Találatok a következő kifejezésre: Ha a első felében (234 db)

Ha a fociban valaki a első félidő hosszabbításában rúg gólt (pl: 47. perc) akkor később szerzet gólt, mint aki mondjuk a második félidő 46. percében?

Legjobb válasz: Az elsö félidö elöbb van, mint a második - ezért nem késöbb, hanem elöbb szerzett gólt.

Az elsö félidö elöbb van, mint a második - ezért nem késöbb, hanem elöbb szerzett gólt.
Nem késõbb szerzett, hanem hamarabb, de tényleg még soha nem néztem, hogy mi van akkor ha elsõ félidõ hosszabbításában a 47. percben lõ gólt és utána második félidõ 46. percében. Azt akkor hogy is jelzik? Most beugrott olyan hogy 45+ de ez így lenne?
elsõ félidõ 47. perc = 45'+2', második félidõ 46. perc = 90'+1' Így is írják ki, és elég egyértelmû is.
Ivartalanítás!
Sürgõsen ivartalaníttasd, elkezdett jelölni!
ivartalanítás! sürgõsen.
Bár az ivartalanítás egyébként is fontos, de most különösen. Mellesleg lényeges, hogy kérdezd meg az állatorvosod errõl a bepisilésrõl, mert húgyuti probléma is állhat a háttérben!
Szia megadod a számodat?
Légy barátságosabb.
Legyél lazább.Öltözködésben, stílusban is.
Ne legyen. A komoly nõk a legjobbak. Olyan elérhetetlen feelingjük van.
Legyél nyitottabb, viccelõdj stb. Azt én se szeretném ha fapofával ülne a csaj elõttem, az olyan hangulatromboló, mintha béna lennék és nem érdekelném a nõt.
Maradhatsz komoly, csak közben legyél kicsit lazább. Hordj világosabb ruhákat, mosolyogj többet. Szoktasd hozzá magad, hogy ezentúl bárkinek köszönsz, egy széles mosolyt is mellékelsz hozzá.


Ha a felvételi lapon megjelölt második helyre beírt suliból kaptam elutasító választ, akkor az azt jelenti, hogy az elsõ helyre sem vettek fel?

Az indoklás a következõ volt: a felvehetõ diákok korlátozott száma miatt nem teljesíthetõ. (az elsõ helyre beírt suliból még nem kaptam semmit)

Legjobb válasz: Ez alapján igen, az elsõ helyre se vettek fel. Ha oda felvettek volna, akkor benne lenne az indoklásban, hogy egy elõrébb lévõ helyen megjelöltbe felvettek.

Ez alapján igen, az elsõ helyre se vettek fel. Ha oda felvettek volna, akkor benne lenne az indoklásban, hogy egy elõrébb lévõ helyen megjelöltbe felvettek.
Szerintem is az elsõnek van igaza.Azért remélem örülsz a harmadik iskolának is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de a remény hal meg utoljára:)
A kérdező hozzászólása: felvettek, ennyit a tudományotokról (Y)
Bocs, csak tudod amit kaptál szöveget, az alapján rajta voltál az oda jelentkezõk listáján, pedig elvileg ki kellett volna esned róla, hiszen felvettek egy másikba. Én csak az indoklás szövegébõl indultam ki logikusan, köszönöm a leszólást. Akartam gratulálni, de meggondoltam magam. (valamint én nem adnám meg a nevemet az interneten egy ilyen oldalon, hisz sok minden kideríthetõ rólad. például, hogy bejelölted az Ady gimnáziumot Debrecenben, szereted az Assasin's Creed-et, valamint én nem hagynám senkinek, még a szüleimnek sem, hogy a nevemben használják.)
A kérdező hozzászólása: nem Lerven István a nevem :D
Fúú, akkor megnyugodtam, hogy nincs minden elveszve. De tényleg ne hagyd, hogy más is használja, még a végén olyat talál, amit nem kellene - igen, kicsit szigorúan veszem ezeket az én esetemben:D

A cickafark-teát a ciklus első felében kell inni? Szabad-e akkor inni, ha clostit szedtem?

Legjobb válasz: Csak az elsõ kérdésedre tudok válaszolni: igen, a ciklus elsõ felében kell inni. Hogy Closti mellett lehet-e, azt a dokidtól kérdezd meg.

Csak az elsõ kérdésedre tudok válaszolni: igen, a ciklus elsõ felében kell inni. Hogy Closti mellett lehet-e, azt a dokidtól kérdezd meg.
Én PCO szindrómára szedtem a clostyt és a ciklus elsõ felében ittam a cickafarkteát, igaz nem minden nap (de csak azért mert lusta voltam mindig fõzni :) . Aztán peteérés körül semmit nem ittam, így volt 7-8 nap szünet, aztán palástfûteát (állítólag segít a beágyazódásban és a terhesség megtartásában) Ezt ittam, míg ki nem derült, hogy terhes vagyok :) . Remélem nektek is összejön. 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Most elõször én is így próbáltam, closti+ cickafark, mától palástfû, holnap kezdem a duphastont, ami a beágyazódást segíti. Én is remélem, hogy sikerül, köszönöm a válaszokat.

Ha az első megjelölt iskolába felvettek, akkor a második iskolából olyan értesítő jön, hogy nem vettek fel?

Mert az általam megjelölt második iskolából olyan értesítő jött,hogy elutasítják a felvételi kérelmemet.De az iskola weboldalán van felvételi jegyzék és ott a felvehető létszámon belül van a nevem!De olyat is hallottam,hogy csak akkor küldenek a második iskolából értesítőt,ha az elsőbe nem vettek fel.De az első iskolából nem jött értesítő. Akkor ugye csak azért nem vettek fel oda,mert az első iskolába már felvettek?

Legjobb válasz: Nekem 4 évvel ezelõtt küldtek a második és harmadik helyen megjelölt suliból is levelet, hogy nem vettek fel. Az elsõbõl meg hogy felvettek..:) Szerintem most is így van még, nemsokára valószínû azt is megkapod. :)

Nekem 4 évvel ezelõtt küldtek a második és harmadik helyen megjelölt suliból is levelet, hogy nem vettek fel. Az elsõbõl meg hogy felvettek..:) Szerintem most is így van még, nemsokára valószínû azt is megkapod. :)
Nah látod :) Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Megjött.Felvettek.:)
Majd szólj ha az elsõbõl jön. :)
A kérdező hozzászólása: A harmadik iskolából is megjött az értesítõ.Oda sem vettek fel.
Akkor nincs miért aggódni szerintem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Én 13.-adik vagyok.(Igaz, nem jelentkeztek sokan)
Már nem nagyon emlékszek, de úgy rémlik igen. De mivel az elsõ suliban 8. voltam így nem különösen aggódtam..:)
A kérdező hozzászólása: És neked is a másodikból küldték az elsõ levelet?
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi!:D

Szerintetek, ha rózsaszínt veszek fel? Azért még lefekszik velem? :S mármint azt mondta ő nem szereti a rózsaszínt. És félek, hogy ez miatt nem akar majd lefeküdni velem. Ez lesz az első :S

Vegyek fel inkább kéket? vagy feketét? :SSS

Legjobb válasz: Ha rózsaszínt veszel fel, akkor nagyobb eséllyel szedi le rólad, mivel nem tetszik neki.

Ha rózsaszínt veszel fel, akkor nagyobb eséllyel szedi le rólad, mivel nem tetszik neki.
Szerintem vegyél fel fehéret, mert az nem zöld.
A kérdező hozzászólása: de a kék meg a fekete se zöld :S akkor :S vegyek fel csikosat?
Mesztelenül meny
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem beöltözök Kula Bának! :)
A kérdező hozzászólása: ez nem egy honlap címe hanem egy távoli asztali kapcsolathoz van megadva
Szerintem valmilyen (ingyenes) dinamikus DNS szolgáltatás lehet a vége. Pl csepeliabc.no-ip.com
Kidoblya :DDDDD Azt tudod, mivel kapcsolatos ez az oldal? És egyébként mi az elsõ fele?
A kérdező hozzászólása: az elso része amúgy csepelabc és valahogy úgy van hogy csepelabcdipmap.com de nem jó valami a végével van gond

Ha orvos ír fel gyógyszert pattanásos bőrre akkor mennyi idő kb míg hat és az első időkben mindig több lesz a pattanás vagy nem minden esetben lesz rosszabb?

Legjobb válasz: Én most szedem a sotret nevû gyógyszert.Nekem elsõnek rosszabbodott(1honapig)aztán javult 3hónap után olyan volt mint mikor elkezdtem szedni most 4és fél hónapja szedem és most már szebb de még mindig eléggé pattanásos.Nekem azt mondták hogyha majd abbahagyom 6hónap után akkor múlnak majd el.(DE persze neked lehet egybõl elkezd gyógyulni mert olyan ismerõsöm is van)

Én most szedem a sotret nevû gyógyszert.Nekem elsõnek rosszabbodott(1honapig)aztán javult 3hónap után olyan volt mint mikor elkezdtem szedni most 4és fél hónapja szedem és most már szebb de még mindig eléggé pattanásos.Nekem azt mondták hogyha majd abbahagyom 6hónap után akkor múlnak majd el.(DE persze neked lehet egybõl elkezd gyógyulni mert olyan ismerõsöm is van)

Ha az elsõ két helyen elérem a ponthatárt, de mondjuk a második helyen lévõ szakon több pontot kaptam, attól még az elsõ helyre vesznek fel igaz?

Legjobb válasz: hogy micsoda? Mi az,hogy több pontot kaptál egy másik szakon? Az érettségi és esetleg a középiskolai jegyeid alapján egy pontszámod van, nem különbözõ, és ebben az esetben a sorrendedben a legelõrébb elhelyezkedõ, (elegendõ ponttal) szakra vesznek fel. Ha mûvészeti vagy színészeti fõiskolára/egyetemre mész, abban nem tudok segíteni, mert ott valahogy máshogy van! Sikeres felvit :)

hogy micsoda? Mi az, hogy több pontot kaptál egy másik szakon? Az érettségi és esetleg a középiskolai jegyeid alapján egy pontszámod van, nem különbözõ, és ebben az esetben a sorrendedben a legelõrébb elhelyezkedõ, (elegendõ ponttal) szakra vesznek fel. Ha mûvészeti vagy színészeti fõiskolára/egyetemre mész, abban nem tudok segíteni, mert ott valahogy máshogy van! Sikeres felvit :)
Hát ha elsõnek megjelöli pl a germanisztikát, másodiknak meg pl valamilyen mérnöki szakot, akkor igencsak különbözõ pontszámai lesznek... Kérdezõ! Nézd meg hogy alakul ki a ponthatár, és meglátod, hogy miért kérdeztél butaságot! :) Lebutítva: ahová elõször megvan a pontod, oda vettek fel.
A kérdező hozzászólása: mûvészeti szakokra jelentkeztem mindegyiken felvételi vizsga volt, így különbözõ pontszámaim lesznek, (bár azt kétlem hogy a másodikra többet kapnék) :D szóval nekem a közép sulis pontok egyáltalán nem számítanak
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!