Találatok a következő kifejezésre: Ha a első (3354 db)

Ha a első két terhességem elején nagyon rosszul voltam, ez a harmadiknál is így lesz?

Vagy van rá esély,hogy esetleg másképp lesz?Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ,hogy másképp lesz.Én 4-szer voltam terhes,ebbõl 2-szer nem volt semmi bajom,2-szer pedig a negyedik hónapig nagyon rosszul voltam,almán és szamócán kívül szinte semmit nem tudtam enni.

Elképzelhetõ, hogy másképp lesz.Én 4-szer voltam terhes, ebbõl 2-szer nem volt semmi bajom, 2-szer pedig a negyedik hónapig nagyon rosszul voltam, almán és szamócán kívül szinte semmit nem tudtam enni.
Nem 100%, de nagy valószínûséggel ugyanúgy lesz. Én mind a hat terhességemnél nagyon rosszul voltam, egyiknél 4 hónapig hánytam, a többivel "csak" a 3. hónap végéig.
A kérdező hozzászólása: Hat gyerek?Hát gratulálok hozzá, ez igen ritkaság a mai világban! Köszi a válaszokat!
Köszi, aranyos vagy! A hatodik még a pocimban van. Utolsó
Nem biztos nekem az elsõ kettõvel semmi tünet a 3.-kal végig hánytam az utolsó pillanatig.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Végig?Az kemény lehetett.A harmadik esetleg más nemû volt, mint az elsõ kettõ?Vagy nincs ilyen összefüggés?
erre en is szeretnem tudni a valaszt, hogy mi az oka a hanyasnak, de tenyleg. En most 16 hetes vagyok de meg mindig van hogy hanyok, kb heti 3x. De mar javul a helyzet, regebben minden nap tobbszor is hanytam reggeltol estig :D

Pénteken (menstr. Elsõ napján) kezdtem el szedni a Symicia fogamzásgátló tablettát. Tájékoztató alapján az elsõ naptól véd, ha az elsõ napon kezdem el szedni. Van evvel kapcsolatban tapasztalatotok?

Vasárnap lefeküdtem a barátommal egyéb védekezés nélkül. Hatékony volt a védelem?

Legjobb válasz: Ha menstruáció elsõ napján kezdted el szedni akkor elvileg véd. Én 10 napot vártam azért vele.

Ha menstruáció elsõ napján kezdted el szedni akkor elvileg véd. Én 10 napot vártam azért vele.
Én is ezt a gyógyszert szedem, nekem a doki azt mondta, hogy 1 hónapig használjunk kiegészítõ védekezést.
Lett belõle probléma?

Miért nem jön össze a 2. baba, ha az első az első hónapban megfogant? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Semmi oka nincs. Akkor volt nagy mákotok, amikor az elsõ baba rögtön összejött. Én 8 hónapot vártam az elsõre, és egyikünknek sem volt semmi baja, csak egyszerûen így sikerült.

Semmi oka nincs. Akkor volt nagy mákotok, amikor az elsõ baba rögtön összejött. Én 8 hónapot vártam az elsõre, és egyikünknek sem volt semmi baja, csak egyszerûen így sikerült.
nálunk is hasonló a helyzet. Elsõ elsõre, második már egy éve nem akar.
A kérdező hozzászólása: Voltatok e-miatt orvosnál, mi még nem, mondjuk mi 3 hónapja kezdtük el, de nagy csalódás, mert kicsi korkülönbséget szerettünk volna, de így, nem tudom...
Második vagyok. Most fogunk menni okt. közepére van idõpontunk.
Három hónap sikertelenség még semmi. 12 hónap után szoktak vizsgálatra küldeni. Nyugalom!
Nyugi ha 2 éven belül nem jön össze akkor kell doki adig csak nyugisan probálkozatok. Ne parázd túl.
Szerintem is egyszerûen szerencsétek volt elsõre. Én úgy gondolom, hogy a gyermekáldás tényleg áldás, a Jóisten ajándéka, és nem egy "projekt", amit elterveztek és akkor lesz...biztosan jönni fog a kistestvér, de ezt bízzátok az idõre szerintem. Sok boldogságot!
Kedves kérdezõ! Mi szintén ilyen cipõben járunk, mint Ti. Másfél éve próbálkozunk a tesókával... nagyon tökéletes babusnak kell lennie, ha ennyire várat Magára! :) Csak semmi stressz! Fog az jönni! Az a kis angyal, Aki kiválasztott Minket maminak...... Õ egyszerûen még nem került sorra! ;)
1. vagyok Gratula, sok boldogságot! Most már nekem is kettõ van, és most nem kellett 8 hónapot várnunk, az elsõben összejött. Most már 17 hónapos ördög. :)

Mi a normális, ha az első előtt elmegyek nőgyógyászhoz tablettát íratni v. csak óvszerrel védekezünk? Az első mért nem olyan gyakori?

Legjobb válasz: Attól is függ, mikor lesz az elsõ. Hiszen a gyógyszer csak egy bizonyos idõ múlva hat, tehát szerintem még használjatok óvszert, ha most lesz az elsõ alkalom.

Attól is függ, mikor lesz az elsõ. Hiszen a gyógyszer csak egy bizonyos idõ múlva hat, tehát szerintem még használjatok óvszert, ha most lesz az elsõ alkalom.
Szerintem normális, csak nem gyakori, szerintem azért mert más a trend :) ... Ezzel tuti nem lesz olyan gondotok hogy lecsúszik, kiszakad... és még a félhúzásával sem kell veszõdni szóval ha a doki engedi akkor miért is ne. Mi gumival csináltuk.
Ez attól is függ, hogy tartós párkapcsolatban élsz-e vagy sem. Ha igen, akkor nyugodtan irass tabit, ha nem inkább maradjatok a guminál. Az a biztosabb szerintem. Mi óvszerrel csináltuk.
Óvszer. Általába ez ajánlatos elsõre, a tabletta pedig 17 éves kortól AJÁNLOTT. Csak ajánlott :) Ahogy te gondolod.
MÉg én is szûz vagyok és elsõnek én is úgy gondoltam, hogy az elsõnél majd tabival dee ne felejtsük el, hogy a legtöbb hormonokat tartalmaz ami nem gyerekjáték és nem lehet csak úgy abbahagyni ha ne adj Isten szakítanánkk, ráadásul elsõnek még valószínû nem is élünk majd "normális" nemi életet-ezek miatt és az óvszert+krémet javasolnám nekes..rem segíthettem
azt még csak óvszerrel.
Szia! Én az elsõ elõtt mentem el tabit íratni.

Nagyobb az esély rá hogy nem megyek el 1 perc után az elsö szexnél, ha a barátnőm mmár hetekkel elötte folyamatosan kielégit szájjal?

Legjobb válasz: szerintem nem :) az elsõnél mindenki béna és hamar elmegy (fiúk). fõleg azért is, mert tudod, hogy ez az elsõ és izgulsz. gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás :)

szerintem nem :) az elsõnél mindenki béna és hamar elmegy (fiúk). fõleg azért is, mert tudod, hogy ez az elsõ és izgulsz. gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás :)
Hetekkel elõtte, és FOLYAMATOSAN kielégít??? Még csak egy kis alvás sincs (evésrõl nem is szólva ), csak a folyamatos kielégítés? Gratula!
Szia! Nehéz ezt megmondani, talán annyit segíthet a dolgon, hogy már intimebb viszonyba kerültök, és lehet, hogy még sem izgulsz annyira, mint ha akkor érne hozzá elõször és egyáltalán nem is lettetek volna egymással intimebb viszonyban.

Ha a ciklusom első napján bevettem a novynette-ből az első tablettát, akkor az már az első tabletta után véd?

Legjobb válasz: ez bele van írva a tájékoztatóba. elvileg van olyan, ami az elsõ naptól véd, de én nem merném elsõ nap után egyéb védekezés nélkül csinálni.

ez bele van írva a tájékoztatóba. elvileg van olyan, ami az elsõ naptól véd, de én nem merném elsõ nap után egyéb védekezés nélkül csinálni.
A kérdező hozzászólása: Mi a hetedik szem után. De nem ment el a Párom.
Én is Novynette-t szedtem.A betegtájékoztató szerint és a nõgyógyász szerint is már az elsõ naptól véd és nálam ez így is volt.Viszont az arcomat teljesen tönkretette és váltottam....
Én is novynettet szedek. A doki azt mondta, hogy az elsõ szemtõl véd, de 2 hétig azért jobb ha védekezek a barátommal más módszerrel is. Azóta is ezt szedem, nekem maximálisan bevált, teljesen mellékhatás-mentes vagyok :)
masnap mindket napi adagot vedd be, de igy nem vagy vedett, legalabb 7 nap kell masfele vedekezes is.

25 kg első osztályú és 10 kg másodosztályú almáért összesen 14, 85 € . T fizettünk . Mennyibe került 1 kg első osztályú, illetve 1kg másod osztályú alma, ha a másodosztályú alma ára 80%a az első osztályú árának?

Legjobb válasz: Eljelöljük az elsõ osztályú almát "x"-el, majd belátjuk, hogy ha a másodosztályú ára 80%-a az elsõ osztályúnak, akkor azt eljelölhetjük: 0,8x-el, ezután így alakul a képlet: 25x+10*(0,8x) = 14,85 25x + 8x = 14,85 33x = 14,85 / :33 x= 0,45 Ezzel megkaptuk az 1. osztályú kilónkénti árát -> ennek 80%-a: 0,36 Euro, ami a másodosztályú kilónkénti ára Ellenõrzés: 25kg: 25*0,45 = 11,25 Euro 10kg: 10* 0,36 = 3,6 Euro

Eljelöljük az elsõ osztályú almát "x"-el, majd belátjuk, hogy ha a másodosztályú ára 80%-a az elsõ osztályúnak, akkor azt eljelölhetjük: 0, 8x-el, ezután így alakul a képlet: 25x+10*(0, 8x) = 14, 85 25x + 8x = 14, 85 33x = 14, 85 / :33 x= 0, 45 Ezzel megkaptuk az 1. osztályú kilónkénti árát -> ennek 80%-a: 0, 36 Euro, ami a másodosztályú kilónkénti ára Ellenõrzés: 25kg: 25*0, 45 = 11, 25 Euro 10kg: 10* 0, 36 = 3, 6 Euro
Ha a barátod megujjaz és te korábban csináltad, meg fogja tudni mondani, mert s szûzhártyára rátapad az ujjlenyomat és ezt le lehet tapogatni. Az elsõ megujjazást a hónap elsõ keddjén kell elvégezni, 22:22-kor, kell elkezdeni. Ha ekkor ujjazod meg magad, akkor 286 másodperc múlva elélvezel. Ha más idõpontban csinálod az elsõt, akkor az 5. alkalommal 423 másodperc alatt élvezel el. Ez bizonyított.
Hallod lehet hülye vagyok de én nem ertem az elsõ felét annak amit írtál.
ezt kb arra fordítanám le hogy : szûz lány, még nem volt megujjazva maga által sem, ha a pasija csinálná érezné-e hogy volt már benne ujj? nem nem érezné, nincs elélvezési szabvány percben megadva és szerintem fiú a kérdezõ, különben nem kérdezne ilyen butaságot, az meg hogy 15 alatti látszik az írás(tudatlanság)án:D
Csatlakozom Mc. Úrhoz és az õt követõ válaszadóhoz, mert én sem értem a kérdés elsõ felét.
okos a neved, de olyan hülye vagy mint a seggem..
Mc.Úr: Ezek szerint én is hülye vagyok, mert nem értem az elsõ felét :D
Ha az ujjazáshoz van eszed, akkor vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt is, és olvass utána mikor kell írásjeleket használni, hogy értelmes legyen a mondanivalód. Egyrészt, honnan a búbánatból érezné, hogy Te már megujjaztad magad? Gondolj már egy kicsit.... A másik, nekünk honnan kéne tudnunk hány perc utána élvezel el maszturbálás közben? Te... agyoniskolázott....
1. Inkább járjál iskolába, tanulj meg magyarul. 2. Töltsd be a 18 életévedet legalább. 3. Világosítson fel valaki, vagy olvass utána értelmes könyvekben. Csak ezután szexelj, mert még gyerek vagy.
1. Nem érezné. 2. Nem. 3. Változó, ha gyorsan csinálod pár perc. 4. Bele kell melegedni, fél tucat menet után.
1 nem érzi 2 kevés az esély, hogy elsõre elélvezz, akkor fogsz elélvezni ha lelkiekben és testiekben minden össze lesz hangolva.
:DDDdd
Érzi hogy tágabb vagy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!