Találatok a következő kifejezésre: Ha a fejlettebb (18 db)

Ha a baba fejlettebb mint amennyi terhes vagyok, azt jelenti hamarabb fog megszületni a kiírt dátumnál?

Legjobb válasz: Szia! Nem jelenti azt, az én fiam 4800g-al született és 10 napot ráhúztam vele. Most is terhes vagyok, 1 hónapja azt mondták, ne lepõdjek meg ha 3 héttel hamarabb jön a baba mert nagy. Febr. 14-re vagyok kiírva és még egyben vagyunk :)! Sok sikert a babázáshoz !

Szia! Nem jelenti azt, az én fiam 4800g-al született és 10 napot ráhúztam vele. Most is terhes vagyok, 1 hónapja azt mondták, ne lepõdjek meg ha 3 héttel hamarabb jön a baba mert nagy. Febr. 14-re vagyok kiírva és még egyben vagyunk :) ! Sok sikert a babázáshoz !
38 hetes vagyok tegnap voltam uh és azt mondták töltött galamb kisfiam lesz már majdnem 4 kg, de semmi jele hogy jönni akarna.
Szia. Nekem azt mondták, hogy talán 3 kg lesz a baba, és 3800 grammal született a kislányom. A barátnõmnek is 3 kg körül jósolta az orvosa és 4350 gramm volt a babája. Ennyit az ultrahangról. Nem is értem, miért saccolgatják az orvosok a babák súlyát. Ezzel az érik el, hogy a kismama esetleg félni fog egy nagyobb baba miatt a szüléstõl.
Nem jelenti azt. Csupán nagy babára számíthatsz. Ez még változhat a terhesség végéig.
Nem fog hamarabb születni, csak nagy baba lesz! De ez sem biztos, mert lehet eddig nõtt gyorsan, majd eztán lassabban! A babák nem úgy születnek, hogy ha eléri a 3, 5 kg-ot, akkor beindúl a szülés!!!
na az tuti nekem közel 7 kilóra nem akartak kibújni:) )nekem is 2 héttel nagyobb a koránál már majd a 12.héttõl mégis itt vagyunk még egyben :) 38+3 hkm
7 kg??? Valamit elírtál nem? :)
Nem ez egy tévhit.Mindig az utolsó menzitõl számolnak az orvosok és csak nagyon indokolt esetben változtatják meg a szülés dátumát.Nekem folyamatosan 2 héttel nagyobb a babám, és ettõl függetlenül maradt a kiirt idõpontom.Üdv:37 hetes kismama
Nekem a 12 héttõl mindig 2 héttel nagyobbnak mérték a kisfiam. Ettõl még betöltött 40 héten szültem és tényleg nagy baba lett. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mennyire felelt meg a babátok becsült súlya a szülés után mértnek?
Sehogy, mert a 36 héten azt mondták, hogy úgy 35500 gramm lesz és 4400 lett. :) 6-os voltam.
Plusz mínusz fél kiló tévedési arány van, mert még a legjobb ultrahangos sem tudja ezt pontosan megmondani. nekem is nagy babám volt, kb. 4 kg-nek mondták, 4430 lett. 1 héttel hordtam túl majdnem. Szóval, nem biztos, hogy hamarabb szülsz, ez nem függ össze.

Ha a Földet megtámadná egy fejlettebb életforma, mennyi esélyt jósolsz a túlélésre?

Legjobb válasz: Ez ettõl függ, melyik félben nagyobb a túlélési ösztön és az elszántság.

Ez ettõl függ, melyik félben nagyobb a túlélési ösztön és az elszántság.
0%
Én bízom Chuck Norrisban!
én a 4 est támogatom "a vadász mindig okosabb a prédájánál" nos az lehet... de a vadásznak van haszna ha lavedász egy állatot de egy inteligensebb fajnak mi értelme leigázni egy kevésbé inteligens fajt(embert) hisz semmi haszna nem lenne max hogy van egy bólygójuk de ha annyira inteligensek akkor meg találnak simán egy más lakható helyet(bolygót)
Egy fejlettebb életforma nem lenne olyan primitív, és kegyetlen, mint az ember. Még arra se lennénk méltóak, hogy kapcsolatba kerüljünk velük.
Mindenképp alul lennénk rendelve. Még talán ki is használnának minket, hogy mi termeljük a földet, de a pazarló és lusta embereket kiirtanák. Talán a zseniket még megtartanák meg a tudósokat.
ha nincsen atomfegyvere az idegeneknek akkor beszopták :D
Mind megdöglünk december 21-én ! Akkora minden szabadnapomat kiveszem.
Mi már hozzuk a seregünket! Dec 21-re ideérünk!
Szerintem ezt nem lehet megjósolni, pont annyi esélyünk lenne, amennyit hagynának. Ha egyáltalán nem akarnának túlélõket, és a teljes emberiséget ki akarnák irtani, akkor semmi esélyünk nem lenne, ez nem vita kérdés.
A kérdező hozzászólása: "De az ember alapvetõen nem agresszív, sokkal inkább együttérzõ lény." Igen azért irtottunk ki több ember és állat csoportot, azért volt már 2 világháború és azért tûnnek el a terjeszkedés miatt a zöld területek mert mi mennyire békeszeretõek vagyunk... :D
"húsevõ, agresszív faj" Na, azért nem kifejezetten húsevõ... gondolom, nem szoktál zöldségeket, meg gyümölcsöket enni... oroszlánhoz se hasonlítsuk már magunkat, mert én pl. nem láttam még olyan oroszlánt, ami salátát zabált volna. Agresszív? Legfeljebb a vezetõink, meg a kocsmában két feles után. De az ember alapvetõen nem agresszív, sokkal inkább együttérzõ lény.
sok.de ez embertõl függ.mindenki más világban él.
Az interdimenzionális kalkulátoraink egyértetüen 2% esélyt dobtak ki az emberek számára. Ilyen kockázati faktorral bátran szállunk harcba. Üdv, Reptoid Alparancsnok
A kérdező hozzászólása: "Azért a pitbull nem éppen az intelligencia csúcsa... A puli, vagy a német juhász SOKKAL intelligensebb. " A pitbullt eltartja az ember nem kell vadásznia... De ha megnézed az oroszlán sokkal okosabb mint egy antilop. Ez igaz az emberiségre is. Mi is egy terjeszkedõ, húsevõ, agresszív faj vagyunk. De egy kicsit elkanyarodtunk a kérdéstõl. Amúgy szerintem is kb. 0% lenne az esély.
A kérdező hozzászólása: "de egy inteligensebb fajnak mi értelme leigázni egy kevésbé inteligens fajt(embert)" Miért az eddigi népirtásoknak volt értelme? Amúgy lehet eladnának mindenkit rabszolgának, vagy csak simán itt akarnak letelepedni.
"Pont, hogy minél agresszívabb egy faj annál intelligensebb." Azért a pitbull nem éppen az intelligencia csúcsa... A puli, vagy a német juhász SOKKAL intelligensebb. A kérdésedre pedig egy analóg kérdéssel válaszolnék: Ha megtámadok egy hangyabolyt, mennyi esélyt jósolsz a hangyáknak a túlélésre?
12.! A primitívebbnek tartott indiánokkal is mit mûvelt egy civilizáltabb népség. Meg az afrikaiakkal. Meg a másik szintén civilizálttal. Gyerekcipõben járunk még mindig, várják, hogy felnõjünk. Türelmesek. A végtelenségig.(Hogy stílszerû legyek.)
szerintem biztos hogy nem támadnának meg minket. gondolj bele, ha az emberiség találna egy bolygót, ahol élet van, és nálunk primitívebb, nem kiírtani akarnánk õket, hanem megismerni, megérteni, felfedezni. esetleg kihasználni a késõbbi idõkben, de semmiképp leigázni. szerintem!
Attól függ mivel lõnek. Íjjakkal, vagy pedig halálcsillaggal ami kettélövi a földet. Mert nem biztos hogy tudnánk mit kezdeni a légvédelmi rakétákkal, vagy légiharc rakétákkal. Kemények vagyunk a sok fegyverünkkel, de ha idejönne egy fejlettebb életforma, ami röhögve kilõ minket a hold mellõl, akkor sok esélyünk nincs. A függetlenség napja féle, lelövök mindent az F-18-cal megmozdulásokat meg felejtsük el. Ha csak nincs valami szupertitkos cucc elásva valamelyik sivatagi hegyben, amirõl nem tudunk. Jó kis filozofálós téma. :)
Amúgy sok agymosós filmet láttam már errõl. És ha fejlettebb életformáról beszélünk, nem muszáj annak atomfegyvernek lenni, hogy ki tudjanak irtani minket =ha akarnak), elég ahhoz egy jó kis vírus is :)
A kérdező hozzászólása: Pont, hogy minél agresszívabb egy faj annál intelligensebb. A vadász mindig okosabb a prédájánál különben nem tudná elejteni. És ha megnézed az emberiség is egy agresszív, húsevõ faj.
Üdv! Én 51%-ot adok az embereknek. Ne gondoljátok, hogy olyan szerencsétlenek vagyunk. Van hatásos fegyverünk ellenük. Ott az atombomba Ott a hidrogén fúziós bomba Ott a Mennydörgés kút Ott a Kisülés ágyú.

Ha a babám, az uh alapján 1 héttel fejlettebb a koránál, az jelentheti azt, hogy hamarabb fog megszületni? Járt valaki így?

24+2 hetesen voltunk uh-n,és ahogy mérték az értékei mindig 25 hét fölött voltak.

Legjobb válasz: Az enyém végig nagyobb volt a koránál egy héttel, de a 40. héten szültem. Igaz, 4200 grammal.

Az enyém végig nagyobb volt a koránál egy héttel, de a 40. héten szültem. Igaz, 4200 grammal.
Az én elsõ babámra is azt mondták hogy fejlettebb a koránál túl hordtam 1 héttel és nagy baba lett 3920grammal született.
Én is hasonló helyzetben vagyok, az én babám paraméterei alapján mindig kb 2 héttel nagyobb a korához képest...rákérdeztem a dokinál, és õ mondta, hogy ez nem jelenti azt, hogy nagy baba lesz, vagy hogy hamarabb fog születni, mert lehet, hogy a terhesség utolsó heteiben már nem fog ekkora tempóban fejlõdni, és végül korának megfelelõ méretekkel, és idõben fog születni. Igazság szerint semmi nem garantált, ha mégis hamarabb szülsz, az nem feltétlenül emiatt következik be, mert fejlettebb a baba. 32+4 hkm
Semmit nem jelent, az enyémnek a méretei alapján már meg kellett volna születnie, menstruáció alapján 38 hetesek vagyunk. Sehol semmi.
Hát, a remény hal meg utoljára:-))Fiam 3 héttel nagyobb volt a koránál az utolsó UH-n.40+10 napra meginditották mert még akkor sem akart kibujni.4430gr és 61cm.

Ha nem lett volna a francia haditeknológia magasan fejlettebb koránál, Napóleon akkor is ekkora sikereket ér el?

Legjobb válasz: Az ilyen "mi lett volna ha" kérdésekere soha nem lehet egyértelmû választ adni, de úgy gondolom akkor is sikeres tudott volna lenni.

Az ilyen "mi lett volna ha" kérdésekere soha nem lehet egyértelmû választ adni, de úgy gondolom akkor is sikeres tudott volna lenni.
Igen jó hadvezér volt. Viszont nem volt király. Valahogy így szólt nem pontos idézet: " A királyok elbukhatnak és újra próbálkozhatnak mert királynak születtek, nekem egy esélyem van. "
"Viszont nem volt király" Igen, mert császár volt.
Hát persze, akkor nagy zseni volt! HADI ISKOLÁBA JÁRT, MEG MINDEN... Te mit gondolsz? Hogyha béna lett volna, akkor hiába van a nagy, fejlett sereg, attól még vesztett volna.És amúgy Napóleon találta ki a harci taktikát.
Csak Napóleon taktikai érzéke volt fénykorában jobb a koalíciós erõnél, a felszereltsége és ellátása jobb volt az ellenfeleinek. Csak a lovagiasság félredobása és a fegyvernemek sajátos alkalmazásának köszönhette fényes gyõzelmeit: [link] [link]

Ha kezdőként elkezdek kondizni (tömegnövelés) nem fognak kiröhögni a már úgymond fejlettebbek?

átlagos izomzatom van, de gondolom ott a legtöbb ember már eléggé ki van gyúrva nem fognak kinevetni meg ilyenek? a kezd?k mikor szokták ezt egyáltalán elkezdeni télen? vagy nyáron inkább?

Legjobb válasz: Óriási válasz. :) Akartam valami hasonlót, de ezek után...:)

Óriási válasz. :) Akartam valami hasonlót, de ezek után...:)
Télen kezdd mert akkor fel vagy öltözve, és amíg nem mész be a terembe, nem látják, hogy nem vagy kigyúrva, és egész az öltözõig nem röhögnek ki. Nyáron meg ugye már a szabdban is kiröhögnek. Ujjal mutogatnak, barackot nyomnak a fejedre (tojást nem, mert azt megeszik), és természetesen megvernek minden edzés végén. Ezzel is csak fejlõdsz. Tudod õnekik jó a genetikájuk, így ugrottak ki anyjuk hasából, így joggal pocskondiáznak. Mert azért ugye nem gondolod komolyan, hogy ezt alacsony szintrõl te oda fel akarod küzdeni, szépen sorjában... kvantumosodj, és ilyen nagyobb energiakölcsönt vegyél fel a vákuumtól, amit majd visszafizetsz a webshopban. Nem ám fejlõdés...
Nem fog kiröhögni senki.
W te nem vagy normális:DDDDDD
Most énis járok "kondizni" és énis ettõl féltem elõtte...Hogy milesz, hogyha rosszul csinálom, vagy azok már izmosabbak erõsebbek stb...Ezektõl énis féltem...Rakj össze egy edzéstervet elõször is.Majd menny le a konditerembe és ha valamelyik gépet nemtudod hogykell/gyakorlatot nemtudod hogykell csinálni megkérdezed..Énis ezt tettem mkor még nemigazán tudtam..Hapedig nagyobb súlyok alatt pl:fekvenyomásnál nagyobb súlyt felraksz valakit mindig kérj meg hogy álljon mögéd és figyeljen!És hidd el nemfognak kinevetni!!Õk is igy kezdték!
Dehogy nevetnek ki, hagy már abba az aggódást! Teljesen alaptalan ez a félelem. Komolyan.

Ha idejönnének a földönkívüliek, akik nálunk fejlettebbek és többet tudnak a világról, mit kérdeznétek tõlük?

Legjobb válasz: Hogy miért nevezzük magunkat értelmesnek. Ha szétnéznének ebben a rovatban, akkor csak legyintenének, s mennének is tovább.

Hogy miért nevezzük magunkat értelmesnek. Ha szétnéznének ebben a rovatban, akkor csak legyintenének, s mennének is tovább.
4# Ez most nem választható opció :-) Amúgy én a Föld történelmének teljes és pontos menetét érdeklõdném meg, izgi lehet és végre mondhatnám, hogy itt a bizonyíték Atlantiszra, az annunakikra és a többire :-)
csak noris titkát szeretném tudni... fõleg azt, amikor a feláldozhatók 2. részében egyedül rendet rakott! ha ezt elmondanák a zufók , örülnék:)
Én egy dolgot kérnék: adjanak minimum 99, 5%-os biztonsággal mûködõ matematikai modellt, prediktív algoritmust a tõzsdei árfolyamok mozgására. Nem kell nagyon elõre, elég ha 1-2 napos idõintervallumra mûködik..:)
Szia! Különbözõ betegségekkel szembeni védekezést ill. gyógyíthatóságát kérdezném meg!
"Eddig hol a fäszba vótatok?"
Ha csak 1-e lehet kérdezni, akkor ezt: P=?NP. Ez majdnem minden másra választ ad.
A kérdező hozzászólása: 08:25: Erre már mindenki tudja a választ: 42
A kérdező hozzászólása: De lehet tõlük mást is kérdezni, sõt beszélgetni is lehet velük mindenfélérõl :) Igazából úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy mirõl beszélgetnétek velük.
hogy az univerzumban van e még egy olyan kártékony faj mint az ember
#7: szegényem, hogy lesajnálnának az idegenek is :D
Hatás ellenhatást hogyan lehet elkerülni meg épíccsenek ijen örökmozgót
"Laylah válasza: 7: Számodra bizonyíték, ezek meg csak kiröhögnének, mint mindig mindenkit." Ez igaz, de se Annácska, se én, se senki nem tudja a pontos menetét a múltbeli dolgoknak. Kit érdekel, hogy ki hinné el, ki nem, de mi végre legalább tudnánk:)
7: Számodra bizonyíték, ezek meg csak kiröhögnének, mint mindig mindenkit.
Hát azt, hogy , , megiszunk egy sört?"
de annácska egy többszemélyiségû ember...veronika, annácska, orsics mária... ha annát elviszik, a többit h találják meg?
Megkérném õket vigyék magukkal Annácskát. :)
Hogy ki teremtett minket ?
azt, hogy tudnának-e adni valami olyan csodaszert, amitõl a világ összes nyelvén értenék.
Ez csak vitamin, nem pedig szteroid.
Nem, ez egy tévhit, már rég bebizonyosodott. Mindenképpen érdemes szedni. Akkor is, ha sok zöldséget és gyümölcsöt eszel, ugyanis nem csak zöldségekben és a gyümölcsökben lévõ vitaminok fontosak. Ártani biztosan nem fog, viszont megelõzhet több súlyos fejlõdési rendellenességet. Egyébként nekem alig 2 kilós babám született úgy, hogy már a teherbeesés elõtt elkezdtem szedni a vitamint és végig szedtem a terhesség alatt minden nap.
Nem.
nem
Személy szerint, a családunkban született nagy baba terhesvitaminnal és anélkül is. A mi babánkat is nagynak ígérik, de hogy vajon tényleg az lesz, az majd kiderül, mikor a kishölgy a világra fárad. :) /Én a 12. hétig szedtem mindennap terhesvitamint, a folsav kapcsán, majd a 20. hétig minden másnap, majd lecsökkentettem heti 1-2 szemre, mert minden leletem jó és bejött a gyümölcsszezon, így természetes módon is hozzá tudok jutni a vitaminok java részéhez./
Elvileg nem. De ha uh-n így látszik, akkor térj át minden második napi vitaminra, de a terhesség elsõ felében mindenképpen szedd rendesen.
Miért kell megszületnie a babának? progis császár vagy mi? ha a baba nem akar jönni akkor csak indítással vagy progis császárral tudják "kivenni"
Pont ma olvastam, hogy ha sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztasz, helyesen táplálkozol, akkor teljesen fölösleges szedni.
7-es válaszoló vagyok. Az én babám is programozott császárral született a 37. héten, azért is volt ilyen picike. De amúgy is kistermetû gyerek (én is nagyon alacsony vagyok), és teljesen egészségesen született, nem volt vele semmi probléma. A vitaminokkal nem tudod "felhizlalni", de igazából nem az a lényeg, hogy mennyi a súlya, hanem hogy mennyire fejlett. A 37. hét után már nem számít koraszülöttnek, szóval ha picike, vagy soványka is, az nem jelent problémát, emiatt ne aggódj. Ettõl függetlenül szerintem szedd tovább a vitamint, mert csak jót teszel vele.
ez akkora hülyeség. én nem szedtem semmit , nem vagyok híve ennyi, mégis állandoan uh nak mert nagy lesz a gyerekem a dokim szerint
A kérdező hozzászólása: Igen, programozott császár lesz. Azért ilyen korán, mert már 2 császárom és 1 nagy méhmûtétem (keresztben varrtak a császár hegével) volt, és az orvosom nem akar kockáztatni. Azt mondta, hogy akármekkora lesz a baba, legkésõbb a 38. héten kiveszi. Remélem addigra minden rendben lesz a babával, és nagyra megnõ. Kisfiam 42 hétre 3900 grammal, kislányom 38 hétre 3750 grammal született, mind a ketten 59 centisek voltak.
A kérdező hozzászólása: Már 23 vagyok. A 15. hétig minden nap szedtem, és azóta is nagy ritkán telik el úgy nap, hogy elfelejteném bevenni. 37, legkésõbb a 38. héten meg kell születnie a babámnak, és ezért szeretném Õt "felhízlalni" kicsit még odabent. Esélyünk megvan a nem pici babára, mert a meglévõ gyermekeink is valamivel nagyobbak voltak az átlagnál.
Kedves kérdezõ! Miért 2 császárod volt? Fekvés miatt? Nekem a lányom faros volt õ császár lett, most a 2.ik babával haránt van de ez is az lesz remélem.

Miért fontos a német nyelv? Ha nálunk az angol alap, akkor a nálunk fejlettebb országokban, mint Németo. Is, nem az?

Egy német üzletemberről feltételezhető, hogy beszéli az angolt. Miért nem hasznosabb egy olyan "fejletlenebb" (elnézést, nem bántóan értem) népnek a nyelvét tanulni, akiknél nem olyan evidens, hogy az iskolában vagy azon kívül 2-3 idegennyelvet felsőfokon megtanulnak?

Legjobb válasz: Mert vannak kivételek, illetve simán elvárják tõled, hogy tudj németül mégha angolul el is tudnátok beszélgetni (mondjuk nem egy üzletember, de mondjuk vállalatok dolgozóitól simán).

Mert vannak kivételek, illetve simán elvárják tõled, hogy tudj németül mégha angolul el is tudnátok beszélgetni (mondjuk nem egy üzletember, de mondjuk vállalatok dolgozóitól simán).
Azért fontos a német nyelv, mert Németországé európa (talán) legnagyobb gazdasága, így szerintem jogosan várják el a munkatársaiktól, hogy németül beszéljenek velük. Te is csak szívesebben dolgoznál a munkahelyeden magyarul, mint angolul... De ->nekünk<- meg kifejezetten azért fontos, mert közel van Ausztria és Németország... ( szemben pl. az Egyesült Királysággal vagy az USA-val)
De, a németek is többnyire tudnak angolul, rengeteg szót vesz át onnan a nyelvük, néhány évtizeden belül pusztán angol szavakkal is fosz tudni kommunikálni egy német anyanyelvû emberrel anélkül hogy õ tanult volna angolt. Persze az alap szókincs is közel áll egymáshoz, ezt meg kell jegyezni. Alapvetõen az üzleti élet elsõszámú nyelve az angol, de egy cégen vagy bizonyos tudományágon belül ez változhat. Tehát lehet hogy egy cég kifelé angolul kommunikál, de cégen belül mondjuk csak magyarul beszél, mert mondjuk a mangalica-tenyésztésnek nincs angol szaknyelve, satöbbi. Arról nem is beszélve hogy sok-sok vezetõ pozícióban levõ ember alapkövetelménynek tartja hogy a cégén belül dolgozükkal tudjon a saját nyelvén kommunikálni és ezzel egyben az értelmi képességeket is tesztelik (ha 2 nyelvet tudsz abból következik hogy okosabb vagy mintha csak eggyet tanultál volna).
mert ha német partnerekkel tárgyalsz, és folyékonyan beszéled a német nyelvet, akkor: 1, kisebb az esélye, hogy õk félreértenek valamit 2, komolyan vesznek 3, valamilyen szinten szimpatikusabb leszel, mint aki angolul hadovál nekik ezen kívül Németország, Ausztria, és részben Svájc hivatalos nyelve, szóval, ha kimész a sógorékhoz melózni, jól jön az :-)
A kérdező hozzászólása: - mint Németország is -
A kérdező hozzászólása: De akkor õk minek tanulnak meg angolul vagy más nyelven? Mert mi azért, hogy a németekkel (is) tudjunk beszélni. Nekik nem kell, ha mások alkalmazkodnak hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
"Viszlát, és kösz a halakat" D.Adams
Definiáld azt, hogy "fejlettebb". Az biztos, hogy a kényelmes életünknek vége szakadna ha megjelenne a Földön egy valódi vetélytárs. De ha csak úgy a semmibõl kerülne elõ egy ilyen teremtmény, nagyobb sokkot okozna az a tény, hogy földönkívüli, vagy hogy új faj (új fajok nem jelennek meg maguktól természetes módon), vagy hogy mesterséges kreálmány, mint az, hogy az emberhez képest mennyire fejlett. Nem tartom valószínûnek azt az elképzelést, hogy bármiféle idegen lény 99%-ban humanoid, mind kulturálisan, mind képességeiben, csak adj hozzá a jelenlegi emberiséghez +100-1000 év fejlettséget. Ez mese. Bármiféle "fejlettebb" lény nem a kulturális/technikai elõrehaladottsága folytán jelentene veszélyt (azok a földi emberi országok), hanem a tõlünk való különbözõsége révén.
Az útolsó cinikus de jó volt 1-nek XD A pánik, sokan idegslukkot kapnának és az ember ugye nem tudja elviselni ha fölötte állnak tehát nem vmi jól reagálnák le :)
Semmi kulonos nem tortenne vegulis csak ufok tok normalis ha latsz az utcan egy ufot aki radasul koszon is neked
Én örülnék, mert sokat tanulhatnánk tõlük, de valószínûleg sokan félnének.
Én elõrántanám a cerkát és kihegyezném.
Azta, utolsó. Te félig alszol még, vagy mi? :D:D:D Biztos lenne nagy meglepetés. Most ami eszembe jutott, hogy a nagyhatalmak elkezdenének "versenyt nyalni" annak a bizonyos fejlettebb civilizációnak, esetleg egymásnak is esnének, mert csak egy maradhat. Jó nem sülne ki belõle, az biztos.
mindenki hitetlenkednek vagy khmm kickelné magát(kickelni magát remélem értitek csak langyosan mondtam :D ) és ha tényleg látná akkor meg újra forgyogna az uralkodás vágy az emberekben hogy kezdjenek el gyarmasótani (ugyanaz lenne mint amikor felfedezték amerikát :gyarmasótani, a lakókat félre söpörne.
Jól meglepõdnénk, pár hétig errõl beszélne mindenki, errõl szólna a média, beindulna az emberek fantáziája a dologgal kapcsolatban... Aztán minden bizonnyal menne tovább a mindennapi rutin.
félelem lenne úrrá
Megijednénk, de jófejek lennénk míg megtudjuk a titkaikat, aztán gonosz módon megpróbálnánk kiírtani õket, hogy ne veszélyeztessék a létezésünket.
Ugyanolyan, mint most. A jelenlegi emberiségnek is vannak maradibb és fejlettebb egyedei.
globalis panikroham

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!