Találatok a következő kifejezésre: Ha a elmegy rögtön kell menni (2 db)

Ha a nyákdugó elmegy rögtön kell menni a korházba?

Olyankor ha a dokit nem tudom felhivni.

Legjobb válasz: Nem kell!no meg izgulni sem.Nekem csütörtökön ment el a nyák =gyanítom csak) egy része,és azóta sincs változás.Akkor kell hamar kh-ba menni ha megreped a burok.Annyit tegél meg,hogy,amit még nem raktál bele a kh-i csomagba azt tedd meg.Vagy gondold végig,esetleg írd fel,hogy mi kell még,ha komolyra fordul a dolog.De eezl még akár napokat is elszórakozhatsz.Nem kell aggódni,valószínûleg az érkezõ hidegfront meghozza a kívánt hatást:)Figyelgesd a fájásokat.

Nem kell!no meg izgulni sem.Nekem csütörtökön ment el a nyák =gyanítom csak) egy része, és azóta sincs változás.Akkor kell hamar kh-ba menni ha megreped a burok.Annyit tegél meg, hogy, amit még nem raktál bele a kh-i csomagba azt tedd meg.Vagy gondold végig, esetleg írd fel, hogy mi kell még, ha komolyra fordul a dolog.De eezl még akár napokat is elszórakozhatsz.Nem kell aggódni, valószínûleg az érkezõ hidegfront meghozza a kívánt hatást:) Figyelgesd a fájásokat.
Nem, nem kell. Onnan még akár hetek is lehetnek hátra. Sokaknak már 36 hetesen elmegy a dugó, és idõre szülnek. Menni akkor kell, ha elfoylt a magzatvíz, a fájások 5 percesek, vagy vérzel.

A korhazi csomagba mit vigyek magamnak es a babanak? Angliaban lakunk. Mikor keszitsem ossze? Ha elmegy majd a magzatviz, nyakdugo azutan rogton menni kell a korhazba vagy ha csak jonnek a fajasok?

28 hetesek vagyunk.Elso babank lesz.

Legjobb válasz: szia, lényegében ugyanazokat mint ha otthon lennél, egyedül én azt a különbséget láttam, hogy a babának is érdemes a cuccait (ruha, pelusok) bevinni, mivel rövidebb ideig tartják bent õket a szülés után. Vannak honlapok, ahol felsorolják mit érdemes bevinni (angol és magyar is). Amikor elfolyik a magzatvíz elõször fel kell a kórházat hívni. Akkor megmondják, hogy menjél vagy még várjál. Általában a fájások (ha elég gyakoriak) során kell bemenni (de ez most csak sablon). A védõnõdet is megkérdezheted nyugodtan. (Nekem sajnos indítás volt, úgyhogy pont ezt nem éltük át, pedig nagyon készültem :)))

szia, lényegében ugyanazokat mint ha otthon lennél, egyedül én azt a különbséget láttam, hogy a babának is érdemes a cuccait (ruha, pelusok) bevinni, mivel rövidebb ideig tartják bent õket a szülés után. Vannak honlapok, ahol felsorolják mit érdemes bevinni (angol és magyar is). Amikor elfolyik a magzatvíz elõször fel kell a kórházat hívni. Akkor megmondják, hogy menjél vagy még várjál. Általában a fájások (ha elég gyakoriak) során kell bemenni (de ez most csak sablon). A védõnõdet is megkérdezheted nyugodtan. (Nekem sajnos indítás volt, úgyhogy pont ezt nem éltük át, pedig nagyon készültem :) ))
szia!en is angliaban vagyok, 33 hetes terhes, mar alig varom a szulest!nekem azt mondta a midvife hogy varjak amig a fajasok surusodnek, ne menjek tul koran!a korhazi csomagba viszek haloinget amiben szulni fogok, meg utannara egyet es ruhat amiben hazajovok.meg persze betetet, es bugyit!a fiamnak viszek ruhakat, pelust, torlokendot!remelem hamar kiengednek majd mert en utalom a korhazat!!!puszika neked es szep babavarast
Szoptatos melltarto, es melltarto betet. Szerintem szerezz be bimbo kremet is, mert ha olyan kisbabad lessz mint az en kisfiam...:) O egy kis porszivo :) Ne a boltba vegyel kremet hanem a gyogyszertarba a neve Lansinoh. Ez a legjobb az elhasznalt mellbimbora. Elozo voltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!