Találatok a következő kifejezésre: Ha a elkapott (13 db)

Ha a némettanár elkapott puskázni, örökre elástam magam?

Mit csináljak?:/ Úgy szégyellem magam mindenki elõtt is...felejtsem el?

Legjobb válasz: hany eves vagy, 12? eletedben ne legyen nagyobb problemad... van aki 'puskazassal', masolassal koztarsasagi elnok is lehetett, beloled is lehet meg barmi.

hany eves vagy, 12? eletedben ne legyen nagyobb problemad... van aki 'puskazassal', masolassal koztarsasagi elnok is lehetett, beloled is lehet meg barmi.

A családban valaki elkapott egy kemény hányós vírust. Ha a család többi tagjának erõs immunrendszere van, és nem hajlamosak hányásra akkor lehetséges hogy nem fogják elkapni?

Vagy mindenféleképp elkapja a vírust, ha családtag?

Legjobb válasz: Én még nem hallottam olyanról, hogy nem kapják el :( nekem is erõs immunrendszerem van, mindig kezet mostam, fertõtlenítettem mindent, család többi cuccaival nem érintkeztem, elég volt velük lakni...elkaptam én is

Én még nem hallottam olyanról, hogy nem kapják el :( nekem is erõs immunrendszerem van, mindig kezet mostam, fertõtlenítettem mindent, család többi cuccaival nem érintkeztem, elég volt velük lakni...elkaptam én is
Biztos, hogy elkapják, de elképzelhetõ, hogy nem jelennek meg a tünetek, vagy csak enyhe mértékben.
nem feltétlen, nálunk mindenki beteg volt egyedül párom nem kapta el, sõt puszit is adtunk egymásnak.

Ha a párom elkapott valamit, és szexeltünk, lehet baja a babának?

a párom hetelös munkát végez,és ezért kénytelen idegen wc-t használni.valoszinü,hogy el kapott valamit,mert apro pöttyök vannak a nemi szervén.én elég fatal terhes vagyok,és nagyon félek,hogy baja lessz a kicsinek,mert voltunk együtt.tudom orvos,de ha hüvelykupot ir fel,attol nem lessz baja a picinek?nagyon szeretnénk ezt a babát,aggodok,hogy baja lessz.vegyek ilyen caneszten combit a patikába?nem akarok kockáztatni!

Legjobb válasz: Azt tanácsolnám menj el a nõgyógyászodhoz és vizsgáltasd meg magad, mond el neki félelmedet. Õ tudja mit használhatsz a terhesség alatt és azt is melyik hüvelykúpot alkalmazhatod kockázat nélkül! (megnyugtatlak nekem is kellett használnom a terhességem elején)

Azt tanácsolnám menj el a nõgyógyászodhoz és vizsgáltasd meg magad, mond el neki félelmedet. Õ tudja mit használhatsz a terhesség alatt és azt is melyik hüvelykúpot alkalmazhatod kockázat nélkül! (megnyugtatlak nekem is kellett használnom a terhességem elején)
Mit kapott el a párod? Náthát?:D jól van na...
NÁTHÁT VAGY LEGYET KAPOTT SZERETKEZÉS KÖZBEN?
Türelem, türelem, ha már nem jön ki, akkor kamilla tea, keksz, pirítós.
Szõlõlé jó hányásra.Azt nem fogod ki hányni. Jah és hányinger csillapító is jó lenne ha bevennél.cerucal vagy dedalon
Ne hallgass az utolsóra. Ha hányingered van, azt valószínûleg a vírus anyagcsereterméke okozza. Az meg jobb, ha kijön!

Undorító erről beszélni dehát ez van. Van itt fiu/férfi aki egy aktus alatt nem védekezett és elkapott gombát a másiktól, ha igen mikor és hogy múlt el?

Legjobb válasz: Nekem nincsen mert mindig vigyázok és nincsenek egyéjszakásaim.Általában orvos szokott írni fel kenõcsöt. Szal ha iylen van sürgösen fordulj orvoshoz õ majd elmond mindent.

Nekem nincsen mert mindig vigyázok és nincsenek egyéjszakásaim.Általában orvos szokott írni fel kenõcsöt. Szal ha iylen van sürgösen fordulj orvoshoz õ majd elmond mindent.
használd te is azt a krémet amit párod használ, ha csak alkalmi volt, keress egy patikát és vegyél canesten-t, pár napig kened vele, és elmúlik...
valószinûleg, miutan szedett vmi gyogyszert..
Honnan tudod , hogy gomba ??? ( úgy értve ha tudnád biztosan , akkor már lett volna olyanod és tudnád mi a teendeõ ) szóval szerintem is orvos !!!!
Szépen elballagsz az orvoshoz! És máskor elõbb gondolkozzál! Rem. jó tanuló pénz lesz! Ja a tetteinknek következményei vannak és azt vállalni kell ez a felnõtt élet! További jó és felelõsségteljes életet!
A gomba az életben soha nem múlik el magától. A gyógyszert is gondosan kell használni: tünetmentesség után még 3 nap.
Nem, ha felirta az adataidat.
Ha valami gyakran elõfordulú neved van, pl. Kovács Péter akkor igen.
HA gyakran elõforduló neve van, amit a személyi igazolványból nézett ki az ellenõr és felkarcolta az igazolványszámot is, akkor ..... :D
A kérdező hozzászólása: hogy hajtják be cím nélkül? hová küldik a levelet?
A kérdező hozzászólása: ja és nem a bejelentett cimemen lakom!
Oké, de ettõl még van ingó vagy ingatlan tulajdonod, netán bankszámlád, nem? Nem kell okvetlenül tudnia a szolgáltatónak, ill. késõbb a faktoringcégnek azt, hogy épp hol tartózkodsz: egy idõ után adók módjára behajthatóvá válik az igencsak meghízott követelés. Hopp, egyszer csak nincs pénz a számládon.

A baratom elkapott valami hanyos virust. Szerintetek jol esne neki ha atmennek es gondoznam?

Legjobb válasz: Nemtudom, engem zavarna valahogy, ilyenkor mindig szeretek egyedül lenni + nem akarnám, hogy a barátnõm is elkapja :S Kérdezd meg tõle, ha nemet is mond, jól fog neki esni!

Nemtudom, engem zavarna valahogy, ilyenkor mindig szeretek egyedül lenni + nem akarnám, hogy a barátnõm is elkapja :S Kérdezd meg tõle, ha nemet is mond, jól fog neki esni!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta ne menjek hogy ne kapjam el
#1 vagyok ismét, szerintem elég, ha meglátogatod!

Srácok! Ti undorodnátok a barátnőtöktől, ha kiderülne, hogy elkapott valamilyen nemi betegséget (pár nap alatt gyógyulót)?

Nekem nemrég volt ilyen. Nagyon odafigyelek a higiéniára és sosem csalnám meg a párom, szóval nem én tehetek róla. Az orvos is mondta, hogy így is előfordulhat, de kb egy hét múlva teljesen rendbe jövök. Mikor elmondtam a páromnak, úgy éreztem visszataszítónak talál, vagy ilyesmi. Nagyon rosszul esett. Szerintetek ettől tényleg undorító lettem?

Legjobb válasz: Nem kéne ennyire finnyásnak lenni,idióta a párod,ha ezen kiakad.

Nem kéne ennyire finnyásnak lenni, idióta a párod, ha ezen kiakad.
Nem. A barátod egy gyökér.
És ezeket az okokat, amiket a doki felsorolt, mondtad neki? Nézd lehet, hogy "zavarban van" simán. Nem tudom hány éves, vagy õ mennyire tekint "természetesnek" egy ilyen helyzetet. Mondok más példát: Figyeld meg, rengeteg srác totál zavarba jön, ha egy lány azt mondja, hogy menstruál. Lehet a barátod csak nem tudja, mit kell ilyenkor mondani. Hülyén hangzik, amit írtam, remélem érted, mire gondolok.
Abszolút nem undorodnék, elõfordul az ilyesmi. "úgy éreztem visszataszítónak talál": Biztos, hogy jól érezted? Mitõl érezted ezt?
Szerintem igen. Beszéltetek azóta?
A kérdező hozzászólása: Nem, de olyat is begyûjtöttem már egyszer :-( A partneremet is kezeltük emiatt, nehogy visszafertõzzön. Ez más, de hasonlóan gyakori, és nem súlyos. Tudom, hogy bárhonnan össze lehet szedni, még egy megfázásnak is lehet a mellékhatása. Lehet, hogy attól parázott be, hogy egy olyan betegséget mondtam neki, amilyen eddig még nem volt? Köszönöm, kicsit megnyugtattatok! :-)
Még mindig nem tudjuk hogy mi a fenét szedtél össze! Grat a párodnak, én nem bírnám ezt a mellébeszélést elviselni!!!! Fú de idegesítõ vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de szerintem ez most lényegtelen.
A részemröl eggyátalán nem és aki ilyen az idiota!! Mért lennél te undorito nem tehetsz semmiröl se!! 1 hét sex nélkül és ennyi na és? Vedd ugy, hogy 1 hét mulva mindketten kiéhezve egymáséi lesztek!! Báár nem tudom, hogy mi kibirnánk-e 1 hétig! XD Amikor barátnömmel versenyeztünk ki birja tovább, akkor barátnöm adta fel asszem 5 nap után vagy ilyesmi de nekem is csak percek kelletek volna ahoz, hogy megtörjek. XD
Tripper vagy mi a franc? Ha az, akkor rohadtul megértem, miért nem kíván..
Esetleg a partner..
Csak nem gomba?:/ Az bármitõl elõjöhet. Nem megfelelõ táplálék, vizes törülközõ, wc, idegeskedés, immunrendszer legyengülése, nem megfelelõ intim higiénia, mûszálas fehérnemû, tanga..
Nem hiszem, hogy ezt gondolja. Pláne, hogyha tudja, hogy mennyire ügyelsz a higiéniára. És végül is, próbált poénkodni, még ha erõltetett is volt, ez pozitív, nem? Nézd, lehet azért döbbent le elsõ hallásra, mert van egy ilyen berögzõdés, hogy nemi betegséget mástól lehet csak elkapni. Talán megijedt, hogy megcsaltad.
A kérdező hozzászólása: Persze felsoroltam az okokat. 23 éves, szóval már nagyfiú, és másfél éve együtt vagyunk. Már volt egyszer ilyen bajom sajnos. Sõt õ azt állítja, hogy már egy hónapja észrevette a tüneteket... Lehet, hogy az hiszi, hogy igénytelen visszaesõ vagy ilyesmi bacitanya vagyok?
A kérdező hozzászólása: Igen. Próbált utána nyugtatni meg viccelõdni, terelni a szót. De valahogy olyan erõltetettnek éreztem. Fõleg, hogy nem tudtam világos választ adni arra, hogy hogyan kaptam el (mert a doki sem tudta egyértelmûen, csak felsorolt pár lehetõséget).
A kérdező hozzászólása: Csak ledöbbenve bámult, meg sem szólalt csak nézett. De mint a véres rongyra... (Vagy lehet, hogy én voltam olyan lelki állapotban, hogy mindent támadásnak vettem?)
A kérdező hozzászólása: ma 23:24 Nem értem mire célzol. Ha egy kicsit tájékozottabb lennél a "nõi test" témában nem kérdeznél ilyeneket.
"Nagyon odafigyelek a higiéniára és sosem csalnám meg a párom, szóval nem én tehetek róla" persze persze bizsergett a nunika?
nem tom én nem undorodnék, de beszereznék egy pár napra elegendõ pornót az tuti hogy könnyítsek magamon... meg persze segítenék Neki, amiben tudok...nem hagynám ott...
:) )
Meg azért az sem mindegy, hogy hol állsz a ciklusodban. Most tényleg te is a peteérésed környékén tartottál? Mert azt én írtam, de a te eredeti kérdésedbõl ez nem derül ki.
Igen, de ezt mind tudhattátok volna (és gondolom tudtátok is) elõre. Biztos nem gond, ha becsúszik a baba, ha kockáztattatok.
A kérdező hozzászólása: Nem problema ha lesz gyerek, orulnek neki, csak nem tudom mennyi eselye!
Teherbeesés esélye 33% az ovuláció napján lévõ együttlétnek, egészséges pároknál.
Nagy az esélye! Ha nem bánjátok, hogy lesz, akkor ne rohanj esemény utániért, de ezt beszéld meg a pároddal!
Az esély minden hónapban egészséges pároknál védekezés nélkül 30%.
Elfelejtette kivenni? Ejha....Érdekes. Irány a doki, írass 72 órás tablettát, ha nem akarsz gyereket/abortuszt/örökbeadást.
hát I J :D:D Igy jártál akár sikerülhetett is
A második menet miatt már eleve nagy az esély, hogy az elsö pillanatban, ahogy betette, tehres lettél. Az meg, hogy "elfelejtette kivenni", mindezt a peteérés idején garancia arra, hogy sikerült. Az óvszer CSAK akkor hatásos, ha alkalmazzák. A megszakitás meg NEM védekezés.
Így szoktak terhesek lenni az emberek. Védekezés nélküli nemi élettel. Nagyon gyorsan írass 72 órás esemény utáni tablettát.
Gratulálok, terhes vagy! Sok boldogságot!
Másik kérdezõ? Itt csak 1 kérdezõ van.
A másik kérdezõ a skizo, akinek a kérdését másolta a mostani :D
:D Jót mulatok, köszönöm....
Lehetsz!
Emberek, itt pár hónap alatt az a tapasztalatom, hogy a "lehetek-e terhes" kérdéseket tök felesleges kiírni, kivétel nélkül az mindegyikre a válasz, hogy IGEN. Ugyanis, ha egy nemileg érett férfi és nõ szexuális életet él, akkor lehet terhes. Legfeljebb az esélyek különböznek, védekezés mellett kicsi, annak hiányában nagy... de érdekes módon senki sem ezt kérdezi:) )
A kérdező hozzászólása: Peteeres elott kb 2 nappal volt!
Nem haragszom, tudom, hogy nem rossz szándékból tetted, de jobb ékezetek nélkül, mint más válaszát így felhasználni. Vagy akkor emeld ki az eredeti kérdésed. Amúgy szerintem annyiból lényeges, hogy a 2. adag ment be, hogy az már kevésbé "tartalmasabb", mint az elsõ, így esetleg kevesebb az esélye a terhességnek.
Igen, teherbeeshetsz.Csak azt nem értem a történet szempontjából miért érdekes az, hogy elõtte óvszerrel csináltátok, amikor utána telibe beléd ment? Teljesen lényegtelen, hogy múltkor, meg két hete is volt óvszer. Egyszer nincs, ráadásul ovu idõben, akkor lehet baba.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, kerlek! De tenyleg nagyon rossz ekezetek nelkul irni!
Jaj Istenem!... :(, de gáz. Jó, nem kapott sok választ, de tényleg vehetné a fáradtságot az újrafogalmazásra.
egyébként lehet, hogy az ékezetek miatt másolta, de jó lett volna az ékezet nélkül is, csak ez így olyan kellemetlen mindkettõtöknek.
a farkad
Most úgy megbántottad a farok dologgal, hogy holnap sorra írja a kérdéseket hány centi a jó, nem jó..
#1 :D:D:D
egyeske :) )) jót nevettem
én is rajta :D
meglátta a farkad :D
1. kiderül hány éves az illetõ 2. kiderült, hogy szûz
eléggé erõsen szemüveges volt...és mikor levette bekancsalított... sírva kértem tõle elnézést, hogy eszembe jutott valami :'D azóta se láttam...
A legtöbben így reagálnak ha zavarban vannak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!