Találatok a következő kifejezésre: Ha a fiúkat (5999 db)

Mit csináljak, ha a fiam össze pisili a wc-t?

általában bele talál. de van, hogy nem. és ha kérdezem, hogy most miért nem ment bele, akkor azt mondja, azért, mert kemény volt a kukija. hogy tudnám a helyzetet megoldani?

Legjobb válasz: Hány éves a fiad? Nekem az egyik fiam otthon ráül a wc-re amikor pisil.

Hány éves a fiad? Nekem az egyik fiam otthon ráül a wc-re amikor pisil.
Én megkértem, hogy ilyenkor irányítsa, mert én sem szeretem a pisit felmosni napi 3-4X a wc mellõl :-D
Pisiltesd ülve és tolja lefelé a kukiját.....
nem tudom... lehet, akkor meg kéne nézetni a látását, nincs-e gond vele.
Igen tudom mert van egy 8 éves fiam csak, hogy ez a jelenség általában reggel van és nem folyamatossan.DE ha felálló kukival is megy pisilni, gondolom fogja....tehát nem értem hogy mehet állandóan a wc mellé.
elõzõ: már ilyen fiatalon is feláll nekik, ha nagyon kell pisilniük.
Pisilés közben ugyan mitõl lenne kemény a kukija??Nekem is fiam van, és ilyet soha nem tapasztaltam.Ha a gyerek beleirányítja, akkor az csak igen ritkán folyik mellé.
A kérdező hozzászólása: ha kemény neki a kuki ülve is kipisil néha.
A kérdező hozzászólása: 5 éves.
Bár az én kisfiam 3, 5éves de nap mint nap kipisil nem gyõzöm takarítani!:) )Mikor kérdezem miért õ mindig azt mondja ez van!:) ))

Miért? Van az hogy ha a fiuk pukiznak akkor, tök természetesnek veszik de a lányok meg röhögnek és azt emlegetik egy hétig:D

Legjobb válasz: mert a fiúktól már megszokhattuk, hogy disznók (bocs fiúk tisztelet a kivételnek) a lányok viszont általában jó illatúak tiszták és szépek ezért elég rosszul áll nekik ha pukiznak. persze vannak fiúk is akik szépek ááá na mindegy nem tudom úgy leírni, hogy senkit ne sértsek meg...

mert a fiúktól már megszokhattuk, hogy disznók (bocs fiúk tisztelet a kivételnek) a lányok viszont általában jó illatúak tiszták és szépek ezért elég rosszul áll nekik ha pukiznak. persze vannak fiúk is akik szépek ááá na mindegy nem tudom úgy leírni, hogy senkit ne sértsek meg...
A kérdező hozzászólása: :DDD oké!!

Nagy baj, ha a fiam nem egyenes háttal ül?

Megjártuk már a fejl?désnurológiát(diagnózis: örökletes hypotónia), nem javasoltak terápiát. Voltunk konduktornál, Õ sem mondott rá semmi érdemlegeset. Nagyon aggódom, hogy nem lesz-e így ebb?l gerincfedülés. Úgy tudom teljesen egyenesen kell ülni a babáknak. Már 14 hónapos.

Legjobb válasz: Szia, szerintem ne aggódj, ha lenne miért aggódni akkor valamit tettek volna ellene, az én fiam nagyon görbén ült mindig, kiegyenesítettem a hátát próbáltam tanítani, hogy úgy üljön..de nem ért semmit..egy pillanat múlva ugyan olyan görbén ücsörgött, eltelt pár év, már harmadik osztályos lesz idén és nincs gerincferdülése, és úgy ül néha mint aki karót nyelt:)

Szia, szerintem ne aggódj, ha lenne miért aggódni akkor valamit tettek volna ellene, az én fiam nagyon görbén ült mindig, kiegyenesítettem a hátát próbáltam tanítani, hogy úgy üljön..de nem ért semmit..egy pillanat múlva ugyan olyan görbén ücsörgött, eltelt pár év, már harmadik osztályos lesz idén és nincs gerincferdülése, és úgy ül néha mint aki karót nyelt:)

A lányok pozitívan értékelik ha a fiúk kinyalják õket?

Legjobb válasz: A fiúk pozitívan értékelik, ha leszopják õket?

A fiúk pozitívan értékelik, ha leszopják õket?
Na milyen hozzáállás! Mármint, hogy ez megalázó lenne a férfinak! Nekem nem, mivel egyszerûen szeretem így kényeztetni, elélveztetni a nõket. Saját tapasztalatom szerint bizony a legtöbb lány, nõ nagyon is szereti és élvezi! 38f
igen
volt egy barátnõm õ soha nem hagyta de azt imádta ha ujjazom viszont sz.opo.t mint a torkos borz
Mi az hogy! Nagyon is!
Nekem eddig 2 olyan barátnõm is volt, aki kifejezetten visszautasította erre való próbálkozásom. Az egyik meg is indokolta: szerinte egy férfi számára megalázó helyzet a nyalás. Érdekes, h az õ részérõl nyitott volt a dologra.
Ha fiúk kinyalnának azt nem értékelném pozitívan :DD Ha a párom nyal ki, azt igen. L/19
Hát ha a nõk minden pasit pozitívan értékelnének aki kinyalná õket, akkor buszon-metrón-villamoson meg az ablakon kinézve mást se látnál csak égnek álló nõi lábakat :D
Csak ha jól csinálják, és nem ostoba lefetyelésbe fordul a dolog :)
Nah, már meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Bár annyit hozzátennék, hogy ez egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: én minden lányt pozitívan értékeltem amelyik hajlandó volt leszopni
Igen, annyira pozitívan, hogy én is kinyalnálak.
Miért ne lehetne? Az irigység nem kapcsolatfüggõ.
Hajaj! Csak nehogy vonzódást leplezzen ezzel a "féltékenységgel, irigységgel" az apuka. :-) Nem ritka eset, amikor a papa szinte szemet vet a leendõ menyére, s ez elõször úgymond "ellenszenv" formájában mutatkozik meg...
Hajajjj.....én is azt mondom... csak oda kell figyelni.. a látszólagos ellenszenv mögött lehet nagyfokú vonzalom. Ismerek olyat... nagyon utálta a menyét ..annyira hogy szétmarta a fiatalokat ahol már gyerek is volt. És mi lett belõle..SZERELEM!!!! Most apuka neveli az unokákat a volt menyével..sõõt várják a közös gyereket is.

Ha a fiad barátnője két másik sráccal költözne össze albérletbe akik közül egy sem a fiad, szóvá tennéd?

3 éve vannak együtt. Más városban tanulnak egyetemen, a hétvégéket többnyire együtt töltik. Nagyon szeretik egymást. A lány egy barátn?jével és két másik (náluk kisebb) sráccal költöztek össze, más lakótársat nem találtak.

Legjobb válasz: Én odafigyelnék mert akármijen egy kapcsolat valamenyire meg lehet ingatni.

Én odafigyelnék mert akármijen egy kapcsolat valamenyire meg lehet ingatni.
Nem, ez nem az én dolgom lenne. Ha a fiút nem zavarja, akkor nincs vele semmi gond. Lakótársak lesznek, ha meg akarná csalni a lány a fiút, akkor máskor is megtehetné. Lehet mondani, hogy így nagyobb a kísértés, de azt írtad, hogy a lány nem adott kételkedésre eddig okot. Én nem aggódnék a helyedben.
Nem tenném szóvá. Az õ élete. Ez nem jelenti azt, hogy megcsalja a fiút!
Semmi közöm nem lenne hozzá. Semmi rossz nincs abban hogy összeköltözik másokkal, ha fiúk ha lányok teljesen mindegy.
A fiam dolga...
1. semmi közöd a kapcsolathoz 2. a lány nem a fiad tulajdona, hanem önálló ember 3. a hûség döntés kérdése, rég rossz lenne, ha csak úgy bírna hûséges maradni, hogy se közel, se távol nincs pasi, csak a fiad
én lány vagyok aki összeköltözött másik 2 pasival, és egyik sem a párom volt... anyukája huzta a száját, de nem tudott mit csinálni, egyetemisták voltunk mindketten, egy egyetemen, páromék közel laktam a sulihoz, én nem, albi kellett, párom diplomamunkakészités közepén nem ment el azért dolgozni, hogy a 2 srác helyett vele lakjak, én meg nem keresek diákmunkával annyit h egyedül fizessem kettõnkét...kibirtuk igy azt a majd 1 évet, sokat volt nálam, és kész szülõnek ebbe nincs beleszolása...
Neked mint anyós jelöltnek ebbe nincs semmilyen beleszólásod. A döntés joga a fiadé.
Szia! Ha jól értem a fiad barátnõje fiú lakótársakat talált, szerintem ezzel nincs gond. Én nem szeretek lányokkal együtt lakni, fiúkkal ezerszer jobb volt is rá példa, hogy 4 fiúval laktam egyedüli lányként, és soha még csak véletlen kézfogás sem történt, a kapcsolatom sem ingott meg egy pillanatra sem. Szóval ezt csak az gondolja így, aki még nem volt hasonló helyzetben. Ugyanúgy kijöhet egymással fiú és lány, mint sok lány együtt, sõt szerintem sokkal jobban. Szóval dehogy tenném szóvá, örülnék, hogy talált lakótársakat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A hasonló kérdést olvastam, azt nem a leányzó tette fel szerintem. Sokan lehetnek hasonlóan:) Nem aggódom igazából, mert komoly lány és eljegyzést is terveztek, komoly kapcsolatuk van. Elõzõ évben nem õ akart fiúkkal lakni, de úgy alakult hirtelen kellett a lakás. A fiúk rendetlenek voltak és idén nem akart fiúkkal lakni, de nem kaptak lányokat (úgy hirdették, hogy lányokat keresnek). Aztán a lány szüleinek egy ismerõse beajánlott két fiút, így velük fognak lakni... Megbízom a lányban, csak volt aki már említette a dolgot nekem... Köszönöm a válaszokat én is hasonlóan gondolom.
én egyetemi éveim alatt 2 fiúval és egy lánnyal éltem egy lakásban. a fiúk az egyik szobában mi lányok a másikban. közben otthon komoly barátom volt. eszem ágában sem jutott volna megcsalni, és az hogy fiúkkal laktunk semmin nem változtatott. a barátom soha nem is feltételezte hogy esetleg összejönnék valamelyik sráccal. ha szeretik egymást akkor úgysem csalják meg egymást. na meg most õszintén ha meg akarná csalni a lány a fiadat akkor is simán megtehetné ha csak lányokkal lakna együtt.
Én is olyan lány vagyok, aki két fiúval lakott együtt a fõiskola miatt. Nekem is volt barátom. Sem õ, sem a szülei nem tették szóvá. Nem is adtam rá okot. Mondjuk az, hogy a fiúkkal akartam lakni, az én döntésem volt. Az egyiket 8 éve ismertem, a másikat kettõ. Az összeköltözés elõtt két évig laktam, csak lányokkal...hát nem volt túl felhõtlen. A dolgok ( a fiúkkal) nagyon jól alakultak...mert így, hogy én voltam az egyedüli lány...így én laktam külön szobában (ha lányokkal laktam volna, nem lettem volna külön) így senki nem zavart semmiben....sõt...a barátom is akkor jöhetett és aludhatott nálam amikor csak akart, mert ugye külön szobám volt. A fiúkkal is nagyon jól kijött...volt, hogy így együtt járogattak kosarazni, meg ilyenek.. Nálunk semmi gond nem volt...persze ez ilyen helyzetben a leányzó hozzáállásától függ. Ha már az elején tisztázza a lakótársakkal a szituációt...semmi gond nem történik.
Ezt a kérdést nem olyan rég feltették már.Jobban mondva a leányzó leírta, hogy a mi a helyzet...Nem jöttek megfelelõ válaszok??Vagy mi? Nekem fiam van..És ha õ ilyen helyzetbe kerülne, nos nekem mint anyának nagyon nem tetszene...De soha nem avatkoznék bele.Majd õk ketten eldöntik, hogy jó ez vagy sem..Bár szerintem ilyenkor nagyon erõs a pletyka, vagy ahogy mondják "nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél" Még valamit..Én megértem, hogy az albérlet egyedül nagyon drága.De ha a lány nem akar bonyodalmakat akkor miért nem költözik össze inkább lányokkal? Miért kell olajat önteni a tûzre??
Az õ élete, neki kell döntenie, hogy bízik -e benne vagy sem. Én nem szólnék bele.
ez a fiad és a barátnõjének a közös megegyezésétõl függ. Pláne egyetemisták, nem hiszem hogy neked ebbe bele kellene szólni. A másik, hogy eléggé sietni kell az albérlet kereséssel és a lakótársak keresésével, mert különben hoppon maradnak.
Ha nem volt más választása szerintem senkinek semmi köze hozzá, max a fiadnak.De ez olyan hogy vannak olyan lányok akiknek több a fiúbarátjuk mint a lányok (én is igy vagyok) de nem tekintek úgy rájuk mint pasikra(inkább mint testvér).Attól még, hogy 2 pasival fog együtt lakni nem kell hogy megcsalja, és irtad is hogy nem adott még okot a kételkedésre.Ha ez a fiadnak és neki jó akkor szerintem nem kell beleszólni.
Nem.Ez végképp nem az én dolgom.
Nem egy fiúval költözött össze, hanem ha jól értem minimum két szoba van, az egyikben a lányok, a másikban a fiúk, igy biztos sokkal olcsóbb és a barátjával lakhat mindenki.A fiúk fiatalabbak, ez már valószinûleg kiejti õket, ketten vannak és ott a barátnõ is. Én nem izgulnék emiatt.Elcsábulni bármikor, bárhol lehet. Neki nem csak a fiúk jutnak, hanem a velük járó koszos ruhák, szétszórt holmik, takaritás, mosás stb.A fiam is lakott együtt egy lánnyal, s mindkettejüknek volt kapcsolata mással, de egymással kizárólag baráti, ami a fiam elköltözése után is megmaradt.Ne izgulj, nem ezen múlik!
Két egyetemista kapcsolatához semmi köze a szülõknek. Semmilyen szinten.
Így szokták, nekünk is vannak ilyen lányismerõseink.A fiúkkal jobb lakni, nem hisztiznek, nem veszekednek, nem csinálnak piszkot. Sok lány együtt nem jó. Több ilyen albérlet is van a lányom ismerõsei közt, nem okoz problémát. 45 nõ
A kérdező hozzászólása: :) köszöntem mindenkinek:) Igazatok van!

Akarjak fogyni, ha a fiúknak tetszem, de magamnak nem?

Az osztályomból sok fiúnak tetszem,azt mondják jó csaj vagyok.Szerintem viszont vastag a combom :S Próbáljam így elfogadni magam,vagy fogyjak?Ha meglátok magamról egy képet,egyb?l az az els? szavam hogy víziló..

Legjobb válasz: Nem kell fogynod, hidd el, hogy jól vagy így, inkább élvezd az életet, és örülj, hogy tetszel a fiúknak.

Nem kell fogynod, hidd el, hogy jól vagy így, inkább élvezd az életet, és örülj, hogy tetszel a fiúknak.
Fogyj nyugodtan, legalább a saját károdon jössz rá, hogy hülyeség volt, mi mondhatunk neked akármit, úgyis az lesz, amit TE akarsz, nem az, amit mi, vagy bármelyik pasi.
sztem az sokkal fontosabb h magadnak tetszél. mertha magadnak tetszel, akkor az önbizalmat ad, ami kifele sugárzik és ha magabiztos vagy és van önbizalmad és jó a kisugárzásod ezekmiatt, akkor a fiúknak is fogsz tetszeni. azmár egy más kérdés h a 168 centihez az 55 kilo teljesen normális, sõt, szinte tökéletes súly. az agyaddal van vmi probléma ha vizilónak látod magad. én alacsonyabb vagyok 3 centivel, és 2 kiloval vagyok nálad kevesebb, és én VÉKONY-nak számítok. azaz ezt szokták rám mondani h vékony vagyok, de nem gebe, hanem olyan formásan vékony. úgyhogy én nemtudom elképzelni rólad h viziló lennél, kb úgynézelki mint én, csak 3 centivel magasabb vagy.
A paramétereid tökéletesek. Ha lefogynál, akkor is vastagnak látnád a combodat, mert sajnos a mai lányok már csak ilyenek, hogy kipécéznek egy testrészt és azzal elégedetlenek. Én a hasammal, derékvonalammal vagyok így. Amikor egy betegség miatt lefogytam 43 kg-ra, akkor is hájasnak láttam a hasam. Szóval felesleges fogynod, csak tönkretennéd magadat a semmiért. Ha fogysz, nam csak a combodról fogysz, tehát az arányaid ugyanúgy megmaradnak.

Mit is mérnek pontosan az Apgarral? Ha a fiamnak csak 9-es lett, akkor mi a hiányzó 1 pont?

Legjobb válasz: Reflexeket néznek,színét,szívdobogást,tüdõ érettségét. Azt meg nem tudom neked mondani,hogy a te fiad miért csak 9et kapott :-)

Reflexeket néznek, színét, szívdobogást, tüdõ érettségét. Azt meg nem tudom neked mondani, hogy a te fiad miért csak 9et kapott :-)
Az APGAR-t születéskor vizsgálják, eszerint lehet 1 perces ill 5 perces stb. 5 paramétert vizsgálnak, minden paraméterre 0 -1 - 2 pont adható, így lesz 10. bõrszín ingerre adott válasz légzés pulzus izomtónus A 9es Apgar tökéletes.
2 Apgar van, 1 perces meg 5 perces, azt hiszem. Az elsõ úgy tudom sosem 10-es. Nekünk 9/10-es lett, állítólag azért mert nagyon piros meg lila volt szegénykém. De 5 perc múlva már jó volt.
Az én fiam is 9/10es agparral született. Valószínû a színe volt az az egy egypontos:)
a 9 az tökéletes.Az én lányomnak 6/8 lett sajnos
Pedig van elsõre is 10-es! Az én fiam 35. héten született, és mégis 10/10 lett!
Nalunk szinten 10/10 volt.Gyors konnyu szules volt.
Szia nekem a kislányom 9/10 es lett gyors nagyon gyors kõnnyû szülést volt csak kicsit lila volt mert gyorsan jõtt...nagyon gyorsan...azóta fél éves és csodálatosan szép....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! :-)

Hogyan tudnám elfogadni, ha a fiam a punk stilust követi?

Legjobb válasz: Egyetértek tegnap 23:14-es rocker lánnyal, és pár elõttem szólóval. Ha nem drogozik, és piál naphosszat, akkor semmi baj nincs a dologgal. A kamaszok mindig megbotránkoztatóak a szüleiknek. Ha az iskolában nem szolnak az öltözködése miatt, és normálisan viselkedik, akkor nincs semmi baj. Ha esetleg az otthoni zene üvöltetés nem szimpatikus önnek, akkor beszélje meg a fiával, hogy ha ön otthon van, akkor csak fülhallgatóval hallgassa a zenét, mert önt zavarja. Megtiltani felesleges, attól csak lázadni fog. Remélem segítettem: 15 éves rock és metál rajongó lány.

Ha nincs gond a viselkedésével, én biztosan hagynám, hogy csináljon amit akar. Sose szólnék be neki, hogy hogy néz ki, meg hogy mi ez a borzasztó zene. Attól senkinek nem lesz jobb, és egészen biztos, hogy nem fog sajnálkozni azon, hogy a szülei nem osztják a rajongását. És szerintem fontos, hogy hagyjuk kibontakozni egy gyerek stílusbeli identitását. Inkább legyen kicsit különc, mint egy véleménytelen "egy a sok közül" emberke. Viszont szeretnék õszintén gratulálni a kedves anyukának, hogy ilyen szándékkal áll hozzá a dologhoz. Kevés szülõ próbálja meg elfogadni és megérteni az ilyen szélsõségeket. Inkább lázadni próbálnak a gyerek ellen, és meglepõdnek azon, hogy azok viszontlázadnak. Bár több ilyen megértésre törekvõ szülõ lenne!
Egyetértek tegnap 23:14-es rocker lánnyal, és pár elõttem szólóval. Ha nem drogozik, és piál naphosszat, akkor semmi baj nincs a dologgal. A kamaszok mindig megbotránkoztatóak a szüleiknek. Ha az iskolában nem szolnak az öltözködése miatt, és normálisan viselkedik, akkor nincs semmi baj. Ha esetleg az otthoni zene üvöltetés nem szimpatikus önnek, akkor beszélje meg a fiával, hogy ha ön otthon van, akkor csak fülhallgatóval hallgassa a zenét, mert önt zavarja. Megtiltani felesleges, attól csak lázadni fog. Remélem segítettem: 15 éves rock és metál rajongó lány.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:44 Aha, a rokkerek meg mind züllött alkeszok, a rapperek mind 20 kiló fuksszal a nyakukban mennek mindenhová, a komolyzene kedvelõk meg mind tisztes öregurak... Na hagyjuk a hülye sztereotípiákat inkább... Majd kinövi: nem biztos. Nálunk van másodéves egyetemista punk is. Van aki kinövi, van aki nem. Emberfüggõ. Egyébként meg nem írtad hány éves, de tizenéves kor közepére saccolom. Olyankor a tinik jó része tartozni akar valahová, követni valamilyen hullámot. Õ a puk stílust választotta, nincs azzal semmi. Az meg, hogy link alakok vannak a punkok között... Megkérdezném: melyik stílus követõi között nincsenek?
Úgy, ahogy elfogadnád azt, ha a fiad más stílust képviselne. Voltam én is punk, a város egyetlen nõnemû punkja. Anyát nem zavarta, hogy szakadt cuccokat hordok meg bakancsot, és lila a hajam, a suliban viszont visszafogottabban öltözködtem. Egyáltalán nem gáz stílus, a zene pedig kifejezetten jó:D
azzal sztem nincs semmi baj ha üvölteti a szobájában a zenét, mert végülis kamasz és hadd csinálja. Ha feketébe öltözködik, és zöldre festi a haját, /és az iskolában ezt elfogadják/ szerintem azzal sincs még nagy baj, mert úgyis úgy öltöznek a kamaszok ami nem nagyon tetszik a szüleiknek. Ezt el kell fogadni, pár év múlva kinövi. Egyedül csak a viselkedésbeli változásokkal lehet baj, ha emiatt a stílus miatt pl inkább egy füves bandában tölti az idõt iskola helyett... De erre kevés az esély. Én úgy gondolom, hogy ameddig csak zeneileg és öltözködésileg választ egy stílust addig nincs semmi baj, viszont ha már ez a tisztelettudása, és tanulására hatással van akkor ott baj lehet.
Ha õ azt a zenét szereti és úgy szeretnek öltözködni hagyd persze bizonyos korlátok között. Azért arra figyelj hogy ha elég züllött társaságba ne keveredjen. (Pl: Bp-en az Örsön van egy szép punk csoport délután kéregetnek az esti piáláshoz).
Örülne neki h nem emo-s f*szkalap lesz belõle :D Mert a punkok általában rühellik az emokat :D
A punkok általában kannás bort vedelnek, dohányoznak, drogoznak, persze vannak kivételek...
Ez azért durva! Mármint amit az elõttem lévõ irt.
Bárcsak több ilyen rendes szülõ lenne... Anyám teljes mértékben utálja a stilusomat. A bakancsomat nem merem az elõszobában hagyni mert eltünteti. A ruháimhoz ugy nyul hozzá mintha leprás lennék és a ruháim fertõzõek lennének. Állandóan beszólogat nekem, mondja hogy már megint hogy nézik ki stb... Ráadásul hugomnak folyton mondogatja, hogy nézd meg milyen hülyén néz ki ugye te nem leszel ilyen meg ilyesmik... Szóval picit elegem van belõle. Nem enged sehova, eltilt a barátaimtól és bezárja az ajtót hogy ne tudjak kimenni+elveszi a kulcsaimat.
Én is feketében járkálok, és feketére lakkozom a körmöm. Nem sminkelem magam erõsen, nem festem a hajam, nem alkoholizálok, nem cigizek, nem füvezek, még csak nem is járkálok el bulizni vagy bandákba, semmi. Az osztálytársaim szülei viszont sorra tiltják el tõlem a gyermekeiket. Azokat a kis szegényeket, akik egész héten qrvaanyáznak mindenkit, mert nem kapták még meg a heti alkohol-adagjukat... Innen lehet látni, hogy rengeteg elõítélet van a különcökkel szemben. Nem kell ezekre figyelni! Ha nem drogos társaságba keveredik a fiad, akkor úgy fordul, nagyobb biztonságban van, mintha valami "diszkós" bandával lógna. Lehet, hogy akkor szép kis színes ruhákban járkálna, de jobban ki lenne téve az alkoholizálásnak és a drogoknak. A legtöbb feketében járkáló már megtapasztalta, milyen kívülállónak, bántottnak lenni, így segítik egymást, és nem pedig felk*rják a másikat, ha az épp részeg, mert az "olyan poén"... Ez tapasztalat...
Jobb, mintha homi lenne, vagy emo.
Elfogadni?????? Te nem voltál lázadó?????? Majd kinövi!!!! Ha, meg nem az a saját hülyesége lesz. Vagy rájön magától, vagy egy 0 lesz a társadalomban. De, szerintem hamarabb fog rájönni magától, mi a helyes út.
ha punk hanem punk a fiad...
Két büdösnagy pofon és egy hónap szobafogság Fiúk a klubból részekkel fûszerezve megoldja a problémát. Valamint én az anyuka helyében megvonnám a csúnya punk fiamtól az összes gemkapcsot.
de örülnék, ha nekem is ilyen édesanyám lenne.:) õ kézzel-lábbal akarja bennem a pankdolgot elfojtani. nekem van egy 15 éves szintén pank ismerõsöm, akit életében nem tiltottak szinte semmitõl, eljár néha koncertekre, inni, de vele kisebb korában rengeteget beszélgettek, és tudja, hogy hol az esze, nem csinál nagy hülyeségeket. ellenben azzal, akit nem engednek el sehova, aztán meglép, és oltári nagy baromságokra képes... szóval tök jó, hogy el akarja fogadni a fiát, és nem tiltani.:)
Ha csak zene és öltözködés nincs semmi gond. Jah és adj neki elég pénzt, még mindig jobb ha elissza, mint ha ragasztóra tarhálna.
az én anyum nem engedi azt sem hogy a falamra plakátokat tegyek (még nem is próbáltam mert félek vmi bajuk lesz...), bakancsba nem járhatok (télen is alig) mert anyu szerint úgy nézek ki benne mint egy bohóc, fekete cuccot nem vehetek fel vagy csk nagyon ritkán, zenét hallgati sem merek fülhallgató nélkül, szal tiszteletem kedves Anyuka hogy Ön legalább próbál megoldást találni eme problémára. Volt egy zenekaros pólóm. anyu kidobta a kukába mert nem tetszett neki. az egyik pulcsimmal is ez volt a helyzet. elegem van már ebbõl a családból. hát nem csoda hogy a telefonomon a csengõhang a Junkies-nak az Apám vegyél nekem egy lakást?! sok sikert kedves Anyuka!

Ha a fiam 6 hónapos korában visszamegyek dolgozni, milyen támogatás jár? Gyes/Gyed? Mert a Gyed az ugye jár, ha 1 éves kora után megyek vissza.

Legjobb válasz: Mivel gyes mellett nem lehet dolgozni, így csak gyed, de akkor ha visszamész le kell mondanod a gyes-t és kérvényezni a gyedet. A kérdésedbõl úgy tûnik, még nincs meg a babád. Miért akarsz visszamenni? Az én fiam 7 hónapos, de beleszakadna a szívem, ha egész napra nélkülöznöm kéne. És hogyan fogod szoptatni? vagy eleve nem is akarod?

Mivel gyes mellett nem lehet dolgozni, így csak gyed, de akkor ha visszamész le kell mondanod a gyes-t és kérvényezni a gyedet. A kérdésedbõl úgy tûnik, még nincs meg a babád. Miért akarsz visszamenni? Az én fiam 7 hónapos, de beleszakadna a szívem, ha egész napra nélkülöznöm kéne. És hogyan fogod szoptatni? vagy eleve nem is akarod?
Én úgy tudom, hogy a GYED mellett nem lehet dolgozni. Ha visszamész dolgozni- lehet részmunka idõ is- , de már 8 órában is lehet, akkor csak a GYES jár.
Na meg persze a családi pótlék, ami ettõl független.
A kérdező hozzászólása: Köszi, asszem értem :)
Az elsõ válaszoló tökéletesen összekeveri a gyed és a gyes fogalmát. A GYED mellett nem lehet dolgozni és az jár elvileg a gyermek 2 éves koráig. Ha a gyermek 1 éves kora után mész vissza dolgozni, akkor is csak GYES-t kaphatsz csak, a GYED-et le kell mondanod. Ezért: 1997. évi LXXXIII. tv.: „42/C. § Nem jár a gyermekgondozási díj, ha a) a jogosult bármilyen jogviszonyban díjazás - ide nem értve a szerzõi jog védelme alatt álló alkotásért járó díjazást - ellenében munkát végez, vagy hatósági engedélyhez kötött keresõtevékenységét személyesen folytatja [...].”
A kérdező hozzászólása: Na nem értem, szerintem az elsõ is ezt irta. De akkoris a kérdés az, hogy a 6 hónap után mi jár, ha vissza kell mennem dolgozni... Esetleg errõl tudna valaki valamit?
Ha van munkahelyed és jogosult vagy, akkor elõször 168 napig TGYÁS-t kapsz, utánna a gyerkõc 2 éves koráig jár a GYED, 2 éves kora után 3 éves koráig GYES. GYED alatt nem lehet dolgozni, GYES alatt lehet.Ha van ki vigyázzon a gyerkõcre és jogosult lennél a GYED-re, de visszamész dolgozni, csak GYES-t igényelhetsz.Vissza kell mondanod a GYED-et. Remélem érted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!