Találatok a következő kifejezésre: Ha a feje a szülöcsatornában van, (2 db)

Ha már 36 hetesen be van ékelődve teljesen a baba feje a szülőcsatornába, akkor még húzhatom sokáig?

Nem szeretnék már sokáig várni, nem ezért kérdezem:) Én akár már ma is szülnék. De nálatok hogy volt?

Legjobb válasz: Ennyi idõsen már nekem is be volt ékelõdve, 39+0-ra szültem:-)

Ennyi idõsen már nekem is be volt ékelõdve, 39+0-ra szültem:-)
Nálunk ugy volt, hogy 34 hetes már be volt ékelõdve.35+2 hetesen szültem.de ez nem mindenkinél van igy!
Nekem is 34.héttõl így volt és 42.héten szültem oxitocinnal.
A kérdező hozzászólása: :(
Nekem 38 hetesen még csak most kezd beékelõdni, és szülésnek még semmi nyoma nst-n sem.
Semmit nem jelent, nekem csak a szülõszobán ékelõdött be, ismerõsömnek nagyon korán, 30 hetesen. Én 40 hét 5 napra szültem, õ 41 hétre.
35. hétnél már így voltam, végül 41+1-re szültem. Pedig még a héhszáj is nyitva volt egy kicsit, szintén a 35. héttõl. 40. hét után 2-aponta megnézték UH-on az áramlást, éz UH-os mindig azon poénkodott, hogy annyira lenn van a feje, hogy vigyázzak, amikor leborotválom magam lenn, nehogy leborotváljam a gyerek haját is :) [nyilván csak poén volt, de nagyon lenn volt már a feje]

Ha a baba feje a szülöcsatornában van, de a méhszáj zárt, és a nyákdugó is a helyén, akkor mikor fog jönni a baba? Hány nap?

Legjobb válasz: Ha a nyákdugó a helyén,és a héhszáj zárt,akkor még nem akaródzik kijönni nagyon.Aztán lehet,h egszercsak elindul kifele,és akkor elmegy egyszercsak a nyákdugó,hipp-hopp elfolyik a magzatvíz,és elkezd kifele jönni:)Õ tudja,h mikor van itt az ideje.Nem lehet naprapontosan megmondani.Lehet mire ezt olvasod mész is kórházba,h elment a nyák dugó,de az is lehet,h még két hét.(Bár nem írtad hány hetes vagy,de max a 41.héten kijön a kicsi.)

Ha a nyákdugó a helyén, és a héhszáj zárt, akkor még nem akaródzik kijönni nagyon.Aztán lehet, h egszercsak elindul kifele, és akkor elmegy egyszercsak a nyákdugó, hipp-hopp elfolyik a magzatvíz, és elkezd kifele jönni:) Õ tudja, h mikor van itt az ideje.Nem lehet naprapontosan megmondani.Lehet mire ezt olvasod mész is kórházba, h elment a nyák dugó, de az is lehet, h még két hét.(Bár nem írtad hány hetes vagy, de max a 41.héten kijön a kicsi.)
jah...tényleg.38 hetes terhes vagyok. üdv: kérdezõ
Szia, en a 40. het kozepen vagyok, es a szitu nalam is ugyanez a 38. het ota :(( Joslofajasaid vannak? A nyakdugo kijohet a vajudas elejen is, vagy akkor amikor mar bent vagy a korhazban.. szoval nem torvenyszeru, hogy pl 1 hettel a szules elott kell kijonnie. Megjosolni ezt szerintem nekunk ugyse fogja tudni senki :( Marad a varakozas!!
Ha a baba tüdeje elég fejlett, bizonyos anyagok válnak le róla, ami a magzatvízbe kerül és ez indítja be a szülést. Ilyen a természet normál esetben. Tudom, vagyis gondolom, ilyenkor már nyûgösek vagytok és szeretnétek túl lenni rajta, de kitartás még egy kicsit, a baba érdekében:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!