Találatok a következő kifejezésre: Ha a előtti (1255 db)

Csűtőrtőkőn megyek uh-ra peteérésemet nézik meg. Ha én előtte szexelek a páromal, látszik az ondo vagy előtte inkább ne szexeljek?

Legjobb válasz: sperma az maradhat benned, de ha nem mondta az orvos, hogy elõtte no sex, akkor miért ne tennéd?

sperma az maradhat benned, de ha nem mondta az orvos, hogy elõtte no sex, akkor miért ne tennéd?
A kérdező hozzászólása: nem mondta csak hogy ne lássák.vagy az nem baj?
inkább ne legyetek együtt elõtte, és akkor az a biztos
Szerintem meg pont legyetek együtt, mert az orvos az uh-on pé idejében vizsgál meg, ne szalasszátok el az alkalmat! :) A vizsgálatnál tuti nem zavar, miért zavarna?...

Hogyan tudnék csalni súlymérésnél? HA azt akarom hogy több legyen a súlyom mit kell tennem? Az segít ha iszok előtte? és ha igen mennyit és mennyivel előtte igyam hogy ne menjen ki belőlem de már meglátszon a mérlegen?

Legjobb válasz: Hát, ha megiszol 2 liter vizet elõtte, az két kiló. Ruhával lehet még csalni, bár nem tudom, az lesz-e rajtad :) Annyival elõtt idd meg, hogy kibírd hugyozás nélkül :)

Hát, ha megiszol 2 liter vizet elõtte, az két kiló. Ruhával lehet még csalni, bár nem tudom, az lesz-e rajtad :) Annyival elõtt idd meg, hogy kibírd hugyozás nélkül :)
én fél liternél többet nem tudnék anélkül meginni h ne legyen minden bajom tõle, ez felér egy kínzással. amúgy miért fontos ez?
Mondjunk nem kéne becsapni az orvosokat, hiszen úgyis rájönnek. Enni kéne, hízni, és akkor nem kell hazudni. De mindegy, mert 1. anorexiásnak hiába magyarázom, nem fog (tudni) enni 2. magaddal csszel ki Én már 1000x megbántam, h nemevõs lettem, remélem, Te is belátod majd, és sikerül sérülés nélkül kijönnöd belõle - én már próbálkozok.
egy ágyúgolyót kell lenyelni.
Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél csalni? Amúgy igen, ha teleiszod magad, akkor többet fog a mérleg mutatni. Egyébként remélem, hogy nem azért akarsz csalni, mert anorexiás vagy..
Anorexiára gyanakodtok egybõl.. Nem mondom, hogy nem alaptalan de azért egy Anorexiás nem kilókban akar csalni mert a grammok is nehézséget okoznak. Az ivás tényleg segíthet ám de eléggé rögtönzött megoldás .. ennél néhány órával tovább tart ha a mérlegelés elõtt 8 órával jól telezabálod magad nehéz kajákkal [ nem ólom súlyokra céloztam mint az elõttem lévõ ágyúgolyós értelmiségi ]. Inkább a steak, sült oldalas ... egyéb húsok amelyektõl termelõdik salakanyag izmosan. Innentõl kezdve már csak rajtad múlik, hogy kimész-e vagy nem. :)

Hogyan legyünk együtt az ovuláció előtti napon, ha a pozitív ovulációs teszt csak az ovu napján pozitív? Honnan tudom akkor, hogy mikor van az ovu előtti nap?

Legjobb válasz: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?

A kérdező hozzászólása: Vagyis, ha pl. 15-én pozitív az ovulációs teszt, akkor az az ovuláció elõtti nap. 16.-a az ovuláció napja, 17.-e az elsõ dpo? És akkor ehhez képest ha akkor vagyok együtt a Párommal, amikor pozitív az ovu teszt, és rá egy napra az jó? Vagy mikor legyünk együtt?
A kérdező hozzászólása: Az ovuteszt akkor pozitív csak, ha ugyanolyan erõs, mint a kontrol csík, vagy erõsebb, mint a kontroll? Halvány pozitív ovu nincs? (mármint, amikor halványabb, mint a kontroll csík? Segítenétek kérlek? Még kezdõ vagyok a témában. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: 11-14-es kérdésemre is írj vmit, légyszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Rosszul tudod. Nem az ovu napján pozitív a teszt, hanem elõtte. Az ovu aznapra tehetõ, mikor a pozitív után elõször újra negatív lesz a teszt. Tehát a pozitív napokon legyetek együtt.
A teszt akkor pozitív, ha legalább olyan erõs, mint a kontrollcsík, vagy erõsebb! De nem értem, miért muszáj ennyire az ovu elõtti napon együtt lenni!
A kérdező hozzászólása: Nem muszáj. Pont ezt kérdeztem, hogy mikor legyünk együtt szted? :-)
Igen, az ovuteszt akkor pozitív, mikor legalább ugyanolyan erõs a tesztcsík, mint a kontroll. Bár olvastam olyat, hogy valakinek sosem szokott annyira erõs lenni. Mikor már elkezd halványodni, akkor az már negatív. Amúgy a pozitív napon legyetek együtt, és nem baj, ha még a negatívon is. De ennyire tényleg nem jó beprogramozni. Ha már látod, hogy közeleg az ovud, mert erõsödik a teszt, akkor legyetek együtt 1-2 naponta. És akkor nem tudjátok elkerülni.

Miért akkor lehet baj (terhesség), ha a kihagyott tabletta előtti héten volt szex?

Mindenütt ezt lehet olvasni, valaki el tudná nekem magyarázni? o.o

Legjobb válasz: attól függ ,menyi ideje szeded a tablettádat,exemmel 3 évig bogyóval csináltuk, és ez olyan erõs hatású dolog, ha már szeded mondjuk 1 éve, ha kihagysz 1 hónapot, az se árt, mert a testedben már anyira általános hatással van.ezért van az, hogy ha valaki gyereket akar, 3-4 hónappal elötte abba szokta hogyni a szedést.mert még a gyereknek is árt.

attól függ , menyi ideje szeded a tablettádat, exemmel 3 évig bogyóval csináltuk, és ez olyan erõs hatású dolog, ha már szeded mondjuk 1 éve, ha kihagysz 1 hónapot, az se árt, mert a testedben már anyira általános hatással van.ezért van az, hogy ha valaki gyereket akar, 3-4 hónappal elötte abba szokta hogyni a szedést.mert még a gyereknek is árt.

Ha a fiú a kezeire élvez, majd megujjaz, akkor lehetek terhes? De elotte megtorolte a kezet es meg elotte nemvoltunk egyutt

Legjobb válasz: MIKOR HAGYJÁTOK MÁR ABBA EZEKET AZ OSTOBASÁGOKAT???? NEM LEHETSZ TERHES!!!! úristen. aki ilyen szinten van, az menjen barbie-zni ne szexeljen!

MIKOR HAGYJÁTOK MÁR ABBA EZEKET AZ OSTOBASÁGOKAT???? NEM LEHETSZ TERHES!!!! úristen. aki ilyen szinten van, az menjen barbie-zni ne szexeljen!
Édesem aki a kezeire élvez azzal valami nagyon nem stimmel.
Ez jobban ütött mint általában.Egy 20 éves ennyire tudatlan legyen ...
A kérdező hozzászólása: hat nem mindenki tokeletes ....
20 évesen ilyen buta vagy??-.- én 14 évesen vesztettem el de már akkor vigyáztunk és fojton a kezünket mostuk.
Írta hogy 20.De ha jól tudom a spermium elhal ha oxigén éri tehát ha még a kezére is élvez és után ujjaz szerintem még akkor is kva kicsi lenne az esélye
20 évesen, az internet aranykorában arra nem veszed a FÁRADSÁGOT, hogy utána OLVASS? Én Pl 20 évesen kezdtem a szexet, de elõtte már tudtam minden fontos infót róla. -.-
A kérdező hozzászólása: nem .mert 20 vagyok , es letorolte meg mar szaraz volt a keze
hát ha 100%-osan letörölte a kezérõl akkor nem valószínû... de te kb. 15 év körüli lehetsz ha jól sejtem... ?
A kérdező hozzászólása: 20
Nem. Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: csak mert velem meg nemtortent ilyen es azert kicsit megremultem
Ha megtörölte nem valószínû ..
Azért biztos ami biztos, legközelebb, ha ilyen van, húzzon az ujjaira óvszert, vagy gumikesztyût a kezére!!!

Fiúk, mikor ujjal behatoltok a barátnőtökbe, akkor gondolom előtte kezet mostok, de ez után normálisnak tartjátok-e ha megfogtok előtte pl. egy távirányítót?

Mert szerintem ez nem normális.rengeteg fert?zést át lehet vinni így a hüvelybe,nem az számít, hogy el?tte kezet mosott az illet?, de elvileg én ezt túlreagálom.érdekelnének vélemények err?l.

Legjobb válasz: lol :D nemkell túlzásba vinni a dolgot.alapból gondolom mindketten igényes emberek vagytok. most egy qva távirányító után,vagy elõtt kézmosás hát istenem...makk egészségesek vagyunk és a saját távirányítónk után meg elõtt sem mosunk kezet. persze ha kintrõl jövök be,akkor mindig,de ennyire azért nem szöszmötöljük el a dolgot. inkább úgy mondanám,tudjuk miután/elõtt kell kezet mosni,jó édesanyánk és az élet megtanított rá,de ennyire szerintem nemkell túlzásba esni...

lol :D nemkell túlzásba vinni a dolgot.alapból gondolom mindketten igényes emberek vagytok. most egy qva távirányító után, vagy elõtt kézmosás hát istenem...makk egészségesek vagyunk és a saját távirányítónk után meg elõtt sem mosunk kezet. persze ha kintrõl jövök be, akkor mindig, de ennyire azért nem szöszmötöljük el a dolgot. inkább úgy mondanám, tudjuk miután/elõtt kell kezet mosni, jó édesanyánk és az élet megtanított rá, de ennyire szerintem nemkell túlzásba esni...
hát ha te dugás elõtt távirányítót fogdosol, az nem normális. Ha utána, akkor már igen.
nálam nem normális bár én elég mániás vagyok..de egy távirányitó az tudod milyen bacis?én nem engedem meg a páromnak h akármit megfogjon elõtte..de kinek mi
Hát jobb, ha elõtte kezet mosol, habár, nem véletlenül savas a hüvely pH-ja, elvileg nem szabadna fertõzõdnie.
A kérdező hozzászólása: na ez az, pont erre gondolok, amit a második válaszoló ír! Tehát akkor csak nem reagálom annyira túl:( ha félreérthetõ esetleg a kérdés, arra vagyok kíváncsi, hogy bmilyen használati tárgy megérintése "megengedhetõ" -e szerintetek a férfiaknak mielõtt a barátnõjük hüvelyébe nyúlnak. Nyilván nem fölösleges fogdosásra kell gondolni, a távirányítót azért írtam , mert egyrészt iszonyú gyakran tele van szerintem is fertõzõ dolgokkal, meg olyasmire gondolok mint, hogy pl kikapcsolják közben a tvt, vagy a bármilyen tárgyat odébbtesznek még minden szexuális dolog elõtt, de már kézmosás után.
:D Pontosan, klaviatúra, távirányító, ajtókilincs..Azért ezek játszanak sajnos.Én ritkán használom az ujjamat(inkább nyalok), de azért a kezem biztos sokszor odaér.Jó néha egy-egy ilyen kérdés, a múltkor már felhívtam én is erre figyelmet az egyik kérdésnél..
Kis kiegészítés: Egyébként nem akarok senkit riogatni, de egy icipici szennyezõdés olyan gyorsan végigmegy a lakáson, hogy észre se veszi az ember.Steril szoba pedig nem létezik, "háztartási szinten" legalábbis.Szóval ezért is van immunrendszerünk, gondosan fel vagyunk vértezve.Amire lehet, figyeljünk oda, de azért nem kell minden együttlét elõtt fóliát húzni az ágyra, ahogy nem kell kézmosót sem telepíteni az ágy mellé.:) )
hát, szerintem meg ha szoptok ti lányok, vagy ha anális örömöket okozunk nektek, az is elég sok baktériummal és egyebekkel jár, valamenyire mindenképp"mocskos" dolgok ezek.jó, persze olajos , sáros kézzel nem nyúlnék lef senkinek, de nem futok el kezet mosni (ha épp ránézésre tiszta a kezem), hogy hátha...

Ha a 3. héten az utolsó előtti előtti gyógyszert elfelejtettem bevenni, akkor mi a teendő?

Úgy értem, hogy akkor kell védekezni , és utána hogy kell szedni , mert úgy hallottam , hogy nem kell gyógyszer szünetet tartani.

Legjobb válasz: Ha 3 napja szeded a gyógyszert akkor nem baj a kihagyás. De azért lehet, hogy most kéne egy gumi. Fõ az óvatosság. :)

Ha 3 napja szeded a gyógyszert akkor nem baj a kihagyás. De azért lehet, hogy most kéne egy gumi. Fõ az óvatosság. :)
Akkor nincs szex. :) Na jó, ott van még az esemény utáni tabletta is!
Már mint mit, hogyan szedj? Az esemény utáni tablettát a szex után kell bevenni. (Ha lehet rögtön.) A gyógyszeredet meg szedd rendesen, nem kell szünet!
A kérdező hozzászólása: neem 3 napja :) hanem az utolsó héten kb a 19. bogyót felejettem el bevenni és féléve szedem a gyógyszert szerintetek lehet védekezés nélkül szeretkezni?
Úgy értem: szeded a gyógyszert kihagysz egy napot és utána 3 napig szeded. Akkor mehet gumi nélkül is! De amúgy félsz a gumitól, vagy mi van?
A kérdező hozzászólása: Hát, még 1 gyógyszerem van hátra , és hát holnap lenne .. szóval értitek :) és hát nem szeretjük óvszerbe :(
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm! és azt még megkérdezhetem, hogy hogyan szedjem ? szóval , hogy ne hagyjak ki gyógyszer szünetet?
A kérdező hozzászólása: jaj most olvastam a beteg tájékoztatóban , hogy "A következõ 2 lehetõség közül választhat: nem szükséges kiegészítõ fogamzásgátlást alkalmaznia"
A kérdező hozzászólása: a fogamzásgátló tablettára gondoltam , és köszönöm szépen a válaszokat !:)
A hormonok miatt lehet. A szervezetet már kezd felkészülni a menstruációra és ez okozhatja ezt a furcsa ízt.
Így van, a menses megváltoztatja a hüvely flóráját, más lesz a folyás, általában fehér , sûrû, de nem mindenkinél.
Bár még fiatalok vagytok és a barátod valószínûleg még nem volt kismamával, de az is hasonló meglepetést okoz. A teherbeesés után megváltozik a nõi nemiszerv illata, íze. A hormonok miatt. Hát csak annyit tudtok tenni, hogy ha õt ez zavarja, akkor azokon a napokon kihagyjátok az orális kényeztetést.

Ha a párod este elmegy bulizni, akkor szól neked előtte, vagy csak úgy simán elmegy?

Legjobb válasz: természetesen szól, és mindig megkérdezi, hogy szeretném-e ha nem menne. azért nem kérdezi meg, hogy én szeretnék-e menni, mert 60 km-re lakunk egymástól. de ha együtt vagyunk, mindig együtt megyünk

természetesen szól, és mindig megkérdezi, hogy szeretném-e ha nem menne. azért nem kérdezi meg, hogy én szeretnék-e menni, mert 60 km-re lakunk egymástól. de ha együtt vagyunk, mindig együtt megyünk
Még szép, hogy szól :)
nincs semmi baj, ha el akar menni, még csak "kéredzkednie" sem kell, de alap, h szól.
Gondolom nem éltek együtt...
Õ is szól, én is szólok. Bármilyen programot találok (közös, egyedüli), azonnal szólok, hogy aszerint tudja szervezni a napját. Fordítva is így van. Egyikünk sem kérezkedik el, csak idõben szól.
A barátom nem megy nélkülem! :)
A kérdező hozzászólása: Jó nektek, hogy alap..
A kérdező hozzászólása: Nem élünk együtt.Ha együtt élnénk csak szólna ha van valami programja este, nem csak úgy eltünne..:) Nem zavar ha elmegy, ne értsétek félre, menjen nyugodtan.Csak olyan rossz, mikor várom, hogy tudjunk beszélni neten estefelé, mert így szoktuk minden nap.Ha nem tudunk találkozni.Én meg csak várom, várom..De semmi.Aztán rájövök, hogy nincs is otthon.
nekem is szól mindig, de én nem nagyon szeretem ha eljárkál a barátaival.. az ördög sosem alszik:D

Az elővűladékban csak akkor lehet sperma, ha a férfi előtte már elélvezett?

Tehát pl. szexeltünk, elélvezett. Majd 2 óra múlva újra beteszi akkor lehet benne még sperma, ami az el?váladékkal kijön.

Legjobb válasz: mindig lehet. ha már elélvezett elõtte akkor több ha még nem akkor kevesebb.

mindig lehet. ha már elélvezett elõtte akkor több ha még nem akkor kevesebb.
mindegy mennyi idõ telik el az elsõ és a második szeretkezés között mind a kettõnél elõfordulhat sperma az elõváladékban.
A kérdező hozzászólása: Ja és gondolom akik megszakítással védekeztek nagyrészük úgy esett teherbe, hogy a férfi nem szállt ki idõben. Az én párom mindig kiveszi elõtte 1-2 perccel, így kevesebb az esély is a babára nem? Egyébként nem kérek kioktatást hogy ez nem védekezés, mert tudom és õ is tudja. Nem is lenne baj ha becsúszna, csak vannak megválaszolatlan kérdéseim ezzel kapcsolatban.
Nekem van egy haverom aki 30 éves és nagyon sok nje volt már. Õ is ezt csinálta mindíg hogy kihúzta idõben... neki nem lett belõle gond, de persze minden esély megvan a másikra is.50-50%
ez mindenkinél más, de ha nem akartok gyereket, akkor ne igy " védekezzetek ", ha meg nem baj, ha becsuszik, akkor meg nem mindegy? :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!