Találatok a következő kifejezésre: Ha a előtt tesztelek (12 db)

Tesztelt valaki a 40. nap után mutatta ki a teszt a babát? És a 40. nap előtt tesztelt negatívat is? Pontosan hányadik napon tesztelt pozitívat, ha van ilyen?

Legjobb válasz: Én 28 napos ciklusnál a 38. napon teszteltem egyértelmû pozitívat, elõtte negatív volt.

Én 28 napos ciklusnál a 38. napon teszteltem egyértelmû pozitívat, elõtte negatív volt.
En eleg koran teszteltem pozit, de nagyon nagyon halvany.

Tesztelt valaki a 40. nap után mutatta ki a teszt a babát? És a 40. nap előtt tesztelt negatívat is? Pontosan hányadik napon tesztelt pozitívat, ha van ilyen?

Legjobb válasz: Nekem kb a 61nap környékén mutatott csak halvány pozit.Már 27+4hetes vagyok.:)Elötte se a dokki nem látott semmit se a teszt nem mutatott +.

Nekem kb a 61nap környékén mutatott csak halvány pozit.Már 27+4hetes vagyok.:) Elötte se a dokki nem látott semmit se a teszt nem mutatott +.
Elötte is csináltam tesztet.Az mind negativ lett.Hát gondolom addig nem is voltam terhes mig a teszt ki nem mutatta elég rendszertelenül jött meg.Febr.2-án volt meg utoljára én valamikor április közepe vége felé mentem dokihoz, mert babán dolgoztunk és idegesitett, hoghy miért nem jön meg és miért negativ a teszt.A doki csak megvastagodott nyálkahártyát látott.Egy hét mulva kellett vissza mennem, a vizelet tesztem amit a laborba leadtam se volt egyértelmü és ezért kértek uj mintát.Hu remélem érthetö volt.:)
A kérdező hozzászólása: Elõtte is teszteltél?Vagy csak az volt az elsõ ami pozitív lett?
A kérdező hozzászólása: És hogy hogy nem látott semmit a doki?
A kérdező hozzászólása: Ez egyébként egy nagyon ritka eset vagy hallottál már hasonlóról?vagy a dokid mit mondott hallott már ilyenrõl?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, érthetõ volt.De gondolom akkor a mensi elmaradása után is próbálkoztatok, és akkor valószínûleg akkor eshettél teherbe.De gondolom ez késõbb a babád méreteibõl körülbelül ki is derült.Szóval így volt?Kérlek válaszolj.Nagyon érdekelne.
Igen, folyamatosan probálkoztunk.Épp ezért nem a mensitöl számolták már a pici korát hanem az uh alapján.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, és sok egészséget meg nagyon boldog babavárást kívánok neked.Szia.Erzsó voltam.
Köszönöm szépen.És kivánom, hogy minnél elöbb te is átélhesd a várandoságot!:)

Ha a nemvárt előtt 1nappal tesztelek X-epil teszttel, reggeli vizeletből akkor már kifogja mutatni ha sikerült a baba? Vkinek mutatta már ez a fajta teszt nemvárt előtt?

Azért kérdezem mert nemvárt előtti napon vendégségbe megyünk és ott is alszunk,nemszeretnék máshol tesztelni:)

Legjobb válasz: Szia!Nekem kimutatta.Igaz,hogy csak halvány pozitív lett,de az is pozitív.:-)Pénteken megyek orvoshoz én is!Drukkolok neked is!

Szia!Nekem kimutatta.Igaz, hogy csak halvány pozitív lett, de az is pozitív.:-)Pénteken megyek orvoshoz én is!Drukkolok neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) nagyon gratula neked:) írd meg majd, hogy mivolt az orvosnál sok sikert:)
Nekem már 4 nappal elõtte volt egy erõs pozi tesztem, de attól függ, hogy mikor fogant a baba!
Nekem nemvárt elõtti napon kimutatta a pozit, elég halvány volt de látható
A kérdező hozzászólása: De jóóó nektek:) ) elvileg 5-én volt ovum
Nekem is kimutatta 9.dpo-n. :)
Szia! Mi újság? Mit mutatott a teszt?

Öt nappal a nemvárt előtt tesztelnék, milyent vegyek? Illetve ha öt nappal a nemvárt előtt megyek nőgyógyászhoz és baba van, ő lát valamit?

Legjobb válasz: Öt nappal elõtte nem valószínû, hogy kimutatja a teszt. A nõgyógyász meg még késõbb látja, mint ahogy a teszt kimutatja. Talán ha elküld vérvételes HCG tesztre.

Öt nappal elõtte nem valószínû, hogy kimutatja a teszt. A nõgyógyász meg még késõbb látja, mint ahogy a teszt kimutatja. Talán ha elküld vérvételes HCG tesztre.
Clearblue tesztet elvileg 4 nappal a nem várt mesi elõtt lehet használni.Ettõl hamarabbi tesztet én nem tudok, csak vérvétel.
Nekem 5 nappal nemvárt elõtt erõs pozitív lett a tesztem (corax), de hozzáteszem nekem valószínû elõbb fogant 3-4 nappal, mert elejétõl fogva mindig ennyivel nagyobb a méretei alapján! 14 hetes kismami:)
Hát, ha már most +, akkor az baba!
Én nem bitram ki , hogy ne teszteljek nekem 4-én kellet volna megjönnie és 27 én teszteltem és halványan de látszott.Ugyhogy hajrá!
A kérdező hozzászólása: pozitív!!!!! Köszi a bíztatást!!! Remélem nem volt túl korai és megmarad!!!!!! El sem hiszem.
GRATULA KISMAMA!!!!!!

Ha menszi előtt 1 nappal tesztelek, akkor reggel csináljam, vagy lehet a nap bármely szakaszában?

Clearblue tesztem van itthon, de még nem próbáltam.

Legjobb válasz: Ha nemvárt elõtt vagy, mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl És próbálj meg nem inni sokat este. !

Ha nemvárt elõtt vagy, mindenképpen reggeli elsõ vizeletbõl És próbálj meg nem inni sokat este. !
Mindenképp a hajnali-reggeli elsõ vizeletbõl csináld! Bár azt írja a használati utasítás, hogy bármely napszak, nekem a hathetes terhességet is csak reggel mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm széepn a válaszokat, akkor reggel csinálom

Szerintetek a Gabriel terhességi teszt kimutatja, ha 1-2 nappal "nemvárt" előtt tesztelek?

Elvileg keddre nem várom, de én hétf? reggel szeretnék tesztelni. Milyen tapasztalatotok van ezzel a tesztel?

Legjobb válasz: Nekem tegnap este épphogy pozitív lett, szinte csak én láttam rajta. Ma a nemvárt utáni napon egy Clear Blue meg egyértelmûen pozitív

Nekem tegnap este épphogy pozitív lett, szinte csak én láttam rajta. Ma a nemvárt utáni napon egy Clear Blue meg egyértelmûen pozitív
A kérdező hozzászólása: 18:49 -esnek! GRATULÁLOK! Boldog babavárást kívánok!
nekem késik már 4 napja, tegnap teszteltem Gabriel-el, sajnos negatívat!pedig jókat hallottam errõl a tesztrõl!én valószínûleg nem vagyok terhes sajnos:-(((más oka lehet a mensi késésének...
A kérdező hozzászólása: 19:12-esnek! Szerintem várj még pár napot és tesztelt újra. Meglehet, hogy még kevés a HCG a vizeletedben és ezért lett negatív. Sajnos azt olvastam, hogy a Gabriel csak napokkal késõbb mutatja ki a terhességet. Ezért bánom már, hogy ezt a tesztet vettem. Szívbõl kívánom, hogy babás legyél!!
Én megjártam a Gabriellel, pedig én is úgy tudtam, hogy jó teszt. A nemvárt elõtt 2 nappal teszteltem Corax-szal, és egyértelmûen pozi lett, pedig délután volt. A nemvárt napján Gabriellel reggeli elsõbõl alig látszott, szinte csak én láttam. Nekibúsultam, mert már jártam így máskor, hogy az 5. héten felszívódott, azt hittem most is így jártam. Másnap elmentünk nászútra :) ), és végig görcsölgettem, gondoltam, mindjárt megjön, csúszdáztam a fürdõben, termálvízben ültem, nyomtam a sört, biztosra vettem, hogy úgyis mindegy, én hülye. Aztán csak nem jött meg egy hetes késésnél újra teszt, és +++ :) )) Nagyon örültünk, azóta sem tudom, hogy csak az az egy Gabriel volt hibás vagy csak ennyire érzékeny, szerintem válassz inkább másikat. (Mondom, a Corax bejött, DM-ben vettem). 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok :) Kíváncsi vagyok, hogy reggel mit mutat a teszt. Ha - lesz, akkor még várok pár napot és próbálkozom egy másik teszttel. Nekem a Gabrielt ajánlották, de most hogy utánaolvastam többen csalódtak benne, mert csak késõbb mutatja ki, ha baba van. Legfeljebb még várok néhány napot a következõ tesztelésig, csak olyan lassan telnek a napok. De bízom, hogy most nem fogok csalódni. Minden jót kívánok!
Szia! Csináltál ma reggel tesztet?
A kérdező hozzászólása: Igen, de sajna - lett. Most vettem egy Clearblue-t, azt holnap reggel megcsinálom. Negyedik hónapja próbálkozunk, remélem most talán sikerült.
A Clearblue tényleg jó, és hamar kimutatja

Ha a mensi előtt tesztelek mennyire lesz megbizható az eredmény?

Legjobb válasz: A tesztek többsége a nem várt menstruáció elõtt 2 nappal már kimutatják a terhességet.

A tesztek többsége a nem várt menstruáció elõtt 2 nappal már kimutatják a terhességet.
várj még kicsit, az a biztos. kimutatja a teszt (elvileg), ha a 14. nap körül volt a megtermékenyülés.. viszont ha késõbb pl. egy héttel, mint nekem, akkor még tutira nem fogja. szóval türelem!! nem jó feleslegesen csalódni :) a legjobb, ha méred folyamatosan a hõmérsékleted, mert abból már sejtheted, hogy meg fog-e jönni vagy sem :) http://www.babatervezok.otthona.net - nekem sokat segített. üdv!

Aki a nem várt nap elött 3-4napal pozítivat tesztelt annak volt valami terhességre utaló jele? Ha nem volt semmi tünet és pozi lett?

Legjobb válasz: nekem voltak mensis görcseim már akkor, azt hittem, meg fog jönni. meg picit barnáztam is. de azt' szem ez nem általános.

nekem voltak mensis görcseim már akkor, azt hittem, meg fog jönni. meg picit barnáztam is. de azt' szem ez nem általános.
Piszok fáradt és kimerült voltam, állandóan csak aludtam volna, és eszméletlen sok vizes folyásom volt, ami máskor mensi elõtt volt csak és akkor is csak egy napig, most meg nemvárt elõtt egy héttel már ömlött, más tünetem nem volt, nem fájt a mellem , nem volt hányinger sem, öt nappal nemvárt elõtt teszteltem pozit. 18.hetes
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához!Azért kérdeztem mert én mára nem vártam és nem is jött meg , de viszont semmi tünetem nincs azon kivül hogy csak pici fehéres folyásom van.
Köszi:) És teszteltél ??
Én hétfõre nem vártam, és semmilyen tünetem nem volt, de tényleg, mégis pozi lett a teszt! Talán annyi volt feltûnõ, hogy én mensi elõtt mindig szoktam 1-2 napig barnázgatni, és most hétvégén semmi nem jött :) Az elmúlt napokban is csak annyiról tudnék beszámolni, hogy egy picit fáradékonyabb vagyok, ennyi :)
Elõzõ vagyok, bocs azt viszont hozzá tenném, hogy szombaton még csináltam egy tesztet, és az még nekem negatív volt...rá 2 nappal, hétfõn viszont már halvány pozi!
Kedves utolsó vezettél görbét?
Nem vezettem, mert úgy voltam vele, hogy ha kb. fél után sem jön össze, akkor elkezdem. Ez volt a 3. próbálkozós hónap, és egyetlen "eszközt" alkalmaztam, az az ovu teszt, de az is becsapott, mert egyik nap pozi volt, utána full nega, aztán megint pozi...mégis összejött ezek szerint valahogy :) ! Ja, és sok cinket szedtem, meg folsavat, azt már kb 2 hónapja...Ennyi :)
A kérdező hozzászólása: Igen csináltam tesztet de nagatív lett és még most sem jött meg, és ugyan úgy nincs terhességre és mensire utaló jelem!Lehet , hogy valami más bajom van?!

Segítség kellene lányok! 11. dpo-on már ki lehet mutatni a terhességet, ha van baba persze, extra érzékenységű tesztel? 3nappal menses előtt.

Legjobb válasz: Nekem a 3nap késés után 25ös teszt negatívat mutatott rá 9 napra erõs pozitív reggeli vizeletbõl és ma este fél7kor is egy erõs pozitívat mutatott! Holnap megyek dokihoz!

Nekem a 3nap késés után 25ös teszt negatívat mutatott rá 9 napra erõs pozitív reggeli vizeletbõl és ma este fél7kor is egy erõs pozitívat mutatott! Holnap megyek dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Ejha, igen ez a másik véglet ilyet is hallottam már, de már olyat is akinek már a 10.dpo-n kimutatta, azért is várom mindenki véleményét!!!
Nem valószínû.
Nekem 11.dpo-n, x-epil kimutatta. De nem biztos, hogy nálad is kimutatja. Minden szervezet és minden terhesség más.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt tudom így van:) x-epil az 25ös nekem 12, 5 érzékenységû, egy próbát megér:)
A kérdező hozzászólása: Mostmár meg tudom mondani nem mutatott ki semmit, vagy sajna nincs mit, vagy tényleg korán csináltam...
Az érzékenység nem feltétlenül mérvadó. Sokszor hallottam már, hogy egy 25-ös hamarabb kimutatta, mint egy 10-es. Próbáld meg, lehet, hogy már kimutatja. Viszont ha negatív, akkor megmarad a bizonytalanság, hogy most azért mert nincs baba, vagy azért mert korai volt a teszt.
Na pont közben írtál. :) Akkor várd meg, hogy megjön-e, és ha már késik, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: közbe sok minden történt, még tegnap mutatott 2 csíkot mert szédszedtem üvegen keresztül nem lehetett látni halovány volt szegényke...ma a 20as is mutatott már halvány 2. csíkot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!