Találatok a következő kifejezésre: Ha a elmegy, tényleg (15 db)

Ha valaki elmegy egy céghez vagy egy nagy mamutvállalathoz dolgozni, magyarországon tényleg nem megy feljebb a ranglétrán soha?

a gyengébbek kedvéért:Mamutvállalat=tesco,auchan,stb..

Legjobb válasz: emost már iskolázottnak kell lenned egy magasabb poszthoz szvsz

emost már iskolázottnak kell lenned egy magasabb poszthoz szvsz
A kérdező hozzászólása: De úgy értem h ha pl iskolázott vagy, úgy halottam akkor sem mész feljebb a ranglétrán.

Ha a párom elmegy, tényleg ne reménykedjek?

A barátom külföldre megy dolgozni és azt javasolta, hogy inkább hagyjuk abba a kapcsolatunkat, mivel nem tudja még, hogy "mi lesz a munkájával, hol fog lakni, mit fog enni", stb. Mivel egy többéves projektben van benne, csak ritkán tud majd hazajönni, magával vinni pedig nincs lehet?sége. Ráadásul a net sem biztosított. :(

Legjobb válasz: Az ilyen szitukra mondom én,hogy mindent meg lehet oldani. (csak akarni kell) Bár szerintem úgy senki nem indul el külföldre dolozni, hogy nem tudja, hogy mit fog enni, hol fog lakni. Ez azt engedi sejtetni,hogy egyéb dolgok is vannak amögött, hogy Te nem "tudsz" vele tartani külföldre... (tehát ezek amolyan kifogás jellegü dolgok szerintem)

Az ilyen szitukra mondom én, hogy mindent meg lehet oldani. (csak akarni kell) Bár szerintem úgy senki nem indul el külföldre dolozni, hogy nem tudja, hogy mit fog enni, hol fog lakni. Ez azt engedi sejtetni, hogy egyéb dolgok is vannak amögött, hogy Te nem "tudsz" vele tartani külföldre... (tehát ezek amolyan kifogás jellegü dolgok szerintem)
Hány évesek vagytok?
Nhéz is ezt megmagyarázni magadnak! Úgy tûnik neki a karriere, munkája elõbbre való most, mint egy kapcsolat.Sajnos sztem bele kell törõdnöd és majd minden kialakul magától! Az idõ mindent megold csak türelem és kitartás kell hozzá!
Esetleg lehetséges az is, hogy õ már amúgy be akarta volna fejezni ezt a kapcsit elõbb vagy utobb és az, hogy õ külföldre megy dolgozni, így volt is egy ok erre.Ha két ember igazán szereti egymást, akkor sok dolgot meg lehet oldani, pl a kapcsolattartást is.Nem feltétlenül kell rögtön szakítani.
A kérdező hozzászólása: Én 20, õ 24. De egyáltalán nem voltak gondjaink, problémáink. Jó, persze, megvan, hogy "hol fog lakni", csak még minden bizonytalan. Szerintem õ a legbizonytalanabb magában, hogy egyáltalán menni fog-e neki. :(
Ha valaki 24 évesen csak úgy nekivág a külföldnek abban javarészt a szabadság és kalandvágy játszik szerepet, tökéletesen meg tudom érteni a helyzetét mert én is ennyi vagyok, és épp ezért tervezem a külföldi újrakezdést többekközött, meg azért mert csömöröm van már ettõl a helytõl. De az én helyzetem olyan hogy sajna nincs akit magammal vigyek de talán jobb is ez így , pedig ha egy igazi társat magammal tudnék vinni aki legalább annyira elkötelezett mint én akkor sokkal könnyebb volna.
Szia!Sajna én is ugyan ebben a cipöben vagyok!Az én párom is kiment külföldre melozni, és ez miatt mentünk szét!De szerintem is biztos kell hogy legyen neki stzállása már elöre!Az én pasimnak is minden elöre meg volt!Mi is beszéltünk rola, h én is vele megyek de igazábol én nem nagyon szerettem volna!Hát igen nehéz elfogadni, de sajnos ez a tény!Igaz mi megbeszéltük, hogy fogunk találkozni ráadásul mi még távkapcsiban is voltunk260km!Fel a fejjel ha tényleg szeret akkor még az is lehet.hogy visszatalál hozzád!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Mi abban állapodtunk meg, hogy attól még jóban maradunk és mindig számíthatunk a másikra. Szóval, végül is békében váltunk el. "Az a baj", hogy megértem az álláspontját. Én még szívesen is mennék vele, csak sajnos anyagilag nem megoldható a dolog. :( Köszi a válaszokat!

Ha menstruálok és elmegyek fürdõbe a tampon tényleg "véd"?

Tehát nem szívja magába a vizet és ehhez hasonlók.

Legjobb válasz: Ha menstruálsz szerintem ne menj fürdõbe se tamponnal sem a nélkül...

Ha menstruálsz szerintem ne menj fürdõbe se tamponnal sem a nélkül...
Èn olyankor nem megyek fürdõbe:) )
egy ideig tényleg véd a vízben is, de fürdõbe azért nem mennék
küldesz egy videót arról ahogy éppen menstruálsz?
Pont most hétvégén akarunk mi is fürdõbe menni, és félek, hogy addigra meg fog jönni, mert most már nagyjából itt az ideje.. Eddig azt hittem (bár még sosem próbáltam), hogy tamponnal lehet menni simán. Akkor most mégsem...?
#4 kérsz egy véres tampon képet?
a vizet is beszívja és ereszt is magából vért. csak akkor vágj ebbe bele ha nincs már nagy mennyiség, és miután kijöttél a vízbõl azonnal cserélj, különben kellemetlen lesz a lábadon a vér csík és nem lesz kellemes érzésed se
én egy videót szeretnék arról, ahogy a kérdezõ menstruál!

Ha a barátom kirántja mielőtt elmegy, és a hasamra élvez, akkor tényleg nem lehetek terhes?

Azt mondta csak akkor lehetek terhes, ha belém élvez, de így, hogy kihúzza, miel?tt elmegy, így nem. Csak nem tudom, olyan furi ez. Így tényleg nem lehetek terhes? 13/L

Legjobb válasz: miii? te 13 évesen szexelsz? ugye ez csak kamu?

miii? te 13 évesen szexelsz? ugye ez csak kamu?
13/L ??? szégyeld magad :D mer kamu vagy :D
dehogynem kamu.. jaa, akkor még börtönbe is mehet.. hajrááááá
akkor a barátod 18 éves fejével biztos tudja, hogy ez nem igaz, és hazudott neked, szóval lehet terhes, de 13 évesen, ez már röhej !!
nem igaz, terhes lehetsz az elõváladéktól. A barátod meg 18 évesen megy a börtönbe ha kiderül, hogy lefektetett
egyébként én igy védekezek, de már 21 vagyok, és nem 13!!!!
pfúhhh kislány :D jól tolod ;) na de mindegy...kérdésedre válaszolva .:D nem így valóban nem lehetsz terhes de azért vigyázzatok hogy tényleg csak a hasadra kerüljön belõle.. ^^
Terhes vagy! Még ha nem is élvezett beléd, az elõváladék amit a brével beléd lõtt, 20% esélyt ad rá hogy terhes legyél. Szval a csákó csak kihasználta hogy ilyen tudatlan vagy, és jól megb.szott gumi nélkül. Úgyhogy te nagy eséllyel mész abortuszra, õ meg a hûvösre. Úgy kell nektek!
Én megfordítanám a dolgot. Vegyél tesztet, azt kaphatsz egyedül is, vagy ha már a srác felnõtt a sexhez, akkor felnõttként vegyen tesztet is. Aztán ki fog derülni, hogy csak a korai sex miatt késik, vagy tényleg terhes lettél. Mindenesetre, ha a teszt kimutatja, hogy terhes vagy, akkor futás Anyához, mert nem sokáig lehet elvetetni azt a gyereket. A kaparást pedig ma már nem csinálják, ettõl nem kell félni, egész másképp, sokkal kockázatmentesebb módon veszik ki a magzatot az emberbõl, de errõl most nem szeretnék kiselõadást tartani. Lényeg, hogy 1. legyen a teszt, aztán jöhet a többi, ha baj van. Ha nincs baj, akkor sem ártana azon elgondolkodni, hogy ha már sexelsz, akkor ésszel (és leginkább gumival) tedd.
Gumi nélkül ne engedd, ha már nem bírtok magatokkal akkor legalább védekezzetek. Megszakítás nem védekezés!!! Hova sietsz ennyi idõsen? De le vagyok maradva a 20 éves szûz fejemmel... :D
Hát jól á[email protected], az egyszer szent!Beszélj anyuddal, és vegyél tesztet.
Ha nem vagy terhes akkor legyen ez egy jo lecke számodra és tartsd a bugyidat 16 éves korodig a fenekeden. Ha terhes vagy akkor bizony nagyon komoly döntés elött állsz. Elvetetni vagy 14 évesen szülni. Ha nem vagy terhes akkor is nyugodtan mondhatod a 18 éves görénynek, hogy terhes vagy. Nézd meg majd akkor a sunyi pofáját. Máshogy nem tudok egy nagykorut nevezni aki egy 13 éves lányt megront! Fogadjunk, hogy nem azt fogja mondani, hoyg majd együt felnevelitek a gyereket.
Nem igazán értem, hogy a XI. században miért van még mindíg ennyi ilyen eset. Saját bõrén kell megtapasztalni annak, akinek se szeme, se füle nincs.
Remélem, hogy kamu kérdés. De hogy a kérdésre is válaszoljak: Igen, lehetsz terhes, mert az elõváladékban is lehet sperma. Adok 5-10%-ot, hogy teherbe estél. Amúgy 13 évesen elég éretlen vagy, hogy szexelj. Mi lesz 18 évesen...? Meg amúgy is, látszik, hogy nem vagy felvilágosítva, de akkor mért szexelsz? A barátodnak is lehetne annyi esze, hogy nem fektet le egybõl, ha szeretne akkor megvárná míg vagy 14-15 éves. De még az is korai... 17/L
Terhes vagy.
A "kedves, idióta" barátod mehet a börtönbe, mert megfektetett téged egy 14 év alatti kiskorút! Nálam alap, hogy 18 év alatti lánnyal nem fekszem le!
Könnyen jön a lány, jóhogy él vele. Kis butuska meg hagyja is magát...
A kérdező hozzászólása: De mióta elmondtam neki, hogy késik a menszeszem, azóta alig bírom elérni telefonon, õ már sose hív fel, mindig nekem kell, nem akar beszélgetni velem. Ha meg sikerül beszélnem vele, akkor is rövid pár szavas mondatokkal válaszol.
Persze, be van szarva. Anyukáddal beszélj
Azért megkérdezhetnéd tõle, hogy megoldódik-e a probléma attól, ha õ meg van kukulva? Esetleg kérdezd meg, hogy mi legyen a pici neve, és a gyerektartást ki fizeti majd? Hadd álljon fel a szõr a hátán a kis girnyónak, de te meg menj el orvoshoz, vagy beszélj a szüleiddel. Tedd ezt a dolgot rendbe, mielõtt még nagyobb lesz a gondod. Ne hagyd, hogy jobban a fejedre nõjön a történet, lesz még az életben éppen elég gondod.
ha szereted a barátod nagyon imádkozz h ne legyél terhes meg sztem amúgy is... nyugtatás érdekében nem biztos hogy terhes lehetsz, a hormonzavartól is késhet ami a szex miatt van...mikor veszítetted el a szüzességed? azért egy terhességi tesztet ajánlanék vény(recept) nélkül is kiadják a patikában 1000 ft alatt is tudsz venni
Dehogy mész börtönbe! Te az áldozat vagy még akkor is ha benne voltál! A 18 éves szemétláda az aki ellen eljárást kell inditani!
A kérdező hozzászólása: Nem kamu. A barátom 18 éves.
A kérdező hozzászólása: Miiii? Miért menne börtönbe?
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem és azért írtam hogy furcsa, mert tegnap megemlítettem neki hogy már 1 hete késik, és akkor nagyon zavarba jött és csak habogott össze-vissza.
Azért mert ha õ már 18 éves és te 14 év alatti, akkor az megrontás.
Akkor ideje, hogy anyukáddal beszélj. Vegyetek tesztet. A barátod pedig készüljön a börtönszexre
elõször is omg-.-" másodszor azért mert ha anyukád megtudja és feljelenti akkor kiskorú megrontásáért (mivel nem vagy még 14) lecsukják... másodszor de igen lehetsz terhes, és valszeg kihasznál ha ilyet mondott, mivel egy 18évesnek már lehetne esze hogy húzzon gumit a p.öcsére... De légyszi mond azt h FAKE kérdés volt és otthon röhögsz h a sok hülye segíteni próbál... L/18
Hát azt az azért tudod, hogy ezért a fütykös kirántásért és hasra spriccelésért a baratod ellen eljárást indithatnak! Nem véletlen vannak felháborodva a többiek (kommentelök). A törvény szerint még nem szexelhetsz 18 évessel. Ezt meg nem azért talalták ki mert annyira utál téged a töRVéNY HANEM AZéRT MERT gyerek vagy még a szexhez. Ugyhogy azt javaslom, hogy mielött beléd nyomná a 18 éves a farkát gyorsan világositsd fel, hogy törvénytelen az amit csinál. Es rakja el a brét de gyorsan, Te pedig huzd fel a bugyit és keress más nyári elfoglaltságot!
amúgy kajak lehetsz terhes az elõváladéktól akkor viszont szopó...:| de az a menzesz mástól is késhet amúgy. de igen Én is a tesztre szavazok ;) meg a barátodnak a börtönre való felkészülést :| ><
Ha azt sem tudod, hogy mûködik a szex, miért hagyod magad? Hogy lehetsz ilyen buta? Gondolom a srác meg jól kihasználta, hogy lövésed nincs a dologról, és élvezte, hogy gumi nélkül megd.ghat. Ez a megszakításos módszer, nem biztonságos. Nem minden fiú tudja teljesen kontrollálni magát, meg az elõváladékban is lehet spermium. Ja és igen 14 év alattival szexuális viszont folytatni akkor is bûncselekmény ha az beleegyezik az aktusba. Szóval ha ez kiderül szüleid feljelenthetik akár... Szüleid tudnak amúgy arról, hogy 18 éves pasid van?
A kérdező hozzászólása: Úristen, de én ugye nem megyek börtönbe? :S
Próbáld ki és megtudod:)
Igen lehetsz terhes! Ugyhogy nagyon gyorsan fordulj anyukádhoz és vegyetek egy terhes tesztet. Ha negativ akkor 1 hét mulva ismételd meg. Ha mindkettö negativ akkor i biztonságból még egy hét mulva ismételd meg. Ha pozitiv akkor irány a nögyogyászat. Kb 90% esélyt adok annak, hogyha terhes vagy akkor a 18 éves "barát" ugy el fog tünni mint szürke szamára ködben. Na akkor jöhet az eljáras megrontásért.
Dehogy. Õ megy börtönbe. Te KAPARÁSRA mész.
FAIL XD

Tényleg elmegy a tej és/vagy megváltozik az íze ha a kismama sportolni kezd szoptítás alatt?

Nem a délutáni sétákra gondolok, hanem mondjuk rendes kardio edzésekre, vagy futógépen való futásra, esetleg aerobik, vagy a mostani ?rület a zumba.

Legjobb válasz: Ha nagyon intenzíven kezd sportba, simán elapadhat a teje, azért nem ajánlott gyerekágy alatt pl. futni, zumba, stb. (me nem is tudna), és utána is csak fokozatosan elkezdeni portolni. Eleinte inkább torna, amivel formában tartja magát. Jó, futni lehet, de keveset is kis intenzitással, ami nem fárasztja ki. Pl. fél-egy óra lassú kocogás, de amint érzi, h fárad, hagyja abba. :)

Ha nagyon intenzíven kezd sportba, simán elapadhat a teje, azért nem ajánlott gyerekágy alatt pl. futni, zumba, stb. (me nem is tudna), és utána is csak fokozatosan elkezdeni portolni. Eleinte inkább torna, amivel formában tartja magát. Jó, futni lehet, de keveset is kis intenzitással, ami nem fárasztja ki. Pl. fél-egy óra lassú kocogás, de amint érzi, h fárad, hagyja abba. :)
én a terhesség elõtt, alatt és utána is sportoltam. Terhesség alatt futottam amíg bírtam, de még az utolsó nap is 2000 métert úsztam. 4 héttel a szülés után már elmentem futni (akkor még szenvedtem) és a szoptatás alatt minden nap futottam, úsztam. A futáshoz csak jó melltartó kell. 3 gyereket szoptattam 1-1 évig.
Osztom az elõzõ hozzászóló véleményét. Szülés után én is 5 héttel újra kezdtem futni, elõsször heti 40-50 km-t, de a szoptatási idõszak végére (13 hónap után választottam el a kisfiamat) már ismét, mint a terhesség elõtt, heti 90-110 km-t futottam. Rengeteg tejem volt, kisfiam fél évig még egy korty vizet sem kapott a tejcin kívül. Most meg még nem tudtam, hogy ismét babás vagyok, úgy futottam Félmaratont (21 km), és egyenlõre még a pocakomban van a picur.

9 hetes terhes vagyok. Ha most elmegyek táppénzre, a szülésig, akkor tényleg kevesebb gyest kapok? Vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: hat mivel a táppénz alatt kevesebb lesz a fizud, es az utolso 180 napot szamoljak, ezert igen.

hat mivel a táppénz alatt kevesebb lesz a fizud, es az utolso 180 napot szamoljak, ezert igen.
Ez szerintem nem így van. DE! lehet, hogy tévedek. (ez esetben bocsi) Szerintem a fizetésed ugyanannyi, csak ebbõl táppénzt kapsz. Én is táppénzen vagyok, de nekem a fizupapíromra hivatalos fizetésnek 150 000 brutto van írva, melybõl a táppénz x összeg...
Elõzõ vagyok. Azért jó lenne, ha valaki egy hivatalos linket be tudna errõl illeszteni, mert ez mindig nagy vitákat vált ki. ki ezt mondja, ki azt.
Megint 2. vagyok. Találtam valamit. A cikk végén keresd! Ezek szerint van amikor befolyásolja, van, mikor nem . Nekem szerencsére nem fogja, de e szerint a cikk szerint te jobban tennéd, ha kihúznád a táppénzt januárig. http://209.85.135.104/search?q=cache:jgl0pUv1TGwJ:www.kismam..
Ja, és ez a tgyás és gyed a gyes az mindenkinek azonos összeg: az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összege
Igen kevesebbet fogsz kapni, de nem gyest, hanem gyedet és ez nem mindegy. Talán utolsó 1 v. 2év átlagkeresetét nézik és ez alapján állapítják meg a gyedet. A 180 nap arra vonatkozik hogy az elmúlt 1 v. 2 évben meg volt e 180 nap munkaviszonyod. De ha meg van a 180 nap, akkor még tgyásra is jogosult vagy 168 napig, ami kicsit több lesz a gyednél, mert ebbõl még nem vonnak nyugdíjjárulékot, meg még vmit. De a http://www.oep.hu, http://www.magyarorszag.hu oldalakon pontos adatokat találsz.

Ha elmegy a magzatviz tenyleg nehezebb a szules?

Legjobb válasz: Hiteles választ csak az fog tudni adni, akinek ilyen is, olyan is volt, de nekem a víz szivárgott, aztán jöttek csak a fájások. 18 órát vajúdtam, végül megcsászároztak. Nem tudom, h így lett volna akkor is, ha elõbb a fájásaim jöttek volna, lehet, h igen.

Hiteles választ csak az fog tudni adni, akinek ilyen is, olyan is volt, de nekem a víz szivárgott, aztán jöttek csak a fájások. 18 órát vajúdtam, végül megcsászároztak. Nem tudom, h így lett volna akkor is, ha elõbb a fájásaim jöttek volna, lehet, h igen.
Nekem az elsõ babánál elõzõ este folyt el, ezért az éjszakát a kzban kellett töltenem.Másnap reggel a fájások is megindultak, és 4 óra múlva meglett a baba.A 2.gyereknél a szülésznõ repesztett burkot(elõtte nem volt fájásom, de 2 és fél ujjnyira nyitva voltam)és bõ 2 óra múlva már meg is született.Számomra mindkét szülés gyors, kibírható, és pozitív élmény.
Nekem kettõ így, kettõ úgy született. Összehasonlíthatatlanul jobb ha nem megy el a magzatvíz. Akkor még nem kész a tested a szülésre, nincsenek a szövetek fellazulva, 1-2 nap még hiányozna hozzá, de muszáj szülni, mert elment a víz. Lassú a tágulás, végig nyomják az oxitocint, én a 4.-et kétszer annyi ideig szültem, mint a másodikat meg a harmadikat. Olyan volt, mint az elsõ.
nalam is burkot repesztettek pentek delutan fel 5kor elotte reggel a doki bekent tagito zselevel amitol olyanokat ereztem, mintha belulrol csipkednenek, de nem fajasok voltak, szoval delutan fel 5kor elfolyt a vizem es, majd csak szombat reggel fel 6 kor szultem meg! addig borzaszto fajasaim voltak, most varom a masodik gyerekemet remelem vele sokkal hamarabb megszulunk:)
Szia!Nálam elfolyott és nagyon megszenvedtem vele.De elsõ babám volt, ugyhogy nincs összehasonlitási alapom, ráadásul majdnem 4 kiló volt.
nekem nem folyt el csak a szülõszobán robbant ki és 3 nyomás és meg volt a lányom elõtte 30 percig voltak fájásaim elõször 5 percesek utána meg 1 percesek
igen, mert a magzatvíz megkönnyíti, mivel csúszósabb lesz. magzatvíz nélkül a baba már nem olyan sikos, és nélküle már szüksége van levegõre orron át, ezért gyorsan szülõszobára kell vinni az anyukát. Hát a magzatvíz elfolyás a burok repedéstõl van, azaz már magától megindul a szülés, de jobb leõtte készülõdni, méghak orábban is indul a kiírtnál, vagy hirtelen mindenféle erõsebb jelek nélkül kezd el elfolyni a víz. A nagy has egyébként tényleg attól függ, hogy az anya csípõje mennyire széles, és hogy esetleg a baba méretét leszámitva mennyi magzatvíz termelõdik? Elvileg a második meg a oskadik szülés elõtt mindenkinek kicsit nagyobb a hasa mint az elsõnél, mer már elõttek itágult kicsit.
Attól hogy elfolyik a magzatvíz, még lehet könnyû a szülés. Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs víz a baba körül. Van aki könnyebben szüli meg a babáját, mint normál körülmények között. Kellemes babavárást.

Tényleg nagyobb az esély a teherbe esésre ha a nő is elmegy épp akkor mikor bejutnak a spermák?

Elég ritkán sikerül elmennem hüvelyi orgazmus révén, viszont örülnénk egy babának.. Aztán hallottam err?l a dologról,hogy ha a n? is akkor megy el, több az esély. Így van ?

Legjobb válasz: Errõl én is olvastam már valami tudományos magazinban.Állítólag a nõi orgazmus közben fellépõ gyors hüvely összehúzódások épp azt a célt szolgálják,hogy a spermát a helyes irányba tereljék.Végülis van benne logika,de nem tudom mi igaz ebbõl.

Errõl én is olvastam már valami tudományos magazinban.Állítólag a nõi orgazmus közben fellépõ gyors hüvely összehúzódások épp azt a célt szolgálják, hogy a spermát a helyes irányba tereljék.Végülis van benne logika, de nem tudom mi igaz ebbõl.
Szerintem is logikus, hogy így legyen. Már csak azért is, mert az evolúcióban semmi sem véletlen. Így a nõi orgazmusnak is kell legyen valami praktikus oka. Az nem magyarázat, hogy azért van, hogy a nõnek is jó legyen szex közben, mert a szaporodás szempontjából ez teljesen lényegtelen. Szóval kizárásos alapon marad ez. :)

Tényleg van olyan hogy semmi jele annak ha elmegy a baba?

Annyi olyat olvasni hogy mindenféle jel nélkül elhal a baba meg felszívódik meg ilyenek!és én azóta úgy félek! 8 hetes vagyok egy babát fél id?sen elvesztettem és ?t most nagyon nem szeretném!

Legjobb válasz: Igen, az orvos. Ha ennyire félsz, kérj idõpontot ultrahangra. Simán adnak.

Igen, az orvos. Ha ennyire félsz, kérj idõpontot ultrahangra. Simán adnak.
Ááá, sztem már nem megy az el , ha jól be van oda rakva!:) Ilyen hülyeségekre ne is gondolj. A másik babót hogy vesztetted el, ha meg szabad kérdezni. A lényeg, hogy ne gondolj, csak a jóra. És nyugodtan menj dokihoz, ha úgy érzed.Nem kell szégyellni.:) ) Kellemes babavárást neked! 6 hetes km :)
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm a válaszod...nagyon jól esett olvasni! Nem idegeskedek rajt sokat csak néha eszembe jut és akkor félek kicsit! Az elsö babának velõcsõ záródási rendellenessége volt. neked is jó babavárást és még egyszer köszi!

Tényleg fertőzét okoz, ha elmegy valaki a popsidban?

Legjobb válasz: *s sorry, telóról vagyok :D

A kérdező hozzászólása: *s sorry, telóról vagyok :D
Nem hiszem, sokkal undibb dolog jön ki ott, hidd el. Egyébként mi ez az anál láz? A nõi s.egg a jövõ p.inája...
ha beteg az a valaki akkor jah ha nem beteg akkor meg nem okoz semmit
annak a férfinak okoz fertõzést, aki beléd rakja.
Kancsó
Ez is egy tipikus pornóhazugság, hogy nem kap a pasi fertõzést, és csak úgy bezavarja a hátsó bejáraton a lá natur... Persze azt nem mutatják de valszeg beöntést csinálnak forgatás elõtt. Sokan meg beveszik a hülyeséget, aztán a dokinál kötnek ki sajgó p*ccsel.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. :) Nekem nagyon sok barátnõm csinálja a barátjával popsiba, évek óta és még senkinek nem lett semmi baja. Szerintem nagyon jó érzés és teljesen más élményt ad, mint a hagyományos szex. Én nagyon szeretem, de tényleg érdekelne, hogy elkaphatok-e valamit, ha a barátom elmegy ott bent...
Évek óta csináljuk minden probléma nélkül... nyugodj meg...
ha egy hetero kapcsolatról van most szó, és te a lány vagy, akkor te elkaphatsz különbözõ betegségeket, de csak olyanokat amit a barátod hordoz pl. szemölcs, illetve ha a barátod HIV fertõzött, akkor valószinûleg azt is elkapod. Másik oldalról: a barátod minden egyes aktusnál óriási fertõzésveszélynek van kitéve, még akkor is ha rendesen megmosakodtál odabenn is. ENNYI.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!