Találatok a következő kifejezésre: Ha a elment a baba, mindenképpen (2 db)

Rögtön elmennétek dokihoz, ha + lesz a teszt? Tud segíteni gyógyszerrel, hogy mindenképpen megmaradjon a baba? Nekem az előző 2 babám elment és nem szeretnék így járni a 3. -kal is.

Nekem az el?z? 2 babám elment és nem szeretnék így járni a 3.-kal is. Az els?nél barnázgattam, a második spontán volt, de kicsit félek, nehoyg iylen legyen a 3. is.

Legjobb válasz: Én biztos hogy amint + lett a teszt, mennék a dokihoz - biztos ami biztos. Tudnak gyógyszerrel segíteni, hogy a baba biztos megtapadjon. Szedsz amúgy most valamit? Folsav, E vitamin stb? Szurkolok hogy mielõbb + teszted legyen! :)

Én biztos hogy amint + lett a teszt, mennék a dokihoz - biztos ami biztos. Tudnak gyógyszerrel segíteni, hogy a baba biztos megtapadjon. Szedsz amúgy most valamit? Folsav, E vitamin stb? Szurkolok hogy mielõbb + teszted legyen! :)
gratulálok és szerintem menj orvoshoz! Õ majd ad valamilyen gyógyszert, hogy meg maradjon a baba! Sok boldogságot! :o) 1 kismama
A te esetedben egybõl dokihoz mennék. Van olyan gyógyszer, ami erõsíti a megtapadást stb. Ha nem lenne ilyen "elõéleted" elég lenne csak a hatodik, hetedik héten elmenni, mivel elõtte nem is nagyon lát a doki bármit is. Akkor meg általában már van szívhang is.
Szia! Nekem is volt már sajnos két vetélésem és a dokim azt mondta, hogy amit + tesztem lesz keressem meg, mert ír utrogestánt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Múlt hónapban szedtem Elevitet, de felszedtem tõle 6 kg-t, így abbahagytam. Most nem szedek semmit, próbálok sok gyümölcsöt és zöldséget enni. Ittam már teákat is, de aztán leálltam vele, mert nagyon rágörcsöltem a témára. Így most a sorsra bízom és ha +, rohanok a dokihoz. :)

Ha a vérzéssel elment a baba, mindenképpen kell műtéti beavatkozás?

Én voltam, aki szilveszterkor írt. Tegnape este véreztem, és ha minden igaz, láttam konkrétan a petezsákot. Ugyanis valami szürke hólyagszer? valami volt a betétemen. Er?sen véreztem, vérömlenyek is távoztak bel?lem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is missed ab-ot irt a doki, de én nem véreztem tehát nálam megcsinálták a mütétet. viszont ha látot orvos õ nem mondott semmit? Uh-val meg kellett hogy vizsgáljon és az alapján mondják meg hogy kell e mütét vagy sem. Amikor bent voltam a kórházban egy 11 hetes kismamával is ugyanez történt mint veled nagyon erõsen vérzett nála például megcsinálták a mütétet. Neki nem kellett tágitot felhelyezni hanem egybõl mütötték. Ne félj altatásban csinálják. Nekem tágitot kellett elõzõ este felhelyezniük és másnap mütötek meg. A tágito felhelyezése volt kellemetlen azt nem altatásban csinálják de az is pár perc. Inkább az utána következõ görcsölés volt a rossz, arra pedig lehet gyógyszert kérni.

Szia! Nekem is missed ab-ot irt a doki, de én nem véreztem tehát nálam megcsinálták a mütétet. viszont ha látot orvos õ nem mondott semmit? Uh-val meg kellett hogy vizsgáljon és az alapján mondják meg hogy kell e mütét vagy sem. Amikor bent voltam a kórházban egy 11 hetes kismamával is ugyanez történt mint veled nagyon erõsen vérzett nála például megcsinálták a mütétet. Neki nem kellett tágitot felhelyezni hanem egybõl mütötték. Ne félj altatásban csinálják. Nekem tágitot kellett elõzõ este felhelyezniük és másnap mütötek meg. A tágito felhelyezése volt kellemetlen azt nem altatásban csinálják de az is pár perc. Inkább az utána következõ görcsölés volt a rossz, arra pedig lehet gyógyszert kérni.
Szia! Én voltam a kérdezõ. De megvizsgált a doki de akkor nem volt ilyen erõs a vérzés és még ott volt a baba. Nem hittem el hogy elhalt (mert a tegnapi doki nem mondott ilyet). Hazajöhettem és éjszaka elment az a szürkés dolog. Szerintem a baba volt. Abban reménykedem hogy mégsem kell a mûtét, hogy kiürülhettem. Eléggé zsák formája volt, nem egy darabocska, mintha egybe lett volna. De nem tudom pontosan. Az orvos kis esélyt adott, így csütörtökre mondta hogy menjek vissza ha nagyon véreznék ma is. Ma viszont nem vérzem nagyon! Kicsi görcs van csak.
Szerintem is a baba lehetett. Szívbõl sajnálom! Viszont ha elment, annak oka volt, biztosan nem volt egészséges. Én úgy tudom, ha a méh magától kiürül, nem kell a kaparás. Ha 1-2 nap alatt megszünnek a görcsök és a vérzés, akkor nem maradt benned semmi. Ha nem múlik a vérzés, akkor viszont kell a kaparás, mert ami benned marad, az nagy gondokat okozhat. Én ismerek anyukát, akinél spontán minden kiürült, nem kellett a mûtét.
Szia annó nekem is volt spontán vetélésem. Én csak hallani hallottam egy nagyobb csobbanást a vécében mikor elment a baba. Másnap elmentem a dokihoz megnézte Uh és teljesen kitisztult a méhem nem kellett kaparni. Õszintén sajnálom ami történt próbáld meg túltenni magad a dolgon, ez a legjobb amit tehetsz. Goldolj arra, hogy ez a baba vszeg beteg volt és azért nem maradt meg. De a köv. szép egézséges lesz. Azóta nekem is van 2. Mielöbbi "gyógyulást kívánok".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!