Találatok a következő kifejezésre: Ha a első felében (217 db)

Ha a fociban valaki a első félidő hosszabbításában rúg gólt (pl: 47. perc) akkor később szerzet gólt, mint aki mondjuk a második félidő 46. percében?

Legjobb válasz: Az elsö félidö elöbb van, mint a második - ezért nem késöbb, hanem elöbb szerzett gólt.

Az elsö félidö elöbb van, mint a második - ezért nem késöbb, hanem elöbb szerzett gólt.
Nem késõbb szerzett, hanem hamarabb, de tényleg még soha nem néztem, hogy mi van akkor ha elsõ félidõ hosszabbításában a 47. percben lõ gólt és utána második félidõ 46. percében. Azt akkor hogy is jelzik? Most beugrott olyan hogy 45+ de ez így lenne?
elsõ félidõ 47. perc = 45'+2', második félidõ 46. perc = 90'+1' Így is írják ki, és elég egyértelmû is.
Ivartalanítás!
Sürgõsen ivartalaníttasd, elkezdett jelölni!
ivartalanítás! sürgõsen.
Bár az ivartalanítás egyébként is fontos, de most különösen. Mellesleg lényeges, hogy kérdezd meg az állatorvosod errõl a bepisilésrõl, mert húgyuti probléma is állhat a háttérben!
Szia megadod a számodat?
Légy barátságosabb.
Legyél lazább.Öltözködésben, stílusban is.
Ne legyen. A komoly nõk a legjobbak. Olyan elérhetetlen feelingjük van.
Legyél nyitottabb, viccelõdj stb. Azt én se szeretném ha fapofával ülne a csaj elõttem, az olyan hangulatromboló, mintha béna lennék és nem érdekelném a nõt.
Maradhatsz komoly, csak közben legyél kicsit lazább. Hordj világosabb ruhákat, mosolyogj többet. Szoktasd hozzá magad, hogy ezentúl bárkinek köszönsz, egy széles mosolyt is mellékelsz hozzá.


A cickafark-teát a ciklus első felében kell inni? Szabad-e akkor inni, ha clostit szedtem?

Legjobb válasz: Csak az elsõ kérdésedre tudok válaszolni: igen, a ciklus elsõ felében kell inni. Hogy Closti mellett lehet-e, azt a dokidtól kérdezd meg.

Csak az elsõ kérdésedre tudok válaszolni: igen, a ciklus elsõ felében kell inni. Hogy Closti mellett lehet-e, azt a dokidtól kérdezd meg.
Én PCO szindrómára szedtem a clostyt és a ciklus elsõ felében ittam a cickafarkteát, igaz nem minden nap (de csak azért mert lusta voltam mindig fõzni :) . Aztán peteérés körül semmit nem ittam, így volt 7-8 nap szünet, aztán palástfûteát (állítólag segít a beágyazódásban és a terhesség megtartásában) Ezt ittam, míg ki nem derült, hogy terhes vagyok :) . Remélem nektek is összejön. 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Most elõször én is így próbáltam, closti+ cickafark, mától palástfû, holnap kezdem a duphastont, ami a beágyazódást segíti. Én is remélem, hogy sikerül, köszönöm a válaszokat.

Ha az első megjelölt iskolába felvettek, akkor a második iskolából olyan értesítő jön, hogy nem vettek fel?

Mert az általam megjelölt második iskolából olyan értesítő jött,hogy elutasítják a felvételi kérelmemet.De az iskola weboldalán van felvételi jegyzék és ott a felvehető létszámon belül van a nevem!De olyat is hallottam,hogy csak akkor küldenek a második iskolából értesítőt,ha az elsőbe nem vettek fel.De az első iskolából nem jött értesítő. Akkor ugye csak azért nem vettek fel oda,mert az első iskolába már felvettek?

Legjobb válasz: Nekem 4 évvel ezelõtt küldtek a második és harmadik helyen megjelölt suliból is levelet, hogy nem vettek fel. Az elsõbõl meg hogy felvettek..:) Szerintem most is így van még, nemsokára valószínû azt is megkapod. :)

Nekem 4 évvel ezelõtt küldtek a második és harmadik helyen megjelölt suliból is levelet, hogy nem vettek fel. Az elsõbõl meg hogy felvettek..:) Szerintem most is így van még, nemsokára valószínû azt is megkapod. :)
Nah látod :) Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Megjött.Felvettek.:)
Majd szólj ha az elsõbõl jön. :)
A kérdező hozzászólása: A harmadik iskolából is megjött az értesítõ.Oda sem vettek fel.
Akkor nincs miért aggódni szerintem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Én 13.-adik vagyok.(Igaz, nem jelentkeztek sokan)
Már nem nagyon emlékszek, de úgy rémlik igen. De mivel az elsõ suliban 8. voltam így nem különösen aggódtam..:)
A kérdező hozzászólása: És neked is a másodikból küldték az elsõ levelet?
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:D

Szerintetek, ha rózsaszínt veszek fel? Azért még lefekszik velem? :S mármint azt mondta ő nem szereti a rózsaszínt. És félek, hogy ez miatt nem akar majd lefeküdni velem. Ez lesz az első :S

Vegyek fel inkább kéket? vagy feketét? :SSS

Legjobb válasz: Ha rózsaszínt veszel fel, akkor nagyobb eséllyel szedi le rólad, mivel nem tetszik neki.

Ha rózsaszínt veszel fel, akkor nagyobb eséllyel szedi le rólad, mivel nem tetszik neki.
Szerintem vegyél fel fehéret, mert az nem zöld.
A kérdező hozzászólása: de a kék meg a fekete se zöld :S akkor :S vegyek fel csikosat?
Mesztelenül meny
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem beöltözök Kula Bának! :)
A kérdező hozzászólása: ez nem egy honlap címe hanem egy távoli asztali kapcsolathoz van megadva
Szerintem valmilyen (ingyenes) dinamikus DNS szolgáltatás lehet a vége. Pl csepeliabc.no-ip.com
Kidoblya :DDDDD Azt tudod, mivel kapcsolatos ez az oldal? És egyébként mi az elsõ fele?
A kérdező hozzászólása: az elso része amúgy csepelabc és valahogy úgy van hogy csepelabcdipmap.com de nem jó valami a végével van gond

Ha orvos ír fel gyógyszert pattanásos bőrre akkor mennyi idő kb míg hat és az első időkben mindig több lesz a pattanás vagy nem minden esetben lesz rosszabb?

Legjobb válasz: Én most szedem a sotret nevû gyógyszert.Nekem elsõnek rosszabbodott(1honapig)aztán javult 3hónap után olyan volt mint mikor elkezdtem szedni most 4és fél hónapja szedem és most már szebb de még mindig eléggé pattanásos.Nekem azt mondták hogyha majd abbahagyom 6hónap után akkor múlnak majd el.(DE persze neked lehet egybõl elkezd gyógyulni mert olyan ismerõsöm is van)

Én most szedem a sotret nevû gyógyszert.Nekem elsõnek rosszabbodott(1honapig)aztán javult 3hónap után olyan volt mint mikor elkezdtem szedni most 4és fél hónapja szedem és most már szebb de még mindig eléggé pattanásos.Nekem azt mondták hogyha majd abbahagyom 6hónap után akkor múlnak majd el.(DE persze neked lehet egybõl elkezd gyógyulni mert olyan ismerõsöm is van)

Matek feladat: Két gyereknek összesen 600 leje van. Ha az első gyerek a másodikénak dupláját költi, mindkettőjüknek 150 – 150 leje marad. Hány lejük volt eredetileg külön-külön?

Legjobb válasz: Legyen a második gyerek költése x, ekkor az elsõ költése 2x. Összesen tehát 3x-et költöttek. És ugye 2*150=300 lejük maradt. Tehát 600-300=300 lejt költöttek. Vagyis 3x=300, ebbõl x=100. Tehát az elsõ gyerek 200, a második 100 lejt költött. Vagyis az elsõnek eredetileg 350, a másodiknak 250 leje volt.

Legyen a második gyerek költése x, ekkor az elsõ költése 2x. Összesen tehát 3x-et költöttek. És ugye 2*150=300 lejük maradt. Tehát 600-300=300 lejt költöttek. Vagyis 3x=300, ebbõl x=100. Tehát az elsõ gyerek 200, a második 100 lejt költött. Vagyis az elsõnek eredetileg 350, a másodiknak 250 leje volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Húha, nagyon szépen köszönöm!

Ha az elsö babámat csak 3 hónapos korig tudtam szoptatni mekkora rá az esély hogy a másodikat legalább fél éves 1 éves koráig tudom? Mit tudok ajánlani jo tejserkentő tabletát homeos bogyót, bármit mi segitene nekem?

Legjobb válasz: Van egy ismerõsöm, aki az elsõ 2 babáját 3 és 4 hónapig tudta szoptatni, a 3. még most is szopizik, 15 hónapos.. Szóval lehetséges! :) Gyakori mellretétel, urtica urens 5ch bogyók, mecsek szoptatós tea, ezek nekem is beváltak, 7 és fél hós a babám! Sok sikert! :)

Van egy ismerõsöm, aki az elsõ 2 babáját 3 és 4 hónapig tudta szoptatni, a 3. még most is szopizik, 15 hónapos.. Szóval lehetséges! :) Gyakori mellretétel, urtica urens 5ch bogyók, mecsek szoptatós tea, ezek nekem is beváltak, 7 és fél hós a babám! Sok sikert! :)
Egy nagy, nagy nyugit! Az hozza a legtöbb tejet. Tuti, hogy tovább tudod szoptatni, hiszen tapasztaltabb leszel és nem fogsz olyan könnyen pánikolni. Sokan voltunk így, menni fog! :)
Ami segít: ne parázz rá. Komolyan! A fiamnál nem sok híja volt, hogy 3 hónaposan el nem apadt a tejem, annyit aggódtam miatta, hallgattam a sok tanácsot, aminek fele nem ért semmit, szedtem a serkentõket, fejtem éjjel nappal, mégis csak fogyott a tej. Akkor gondoltam egyet, és "megbeszéltem" a fiammal, hogy egy hét próbaidõ, addig szopizik, amennyit akar, és sns-bõl kap pótlást - és ez segített, visszahoztam a tejet. Most a lányomnál megfogadtam, hogy nem fejek, nem használok szereket, csak cicire teszem, ahányszor hajlandó szopizni - bevált, 5 és fél hónapos, igazi vasgyúró, és bõven van tejem:D Szóval az a lényeg, hogy ne készülj rá ilyen görcsösen. Az se gond, ha nem tudod tovább szoptatni, hiszen az elsõ babád is gyönyörûen fejlõdött a tápszertõl! HA nem megy, akkor neki is jó lesz a tápszer. Ezzel a hozzáállással nem hibázhatsz:) És ne ijedj meg pl. a növekedési ugrástól, sokan elkövetik azt a hibát, hogy pótolnak, amikor a kicsi hirtelen többet szopizna - ne pótolj, hanem adj neki többször cicit. Én sem hittem, hogy ez beválik, sõt, hülyeségnek tartottam, hiszen gyakorlatilag éheztetik a gyereket - de nem! Csak 2 napig gyakrabban kap kevesebbet - ettõl nem éhezik, és 2 nap múlva megint elég lesz neki. Kitartás, és mindig az lebegjen a szemed elõtt, hogy nyugalom, nem aggódom, megpróbálom, és nem dõl össze a világ ha nem sikerül!
Ha a szervezeted ilyen, akkor nem használ semmi. Nem mindenki tud sokáig szoptatni. Az ilyen bogyók ritkán érnek valamit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm legyenugy:D már csak 7 hét és láthatjuk a második gyermekünket már annyira várom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!