Találatok a következő kifejezésre: Ha a elment a baba, (29 db)

Gynevac oltással!
Attól függ, mitõl nem tud beágyazódni? Nekem a tesztoszteron és inzulin szintem volt magas (PCO). Éppúgy elment, mint annak, akinek nem volt elég vastag a méhnyálkahártyája. SZerintem mielõtt vitaminozol, meg teázol, az okát derítsd fel!
Egyet értek a 2. válaszolóval. Az okát kellene kideríteni, hogy miért nem sikerül, és azt orvosolni. Az E-vitamin mondjuk nem árt, de ha valami hormonproblémád van, akkor hiába teázol meg vitaminozol. Hány hetesen mentek el a babák? Orvos mit mondott?
Nekem sem segített a vitamin, amíg nem kaptam a problémáimra gyógyszert. A többszöri vetélés nagyon komoly dolog, endokrinológus nõgyógyásznak kéne veled foglalkoznia, és már rég túl kéne lenned egy csomó vérvizsgálaton. HA ezek megvannak, akkor jöhetnek a teák és vitaminok, biztosan inkább használnak mint ártanak.

10 napja hogy elment a nyákdugóm és azota sem semmi, 40 hetes vagyok. A dokim azota nem vizsgált de tud rola azt mondta az semmi, akkor menjek ha fájás van vagy elment a magzat viz. Nem lesz baja a babámnak igy?

meddig lehet igy huzni?Félek nehogy baj legyen?

Legjobb válasz: A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.

A nyákdugó távozhat szüléskor, de szülés elõtt hetekkel is. Nem lesz baja a babádnak, nem kell félni. Valóban akkor kell csak menni a kórházba, ha fájásaid vannak, illetve, ha elfolyt a magzatvíz.
Én is a nyákdugó távozása után 1-2 héttel szültem. Szerintem ne aggódj, vigyázz magatokra!
Nekem 1 héttel a szülés elõtt ment el a nyákdugóm. Nem volt semmi baj, az én dokim is csak annyit mondott, hogy ok, ezen már túl vagyunk, viszont hozzátette, hogy így nagyobb a fertõzésveszély, figyeljek rá még fokozatosabban és felejtsem el az ülõfürdõt. Én a 41. héten szültem. Könnyû szülést kívánok!

7 hetes terhes vagyok. Félelmeim vannak a vetélés miatt. Milyen tünetei vannak? Mindig észreveszi az ember ha elment a baba?

Legjobb válasz: Nem,nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(

Nem, nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(
Miért gondolkodol ilyenen???Persze anno nekem is átfutott az agyamon , de nem szabad mindig ezen gondolkodni.Inkább simogasd a pocakodat, beszélj hozzá és érezni fogja, hogy várod õt.Ha egészségesek vagytok te is és a párod is, ha rendesen eszel, szedesz vitamin és pihensz akkor hidd el semmi baj nem lesz és egészséges pici babád lesz.DE csak akkor ha érzi, hogy várod és kellessz neki, különben õ is mindent érez a félelmeidben!1éves baba mamája
sajnos nem minden esetben veszed eszre, velem ez sajnos 2* fordult elo az elso 11 hetesen vereztem a masodik 6 hetesen nem volt szivhang es nem volt semmi tunet baj verzes.Most ismet babas vagyok 17 hetes de most is felek mert 2 napja barna folyasom volt es remegek nehogy baj legyen.Pozitivan gondolkodjunk beszelj neki, higy benne hogy veled marad es a karodban tarthatod nemsokara!

Ha elment a baba a hő meddig marad fent?

Legjobb válasz: A baba csak úgy nem megy el, vannak elõjelei vérzés stb. Ne a hõ alapján akard ezt tudni, mert az becsaphat...

A baba csak úgy nem megy el, vannak elõjelei vérzés stb. Ne a hõ alapján akard ezt tudni, mert az becsaphat...
Sajna most volt egy vetélésem (doki megállapította), még mindíg vérzek, (már 3 napja) de a hõm még mindíg fent van.

Ha 20, án pozitív volt a teszt, és közben véreztem, akkor ha elment a baba, holnap ha tesztelek, már negatívnak lennie? Kimegy ennyi idő alatt a hcg?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy kimegy ennyi idõ alatt, de szerintem mindenképpen halványodnia kell ennyi idõ után. Ha mégis marad az egyértelmû pozitív, akkor két eshetõség van: 1. méhen kívül tapadt meg a babád. 2. embert próbáló erõvel kapaszkodott és veled maradt! :)

Nem biztos, hogy kimegy ennyi idõ alatt, de szerintem mindenképpen halványodnia kell ennyi idõ után. Ha mégis marad az egyértelmû pozitív, akkor két eshetõség van: 1. méhen kívül tapadt meg a babád. 2. embert próbáló erõvel kapaszkodott és veled maradt! :)
kb 2 hét alatt ürül ki teljesen a hcg.
Nem biztos. 2 hetet szoktak mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Ha 4 hetes terhes vagyok és a forró vízben ücsörgéstől elment a baba mikor jelentkeznek a görcsök és a vérzés?

Hány fokos víz veszélyes már? Mennyi időt nem szabad túl forró vízben tölteni?:((

Legjobb válasz: a tudatlanságod lenyûgözõ

a tudatlanságod lenyûgözõ
ugyanazt akartam írni mint az elsõ.. Hihetetlen hogy vannak ilyen tudatlan emberek.. És még mi csodálkozunk a középkorra, amikor hittek a boszorkányságban, és egyéb dolgokban???
a terhesség alatt mindig meleg forró vízben fürödtem és megmaradt a gyerek szal ettõl nem feltétlen megy el ha nem akarod a gyereket menj orvoshoz a házi módszerek veszélyesek rád nézve is + nem biztos h hatásos
Ha múlt idõ "elment a baba", akkor már jelentkeznének a tünetek.
szerintem fel ora olyan 150 fokos vizben. attol mar elmegy a baba, meg te is.
Én nagyon szerettem gõzölgõ forró vízben fürödni, rák vörös testtel száltam ki mindíg a kádból.Sajnos ez elsõ terhességem ráment, és sajnos akkor még én is tudatlan voltam ebbõl a szempontból....viszont a második terhességemnél odafigyeltem arra, hogy kád vízbe még langyosba sem ültem bele, tartva a fertõzés veszélytõl, hanem langyos vìzzel zuhanyoztam végig.Komplikáció mentes terhességem volt!

Ha táppénzen voltatok terhesség alatt, de sajnos elment a baba, akkor utána meddig tudtatok táppénzen maradni? Mert úgy hallom a cég nem fog visszavenni.

Vagyis törvény szerint kötelező lenne, de utána úgyis kirúgnának, hogy maradhasson az, aki addig helyettesített. Ti hogy oldanátok meg a problémát? Pszichére szedek gyógyszert, és új helyet még nem találtam.

Legjobb válasz: Sajnos én is jártam így. A mûtét után még pár napot TP-n voltam, utána visszamentem dolgozni, mivel a helyemen már volt más, de a cégnek kötelezõ volt visszavennie, felajánlottak másik munkakört. Elfogadtam. Aztán mikor hónapokkal késõbb találtam mást, akkor felmondtam.

Sajnos én is jártam így. A mûtét után még pár napot TP-n voltam, utána visszamentem dolgozni, mivel a helyemen már volt más, de a cégnek kötelezõ volt visszavennie, felajánlottak másik munkakört. Elfogadtam. Aztán mikor hónapokkal késõbb találtam mást, akkor felmondtam.

7 hetes terhes vagyok. Ha ma 1-szer barna folyásom volt az azt jelenti, hogy elment a baba? NAGYON SÜRGÕS!

Legjobb válasz: Dehogyis ment el! Csak valszeg leeshetett a sárgatest hormonod,mint anno nekem. Kaptam rá B6-ot(nem Magne B6). Elmúlt a barna folyásom tõle,de elvileg doki írhat ki erre a célra Duphastont,vagy Utrogestant. Mindenképpen menyjél el dokihoz,és pihenj a lehetõ legtöbbet! 14 h km

Dehogyis ment el! Csak valszeg leeshetett a sárgatest hormonod, mint anno nekem. Kaptam rá B6-ot(nem Magne B6). Elmúlt a barna folyásom tõle, de elvileg doki írhat ki erre a célra Duphastont, vagy Utrogestant. Mindenképpen menyjél el dokihoz, és pihenj a lehetõ legtöbbet! 14 h km
Dehogyis!Ez egyáltalán nem biztos, nagyon sok oka lehet.De orvoshoz mindenképp menj el.
Szia! Nem biztos hogy azt jelenti, de azonnal menj el orvoshoz, mert semmiképp nem jó jel, de ne idegeskedj, nekem is volt és hála istennek már a 29.hétben vagyok. Tehát irány a doki!!!!!!
nekem 10hetesen volt ilyen. azt modnták hogy a menszi akart 2megjönni", azaz még emlékezett a szervezet rá. szerencsére semmi gond nem volt, ugyanúgy dolgozhattam tovûbb, akkor kezdtem el szedni a Magnerotot. de midnenképpen menj dokihoz!!!!!
Nagyon rosszat jelenthet, vetélés kezdetét. 99%-ban a barna, vagyis a vér rosszat jelent terhesség alatt. Nálam is rosszat jelentett.... Irány a doki, vagyis remélem, már ott vagy!!!!!!
Nekem is volt anno a kislányommal. Elmentem a dokimhoz, aki csinált UH-ot, szedtem Utrogestant és Magnerotot. Szerintem ne pánikolj be. Egy 16 hónapos kislány anyukája
Én 4 hetes terhes voltam, amikor barnás folyásom volt, elõtte pár nappal tudtam meg hogy terhes vagyok. Nagyon megijedtünk, rohantunk a kórházba, ahol az Uh kimutatta, hogy a petezsák körül környezeti bevérzés van. Mondták, hogy ilyen fiatal terhességnél nem tudnak mit tenni, csak azt javasolják, hogy pihenjek, és majd eldõl, hogy mi lesz. Szerencsére nem vetéltem el, és 2 hét múlva már dobogott a szívecskéje az uh-on! :) Ma egy 10 és fél hónapos kislány szerencsés, boldog anyukája vagyok! Sok szerencsét, jó egészséget kívánok Nektek!
szia.en a 8ik hettol a 11ikig barnazgattam, egy beverzes miatt, duphastont szedtem, szerencsere felszivodott, de 1 honapig itthon kellett uljek, es majdnem 3 hetet fekudtem. azota 18+3hetes vagyok, es minden rendben, mar erzem mocorogni is a babocat! menj el dokihoz, nem biztos hogy veteles mindig avege, ha a termeszet ugy akarja akkor megmarad a baba, ha meg nem akkor vigasztaljon a tudat, hogy nem lett volna eletkepes valoszinuleg.

Babát szeretnék. most próbálkozunk.24napja volt meg utoljára de ha együtt vagyunk picit vérzek. lehet ez beágyazódás? vagy elment a baba?

.este fürdéskor kis barnás folyásom volt2nap.

Legjobb válasz: Akár beágyazódás is lehet, de ez a ciklusod hosszúságától is függ (mivel a beágyazódás ideális estben a peteérés után történik meg egy héttel). Nekem is volt ilyen, de nekem sajna utána meg is jött. Remélem te szerencsésebb leszel!

Akár beágyazódás is lehet, de ez a ciklusod hosszúságától is függ (mivel a beágyazódás ideális estben a peteérés után történik meg egy héttel). Nekem is volt ilyen, de nekem sajna utána meg is jött. Remélem te szerencsésebb leszel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!