Találatok a következő kifejezésre: Ha a felső rétege (4 db)

Ha meg akarom növeszteni a körmömet, akkor egy idő után a felső rétege lejön vagy felválik vagy mit csinál! Ez mitől van? Mit tegyek ellene? És mit használjak, hogy a hajvasaló ne roncsolja nagyon a hajamat?

Legjobb válasz: Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.

Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.
A kérdező hozzászólása: Köszike
A természetes köröm két körömlemezbõl áll, ollóval szoktad vágni???Érdemesebb reszelõt használni, amely lezárja a körömvégeket.A vegyszerek és mosogatószerek is okozhatnak elválást.Egy mûkörmös.
Az elõzõ választ is én írtam, elfelejtettem odaírni, hogy üveg reszelõt használj a körömvégek lezárására.

Mit tegyünk ha a laminált parketta felső rétege felhólyagosodott?

A parketta alá padlókiegyenlít?t tettünk erre került a a hungaroceles alus fólia és végül a parketta . Remélhet?leg alulról nem vizesedik mert máshol a helységben nem tapasztalunk ilyet . Felülr?l a parketta nem tünik sérültnek . A hólyagosodás két laminált lap hosszanti összetételénél van mindkét lapon .

Legjobb válasz: Pedig valahonnan nedvesség érte. ha nem alulról akkor felülrõl. Ki kell cserélni a hibás elemeket. Mennyit vártatok az aljzatkiegyenlítés után ? Kiszáradt rendesen? Egy párazáró fólia nem ártott volna alá, bár nem tudom mennyire nedves az aljzat. Esetleg emeleti lakás, és alattatok fürdõszoba? (Csak tipp)

Pedig valahonnan nedvesség érte. ha nem alulról akkor felülrõl. Ki kell cserélni a hibás elemeket. Mennyit vártatok az aljzatkiegyenlítés után ? Kiszáradt rendesen? Egy párazáró fólia nem ártott volna alá, bár nem tudom mennyire nedves az aljzat. Esetleg emeleti lakás, és alattatok fürdõszoba? (Csak tipp)
Lehet hogy nagyon szûkre szabtátok a parkettát a szobába, és nem tud mozogni.Mi is így jártunk tavaly, és szét kellet szedni a parkettákat.Nem egyszerû, de megoldható, Sok sikert!

Anyukam veletlenul kiontotte a koromlakklemosot a fenyes feluletu, barna fa asztalunkra. A felso lakk reteg teljesen lejott es nagyon feltuno. Foltos marad es nem tudjuk hogyan tuntessuk el. Atlatszo festekkel ha lefestjuk jobb lesz?

Legjobb válasz: Nem lesz jobb. Az egész felületet le kell csiszolni (csiszoltatni) és utána újralakkozni, de nem mindegy, hogy milyen lakkal. Célszerü asztalos segitségét kérni.

Nem lesz jobb. Az egész felületet le kell csiszolni (csiszoltatni) és utána újralakkozni, de nem mindegy, hogy milyen lakkal. Célszerü asztalos segitségét kérni.
Nálunl a lányom volt ilyen ügyes. Csak az asztalos tudta rendbe tenni a dohányzóasztalunkat. Õ viszont nyom nélkül.
Nagyon jót tud alakítani a kontaktlencsefolyadék is...


Ha a körmöm felső rétege betörik, milyen vitamin, vagy pezsgőtablettát szedjek?

Olyan, mintha leveg? menne a rétegek közé, és azt leszakítom, és elég csúnya. Mindig picire le kell vágni, de még úgy is látszik.

Legjobb válasz: A-vitamin hiány okozza.Kérdezd meg a gyszertárban ,tudnak többmindent ajánlani.

A-vitamin hiány okozza.Kérdezd meg a gyszertárban , tudnak többmindent ajánlani.
Felejtsd el a gyógyszertári vitaminokat! Azokban ló[email protected] sincs! Scitec: Multi-X! Garantáltan nem leszel többet beteg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!