Találatok a következő kifejezésre: Ha a elkapott valamit, (3 db)

A baratom elkapott valami hanyos virust. Szerintetek jol esne neki ha atmennek es gondoznam?

Legjobb válasz: Nemtudom, engem zavarna valahogy, ilyenkor mindig szeretek egyedül lenni + nem akarnám, hogy a barátnõm is elkapja :S Kérdezd meg tõle, ha nemet is mond, jól fog neki esni!

Nemtudom, engem zavarna valahogy, ilyenkor mindig szeretek egyedül lenni + nem akarnám, hogy a barátnõm is elkapja :S Kérdezd meg tõle, ha nemet is mond, jól fog neki esni!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta ne menjek hogy ne kapjam el
#1 vagyok ismét, szerintem elég, ha meglátogatod!

Ha a párom elkapott valamit, és szexeltünk, lehet baja a babának?

a párom hetelös munkát végez,és ezért kénytelen idegen wc-t használni.valoszinü,hogy el kapott valamit,mert apro pöttyök vannak a nemi szervén.én elég fatal terhes vagyok,és nagyon félek,hogy baja lessz a kicsinek,mert voltunk együtt.tudom orvos,de ha hüvelykupot ir fel,attol nem lessz baja a picinek?nagyon szeretnénk ezt a babát,aggodok,hogy baja lessz.vegyek ilyen caneszten combit a patikába?nem akarok kockáztatni!

Legjobb válasz: Azt tanácsolnám menj el a nõgyógyászodhoz és vizsgáltasd meg magad, mond el neki félelmedet. Õ tudja mit használhatsz a terhesség alatt és azt is melyik hüvelykúpot alkalmazhatod kockázat nélkül! (megnyugtatlak nekem is kellett használnom a terhességem elején)

Azt tanácsolnám menj el a nõgyógyászodhoz és vizsgáltasd meg magad, mond el neki félelmedet. Õ tudja mit használhatsz a terhesség alatt és azt is melyik hüvelykúpot alkalmazhatod kockázat nélkül! (megnyugtatlak nekem is kellett használnom a terhességem elején)
Mit kapott el a párod? Náthát?:D jól van na...
NÁTHÁT VAGY LEGYET KAPOTT SZERETKEZÉS KÖZBEN?
a farkad
Most úgy megbántottad a farok dologgal, hogy holnap sorra írja a kérdéseket hány centi a jó, nem jó..
#1 :D:D:D
egyeske :) )) jót nevettem
én is rajta :D
meglátta a farkad :D
1. kiderül hány éves az illetõ 2. kiderült, hogy szûz
eléggé erõsen szemüveges volt...és mikor levette bekancsalított... sírva kértem tõle elnézést, hogy eszembe jutott valami :'D azóta se láttam...
A legtöbben így reagálnak ha zavarban vannak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!