Találatok a következő kifejezésre: Ha a előtt kb.3 (6 db)

Ha minden nap fejbormasszazst vegzek es lefekves elott lehajtott fejjel jol atfesulom a hajam akkor noni fog latszolagosan? Mar reg ota novelem a hajam es semmi eredmeny. Ez talan segiteni fog es ha igen akkor kb 3 honap alatt mennyit nohet a hajam?

Legjobb válasz: Én nem mérem centikben a növekedést, de a fejbõr masszázstól jobb "hajnövesztõ technikát" még nem sikerült kipróbálnom :) Ártani tuti, hogy nem fog, az eredményrõl pedig magad is megbizonyosodhatsz majd!

Én nem mérem centikben a növekedést, de a fejbõr masszázstól jobb "hajnövesztõ technikát" még nem sikerült kipróbálnom :) Ártani tuti, hogy nem fog, az eredményrõl pedig magad is megbizonyosodhatsz majd!
Szerintem segiteni fog, mert a masszázstól, és fésüléstõl megindul a vérkeringés. Mikor én növesztettem a hajam, szedtem Biovanne-tablettát-ez szépség vitamin, nõ töle a köröm és haj-gyogyszertárban kapható, és Bánfy-hajhullás elleni sampont meg hajszeszt használtam. Nõni fog, ne izgulj. :)

Ha a teherbeesés előtt kb.3 százalékkal volt magasabb a tesztoszteron szintem a megengedettnél, az jelent valamit a babára nézve?

a többi hormonom rendben volt. most 20 hetes terhes vagyok, természetes úton fogant a baba. úgy értem nem kellett semmilyen gyógyszerrel rásegíteni, stb...

Legjobb válasz: Szerintem nem okoz gondot. Azt a doki mondta volna. De kérdezz rá. Mert szerintem ha nagyon magas lett volna, akkor lehet hogy terhes sem maradtál volna. úgyhogy nyugodj meg, de azért kérdezd meg a dokidat, mert ugye én nem vagyok az. És az itt válaszolók többsége sem. :))))

Szerintem nem okoz gondot. Azt a doki mondta volna. De kérdezz rá. Mert szerintem ha nagyon magas lett volna, akkor lehet hogy terhes sem maradtál volna. úgyhogy nyugodj meg, de azért kérdezd meg a dokidat, mert ugye én nem vagyok az. És az itt válaszolók többsége sem. :) )))

Ötleteket várok, hogy hogy lehet összeszedni kb.3. 000. 000 Ft-ot (ennyi végrehajtás van kifizetni, ha van megoldás). Szóval van-e élet a halál előtt?

(ingatlan nincs, gépkocsi nincs, értékesíthet? dolog, amib?l pénzt lehetne csinálni már nincs, ami van: 40%-gyerektartás levonás, 1.000.000 Ft-os behajthatatlan követelés, és van diploma, optimizmus, és kitartás)

Legjobb válasz: Hát én neked tippet nem tudok mondani,mert ahogy olvasom a lehetõ legrövidebb idõn belül kéne a pénz. Így hiába mondanám,hogy 3-5 év alatt meglehetne szerezni munkával úgy,hogy csak a létminimumi dolgokat veszed meg. Így ha nem nyersz a lottón akkor csak sok sikert tudok kívánni.

Hát én neked tippet nem tudok mondani, mert ahogy olvasom a lehetõ legrövidebb idõn belül kéne a pénz. Így hiába mondanám, hogy 3-5 év alatt meglehetne szerezni munkával úgy, hogy csak a létminimumi dolgokat veszed meg. Így ha nem nyersz a lottón akkor csak sok sikert tudok kívánni.
A másodállás például eléggé megvalósítható ötlet. Hogy mit tudsz vállalni, az attól függ, milyen képesítésed, tudásod van. Keress munkát ezerrel, és az abból szerzett jövedelmet fordítsd teljes egészében az adósság ledolgozására. A vállalkozást azért nem ajánlom, mert bizonytalan, lesz-e jövedelmed belõle, és ha igen, mikor és mennyi. Bár persze jól is elsülhet. Rajtad áll, mit tartasz reálisabbnak, havi fix 50-80 ezret vagy "talán valamikor valamennyit".
a rendes munkád mellett próbálj meg másodállást találni. csak pár ötlet: csapos, kidobó

Reménykednétek a babában, ha egy 3-4 napig tartó pecsételő vérzés hirtelen megáll nemvárt mensi előtt kb.1 héttel?

Legjobb válasz: Igen,reménykednék. http://babatervezok.otthona.net/verzesek.shtml Ajánlom figyelmedbe az oldalt!

Igen, reménykednék. http://babatervezok.otthona.net/verzesek.shtml Ajánlom figyelmedbe az oldalt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
a megszakításos módszernél úgy hallottam az ima is hatásosabb
sztem ne parázz!mi is így védekezünk, peteérés közben is, eddig minden ok vt.a teszt még nem mutatja ki, csak a menstruáció kimaradásának 1.napján.
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy nekem baj lenne, ha becsúszna egy baba? Éppenséggel örülnék neki. De köszönöm, hogy pár ember ilyen kedvesen és lenézõen válaszol!
a megszakitásos szex nem védekezési módszer!!
Nagyon kicsi. De te szeretd az orosz rulettet? Akkor inkább játssz azt, ott gyorsabban megvan az eredmény.
Nincs.
A kérdező hozzászólása: Közbe megjött tegnap este. így van rá esély h mégis terhes vagyok?
Várd meg h elmarad-e a havid. Ha késik, akkor csinálj. Nem biztos, h kimutatja a teszt. Elvileg kimutatná már de rengeteg ember tesztel negativat ilyenkor, aztan megse jon meg neki, es aztan pozitiv lesz. Szóval várj még pár napot.
igen, a teszt már kimutatja nemcsak elmaradt menzesz esetén, hanem az aktustól számított 2 hét múlva már mutat a teszt igen, van esélye, elég sok is
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél ha nem élvezett beléd. Fõleg ha peteérés elõtt volt. Ha nem élvez beléd akkor hatásos a megszakításos módszer. Szerintem nincs amiért aggódj. Csinálhatsz egy tesztet, hogy esetleg megnyugtasson :) . De majd írd meg, hogy akkor mi volt.:)

Ha a ciklusom során 4 napig van peteérés előtt tojásfehérjeszerű nyálkám, majd pozitív az ovutesztem utána szárazság van kb.3 napig, akkor volt ovulációm?

A ciklusom nem szabályos 35-40 nap közötti.

Legjobb válasz: A száraz napon már biztosan elmúlt z ovulációd, hiszen a nyáknak az a lényege, hogy csúszóssá, könnyebb tegye az utat a petéhez. Szerintem ha száraz napjaid voltak, vannak, akkor teljesen rendben van a ciklusod.

A száraz napon már biztosan elmúlt z ovulációd, hiszen a nyáknak az a lényege, hogy csúszóssá, könnyebb tegye az utat a petéhez. Szerintem ha száraz napjaid voltak, vannak, akkor teljesen rendben van a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom nem pontos 34-40 nap közötti, néha 42. Így is teherbe eshetek?
A kérdező hozzászólása: Senki nem tud tanácsot adni?
Szia! Hõmérõzöl vagy használsz ovu tesztet? Ezekkel ki tud számítani mikor van pé és persze, miért ne eshetnél teherbe 42 napos ciklussal!!!
A kérdező hozzászólása: Ovutesztet használok, egy vagy két napig pozitív szokott lenni. Az nem gátolja a teherbeesést ha változó a ciklusom, hol 35 hol 42 napos vagy mikor mennyi?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!