Találatok a következő kifejezésre: Ha a elment (327 db)

99% hogy nem.
Inkább 99, 9%. De azért illene megmosnia magát, miután elment és nem rajta hagyni fél óráig, már csak egészségi okokból is.

Ha a 12. DPO-n kicsit véreztem, akkor már biztos, hogy nem volt/elment a baba?

Az utóbbi két napban nagyon sok stressz ért (tegnap is vizsgáztam, ma pedig Kresz vizsgám volt), hajnalban kicsit véreztem, valószín?leg ett?l. A párommal próbálkozunk a babával. Ha volt is, elment, és meg fog jönni? Hajnal óta alig volt vérzés, inkább csak a wc papíron látszott akkor is. Szerintetek van esélye, hogy ha volt, megmaradt?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod,hogy elment? Inkább esélyes,hogy meg fog jönni! De ha nem erõsödik,akkor csinálj egy tesztet!

Mibõl gondolod, hogy elment? Inkább esélyes, hogy meg fog jönni! De ha nem erõsödik, akkor csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Az elment arra vonatkozik, hogyha volt, mivel ugye még nem tudom :) Mindenképpen fogok tesztet csinálni, ha nem erõsödik!
A vetélés baromi nagy vérzéssel jár. ÉN MÁR CSAK TUDOM :( Ha van babád, nem ment el. De inkább meg fog jönni szerintem. És a stressz elõrébb hozza picivel.

Ha a fiú már elment de a lány még nem, így tovább csinálják, az a fiúnak nem rossz?

Legjobb válasz: a fiú nem tudja azután tovább csinálni, hogy elment, mivel lelohad neki.

a fiú nem tudja azután tovább csinálni, hogy elment, mivel lelohad neki.
en ugy todom amikor a fiu el megy es a lany nem egy kis ido utan a fiu mivel mar kielegult alapotba esik akkor mar nem alla futyi.es be puhul a himbilimbi.es a csaj hoppon marad .hacsak nem marad az oralis utanna
egy darabig érzékeny, de egyénfüggõ hogy ez mennyire para. nekem nem.
hát ha nem lankad le és továbbra is kemény marad, akkor hajrá, bár én nem szeretnék tocsogni a saját spermámban, plusz nálunk a barátnõm megy el legalább 3x, amikorra én is engedek a vágyaknak és elélvezek benne
Miért is nem tudja a fiú tovább csinálni ha elment?? Érdekes, én tudtam folytatni még utána is. Akkor biztos bennem lehet a hiba. El ugyan nem mentem másodszorra, de ettõl függetlenül élveztem a folytatást. Egyébként az elsõ válasz adóval értek 1et.
Ha még áll neki, akkor nem rossz a fiúnak.
Ficánkolj tovább rajta és ellõhet még egy patront

Ha pénteken elment a nyákdugóm, akkor kb. mennyi idő van még? és ha éjszaka ment a hasam kétszer, és a gyomrom is fájt, az is utalhat a szülés közeledtéhez?

Legjobb válasz: Nem tudom hány hetes vagy gondolom már a vége felé jársz ezek szerint.Saját tapasztalatom:elsõ lányomnál 38.héten elment a nyákdugó és 3. napra rá meglett a babánk.Könnyû szülést kívánok.

Nem tudom hány hetes vagy gondolom már a vége felé jársz ezek szerint.Saját tapasztalatom:elsõ lányomnál 38.héten elment a nyákdugó és 3. napra rá meglett a babánk.Könnyû szülést kívánok.
Ha távozik a nyákdugó, lehet akár még 1-2 hét is a szülésig. Nekem a szülés elõtti héten kezdõdött a hasmenés, aztán egy csütörtöki napon hajnalban távozott, és éjjel már bementünk a szülészetre, mert elég erõs fájásaim voltak. Péntek du. született meg a fiam. Úgyhogy nincs sok hátra! Kitartás, és szép szülést!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Ha már elment a nyákdugó (vagy a nagy része), nagyobb az esélye, hogy elmegy a magzatvíz?

Legjobb válasz: Szerintem nincs összefüggés a kettõ között. Van aki sosem találkozik a nyákdugóval, csak elmegy a magzatvíz. Nekem amikor elment a nyákdugó - 2 napon keresztül darabokban- rá a 3. napon folyt el a magzatvíz. Könnyû szülést kívánok.

Szerintem nincs összefüggés a kettõ között. Van aki sosem találkozik a nyákdugóval, csak elmegy a magzatvíz. Nekem amikor elment a nyákdugó - 2 napon keresztül darabokban- rá a 3. napon folyt el a magzatvíz. Könnyû szülést kívánok.
Abszolut nem. Nekem szülés elõtt két héttel elment a nyákdugóm, és tulhordtam 8 napot, repesztettek. Most 39 hetes vagyok a másodikkal, elment egy hete, de még semmmi...
A kérdező hozzászólása: Én ma töltöttem a 40-et, holnapra vagyok kiírva.Nekem is 1 hete ment el egy része, de még ma is vmi nyálkás dolog jön ki belõlem.Szülnék már.

Teshes lehetek ha a párommal lefeküdtem gumi nélkül, de amikor elment, előtte kivette?

Nem szedek fogamzásgátlot!

Legjobb válasz: Én is így voltam, február 13-ra vagyok kiírva. Szóval igen, lehetsz! Én az elsõ ijedtség után örültem neki, de ha nem akarsz még babát szedj gyogyit.

Én is így voltam, február 13-ra vagyok kiírva. Szóval igen, lehetsz! Én az elsõ ijedtség után örültem neki, de ha nem akarsz még babát szedj gyogyit.
Az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Így lehetséges. persze ez attól is függ, hol tartottál a ciklusodban. Ha közvetlenül a mensi elõtt vagy utána, akkor kisebb az esély, ha a félideje körül, akkor nagyobb. Legközelebb inkább védekezzetek.
Persze, hogy terhes lehetsz, nem is értem, hogy lehet így dugni?
ennek a védekezési módnak az "eredménye" van most a kezembe.szóval vigyázz, ha nem akarsz babát.
Szia! A 3.ik válaszoló obszcénságát egy nyílt fórumon azért kiábrándítónak tartom.Én is szoktam ide elég drasztikusan, fájón fogalmazni, de az obszcénság egy nõre, és egy leendõ anyára nézve kiábrándító. Én is azt javaslom, ha nem akarsz babát még sehogysem, akkor maradj a gyógyinál, ha nem gond ha "becsúszik", akkor hajrá.Ennek a védekezési módszernek nagy rizikója van, de a peteérést le tudod mérni ovuteszttel, vagy hõmérõzéssel.Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van, írj privit, szívesen segítek.Egy öreg róka
Sztem se durván, se bántón nem kéne válaszolni! Én is kaptam már durva, lekezelõ választ. Pedig az ényémnél voltak már sokkal ostobább kérdések is! Na ja és mindenkinek más az "egyértelmû"!!!
Szia!Nos természetesen lehetsz babás, de ennek az esélye 1% és 99% hogy nem.Nem értem hogy miért írják azoknak akik nem akarnak babát azt, hogy "persze terhes vagy irány a doki meg a sok hormontabletta meg minden" és annak aki gyereket akar annak meg azt hogy " nem lehetsz csinálj tesztet és türelem sok próbálkozás kell meg bla-bla-bal...".Van aki gyereket szeretne és minden nap együttvannak és mégis hónapok, évek kérdése, persze tisztelet a kivételnek! Bocsi eltértem a választól de ez igy van. Szerintem nagy valószínûséggel nem vagy terhes de legközelebb védekezzetek másképp is.Bár én is védekeztem így hogy "hatvannál kiszállt" és bevélt persze ezt csak akkor ajánlom ha nem gond ha mégis becsúszik.És ha idegeskedsz nagyon hogy vajon baba lesz e akkor lehet pár napot az idegeskedéstól késni fog.Nyugi nem vagy babás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm h írtatok!!! Nem vagyok terhes hála az istennek!!! mert én csak 15 éves vok!!!
Csak a megnyugtatásod kedvéért. Én évekig megszakításos módszerrel szeretkeztem a férjemmel, és mégsem sikerült be a baba.(Nem lett volna gond, ha sikerül.)Ez azért még nem azt jelenti, hogy nálatok is így lesz, de ha már 15 évesen szexelsz, ne csak az aktus után jusson eszedbe, hogy baj is lehet belõle. Mindenképpen védekezzetek, ha nem akartok idõ elõtt gyermeket vállalni. Minden jót.

Szerintetek ha holnap elmennék dolgozni és nem mennék haza akkor kétségbe esne a párom?

Arra gondoltam, hogy ráijesztek a páromra és holnap munka után nem megyek haza. A telefonom kikapcsolom. Szerintetek jó ötlet? Mit gondoltok mi fog történni? Ez nem kamu!

Legjobb válasz: Ez miért is lenne neked jó?

Ez miért is lenne neked jó?
Két lehetõség van: A, Aggódik miattad. B, Örül, mint majom a farkának. Nehogy meg lepodj, ha össze csomagolja a cuccaid.....
Ez baromság...Mással ijesztgessd.
Te hulye vagy. Mit mondasz neki ha majd talalkoztok? Ja, drágám, csak kiváncsi voltam, mit fogsz csinálni.? En kivágnálak egy ilyen utan, mint a macskát xarni.
De miért akarsz ráijeszteni? Te nem vagy 100as...
Te beteg vagy... Ilyennel ép eszû ember NEM viccel!
Nagyon remélem, hogy kamu kérdés, ennyire nem lehetsz éretlen. Ha mégsem az. Mit fog csinálni? Kidob. Azért hétvégére keress másik szállást. És hol fogsz aludni éjszaka?
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ. Arra vagyok kíváncsi, hogy mit fog csinálni.
Csináld meg nyugodtan, remélem akkora pofont kapsz utána, hogy kiköpöd néhány fogad. 5000000%, hogy kidobnám a francba, aki ilyen bejátszik.
Az még jobb. Akkor egyszerûen csak zárat cserél :) És elfelejt szólni, új kulcsot adni és kikapcsolja a telefont :)
Mi történne... Házisárkánnyá változik, letépi a fejed és az ánuszodba dugja. A cuccaidat meg kihajigálja az utcára és keres magának egy normális párt. Ha nincs benne tartás, akkor csak szimplán örülni fog, hogy elõkerültél, de remélem, hogy nem így lesz. Ha az én férjem nem jönne haza, nem lenne elérhetõ, felhívnám a munkahelyét, az összes haverját, az anyósomat, a rendõrséget és szétposztolnám FB-on, hogy látta-e valaki. Ha ezek után vigyorogva hazajönne, hogy "csak teszteltelek" nem tenné zsebre azt, amit kapna. Ilyet max egy gyerek csinál, nem egy felelõsségteljes felnõtt ember.
A kérdező hozzászólása: Csak akkor kerülnék elõ ha a rendõrség megtalálna. D.
bolond vagy
Szerintem már most jelentkezz be röntgenre, és egy jó fogászt, és plasztikai klinikát sem ártana keresned.
"Szerintetek ha holnap elmennék dolgozni és nem mennék haza akkor kétségbe esne a párom?" Hát szerintem igen, van olyan aki nem ? bár ha ismer és feltehetõleg igen akkor örül ha nem vagy otthon már ha ilyen hülye vagy ott is. "Szerintetek jó ötlet?" Ilyet csak egy bolond tesz, és nem jó ötlet. "Mit gondoltok mi fog történni? " Nem tudom mi fog de remélem megtold két nagy fülessel ha benyögöd neki "hehe vicceltem.."
Felhívná a szüleid, a barátaid, rokonaid. Gratulálok kérdezõ, hogy ilyeneken agyalsz! Ha akarsz valamit a párodtól, akkor ne manipulációval, vesztegetéssel, félelem keltéssel próbálkozz, hanem MOND el ami bánt.
Valami agyban elcsúszott nálad... Hasonlóan vicces megijesztésbõl majdnem válas lett, pedig nem csak házasok, hanem gyerekek is voltak. Ott a férj "viccelte meg" a feleséget. A feleség nem tudott az egész felett napirendre térni, hogy a férje, gy gondolhat olyat, mhogy az vicces...majdnem ki is rúgták a munkahelyrõl az anyát, mert csapot-papot otthagyva rohant, hogy baj van... GONDOLKOZZ!!!!! Nem abbõl a reakciójából fogod lemérni mennyire szeret az biztos,
15-ös Nem az övé a ház hanem a csajé.Ne keveredjünk már ennyire össze!
"Amúgy nem keresném." Akkor te nem is szereted õt.
A kérdező hozzászólása: Had izguljon, hogy esetleg történt velem valami.
A kérdező hozzászólása: Mi mással?
Ha ennyi eszed van, hogy ilyenek jutnak eszedbe még lehet, hogy örül is neki ha eltûnsz.Nemértelek.Szivasd csak ilyenekkel, aztán majd egyszer ha netán valami baj lesz nem veszi komolyan és le...
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsi vagyok mit tenne.
Szerintem ne lepõdj meg, ha majd eltûnik pár napra és hazajön vidáman, hogy nahát, csak nem aggódtál?? És egyik barátod és a szülõk sem tudnának semmit. Na, mit szólnál? Eszedbe jutna, hogy most lelépett örökre vagy történt-e vele valami??
Holnaputántól nem lenne párod. Valószínûleg vége lenne a kapcsolatodnak. 1. Aggódna érted, mert eltûntél. Felesleges feszültséget keltenél. Esetleg még a rendõrséget is hívná, bár azok x ideig úgysem tesznek semmit. 2. Értesítené a szüleid, anyád szívrohamot kapna. 3. Körbehívná a barátaid, égés lenne elõttük. 4. Ha másnap hazamész, úgysem hiszi el, hogy nem máshol kufircoltál.
A kérdező hozzászólása: Nem lépne le mert a ház amiben lakunk az övé, azt nem hagyná itt. Amúgy nem keresném.
Te viszont egy kamu alak vagy, és inkább önzõ szánalmas balfék, ilyennel játszani , te normális vagy? csicska gyerek, aztán ha meg korházba kerülsz, a veszett kutyát se fogja érdekelni, mivan veled....mennyi idióta van Istenem.
Ja, értem, azt hiszed, van egy házad és akkor már a nõnek kuss, mi? Remélem, nincs gyerek.
Ne haragudj de te sem vagy normális az biztos. Tényleg képes lennél azt az embert akit elvileg mindenkinél jobban szeretsz (mert gondolom ezért élsz vele) kitenni egy ilyen traumának? Csak azért mert kíváncsi vagy? Remélem csak viccnek szántad az egészet...
Szülés elõtt voltam pár nappal, otthon ülve vártam haza a párom. Tudtam, hogy 5-kor végez, kb. fél óra kell, hogy haza érjen, max. egy óra ha beugrik út közben az anyjához. A lényeg, hogy fél 7-kor még sehol sem volt, hát felhívtam, de besípolt. Aztán 10 perc múlva megint és megint és megint. Este 8 kor már aggódni kezdtem, ezért betelefonáltam a munkahelyére, ahol megmondták, hogy szokás szerint 5-kor kijött és haza indult. Felhívtam egy kollégáját, aki barátunk is már egy jó ideje, de õ sem tudott róla semmit. Ekkor már gyomorideggel és sírógörccsel álltam az ajtóban és minden hangra kinéztem, hogy talán végre õ jött haza. Már ott tartottam, hogy értesíteni fogom a rendõrséget, de nem sokkal utána megérkezett. Kiderült, hogy valahol fél úton a pusztában lerobbant az autónk. Felhívta egy másik haverját, hogy menjen õt menteni és azzal le is merült a telefonja. Szóval a haverja nem tudta neki elmondani már azt sem, hogy 50 km-rel messzebbrõl jön. Kb. 8-kor ért haza, nekem az a másfél óra, amíg nem tudtam, hogy hol van él-e, hal-e az egy pokol volt. Nem kívánom senkinek. Kérdezõ, fordítsd meg a dolgot és gondolj bele, hogy te hogy éreznéd magad hasonló helyzetben? Neked jól esne? Szerintem neked se, szóval ez egy baromság, ilyennel ne játssz.
Az ok, hogy valakinek szeretethiánya van, egy kis figyelemre, törõdésre vágyik, de ezt NEM ilyen eszközökkel kell a másik felé közvetíteni. Ülj le, beszéld meg vele inkább! Amúgy a rendõrség 72 óra után kezd el keresni, utána mondjuk a telefonod vagy net alapján pár óra múlva úgyis megtalál, de 3 nap alatt arcidegzsábát kap a pasid. Ha velem ilyen bejátszanának, ott vége lenne a történetnek, az tuti. Pedig én különösebben nem is vagyok izgulós fajta.

Ha már elment a nyákdugo akkor tornázhatok még?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Ha már legalább 38,akkor szerintem igen, max. beindul a szülés. De csak ha jó esik!

Hány hetes vagy? Ha már legalább 38, akkor szerintem igen, max. beindul a szülés. De csak ha jó esik!
Persze, most már nem veszíthettek semmit. Annyit azonban hozzátennék, hogy nem, nem javasolják a lépcsõzést, és a mozgást is csak lightosan, mert terheli a lepényt, és csökkenti az átjutó oxigén mennyiségét, felesleges. Nem kell nagyon megterhelned magad a cél érdekében, ha már amúgy is jönne a baba, ha pedig nem jönne magától, úgy sem fog beindulni és csak kárt teszel a kimerüléssel.
Én biztosan nem tornáznék, mondjuk nekem meg sem fordulna még a kérdés sem a fejemben ebben a helyzetben!! Annó nekem 20:00kor ment el, és pár óra elteltével elöntött a magzatvíz...szóval én nem kísérleteznék!
A kérdező hozzászólása: 39+4 nagyon szülnék már!
ha jól esik és ideje már szülnöd akkor miért ne, legfeljebb tényleg beindul, nem véletlenül szokták ajánlani a lépcsõzést is ha nem akar beindulni. Van akinek szülés elött pár héttel már távozik a nyákdugó. De sokaknak egyáltalán nem.
Elsõ vagyok, pont ennyi idõs voltam mikor szültem.
Csak attól függ hogy hányadik hétben vagy.Ha a végénél, 38-és felette akkor nyugodtan.Az a méhszáj lágyulását, elvékonyodását és tágulását jelzi ha kilökõdött a nyákdugó.Innentõl fokozatosan kell a fertõzésekkel vigyázni pl fürdeni kádban és uszodában nem ajánlott.De tornázni lehet ha jólesik!
A kérdező hozzászólása: Igen egy 20perces Réka guggolásra gondoltam h.most már ne maradjon abba:-(
A hazugság nekem nem fér bele egy kapcsolatba.
Semmilyet, sehány hónap vagy év múlva. Aki velem akar lenni, az ne hazudjon nekem, egy kapcsolat a bizalomra kell, hogy épüljön.
Én egy ilyen hazugságot" még elnéznék, ha nem tagadná... De ha már tagadja akkor elgondolkodnék rajta, hogy miért? Valószínû azért, mert tudja, ha elmondja kiakadnál rajta... Bocsi!
Egy szimpla buli nem lenne a világ vége, tehát nyilván más elfoglaltsága van. Ki az a barom aki letagad eyg bulit? Ha, csak Te nem vagy egy idegbeteg féltékeny [email protected] Emiatt Én is letagadtam sok bulit.
Elmegy bulizni? Ez ekkora nagy dolog, hogy külön megy egy pár bulizni? Mi úgy látszik, nem eléggé kötõdünk egymáshoz, mert ez nálunk sose volt téma, hogy külön megyünk, vagy együtt. Megkérdezném tõle, hogy miért tagadja le, egyébként is el mehet bulizni.
Ha esik egy jó loot a wowoban és letagadja.
esélytelen. minek hazudni ilyenrõl? párod? nem túnik komoly kapcsolatnak....
ha 3x is lett volna eselye elmondani es megse tette...akkor az mar nem jo jel plane h meg az elejen vagytok. en nem neznem el neki. ne engedd h huenek nezzen. kocsog a pasid :|
Azért el kell gondolkodni azon, hogy miért hazudunk egymásnak, biztos van valami oka? Meg kell dumálni, nem mindjárt automatikusan a rosszat feltételezni, s igen, legalább egyszer meg is kell bocsátani!
A kérdező hozzászólása: 3szor hazudgált nekem errõl a bizonyos diszkóról, lett volna alkalma elmondani az igazságot. Nem tette meg, én hülye el is hittem ki is békültünk. De most már elég volt.Tutti hogy igaz mostmár
Nem nézném el, csakha valami nagyon nyomós oka lenne rá..de az is max 1x lehetne. 18L

1 hete egy galamb pár az erkélyünkre rakott fészket. Már raktak egy tojást. Ha azt akarjuk, hogy ha a fiókák már életképesek mindannyian elmenjenek mit csináljunk velük?

Nem akarjuk, hogy még egyszer költsenek nálunk, de nem akarjuk elkergetni ?ket, míg a fiókáik nem keltek ki, vagy életképtelenek.

Legjobb válasz: Szerintem nem biztos, hogy legközelebb is az erkélyre rakják a fészket. :))

Szerintem nem biztos, hogy legközelebb is az erkélyre rakják a fészket. :) )
Ha kirepülnek a fészekbõl és önállóan gondoskodnak magukról úgyis elmennek. Akkor le kell a fészket szedni.
Majd látni fogod késõbb, hogy tanítgatja õket az anyuk. Utána egyszer csak elrepülnek és nem mennek vissza. Egyedül arra van esély, hogy a madár pár újra ott költsön. Mi az erkélyünkre raktunk hálót. Olyat, amit le lehet azért szerelni. Sajnos ha nem teszel oda semmit vissza fognak menni. Ugyan ez volt nálunk is. És mi is megvártuk mig elmennek. Egyébként valószínû nem galambok, hanem balkáni gerlék. Az a baj, hogy nagyon összecsúfitják az erkélyt. Különben engem se zavarna.
(tehát a gyerekek nem fognak visszamenni, mert párt keresnek maguknak késõbb és új helyet, de a szülõk nagy valószínûséggel fognak próbálkozni)
A kérdező hozzászólása: Csak azt sem akarjuk, hogy idén költsenek többször is. Például van egy galambfajta ami egy évben akár hétszer is költ.
Nálunk a Pávagalamb egy évben 5X ször költött xDDDDD
Városi galambok ezek vagy balkáni gerlék? Utóbbiak védettek, ne bántsátok õket.
A kérdező hozzászólása: A probléma megoldódott. Az anyjukat megette egy macska. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!