Találatok a következő kifejezésre: Ha a előváladékos (23 db)

Lehetek terhes ha a barátom nem hatolt belém csak előváladékos nemiszervével hozzám ért?

Kérlek válaszoljatok eléggé izgulunk mind a ketten:S:(.

Legjobb válasz: szia!szerintem semmi esetre sem. egy csomóan vannak akik babát szeretnének s nem jön össze .akkor ha nem is közösültetek akkor hogy lehetnél az. ez hülyeség . kizárt dolog h az vagy. hallottam ilyet h lehet így teherbe esni de tudod mennyi az esélye 0.0000001%. tehát szinte semmi hacsak nem te vagy az új Szûzmária.

szia!szerintem semmi esetre sem. egy csomóan vannak akik babát szeretnének s nem jön össze .akkor ha nem is közösültetek akkor hogy lehetnél az. ez hülyeség . kizárt dolog h az vagy. hallottam ilyet h lehet így teherbe esni de tudod mennyi az esélye 0.0000001%. tehát szinte semmi hacsak nem te vagy az új Szûzmária.
szinte semmi esély
NEM!!!
Elõváladék tartalmazhat hímivarsejtet
Elég kicsi az esélye, de lehetsz. Én hasonló körülmények között lettem terhes, jelenleg 10 hetes vagyok, sajnos egy közbe jött súlyos betegség miatt nem tarthatom meg a babát, így abortuszra várok az ünnepek alatt. Azért reménykedj, mert tényleg nagyon kicsi az esélye, mert attól is függ, a peteéréstõl hány napra voltál 8én sajna aznap). Drukkolok!

Ha a barátnőmmel pettingeltünk és figyelmetlenségből előváladékos ujjal ujjaztam meg attól lehet terhes? (mivel még szűz épp csak egy picit volt benn az ujjam

Legjobb válasz: Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal,hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!

Elõttemszóló!! Azért van ez az oldal, hogfy feltehess bármilyen kérdést.és aki tapasztalt az elmondja amit tanácsol!!
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
Lehet, az elõváladék tartalmaz egy kevés spermát! Egy tablettát kapjon be a barátnõd a biztonság kedvéért!
Annyi ilyen kérdés van már miért nem olvasgatod azokat?? sztem már elég unalmas kb a 100. kérdés az elõváladékos ujjazásról. Amugy meg a google csodákra képes
Elvileg lehetséges, de kicsi a valószínûsége, mivel az elõváladék tartalmazhat spermát.
A kérdező hozzászólása: megéri emiatt tablettát bevenni? amugy télleg csak egy kicsit volt ott az ujjam 1-1, 5 cm-et..mert fájt neki és ki is vettem onnan..meg az se biztos hogy volt rajta...csak hát az idegesség
Tényleg kicsi az esély, én nem vennék be tablettát, de ti beszéljétek meg, vagy akár ott a nõgyógyász.
Én biztosan nem venném be.
Hát én se venném be ilyen apróság miatt. Nagyon elenyészõ az esély rá, oly annyira hogy nincs is.

Lehetek-e terhes ha a barátom előváladékos nadrágja került nekem "oda"?

Legjobb válasz: Lehetek-e terhes, ha hallottam, hogy a szomszédban szexelnek?

Lehetek-e terhes, ha hallottam, hogy a szomszédban szexelnek?
sajna igen... :/
Ha te bugyin és nadrágon keresztül terhes leszel, mindezt szüzen, akkor írj a Fókusznak, tuti, hogy te lennél a fõ hír aznap! Így nem lehet teherbe esni.Ahogy az elõváladékos törölközõtõl és papírzsepitõl sem.Az elõváladék valóban tartalmazhat spermiumokat, de még akkor is kicsi az esélye, ha konkrétan a péniszrõl/bõl kerül egyenesen a hüvelybe behatolás révén.
Akkor nem szûz, ha péló barna már járt ott. A hártya kiszakadhat sportolástól is, elég merész lenne azt mondani, hogy egy labda vette el a szüzességem. Egyébként nem lehetsz terhes (vagyis remélem azért igen, csak még nem most), jóhogy nem szkafander volt rajtatok!
Mi az, hogy nincs szûzhártyád és még szûz vagy?!:D Tudtommal, ha az már nincs akkor már nem szûz az ember...
Tehát nem ejakulált 5-7 órával azelõtt , hogy adott elõváladék elhagyta a péniszét? Mert akkor az elõváladék nem tartalmaz spermiumot. Ha még meg is mosta vagy pisilt akkor pláne nem. Mert fontos: Az elõváladékban 2 esetben van sperma 1, már volt egy magömlés, a vissza maradt sperma az elõváladékkal együtt el hagyja az ondó vezetéket. Így életképes ivarsejt jut a hüvelybe. 2, ha valaki tesz bele(viszonylag kicsi rá az esély)...
A kérdező hozzászólása: Számít az, ha rajtam is volt bugyi, bár tanga, de még szûz vagyok viszont szûzhártyám nincs már. És egyébként az illetõ rajtam feküdt és úgy értek össze a "dolgaink"      
Lehet-e a kecskével nemi életet élni? by: Hofi Géza Utolsónak: Természetesen lehetsz! :D Kérdezõ te is lehetsz terhes! -.-
Elõváladákos nadrág... Feldugtad, vagy mi? Én azt se tudtam, hogy van elõváladék, mielõtt erre az oldalra nem tévedtem... Te mibõl gondolod, hogy elõváladékos a nadrágja? Amúgy NEM LESZEL TERHES! 26/F

Lehetek terhes ha a barátom nem hatolt belém csak előváladékos nemiszervével hozzám ért, meg max egy kicsit dugta be de nem éreztem semmit tehát nagyon minimálisan?

értelmes válaszokat légyszíves,mert eléggé idegesek vagyunk :/

Legjobb válasz: Ha elõváladék került ily módon a hüvelyedbe, ami tartalmazott spermát, akkor igen, megvan rá az esély. Kicsi ugyan, de van esély rá. Ha nem jön meg a vérzésed, tesztelj. Ha nem lettél terhes, akkor pedig legközelebb védekezzetek normálisan és ne játszatok a tûzzel!

Ha elõváladék került ily módon a hüvelyedbe, ami tartalmazott spermát, akkor igen, megvan rá az esély. Kicsi ugyan, de van esély rá. Ha nem jön meg a vérzésed, tesztelj. Ha nem lettél terhes, akkor pedig legközelebb védekezzetek normálisan és ne játszatok a tûzzel!
2+1. ha nagyon peches vagy, akkor ennyitõl is lehetsz terhes, ha késik, tesztelj, ha pozitív, azonnal menj nõdokihoz.
Igen, van rá esély. Kevés, de van. Remélem szerencsétek lesz és nem esel teherbe. De utána szerintem minden esetben használjatok óvszert. Nem éri meg "játszadozni".
A ciklusod hányadik napján jársz, ezt írd még meg.
A kérdező hozzászólása: 13. nap
ha max egy kicsit dugta be, akkor max egy kicsit lehetsz terhes... de egyébként nem valószínû.. mindenesetre láttunk már karón varjút, szóval tesztelj ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
persze.attól is terhes lesz, ha rád néz! hogy lehetnél már ettõl terhes?volt már felvilágosító órád??!
Hát én a helyedben azért bekenyném a vaginámat erõspaprikával , mert az megöli a kis genyákat és így biztos hogy nem leszel terhes.Enyyit már csak megér a dolog , vagy nem ??!! :O
0, 0000001 - ennyi esélyed van rá szóval szerintem nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: akkor szerintetek nincs probléma..?!oké, köszönöm
Ennyi felelõsségtudat legyen már benned...máskor okosan csináld, hogy ne stresszeld magad, se minket, a hülye kérdéseiddel...
Gondolkozz!! És ne szexelj.
rosszabb vagy mint egy óvodás.. am most komolyan, hány éves vagy? 13? Biológia óráról hol maradtál el? Be kellett vna járni...
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom kezet kell mosnom.De magamtól nem értem hozzá a nemiszervéhez sem a boxeréhez hacsaknem önkéntelenül..ajj remélem
A kérdező hozzászólása: De már meghülyültem, azért jönnek ezek a kérdéseim mert tisztára stresszelek.
Tampon csere elõtt KÖTELEZÕ kezet mosni!Nem csak akkor, ha éppen ilyesmi van, hanem mindig és mindenhol.Komoly fertõzéseket lehet összeszedni, ha ezt nem teszed meg. Amúgy szerintem nem leszel terhes ettõl.
A kérdező hozzászólása: De igen szoktam és most az 1x kimaradt és ezért is vagyok olyan ideges.. És nem, nem 8 éves vagyok és valószínûleg azért írok mert ideges vagyok miatta.
A kérdező hozzászólása: Nem ért hozzá a nemiszervemhez sem a kezével, sem a nemiszervével, de én lehet hozzáértem az elõváladékos boxeréhez és kimentem késõbb tampont cserélni és mivan ha akkor bevittem?!De nem emlékszem rá, hogy hozzáértem-e, de szerintem nem.Bár nem emlékszem...:S
nem szoktál kezet mosni tampon cserélés elött???
Jányom. A spermiumsejt nem valami okos. A combodról elmászik, elúszik, elkúszik, elevez a hüvelyedig... ne hülyéskedj már! Felvilágosító óra kellene.
Hány éves vagy??? A 11 éves húgom is felvilágosultabb!!! Te jó ég
hogy ért hozzád? megsimogatta a válad? vagy mi? lehet, hogy zavarban vagy, de ne légy ilyen szûzies. ez egy anoním oldal vállald fel nyugottan bármilyen cikinek is érzed. senki nem tudja, hogy ki vagy te. szóval szépen pontosan KIFEJTVE írd le, hogy hogy és hol ért hozzád. de amúgy sztem nem vagy terhes.
Hogyne, 3-as ikrekkel... Jézus, ez akkora szánalom, minek csinálod, ha nem tudod a következményeket, te jó éééééég!! Amúgy meg NEM LEHETSZ TERHES...!
Kicsi rá az esély, de ha akkor menzeszelsz, akkor nincs érett petesejted. Ha kb a 13. napnál jársz a ciklusban, akkor kezdhetsz aggódni. De egy ismerõsöm így esett teherbe 13!!! évesen Ciki. Kicsi, de meg van rá az esély
Édes f*szom b*szdmeg ennyire hülye vagy? Az ilyeneknek nem kéne d*gni, inkább legózni.

Ha a barátom gumi nélkül épp hogy betette a "valószínűleg előváladékos" péniszét lehetek terhes?

Szerencsére még "id?ben" észhez kaptam hogy védekezni kéne de mivel nem volt gumi egyikünknél sem így nem volt más utána csak ujjazás ahol szintén félek hogy el?váladékos volt az ujja.Másnap megjött és azóta 2 hét késéssel de másodszorra is.Teszt negatív volt de nem volt darabos a mensim mit szokott és nem is tartott olyan sokáig!De másodszorra rendesen véreztem!Akkor lehet hogy terhes lettem csak menstruálok??Olvasgattam a hasonló kérdéseket és egyre több olyan válasszal találkoztam hogy terhesen menstruál...

Legjobb válasz: Ha már másodszorra is megjött,és negatív lett a teszt biztos nem vagy terhes.Már ha mostanában csináltad a tesztet,mert akkor már kimutatná.

Ha már másodszorra is megjött, és negatív lett a teszt biztos nem vagy terhes.Már ha mostanában csináltad a tesztet, mert akkor már kimutatná.
Ha a teszt is negatív, és ráadásul meg is jött, akkor nem vagy terhes. Viszont legközelebb ne kockáztassatok! Védekezzetek rendesen, hogy ne kelljen feleslegesen idegeskedni!
A kérdező hozzászólása: 2 hét késés után csinált tesztem lett negatív!Csak azért félek mert nagyon sokan írják hogy mensi és negatív teszt ellenére több hónapos terhesek!!!Nagyon félek nem tudom mit csináljak, anyut "feleslegesen" nem szeretném idegesíteni csak ha lehet baj...és nem tudom hogy most mi van félek hogy én is terhes vagyok!
NEM VAGY TERHES!!!!!nyugodj már meg, ha két naponta kérdezed ugyanazt, akkor is még mindig csak azt tudjuk írni, hogy ilyen helyzetben NEM LEHETSZ TERHES! nincs olyan történet, hogy valaki kétszer menstruál, egyszer kevesebbet, egyszer normálisan és terhes, azok akik menstruálnak, azoknál mind van valami eltérés, da ez a paranoiád, akkor menj el dokihoz, mert addig úgysem nyugszol!

Ha a letörölt előváladékos zsebkendőt véletlen megfogtam és figyelmetlenségből úgy ujjaztam tovább a páromat(sperma nem volt), történhet baj?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nem volt benne sperma? Az elõváladékban is lehet... Bár terhességnek szerintem így nem sok esélye van.

Honnan tudod, hogy nem volt benne sperma? Az elõváladékban is lehet... Bár terhességnek szerintem így nem sok esélye van.
az elváladék mindig tarttalmaz spermát is, tehát a válasz: igen
A kérdező hozzászólása: A spermát úgy értem nem élvezés utáni! :)
nincs különbség közöttük sperma- sperma ...... lehet így is terhesnek mardni (ti. a zsebkendõbe törölt ujjtól), de nem túl nagy a valószínûsége. az elõváladék inkább a megszakított közösülésnél (coitus interruptus)okozhat gondot.

Ha férfi-előváladékos-sikositos ujjal ujjazok lehetek terhes? Igaz az hogy a sperma levegőt érve elpusztul?

Legjobb válasz: Igen, ettõl lehetsz terhes, bár nem túl nagy az esélye. De azért ne kísérletezz. És a spermáknak levegõre érve eszükbe sincs elpusztulni, még órák múlva is élnek.

Igen, ettõl lehetsz terhes, bár nem túl nagy az esélye. De azért ne kísérletezz. És a spermáknak levegõre érve eszükbe sincs elpusztulni, még órák múlva is élnek.
sajnos lehetsz
A spermák a levegõben kb. 5 percig élnek, a nõi szervezetbe kerülve 7-8 napig is életképesek, azonban csak két napig termékenyítõképesek.
Igen.
Attól függ mennyi idõ telik el, mert ugye a spermák nem olyan túl hosszú életûek, meg a szabad levegõ sem tesz nekik jót! De elvileg elõfordulhat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!