akkor ne tartsd fel, engedd el. Mindenesetre a férfiak mind megnézik az utcán a nõket, és a zömük nem csalja a párját ennek ellenére. Neked viszont nem férfi kell, hanem egy eunuch.
"persze nem megalázás. mikor más nõket állandóan..akkor miért nem velük jár?" Talán azért, mert nem õket szereti. Talán azért, mert egy kapcsolat nem csak a dugásból áll. Legalább is én nem azért vagyok a barátnõmmel, hogy a szexuális szükségleteimet kielégítse.
Én a pasikhoz is hasonlitom.Miért ne?Olyan lapos...
A kérdező hozzászólása: és szerintetek ezzel nem alázzátok meg a csajotokat?
Ha csak gondolom, és nem teszem meg, meg ki se mondom, akkor sztem nem igazán. Bár én elvileg nagyképû vagyok szval meg is tehetném, de nem :D
A kérdező hozzászólása: Hát én sosem gondoltam olyanra, hogy milyen lehet mással az ágyban..már bocs, de tudok parancsolni magamnak nem vagyok ennyire ösztönös.
Csak akkor, ha a pasi a barátnõjével van, és ezt el is mondja neki. Ez bunkóság, az ilyet ott kell hagyni. Ha szimplán megnézi a csajokat, és nem mond semmit, az viszont az õ dolga.
Hát néha elképzelem 1-2 csajjal h milyen lehet :D És sztem pont azért nem megalázó mert ösztönös :P Akk lenne megalázó ha tudatos lenne 18/F
Én simán össze szoktam hasonlítani. Ha szembe jön és látom hogy tényleg jó és megér legalább egy utána nézést, a következõ technikát szoktam alkalmazni, amit egyébként ajánlok sorstársaimnak. Meglátod a csajt, de tudod hogy nem szabad pont utána fordulni mert az asszony megsértõdik. Ezért egy picit hamarabb kell leguggolni bekötni a cipõt, (vagy valamit elejtesz pl.), majd megvárni amíg beér a cuna a perifériába és mint aki mit sem sejt odanézni. 100/100 bejön F/23
Szerintem ez minden önérzetes Nõt megaláz. Egy nõ max arra gondol, hogy de jól néz ki. Az ilyen gondolkodás elsõ lépcsõfoka a megcsalás felé. Ilyenkor jön a "mentség", hogy "részeg voltam".
A kérdező hozzászólása: minden pasi ilyen? mert akkor inkább leszbikus leszek. nem fogom hagyni hogy minden gondolatukkal megalázzanak
"minden pasi ilyen? mert akkor inkább leszbikus leszek" Csatlakozom.
A kérdező hozzászólása: igen nem téged aláznak össze-vissza már a létezésük is annyiból áll, hogy végig dugnának minden jó nõt akár van bnõjük akár nincs
Az biztos kérdezõ. Az biztos. F/23
Vannak degenerált pasik is, akikben nincs meg ez a férfi ösztön. Keress olyat, vagy legyél leszbi. Az lesz majd az igazán nagy poén, amikor a leszbi barátnõd is megnéz más nõket az utcán. :D Nem értem mi a baj azzal, ha egy férfi megnézi a nõket! Ez nem megcsalás, az agyaddal van inkább valami.
Jó akkor ezzel az erõvel én is mondhatnám h minden lány hülye, mert minden baromságot megalázásnak vesznek. Most ebben mi a gáz? Õszintén én leszarom ha bnõm lát egy jó pasit és megakad rajta a szeme :P Kit érdekel ha velem van! Rajtam is megakad a szeme épp elégszer :P :P
A kérdező hozzászólása: persze nem megalázás. mikor más nõket állandóan..akkor miért nem velük jár?
Dug is velük?
A kérdező hozzászólása: nem, de ha tehetné megtenné. sõt ha megengedném nem az lenne, hogy nem mert szeretlek vagy valami hanem oké majd elmesélem mi volt. és sztem minden palinál ez van
A kérdező hozzászólása: férfi nem attól férfi, hogy megnézi a barátnõjén kívül az összes csajt, az a férfi aki kibirja enélkül

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!