Találatok a következő kifejezésre: Ha a előtti nap (203 db)

Tényleg a 7. nap után véd a volina, ha a 2. nap vettem be? (vagyis. Az nap volt az első menstruációs vérzésem, amikor bevettem, de előtte nap volt barna folyásom)

Legjobb válasz: Akkor már véd az elsõ szemtõl is, ha a menses elsõ napján szedted be. Szerintem a barna folyás nem számít.

Akkor már véd az elsõ szemtõl is, ha a menses elsõ napján szedted be. Szerintem a barna folyás nem számít.
Várd ki az egy hetet.
Én nemrég megkérdeztem egy internetes nõdokit aki szerint már az elsõ jeltõl kezdve, tehát már a barna folyásnál be kellene szedni. De erre én is kíváncsi lennék, hogy úgy véd -e ha egy kicsivel késõbb szedjük be..
ha a 2.nap vetted be akkor a 7.nap után véd

Mit jelent ha a 31. napon és előtte valo nap is nyálkám van olyan nyulos mint peteéréskor? Tojásfehérjeszerü nyálka

már késik 1 napja más tünet nincs csak sürün járok pisilni de lehet sokat ittam!De ez a tojásfehérje szerü nyálka fura nekem!2 napja van igy és fehér folyásom is van!

Legjobb válasz: Szia, a nem várt elõtti nap nekem is volt ilyen nyúlós folyásom és 2 nappal késõbb poz. lett a tesztem, ezt kívánom neked is!

Szia, a nem várt elõtti nap nekem is volt ilyen nyúlós folyásom és 2 nappal késõbb poz. lett a tesztem, ezt kívánom neked is!
Ez a folyás közvetlen mensi elõtt nálam is babát jelzett!
A kérdező hozzászólása: sajna nálem nem:(
Honnan tudod hogy nem? Teszteltél?
A kérdező hozzászólása: befolyásolja ez a teherbe esést?
Semmire, nekem 29éve így megy és három gyerkõcöm van !:)
Teljesen normális.Vezess görbét, és megtudod van-e és mikor peteérésed.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4b97d432fb9abea526acca.. íme a görbém. Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Utalhat teherbeesésre kb. 28-31 napos ciklusnál, ha a 31. napon és előtte folyamatosan 36, 8 volt a reggeli hő?

Legjobb válasz: Ez így önmagában kevés gyanujel, pár tizedfokos hõemelkedés mástól is lehet. Csinálj egy terhességi tesztet, ha pár nap múlva sem jön meg.

Ez így önmagában kevés gyanujel, pár tizedfokos hõemelkedés mástól is lehet. Csinálj egy terhességi tesztet, ha pár nap múlva sem jön meg.
egyetertek az elottem szoloval.de ha gondolod tesztelj.ha varsz es nem jon meg elmesz a dokihoz ha baba van ugyis megmondja es talan kevesebbe kerul mint a tesz, bar ezt nem tudom.nekem mindig ingadozik a hom, sajnos ezt a modszert nem tudom hasznalni.de szerintem is keves ez a jel.
Ha azóta sem esett le, illetve nem jött meg, akkor igen.
Felfázástól is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi volt már ilyen neked?
Igen, azért mertem bátran válaszolni!
Igen nekem mindég volt egész életemben.

Az normális ha mensi előtti napokban felmegy a hőm 37, 1 re?

egy két nappal a mensi el?tt

Legjobb válasz: Igen. Még a 37,4 is normális.

Igen. Még a 37, 4 is normális.

Ha tüszőrepedés elötti nap reggelén voltunk együtt, ami a pozi ovuteszt követő reggel volt, jó időzítésnek bizonyulhatott?

Mi általában csak hétvégén szoktunk összebújni és vhogy nem megy az ovus héten a kötelez? többszöri együttlét...Ezért szeretném tudni,hogy melyik a legesélyesebb nap.

Legjobb válasz: A pozitív ovuteszt utáni reggel a tüszõrepdés reggele is egyben, a legtöbb esetben. :-) Nagyon-nagyon jókor voltatok együtt. A lehetõ legjobbkor. Drukk!

A pozitív ovuteszt utáni reggel a tüszõrepdés reggele is egyben, a legtöbb esetben. :-) Nagyon-nagyon jókor voltatok együtt. A lehetõ legjobbkor. Drukk!
igen, jókor voltatok eggyütt!:) de a tüszõd meg is repedt?van görbikéd? Csak azért írom, és kérdem, mert mi is akkor voltunk eggyütt, sõt többször is, de nem lett baba:(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok4Köszönöm, hogy írtatok!Most értem haza a munkából, alig vártam, hogy bekapcsoljam a gépet a válaszok végett!:) )) Kedves elsõ Válaszoló, köszi a bíztatást, reménykedek nagyon, hogy hátha összejön végre!:) Nálatok van már baba?Ha nincs, szurkolok én is Neked, hogy bõvüljön a családotok!:) ) Görbét nem vezetek, de bizti megrepedt, mert nagyon fájt, de ez a pozi teszt követõ 2. nao reggelén volt, tehát az együttlét utáni reggelen. Ne búsulj kedves 2., mert ugye minden hónap egy új remény!:) )))

Hogyan legyünk együtt az ovuláció előtti napon, ha a pozitív ovulációs teszt csak az ovu napján pozitív? Honnan tudom akkor, hogy mikor van az ovu előtti nap?

Legjobb válasz: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?

A kérdező hozzászólása: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?
A kérdező hozzászólása: Az ovuteszt akkor pozitív csak, ha ugyanolyan erõs, mint a kontrol csík, vagy erõsebb, mint a kontroll? Halvány pozitív ovu nincs? (mármint, amikor halványabb, mint a kontroll csík? Segítenétek kérlek? Még kezdõ vagyok a témában. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: 11-14-es kérdésemre is írj vmit, légyszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Rosszul tudod. Nem az ovu napján pozitív a teszt, hanem elõtte. Az ovu aznapra tehetõ, mikor a pozitív után elõször újra negatív lesz a teszt. Tehát a pozitív napokon legyetek együtt.
A teszt akkor pozitív, ha legalább olyan erõs, mint a kontrollcsík, vagy erõsebb! De nem értem, miért muszáj ennyire az ovu elõtti napon együtt lenni!
A kérdező hozzászólása: Nem muszáj. Pont ezt kérdeztem, hogy mikor legyünk együtt szted? :-)
Igen, az ovuteszt akkor pozitív, mikor legalább ugyanolyan erõs a tesztcsík, mint a kontroll. Bár olvastam olyat, hogy valakinek sosem szokott annyira erõs lenni. Mikor már elkezd halványodni, akkor az már negatív. Amúgy a pozitív napon legyetek együtt, és nem baj, ha még a negatívon is. De ennyire tényleg nem jó beprogramozni. Ha már látod, hogy közeleg az ovud, mert erõsödik a teszt, akkor legyetek együtt 1-2 naponta. És akkor nem tudjátok elkerülni.

Peteérés előtti napokban ha együtt voltunk, sikerülhetett a baba? és ha pont ovukor nem voltunk, akkor együtt kilőve a lehetséges terhesség?

teherbeesés, terhesség,szülés,baba,

Legjobb válasz: hát jo kérdés nálunk is igy volt ovukor nem de elötte 2 nap és utánna 2 nap igen szerdán tesztelek

hát jo kérdés nálunk is igy volt ovukor nem de elötte 2 nap és utánna 2 nap igen szerdán tesztelek
Ha pont ovukor nem vagytok együtt nem baj. A spermium 3-5 napig él a testedben. Én is így estem teherbe. Ovu elõtt két nappal voltunk együtt, majd egy nappal utána. Ebben a hónapban csak ez a két alkalom volt, munka miatt nem voltunk egymás közelében sokat, így biztosra tudom mondani:) ))
A kérdező hozzászólása: és vmi tüneted van már??
nekem van cici fájás, sokat eszek, leszakad derekam, hangulatváltozás
A kérdező hozzászólása: és mikorra nem várod? mi peteérés elõtti napokban 2 naponta voltunk együtt de több lehetõség nincs ugyanis a férjem elutazott és peteéréskor nem tudtunk együtt lenni azért reménykedem hátha megvárták a kiskatonák a petesejtet :) szerinted van esélyem a babára?..
szerdára nem várom már csak két nap... remelem sikerült és neked is
Mi sem peteéréskor voltunk együtt hanem elõtte két nappal és egy nappal és már a 25 hetes vagyok...:-) Szorítok Neked!!!
Na mi ujság?tegnap volt szerda....kiváncsiak vagyunk:) Gratulálok mindenkinek akinek eddig sikerült én majd csak 4.-ére nem várom olyan messze van:(
sziasztok! mi ovu teszt szerinti 2 pozitiv napon voltunk együtt, éréskor nem tudtunk, mert elutaztam, ezért utána sem tudtunk már, mert több mint egy hétig oda voltam. 15-én, azaz tegnap elõtt teszteltem, az eredmény: növekszik bent a mi kis csemeténk!:) szurkolok mindenkinek!

Hány napot kell dolgozni, hogy kapjunk munkanélküli ellátást? Meddig jár az ellátás, ha csak a minimum napot dolgoztuk előtte?

Legjobb válasz: 360 napot az elmúlt 3 évben. És ha minden igaz akkor ezért 30 nap ellátás jár.

360 napot az elmúlt 3 évben. És ha minden igaz akkor ezért 30 nap ellátás jár.
Minimum 360 nap az elmúlt 3 évben. Minden 10 jogosító nap után jár 1 járadékos nap.
36 nap jár a 360 nap ledolgozott nap után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!