Találatok a következő kifejezésre: Ha a elment a (327 db)

Ha pénteken elment a nyákdugóm, akkor kb. mennyi idő van még? és ha éjszaka ment a hasam kétszer, és a gyomrom is fájt, az is utalhat a szülés közeledtéhez?

Legjobb válasz: Nem tudom hány hetes vagy gondolom már a vége felé jársz ezek szerint.Saját tapasztalatom:elsõ lányomnál 38.héten elment a nyákdugó és 3. napra rá meglett a babánk.Könnyû szülést kívánok.

Nem tudom hány hetes vagy gondolom már a vége felé jársz ezek szerint.Saját tapasztalatom:elsõ lányomnál 38.héten elment a nyákdugó és 3. napra rá meglett a babánk.Könnyû szülést kívánok.
Ha távozik a nyákdugó, lehet akár még 1-2 hét is a szülésig. Nekem a szülés elõtti héten kezdõdött a hasmenés, aztán egy csütörtöki napon hajnalban távozott, és éjjel már bementünk a szülészetre, mert elég erõs fájásaim voltak. Péntek du. született meg a fiam. Úgyhogy nincs sok hátra! Kitartás, és szép szülést!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Ha már elment a nyákdugó (vagy a nagy része), nagyobb az esélye, hogy elmegy a magzatvíz?

Legjobb válasz: Szerintem nincs összefüggés a kettõ között. Van aki sosem találkozik a nyákdugóval, csak elmegy a magzatvíz. Nekem amikor elment a nyákdugó - 2 napon keresztül darabokban- rá a 3. napon folyt el a magzatvíz. Könnyû szülést kívánok.

Szerintem nincs összefüggés a kettõ között. Van aki sosem találkozik a nyákdugóval, csak elmegy a magzatvíz. Nekem amikor elment a nyákdugó - 2 napon keresztül darabokban- rá a 3. napon folyt el a magzatvíz. Könnyû szülést kívánok.
Abszolut nem. Nekem szülés elõtt két héttel elment a nyákdugóm, és tulhordtam 8 napot, repesztettek. Most 39 hetes vagyok a másodikkal, elment egy hete, de még semmmi...
A kérdező hozzászólása: Én ma töltöttem a 40-et, holnapra vagyok kiírva.Nekem is 1 hete ment el egy része, de még ma is vmi nyálkás dolog jön ki belõlem.Szülnék már.

Ha már elment a nyákdugo akkor tornázhatok még?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Ha már legalább 38,akkor szerintem igen, max. beindul a szülés. De csak ha jó esik!

Hány hetes vagy? Ha már legalább 38, akkor szerintem igen, max. beindul a szülés. De csak ha jó esik!
Persze, most már nem veszíthettek semmit. Annyit azonban hozzátennék, hogy nem, nem javasolják a lépcsõzést, és a mozgást is csak lightosan, mert terheli a lepényt, és csökkenti az átjutó oxigén mennyiségét, felesleges. Nem kell nagyon megterhelned magad a cél érdekében, ha már amúgy is jönne a baba, ha pedig nem jönne magától, úgy sem fog beindulni és csak kárt teszel a kimerüléssel.
Én biztosan nem tornáznék, mondjuk nekem meg sem fordulna még a kérdés sem a fejemben ebben a helyzetben!! Annó nekem 20:00kor ment el, és pár óra elteltével elöntött a magzatvíz...szóval én nem kísérleteznék!
A kérdező hozzászólása: 39+4 nagyon szülnék már!
ha jól esik és ideje már szülnöd akkor miért ne, legfeljebb tényleg beindul, nem véletlenül szokták ajánlani a lépcsõzést is ha nem akar beindulni. Van akinek szülés elött pár héttel már távozik a nyákdugó. De sokaknak egyáltalán nem.
Elsõ vagyok, pont ennyi idõs voltam mikor szültem.
Csak attól függ hogy hányadik hétben vagy.Ha a végénél, 38-és felette akkor nyugodtan.Az a méhszáj lágyulását, elvékonyodását és tágulását jelzi ha kilökõdött a nyákdugó.Innentõl fokozatosan kell a fertõzésekkel vigyázni pl fürdeni kádban és uszodában nem ajánlott.De tornázni lehet ha jólesik!
A kérdező hozzászólása: Igen egy 20perces Réka guggolásra gondoltam h.most már ne maradjon abba:-(


Ha arcüreggyulladással elmennék a fül-orr-gégére akkor ott mit csinálnának velem?

Legjobb válasz: nekem felszúrták az arcomat és kiszippantották belõle a taknyot.

nekem felszúrták az arcomat és kiszippantották belõle a taknyot.
Az elsõ hozzászólást nem kell készpénznek venned. Csak akkor szúrják fel, amikor már nincs más megoldás, mert annyira durván be van gyulladva és teljesen elvan záródva a nyílás. Nekem is volt, (elég sûrûn van) de még egyszer sem szúrták fel. Megvizsgáltak, majd kaptam orrcseppet, antibiotikumot. Pár hét után már minden jobb lett.
nem akartam a kérdezõt megijeszteni :D nekem azért szúrták fel, mert már nagyon súlyos volt, nem segített az infralámpa meg a gyógyszerek
Gynevac oltással!
Attól függ, mitõl nem tud beágyazódni? Nekem a tesztoszteron és inzulin szintem volt magas (PCO). Éppúgy elment, mint annak, akinek nem volt elég vastag a méhnyálkahártyája. SZerintem mielõtt vitaminozol, meg teázol, az okát derítsd fel!
Egyet értek a 2. válaszolóval. Az okát kellene kideríteni, hogy miért nem sikerül, és azt orvosolni. Az E-vitamin mondjuk nem árt, de ha valami hormonproblémád van, akkor hiába teázol meg vitaminozol. Hány hetesen mentek el a babák? Orvos mit mondott?
Nekem sem segített a vitamin, amíg nem kaptam a problémáimra gyógyszert. A többszöri vetélés nagyon komoly dolog, endokrinológus nõgyógyásznak kéne veled foglalkoznia, és már rég túl kéne lenned egy csomó vérvizsgálaton. HA ezek megvannak, akkor jöhetnek a teák és vitaminok, biztosan inkább használnak mint ártanak.

Mi tegyek akkor ha, a kutyám a nagyobb kutyákkal összeverekszik és a végén elmennek de én nem tudom hogy hogy tanítsam meg a kutyámnak hogy nem szabad?

Legjobb válasz: Vidd rövid pórázon oda a nagy kutyákhoz,és ha nem ugat,meg nem támadja meg akkor dícsérd meg,de ha az agresszió legkisebb jelét látod,akkor picit rántsd meg a pórázd,és mond szigorúan,NEM! és szerintem fokozatosan növeld a kutyák méretét,szóval elõször a közepesel kezd,és ha arra nem morog már,akkor lehet egyre nagyobb kutyákkal ismertetni.:)

Vidd rövid pórázon oda a nagy kutyákhoz, és ha nem ugat, meg nem támadja meg akkor dícsérd meg, de ha az agresszió legkisebb jelét látod, akkor picit rántsd meg a pórázd, és mond szigorúan, NEM! és szerintem fokozatosan növeld a kutyák méretét, szóval elõször a közepesel kezd, és ha arra nem morog már, akkor lehet egyre nagyobb kutyákkal ismertetni.:)
szerintem ne kockáztasd más kutyák épségét a szocializálatlan kutyáddal! vidd el kutyasuliba és ott szakember megmond és megmutat mindent! 1000-1500ft körül van egy óra szerintem! hidd el megéri!
A póráz (különösen a feszes póráz) csak növeli a kutyában a feszültséget, ezzel együtt az agressziót is. Alapjaiban véve van gond a közted és a kutyád közti viszonnyal. Normálisan egyetlen kutya sem agresszív a fajtársaival szemben, lévén, hogy falka állat. Valóban, az egyetlen jó megoldás, ha felkeresel vele egy normális, színvonalas iskolát, ahol a szocializációnak elsõdleges szerepe van (ez magával vonja, hogy olyan iskolát kell keresned, ahol mind a szabad foglalkozás és mind a munka is szabadon, póráz nélkül zajlik mindig és ahol nem használnak "segéd eszközöket", szöges nyakörvet, lehetõleg még fojtót sem, stb.) Neked kell megtanulnod, hogyan tudod megszüntetni ezt az állapotot és hogyan tudod kontroll alatt, fegyelmezetten tartani a kutyádat mindig -nem pórázon.

Ha vasárnap elment a nyákdugóm akkor szerintetek mikor indul meg a szülés?

A véd?n? azt mondta egy-két nap de tegnap nst-n azt mondták jövö héten találkozunk pedig ott is mondtam hogy mi a helyzet.

Legjobb válasz: Szia! Én a nyákdugó távozása után 3 héttel és 4 nappal szültem :) Kiszámíthatatlan.

Szia! Én a nyákdugó távozása után 3 héttel és 4 nappal szültem :) Kiszámíthatatlan.
Nekem tegnap ment el, doki megnézte a méhszájam, a külsõ teljesen zárt, méhnyak megrövidülve, belsõ méhszáj nyitva. Azt mondta akármikor jöhet, de túl is hordhatom. Nem lehet tudni. :( 38h km
Nekem a magzatvíz folyt el eloszor, de a húgomnak a nyákdugó ment el, és rá pár órájára megszult.
nekem 1 hét volt mg utána, de akkor is már túlhordtam és indították
Nekem vasarnap ment el es szerdan szuletett meg pici fiam. Ez amugy teljes valtozo, nem lehet ebbol arra kovetkeztetni hogy mikor indul be a szules! De konnyu szulest kivanok neked!

Ha valamiért elment a net, és a telefont rákötjük a gépre és úgy már van net, az ingyenes?

Legjobb válasz: Ha a telónak a netjét használod, akkor az a tel számlába teszik be gondolom.

Ha a telónak a netjét használod, akkor az a tel számlába teszik be gondolom.
Ha erre gondolsz akkor az elsõ óra az ingyenes. http://www.t-home.hu/lakossagi/internet/tovabbi_szolgaltatas..

Mit lehet tenni ha teljesen elment a terero a kartyamrol?

Roman Orange kartyarol van szo.

Legjobb válasz: A kártyáról nem szokott elmenni a térerõ mivel neki nincs is. Ezért kell beletenni egy telefonba, mert annak van antennája és az veszi a jeleket. Ha nincs jel akkor vagy az antenna rossz vagy a lefedettséggel van gond, esetleg karbantartás van és ezért nem érhetõ el a hálózat átmenetileg.

A kártyáról nem szokott elmenni a térerõ mivel neki nincs is. Ezért kell beletenni egy telefonba, mert annak van antennája és az veszi a jeleket. Ha nincs jel akkor vagy az antenna rossz vagy a lefedettséggel van gond, esetleg karbantartás van és ezért nem érhetõ el a hálózat átmenetileg.
A kérdező hozzászólása: mas kartyakkal minden rendben ugyanabban a telefonban ugyanazon a helyen. tehat csakis a kartya hibaja lehet!
Nem. Az elsõnek igaza volt. Ha azt tapasztalaod, hogy másik orange kártyával mûködik a telefon akkor valóban a SIM a hibás. Nem a térerõ tûnik el olyankor - hidd el ott van az a cella - hanem nem tudsz beautentikálni a hálózatba. Pl letiltott kártya. A SIM kártyának semmi de semmi köze a telefon rádiós részéhez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!