Találatok a következő kifejezésre: Ha a elrontja (71 db)

Fogyózok, és egyelőre nem eszek kenyeret, lisztet, cukrot, legalábbis próbálom kerülni. Azért heti egyszer ehetek egy fél szelet kenyeret? Nagyon szeretem, de lemondok róla, ha szerintetek elrontom vele a fogyást

Legjobb válasz: nyugodtan ehetsz kenyeret is , akkor is fogyhatsz, ha minden nap pl csak zsíroskenyeret eszel (de kicsit és semmi mást mellé)

nyugodtan ehetsz kenyeret is , akkor is fogyhatsz, ha minden nap pl csak zsíroskenyeret eszel (de kicsit és semmi mást mellé)
Orgazmikus élmény. Vajas pirítóóós (L)
Minél inkább érdekel az egészséged, annál kevesebbet eszel. Nagyon rossz hatással van ránk a glutén. A cukor (vagy keményítõ) még hagyján, nem jó meg ugye nagyon megemeli a vércukorszintedet.. de ez is olyan dolog, hogy kibírod. Ha kevesebbet eszel mint eddig, akkor már fogyhatsz. Kérdés hogy érdemes-e heti rendszerességgel egy ennyire problémás élelmiszert enni. Valószínûleg nem érdemes, nem ajánlott de neked ez okoz örömet. Ehetnél maglisztes kenyeret a pótlására egyébként.
Most õszintén: heti egyszer fél szelet kenyér akkora kielégülést jelentene?
A kérdező hozzászólása: hát most ettem egy negyed szeletet végül :) semmilyen sült csirke, semmi nem jöhet a közelébe sem, még a puszta kenyérnek se.. és így neveltek.. "nem fõzünk minden nap, egyél kenyeret." de azért majd próbálok leszokni róla :) köszönöm!
Nem kell fõzni, nemcsak hogy nyersen, de élve is megehetsz szinte bármit. Csak szokatlan ha közben sír az állat. De biztos hogy úgy van benne a legtöbb életenergia, okkal esznek sokan nagyon friss vagy még élõ állatokat.

Mi történik ha háromszor elrontom a konfigurációs beállítások PIN kódját?

Lezárol, vagy nincs ilyen tiltás? Nokia 6700 Slide, Vodafone Internetet szeretném beállítani.

Legjobb válasz: PUK kódot kell neki megadni.

PUK kódot kell neki megadni.

Ha az írásbeli érettségi sikerült, attól még ha a szóbelit elrontom, megbukhatok még?

Nevezetesen történelemből 31 pontom lett, németből 46, magyarból 57, választottból (mezőgazdasági alapismeretek) pedig 58 pontom lett (matek 29 szóval az mellékes). Szóval így még meg bukhatok valamiből ha a szóbeli rossz lesz?

Legjobb válasz: Egyrészt szóbelin magában is meg lehet bukni, ha nem érsz el egy bizonyos százalékot, ami kb. 10% (ha jól tudom most 12%-ra emelték, de lehet ettõl kicsit több, nem követem anynira pontosan ezt). Másrészt történelemból még így nincs meg a 25% csak írásbelivel bár ha nem buksz meg szóbelin, akkor összesítve sem. Szóval mindenbõl a minimnumat kell hoznod, de amúgy nem bukáshoz elég az.

Egyrészt szóbelin magában is meg lehet bukni, ha nem érsz el egy bizonyos százalékot, ami kb. 10% (ha jól tudom most 12%-ra emelték, de lehet ettõl kicsit több, nem követem anynira pontosan ezt). Másrészt történelemból még így nincs meg a 25% csak írásbelivel bár ha nem buksz meg szóbelin, akkor összesítve sem. Szóval mindenbõl a minimnumat kell hoznod, de amúgy nem bukáshoz elég az.
Meg bizony, ahogy az elsõ írja, és a történelem még elég necces, mert 38 pontodnak kell lennie a végére, szóval hajrá!

Mit csináljak, ha a nagy vastag, burgonya orrom elrontja az egyébként lányok szerint helyes, cuki, aranyos pofikámat?

Legjobb válasz: Ha "cuki a pofikád" akkor ahhoz az orrod is hozzátartozik. De tudod mit?! sírj még

Ha "cuki a pofikád" akkor ahhoz az orrod is hozzátartozik. De tudod mit?! sírj még
ugyanebben a szituban vagyok, nincs más választás öregem: orrplasztika, még ha drága is
pont nem lényeg, ha egyébként helyes vagy, akkor ez nem tesz rondává vagy akármi :)
küldesz képeeet?:) :3 l
"cuki, aranyos pofi" Na hagyjatok békén :D
Mutatsz képet? Lehet, hogy nem olyan szörnyû a helyzet, mint gondolod. 17/L
Ha a lányok szerint cuki, aranyos pofikád van, akkor ott nemcsak az orroddal van a baj.

3 hónapja vagyok együtt a a barátommal, nagyon szeretem őt és minden rendben van, szeretnék vele együtt lenni, de nekem ez lesz az első. Mi lesz, ha valamit elrontok vagy nem lesz jó? Emiatt minden megváltozik majd?

Legjobb válasz: hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj

hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj
Szia!Megértem aggodalmadat!Nyugi!Én összejöttem a pasimmal, 8 hónap után szeretkeztünk elõször, egymásnak elsõk voltunk, s mai napig együtt vagyunk, 2, 5 éve.Az elsõ is szuper, de késõbb még jobb, mert kiismeritek egymás testét, ujdonságokat próbáltok ki...stb. Én is ideges voltam, de minden jól alakult.Ha már ott tartasz akkor csak úgy rohannak egymás után a dolgok, s tök szuper!:) 18éves voltam mikor elveszítettem a szüzességemet
folyt:szóval 18 évesen veszítettem el.Most 21 vagyok, párom meg 24éves.Mindkettõnknek szupi volt az elsõ is, s még mai napig is az!Szóval nyugi!Ha szeret akkor 1 kis baki miatt nem fog elhagyni.megpróbáljátok legközelebb.Beszélgessetek el hogy ki miként szeretné...Sok sikert!Üdv
Nem egy színházi elõadásra készülsz! Itt nem lehet hibázni! Mond meg neki, ha még nem tudja, hogy te még szûz vagy! Biztos nem egy pornószínészi teljesítményt vár tõled! Jobban odafigyel majd rád és akkor nem kell paráznod!
nem ronthatsz el semmit és nem változik meg semmi, hacsak nem lesz emiatt szorosabb a kapcsolatotok, a lényeg hogy beszéljétek meg, akkor figyelmes lesz és vigyázni fog rád, nehogy rossz legyen neked, használjatok síkosítót mert az megkönnyíti a behatolást és persze védekezzetek!
Amíg bármilyen jellegü kétség van benned szüzességed elvesztése miatt, addig ne tedd meg. Csak akkor vágj bele, ha feltétlen hiszel abban, hogy itt az ideje, alkalma. BAjt nem tudsz okozni, ettõl ne félj. Mindenkinek el kell kezdenie valahol!!! Ha igazán szeret a párod, nem fog elhagyni, bármi is lesz. Ha meg elhagy, akkor te többet érdemelsz annál, és örülj neki, hogy elõbb, mint késõbb lett vége. Beszélgessetek sokat, beszéljétek meg ki mit szeretne, hogyan és meglátod, nem lesz baj!!
Nem hiszem hogy bármi is megváltozna kivéve ha csak kiakar használni. De egyébként nem hiszem hogy meg kellene változnia . Ha szeret, akkor akkor is fog szeretni ha valamit elrontasz. Emiatt nem haragudhat meg ha tényleg szeret. De egyébként szerintem nem lehet a szexben semmit elrontani, ha összhangban vagytok egymással akkor nem lesz semmi gond. Csak figyeljetek egymásra és élvezzétek amit csináltok.Ne legyél ideges nem tudod elrontani. Maximum megbeszéled vele hogy mi jó neki és mi nem.
ha szereted es o is szeret, persze, hogy minden megvaltozik: sokkal szorosabb lesz a kotelek koztetek (tapasztalat)

Ha a psp kiflashelését elrontom tönkre mehet a gépem?

Legjobb válasz: Bezony! Bizzad hozzaertö emberre.

Bezony! Bizzad hozzaertö emberre.
Ha pandorával csinálod, és félreflasheled, akkor annyi az egész hogy raksz egy másik féle flasht a memókártyára, és azzal csinálod, meg is vagy ha ChickHEN és félremegy, akkor ahoz is pandora kell ha 3000-es, akkor szervíz

Mért van az ha helyes fiukkal beszélek, vagy ilyesmi :o akkor mindig elpirulok de nagyon ez nagyon idegesít>< vagy ha vmit elrontok sok ember előtt. :"D ilyenkor mi zajlódik le a fiúk fejében><? 15/l

Legjobb válasz: Nekem az lenne, hogy de cuki... De én nem tartozom a többség szerint a jókpûek közé. Így nincs ilyen gondom. NA meg öregebb vagyok nálad...

Nekem az lenne, hogy de cuki... De én nem tartozom a többség szerint a jókpûek közé. Így nincs ilyen gondom. NA meg öregebb vagyok nálad...
A kérdező hozzászólása: azért kicsit megnyugodtam:3 köszönöm:DDD^^
én mosolyognék egyet :D
A kérdező hozzászólása: na látod! õk is pont ezt csinálják>< bárcsak tudnék gondolatot olvasni:oo
amúgy szerintem a többsége csak örül ennek :D
én cukinak tartanám :D 15/f
A kérdező hozzászólása: hu..reménykedjünk õ is ezt gondolja ><köszönöm szépen mindenkinek aki idõt szánt rám ^^
még ott a PUk-kód
A kérdező hozzászólása: PIN után azt kéri?
igen, a simkártya tartójában, ahol volt a sim kód is amellett van egy hosszabb kód, azt kéri 3 után
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
azt pedig ha jól emlékszem 9 alkalommal lehet elrontani. Utána szolgáltató.
le bizony.
de le ám. beviszed a szolgáltatóhoz 4ezerért helyreállítják
A kérdező hozzászólása: köszönöm. de volt már hogy többször elrontottam és nem blokkolta le a telefonomat!
Akkor mi értelme van a kérdésednek? Kellemes feloldozgatást !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!