Találatok a következő kifejezésre: Ha a elmegy (1383 db)

Ha a párod este elmegy bulizni, akkor szól neked előtte, vagy csak úgy simán elmegy?

Legjobb válasz: természetesen szól, és mindig megkérdezi, hogy szeretném-e ha nem menne. azért nem kérdezi meg, hogy én szeretnék-e menni, mert 60 km-re lakunk egymástól. de ha együtt vagyunk, mindig együtt megyünk

természetesen szól, és mindig megkérdezi, hogy szeretném-e ha nem menne. azért nem kérdezi meg, hogy én szeretnék-e menni, mert 60 km-re lakunk egymástól. de ha együtt vagyunk, mindig együtt megyünk
Még szép, hogy szól :)
nincs semmi baj, ha el akar menni, még csak "kéredzkednie" sem kell, de alap, h szól.
Gondolom nem éltek együtt...
Õ is szól, én is szólok. Bármilyen programot találok (közös, egyedüli), azonnal szólok, hogy aszerint tudja szervezni a napját. Fordítva is így van. Egyikünk sem kérezkedik el, csak idõben szól.
A barátom nem megy nélkülem! :)
A kérdező hozzászólása: Jó nektek, hogy alap..
A kérdező hozzászólása: Nem élünk együtt.Ha együtt élnénk csak szólna ha van valami programja este, nem csak úgy eltünne..:) Nem zavar ha elmegy, ne értsétek félre, menjen nyugodtan.Csak olyan rossz, mikor várom, hogy tudjunk beszélni neten estefelé, mert így szoktuk minden nap.Ha nem tudunk találkozni.Én meg csak várom, várom..De semmi.Aztán rájövök, hogy nincs is otthon.
nekem is szól mindig, de én nem nagyon szeretem ha eljárkál a barátaival.. az ördög sosem alszik:D

Lányok, titeket zavar ha a barátotok elmegy kanbuliba? és fiúk?

Fiúk ti hogy reagáltok a a barátn?tök hisztizik ha elmentek egy kanbuliba, vagy hogy reagáltok ha nem hisztizik és kedvesen megmondja hogy semmi baj, menjetek nyugodtan érezzétek jól magatokat. Kíváncsi lennék a reakciókra. Köszönöm el?re is :)

Legjobb válasz: Fiú vagyok és nem zavar, ha elmegyek egy kanbuliba

Fiú vagyok és nem zavar, ha elmegyek egy kanbuliba
A kérdező hozzászólása: LOL :) ) Dicséretes humor xD Fiúk részérõl arra lennék kíváncsi, hogy viselnétek ha a barátnõ ezért hisztizne, ill. ha jól viselné nem nyávogna stb. Kb. erre gondoltam :D
Engem a kanbuli nem zavar. :D Ott csak pasik vannak. Mi történhet, max. leisszák magukat csontrészegre... Ha olyan buliba megy, ahol vannak lányok az cinkesebb, de tõlem oda is mehet, nálunk nincs ilyen "elenged-nem enged dolog". 20L
én örülök, ha jól érzi magát, menjen ahova akar, õ se tiltja meg nekem 20L22F
A kérdező hozzászólása: ..és mondjuk ha több napos? Mondjuk 3 ? :) Engem sem zavar csak egy barátnõm éppen elképedt ezen, hogy 3 napra elmegy és hogy ezt én milyen jól viselem.
menjen nyugodtan a pasi, de többet utána haza nem jön:D Kapcsolatból egyyedülláló lesz, mert tuti megdug pár csajt
dehogy zavar! a kapcsolat, sõt a házasság sem arról szól, hogy folyton egymás szájában kell lenni...ugyanakkor azt sem viselem el, ha engem korlátoznak. 29/N

Okoz kárt a tápegységben ha váratlanul elmegy az áram? Esetleg a többi hardverben?

A tápom: FSP Raider 550

Legjobb válasz: ha elmegy az aram, az nem annyira, inkabb amikor visszajon, par 'aramtuskevel'. vagy vegyel szunetmentest, ahogy az elozo javasolta, vagy ha nem akarsz annyit kolteni, vegyel tulfeszultsegvedos elosztot: http://www.edigital.hu/Szamitastechnika/Vedelmi_eszkoz/Tulfe..

ha elmegy az aram, az nem annyira, inkabb amikor visszajon, par 'aramtuskevel'. vagy vegyel szunetmentest, ahogy az elozo javasolta, vagy ha nem akarsz annyit kolteni, vegyel tulfeszultsegvedos elosztot: http://www.edigital.hu/Szamitastechnika/Vedelmi_eszkoz/Tulfe..
Ha nagyon félted a dolgaidat, vegyél egy szünetmentest. Kevés kárt okoz, inkább az lehet mérgesítõ, hogy az akkor csinált adatok nem mentõdnek el.
Abban a tápban nem okoz kárt, mert van benne túlfeszültség-védõ, nem tudnak a cuccaid több áramot kapni, mint amennyi a szabvány.
Ha éppen ír vagy olvas a merevlemezre a gép akkor képes egy szép karcot ejteni ami kellemetlen lehet. De úgy tudom hogy az újak már valahogy védve vannak ez ellen.
4-es: igen. Itt az "újak" szó az 1995 után gyártottakat jelöli.
Csak akkor ha tudja (mert mondtam már neki) hogy én is elmennék ilyen programokra.
velem most ugyanez van, csak én vagyok a barátnõ aki elmegy mással van egy barátnõm, õ sosem akar átjönni hozzám, nem jön velem fagyizni, sétálni stb. viszont a suliban egy csomót nevetünk meg beszélünk aztán egy volt barátnõm, akit anno nagyon megutáltam minden nap kijön velem beszélgetni én úgy vagyok vele, annak a barátnõmnek akivel most jóban vagyok, megvolt a lehetõsége hogy kijöjjön velem, de nem fogadta el, helyette a másik viszont kijön, lehet hogy ez a mostani barátnõmet bántja, de akkor rájön hogy nem csak a suliban kéne találkozni.... nem lehet hogy te utasítod õt vissza? ha nem, akkor meg mond el ezt neki, finoman vezesd fel, nehogy aztán megsértõdjön és odavesszen az egész barátság...
nem.de ha vele elmegy valhova és velem nem, akkor igen, már ha nincs értelmes magyarázata.
de, az eddigi összes barátságom emiatt bukott meg. egyszerûen nem birom elviselni a "konkurenciát" :/
Hát ha tudja hogy pl. én is szeretem az adott filmet, vagy közös kedvenc helyekre mennek. Még azt utálom, ha valamelyik barátnõmet megkérdezem h eljön-e velem valahova, de õ nemet mond mert pl. beteg, vagy nem engedik a szülei rá pár órával meg megtudom mástól hogy egy másik barátnõjével elment valahova. Szánalmas..
Elég nagy a baráti társaságom, így elég nehéz összeegyeztetni, hogy ki-mikor-hova. Ha programot szervezünk, mindig mindenkit megkérdezünk, hogy szeretne-e jönni, még akkor is ha biztosra tudjuk, hogy neki akkor épp nem jó, így ki van zárva a sértõdés lehetõsége.
mivan? férfiaknál nincs ilyen miatt sértõdés? mindenen fennakadni? ha nincs probléma látom csinálsz
Szabad ember, oda megy, ahova akar, nehogy mar toled keljen kernie engedelyt, hogy kimehessen a masik baratnojevel. Nekem inkabb az jon le, hogy neked rajta kivul mas baratnoid nincsenek . Ne legy feltekeny mert ezzel inkabb azt a hatast ered el, hogy o csak veled mehet ki, ergo te birtokolni es kontrollani akarod ot. Ha nagyon irrital a dolog, akkor beszeld meg vele, vagy legkozelebb csinaljatok kozos programot harmasban.
Hülye, aki ilyen miatt féltékenykedik, ráadásul önzõségre vall.
Jézusom. Ovoda... Nem kapok szikrát a kérdés miatt:D Lehet még nem mondta neked senki, de tudd meg, nem csak te létezel a világon. Vagy sokat ülsz otthon? Találd fel magad te is szépen. Valamiért csak barátnõd a csaj. Gondolom ti is szoktatok együtt csinálni valamit-.-
nõi logika látom ma is odatette magát

Miért nem bírom elviselni, ha a barátom elmegy, vagy csak lerakja a telefont?

Távkapcsolatban élünk és megszakad a szívem,amikor újra és újra haza kell mennie valamelyikünknek.ez talán természetes is,de ami már kevésbé,h nagyon rosszul kezdem magam érezni,mikor mondja,h lassan leteszi a telefont.megsértve érzem magam,úgy érzem elhagy,mást megy csinálni,már nem akar velem beszélni!?persze tudom,h nagyon szeret,de mégis,minden alkalommal fáj,amikor elkezd búcsúzni,tudom,h szánalmas..ráadásul 20éves vagyok.a szüleim nem hagytak el,ez nem lehet az ok.h győzzem ezt le?

Legjobb válasz: Ne akard ezt az érzést legyõzni. Azért érzed, mert szereted. Tudod hogy elmegy és nem lesz veled. Ez szinte fizikai fájdalmat okoz!

Ne akard ezt az érzést legyõzni. Azért érzed, mert szereted. Tudod hogy elmegy és nem lesz veled. Ez szinte fizikai fájdalmat okoz!
Mindig õ kezd búcsúzkodni? Szerintem fordítsd meg a helyzetet. Nem kell, hogy mindig így legyen, de inkább Te mondjad azt, hogy már lassan leteszed a telefont. Mert menned kell. Szereted õt, de fontos dolgod van. Ezt kedvesen, frappánsan mondjad neki, és tényleg találj ki valamit, akár egész apró elfoglaltságot. Egészen máshogy fogod érezni magad, nem lesz visszautasítás érzésed.
A kérdező hozzászólása: De minden telefonálásnál?az az érdekes, h amúgy nem vagyok féltékeny, nem korlátozom.de mégis ilyenkor egyfajta birtoklási vágy lesz úrrá rajtam.mondja, h szia, és én nem tudom rávenni magam, h kimondjak egy búcsúzó szót.legszívesebben elsírnám magam.na jó nem mindig ilyen extrém de gyakran

Mennyi az átlag idö egy férfinél amig hüvelyben elélvez? Ha a párotok hamar elmegy lányok akkor elmegy a kedvetek és haggyátok, vagy megvárjátok, amig ujrahasználhatol lessz?

......

Legjobb válasz: Nincs átlagidõ, mert mondjuk ha egy hete önmegtartóztatást gyakorol egy férfi, akkor már egy csóktól is simán elmehet, de vegyük azt, hogy mondjuk 10 perce már elélvezett, pettingeltek és megint áll neki... Na és innentõl fogva csak és kizárólag a férfi önuralmától, és tudatosságától, meg attól függ, hogy mikor megy el, hogy õ milyen hosszan szeretné. A barátom nagyon szereti visszatartani, mert akkor sokkal nagyobb az élvezet, hát még nekem mekkora. :D Jah, és nem megvárom, míg újra használható lesz, hanem használhatóvá TESZEM. ;) Ha csak fekszek, és várok, attól tuti nem lesz újra "használható". Vannak olyan kérdések, amire nincs pontos válasz...

Nincs átlagidõ, mert mondjuk ha egy hete önmegtartóztatást gyakorol egy férfi, akkor már egy csóktól is simán elmehet, de vegyük azt, hogy mondjuk 10 perce már elélvezett, pettingeltek és megint áll neki... Na és innentõl fogva csak és kizárólag a férfi önuralmától, és tudatosságától, meg attól függ, hogy mikor megy el, hogy õ milyen hosszan szeretné. A barátom nagyon szereti visszatartani, mert akkor sokkal nagyobb az élvezet, hát még nekem mekkora. :D Jah, és nem megvárom, míg újra használható lesz, hanem használhatóvá TESZEM. ;) Ha csak fekszek, és várok, attól tuti nem lesz újra "használható". Vannak olyan kérdések, amire nincs pontos válasz...
Én szerintem nincsen átlagidõ, pár dologtól azért függ hogy mikor megy el a pasi
Szerintem tanulj meg írni! Több sebbõl vérzik, amit leírtál. Amúgy meg rengeteg dologtól függ.
Az én barátom minden egyes alkalommal a behatolástól számitott 24. perc 37. másodpercében élvez el:( Tök uncsi már:P
Változó, van, hogy elõbb, van, hogy késõbb. Függ attól, mikor voltunk együtt utoljára, mennyire fáradt, stb. Ha mindig gyorsan elmenne, akkor elmenne e kedvem, néha belefér, hiszen mi sem vagyunk egyformák.
A kérdező hozzászólása: 15:45 ös köszönöm ilyen választ vártam =)

Mit szoktatok csinálni, ha a férjetek elmegy pár napra, pl. dolgozni, továbbképzésre, stb? Jól vagy rosszul élitek ezt meg?

Legjobb válasz: Nekem csak éjszakás szokott lenni a férjem, az elején rosszul viseltem, de már megszoktam, sõt van amikor jól esik, hogy egy este csak magammal foglalkozom, olyankor elmegyek anyához, csinálunk valamit együtt, vagy otthon végzem a dolgom , aztán filmet nézek, stb. De még mindig van olyan is, hogy már aznap reggel nyûglõdöm amikor tudom, hogy éjszakára megy, és hisztizek, mintha az bármin változtatna :D

Nekem csak éjszakás szokott lenni a férjem, az elején rosszul viseltem, de már megszoktam, sõt van amikor jól esik, hogy egy este csak magammal foglalkozom, olyankor elmegyek anyához, csinálunk valamit együtt, vagy otthon végzem a dolgom , aztán filmet nézek, stb. De még mindig van olyan is, hogy már aznap reggel nyûglõdöm amikor tudom, hogy éjszakára megy, és hisztizek, mintha az bármin változtatna :D
Miért kell ezt valahogy "megélni"? Az élet megy tovább. Nem évekre megy el, csak pár napra. Nem a fejed választják le rólad. Szerintem beteges ennyire életképtelennek lenni egyedül. Csak házasok vagytok, két külön ember, nem sziámi ikrek.
Ha hétvégére esik, tehát ráérek, akkor meglátogatom a szüleim. Õk mindig örülnek nekem, és ha egyedül megyek, van is idõnk beszélgetni.
Férjem kb. kéthavonta megy kongresszusokra, továbbképzésekre. Az ember ehhez hozzászokik, fel sem merül bennem, hogy "rosszulessen" vagy unatkozzam. Ez a munkájához tartozik, úgy, ahogy én is eljárok külföldi továbbképzésekre, csak én 3-4 havonta. Ugyananúgy naponta többször beszélünk telefonon, mintha itthon lenne. A gyerekeknek is teljesen természetes, hogy apa vagy anya épp külföldön van. :)
Évekig éltem úgy, hogy a párom külföldön dolgozott és 2-3 havonta járt haza pár napra. Voltak nehéz pillanatok, de összeségében így visszagondolva nagyon megerõsített az az idõszak. A szükség nagy úr elvén magam intéztem mindent, megerõsödött a személyiségem, a lelkem, és hûségbõl is lediplomáztam. Szóval nem bánom, hogy át kellett élnem akkor azt. A kapcsolatnak (nem emiatt) késõbb vége szakadt. Most a férjemmel élek és sülve-fõve együtt vagyunk, még együtt is dolgozunk. Egy-egy óránál tovább soha nem távolodunk el egymástól. Ebben a helyzetben is nagyon sok a tanulság és sokat tanulok. Az a lényeg, hogy feltaláld magad, önmagad maradj és mindig tudj örülni annak amit kapsz a sorstól. /Ritkán pici sírás, önsajnálat megengedett :) /
én ugyanezt terveztem, nagytakarítás :D pfffff Tervek :D Ma kb. annyit csinálok, hogy hazamegyek, bedöglök a TV elé, megeszem a maradék máglyarakást, majd megcsinálom a sütit a holnapi bulira, utána megint bedöglök a TV elé, holnap takarítás, vásárlás fõzés, és buli, majd vasárnap megint pihi :) remélem ez lesz :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Az én párom is ma ment el, és vasárnap jön.Én nagytakarítást terveztem be, bele is fogtam, ne kelljen végigszenvednie, egyedül amúgy is jobb szeretem..:) Mondjuk a gondolat nem lelkesít..:/:) Vasárnap majd fõzök, meg sütök vmi finomat, mire hazajön:)
Na, nálunk pont most állt elõ ez a helyzet. Ma ment el munka miatt Nyíregyházára, csak vasárnap jön haza. Volt már, hogy a szüleinél volt 1 pár napot, de ez most sûrûbb lesz a munkája miatt. Hiányzik persze, de 6, 5 év együtt élés után ez már egy kicsit felüdülés nekem, gondolom neki is egy kicsit :) Én ma lazulok, VB-t nézek, közben netezek, és ma csinálok sütit, mert holnap este meg bulizni megyek a barátnõimmel :) Vasárnap meg jön haza :) Elfoglalom magam, úgyhogy nem nagy gond, meg beszélünk telefonon :) 2-3 nap még nem a világ vége, fõleg, hogy napközben én is dolgozom, õ van, hogy hétvégén is csak este van itthon, úgyhogy annyira nem szokatlan. Amikor egy hétre ment el, akkor a 4. nap volt, amikor kezdtem érezni, hogy így már nem annyira jó.
Én írtam, hogy egyszerre jó és rossz, kisgyerekkel vagyunk mi is, bár õ csak 1, másfél napra szokott elmenni.
Ritkán van ilyesmi nálunk, eddig talán 3-4 céges utazás miatt fordult csak elõ (ezek általában 2-3 naposak). Tulajdonképpen semmi különös nincs ilyenkor, valahol még élvezem is a dolgot, ami biztos abból adódik, hogy sokáig éltem egyedül. Ilyenkor fõzök olyan kajákat, amiket õ nem szeret és emiatt ritkán van alkalmam enni (nyilván mert amúgy nincs kedvem kétfélét fõzni), vagy ilyesmik. De azért egy idõ után már eléggé várni szoktam, hogy hazaérjen :)
A kérdező hozzászólása: Ja, és két kisgyerekkel gondoltam, de természetesen azok is írhatnak, akiknek még nincsen:) Én egy ideig jól, mostanában már sokkal nyûgösebb vagyok.Esküvõre készülünk, nagyon hiányzik, nem szeretem, h nincs mellettem..
Én egyszerre tudnék bõgni, annyira hiányzik, és egyszerre élvezem minden percét. Fura, de ez párhuzamosan fut.
Elsõ nap még örülök, nem kell figyelni semmire, szörnyû kupit csinálok :D 2. nap már kezdek szomorú lenni, 3. nap meg már az ittmaradt párnáját szagolgatom :D
Nekem is valami olyasmi, mint 3-asnál.
Elsõ nap királyság, enyém a lakás, azt nézek este, amit akarok, nem kell alkalmazkodni. Aztán másnap már rosszabb, a vége felé pedig gyere már haza, mert menten elbõgöm magam, úgy hiányzol :D
És te kedves Kérdezõ? te hogy vészeled át :) ?
Bocs, nem írtam oda, hogy nálunk is van gyerek, mondjuk ez ilyen szempontból nem oszt, nem szoroz. Ilyenkor kettesben vagyunk a gyerekkel. De én azt is élvezem, ha teljesen egyedül vagyok a lakásban, legalább is idõnként jól jön nekem, ha ilyen helyzet van. Például ha a fiúk elmennek bevásárolni, vagy rokont látogatni, azt nagyon bírom, hogy olyankor nincs itthon senki. Aztán persze örülök neki, ha hazajönnek :) De mondom, nekem azzal sincs semmi bajom, ha a gyerekkel kettesben vagyunk itthon pár napot.

Most nem azért, de nálatok hogy van már, nem egyszer hallottam, hogy ha valakinél elmegy az arám megy a pincébe és VISSZAKAPCSOLJA, na ezt meg hogy? Ha nálunk elmegy az áram akkor addig nem jön meg míg meg nem adják

Legjobb válasz: Van amikor az áram nem azért megy el mert kikapcsolták vagy a vihar vezetéket szakított. Van amikor csak egy biztosítékot ver le valami elektromos gép vagy kiég. Ilyenkor a párom fogja a létrát, és felsõ szekrényben található kapcsolót visszakapcsolja vagy biztosítékot cserél.

Van amikor az áram nem azért megy el mert kikapcsolták vagy a vihar vezetéket szakított. Van amikor csak egy biztosítékot ver le valami elektromos gép vagy kiég. Ilyenkor a párom fogja a létrát, és felsõ szekrényben található kapcsolót visszakapcsolja vagy biztosítékot cserél.
Így van ha csak a lakásban megy el az áram annak két oka lehet többnyire, vagy zárlat keletkezik és a biztosíték védelmi szempontból lekapcsolja az ára kört, vagy túlterhelés miatt a biztosíték hõérzékelõje leoldja. Ilyenkor a teendõ az hogy visszakapcsolni és ennyi. persze elõtte a hibát elhárítani. De magától az áram egyetlen lakásba csak úgy nem megy el, ha pedig egyáltalán nincs áram akkor a központban kapcsolhatták le valami ok miatt és akkor tényleg várni kell a visszakapcsolásra, de akkor a szomszédoknál sincs áram.
A kérdező hozzászólása: értem kösz

Érzed, ha a párod elmegy benned?

Legjobb válasz: Konkrétan nem érzem, ahogy elmegy, magát a spermát, inkább a páromon veszem észre, hogy elment.

Konkrétan nem érzem, ahogy elmegy, magát a spermát, inkább a páromon veszem észre, hogy elment.
Hát, konkrétan én sem érzem, a kilövelést, de rajta észreveszem, persze.
Igen!!!Felemelõ érzés!:) ))
De hogy érzitek?? Én is azt hittem, hogy húúú majd érezni fogom, de jó lesz, közbemeg semmi.
Érzem, olyankor elönt alulról a meleg....olyan jó!
Érzem.
A sperma kilövést nem, de hogy élvez azt igen.
Én is érzem.
háát azt.hogy belém megy a spermaa azt nem (: Dee tudom, mert olyankor remeg, megfeszül és felnyög:$ <3 16/L
annyira nem vagyok tág. Babi néni 76/L
Én mindig érzem lüktet meg tele lesz a szám spermával...
Jelenlegi páromnál mindig érzem. Fantasztikus! Imádom, amikor elélvez bennem. Nagyon kemény, lüktet és jön az a forróság. Annyira izgató érzés, hogy általában én is nagy hirtelen elmegyek tõle. 20L
Én magát a spermakilövellést, tehát a "trutyit" (bocs a szóért:D) nem érzem, de az összehúzódást, lüktetést igen:D Mondjuk nem minden alkalommal, de legtöbbször igen. És nagyon szeretem:D
én érzek mindent. :D tök meleg. xD
Irígylek mindenkit, aki érzi, mert én még soha nem éreztem.Pedig volt már pár partnerem.
Én érzem óvszerben, ahogy lüktet és nagyon jó érzés. Imádom!:)
Én is érzem a mostani barátomnál, óvszerben is, az elõzõnél meg óvszer nélkül sem. Ez érdekes tényleg, nem tudom, mitõl függhet, mert ezek szerint nem a lány adottságaitól.
Én óvszerben is érzem. Meleg és lüktet:)
Hát ott lenn nem érzem, hogy kilövell a sperma meg ilyesmi, de az arcán látom, meg érzem ahogy megfeszülnek majd teljesen elernyednek az izmai, hallom a hangján. imádom. :)
nálam ez változó van mikor érzem van mikor nem én is inkább a páromon veszem észre:)
A kérdező hozzászólása: Én nem szoktam, a párom néha megkérdezi, érzem-e, és sajnálom, hogy nem. Látni látom, persze, meg hallom:-).
Én a régivel éreztem..a mostanival nem és az az érzés nagyon hiányzik..az a forró lüktetés..
Én a mostani párommal éreztem elõször, és iszonyat nagyon jó érzés!
Én nem mindig, de általában érzem, hogy jobban belémnyomja a farkát, meg lüktet neki, mikor elmegy. De magát a spermát én sem érzem. Szeretem mikor elmegy, jó érzés nekem is, és nem csak a tudat meg a látvány miatt, hanem érzésre is. 20/L

Érzi-e a lány, ha a fiú elmegy?

Hétvégén összefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer.Mikor el akart menni gyorsan kirántotta bel?lem és észre vette,h nincs rendben a koton.Kicsit megijedtünk,mert mikor kivette rögtön el is ment... Érezhettem én azt,ha ment belém "cucc"???? Kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: tudod, egyreszt ez az oldal, de ugy eleve a szex is jobb lenne ha 18 ev feletti embereknek lenne valo, de errol most ne nyissunk vitat. Igen, erezned, hiszen te is mondod, hogy BEled megy a cuccc, mivel amikor elmegy a pasi, akkor jon sperma belole, ami beled megy ha nem vedekezel ovszerrel. Most mar nem tudsz mit tennu, majd csinalj tesztet olyan 2 het mulva, maskor pedig ha OSSZEfekszel a baratodda, figyeljetek nagyon a gumira es ha valami gyanus van, menjetek 72 oras tablettaert.

tudod, egyreszt ez az oldal, de ugy eleve a szex is jobb lenne ha 18 ev feletti embereknek lenne valo, de errol most ne nyissunk vitat. Igen, erezned, hiszen te is mondod, hogy BEled megy a cuccc, mivel amikor elmegy a pasi, akkor jon sperma belole, ami beled megy ha nem vedekezel ovszerrel. Most mar nem tudsz mit tennu, majd csinalj tesztet olyan 2 het mulva, maskor pedig ha OSSZEfekszel a baratodda, figyeljetek nagyon a gumira es ha valami gyanus van, menjetek 72 oras tablettaert.
hát...ha a "cucc" nem is ment beléd, elõv ladék akkor is kerülhetett...a 72 órás tabiról ezek szerint már te is lecsúsztál....két hét múlva javallott a teszt... (ha láttad, hogy azután ment el a párod mikor már kivette, akkor nem valószinû, hogy gond lesz)
Érdekes. Én nem szoktam érezni, pedig néha direkt figyelem, hogy érzek e valamit. Csak annyiban éreztem néha, amikor megrándult a teste.
Húú, jó primkó kifejezés így közhasználatban ez az összefeküdtem vkivel. nagymamám szokta mondani pejoratíve hogy "na ezek is összefekszenek fûvel-fával". na mindegy. igen, egyébként lehet érezni, ha a pasi elmegy. lüktetni kezd neki a nemi szerve, aztán érzed, hogy szétárad benned a meleg sperma, amikor kilõ.
Elsõnek: Akkor ki válaszolja meg a 16-17 évesek szexügyeit? Bénázzanak, kísérletezzenek, védekezzenek kólával meg fogkrémmel, rettegjenek a teherbeejtõ biciklinyeregtõl és orálszextõl, keresgéljék a G-pontjukat lámpával az ágy alatt?? Jól mûködik a népítélet, figyeld csak meg, milyen finoman elküldi itt mindenki a 13-14éveseket a p***ba legózni. Önmoderáció... Míg a normálisok vannak többségben. Egyelõre így is van, de vszleg így is marad. 27/F
Én spec nem érzem csak ha kifolyik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!