Találatok a következő kifejezésre: Ha a előtt 2 nappal (79 db)

Terhes lehetek-e, ha menstruáció előtt 2 nappal és 6 nappal együtt voltunk a párommal, majd a 7 napos mens. Utáni első napon is?

Május 20.-án jött meg, pedig 18.-án kellett volna. A vérzés a szokásostól eltérően gyengébb, sötétebb volt. A menstruáció óta eltelt 8 nap, az elmúlt 2 napban alhasi fájdalmaim vannak, a szokottól eltérően feszül a mellem, fáj a mellbimbóm körül, a bal petefészkem fájt, aztán kicsit a jobb is. Ez csak peteérés lehet, nem? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én menzi elõtti napon voltam együtt párommal. Másnap megjött 1 napra. De terhes lettem. (mondjuk próbálkoztunk) :) 4hónapos a lányom :) Ja és nekem az elsõ tünetem az volt h fájt a mellbimbóm és a menzi szerû görcsök is megvoltak ugyanúgy. :)

Én menzi elõtti napon voltam együtt párommal. Másnap megjött 1 napra. De terhes lettem. (mondjuk próbálkoztunk) :) 4hónapos a lányom :) Ja és nekem az elsõ tünetem az volt h fájt a mellbimbóm és a menzi szerû görcsök is megvoltak ugyanúgy. :)
A kérdező hozzászólása: 17:51 - Nekem végül is normálisan megjött, tényleg csak annyi volt, hogy nem hét napos volt, hanem 5. Nem kellett napi 2-3 tampon, elég volt egy is (bár cseréltem, de félig használatlanul landolt a kukában a legtöbb). És az elsõ napokban nem vérvörös volt, hanem barnásabb.

Ha menstruáció előtt 2 nappal megfogan a baba (olvastam, hogy ritkán ilyen előfordul), akkor lehet rendesen menszesz és nem távozik vele?

Vagy hülyén gondolom, hogy akkor még nem ér a méhbe ?

Legjobb válasz: igen nagyon is létezik hogy vérezhetsz,valaki nem is csak az elsõ hónapban vérzik hanem még utánna is 1-2 hónapban!de állitolag ilyenkor nem nagyon szabad tampont használni!én is úgy hallotam mármint akkor ha szerinted terhes vagy!

igen nagyon is létezik hogy vérezhetsz, valaki nem is csak az elsõ hónapban vérzik hanem még utánna is 1-2 hónapban!de állitolag ilyenkor nem nagyon szabad tampont használni!én is úgy hallotam mármint akkor ha szerinted terhes vagy!

Ha mensi előtt 2 nappal megszűnik a mellfájás, akkor már biztos nem jött össze a baba?

Legjobb válasz: Ennyibõl nem lehet tudni. Vegyél egy tesztet, ha van valami az már elvileg kimutatható. De csak két nap és megtudod:) Szurkolok neked!

Ennyibõl nem lehet tudni. Vegyél egy tesztet, ha van valami az már elvileg kimutatható. De csak két nap és megtudod:) Szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma teszteltem egyet és -lett, csak reménykedek, hogy még korait teszteltem.
(elsõ vagyok) Én is ezt csinálom hónapok óta.... El lövök 2-3 tesztet és mindig megjön:(( Remélem neked sikerül:) )
Nekem ha igy volt akkor mindig meg is jött. Remélem nálad nem igy lesz !!!
Sajna ilyenkor nekem mindig megjött! De neked megy a drukk! :)
Nekem ilyenkor mindig megjött! Most is, már 18. hónapja. :(
igen akkor simán lehet baba. tesztelj
napközben is hõmérõzöl vagy csak reggel felkelés elõtt?
A kérdező hozzászólása: Szia!Napközben is mértem tegnap elött nyugalmi állapotban, és akkor 37, 4 volt!Remélem nem jön meg!!A melleim fájnak és viszketnek.Olyasmi a nyálkám mint pé-kor.Volt már így valaki???

Ha a tejfölöm 2 nap múlva lejár, akkor el fogja rontani a levesemet? Mármint, a lejárat előtt főzök belőle, de nem fog elfogyni holnap utánra.

Legjobb válasz: Ha most nem romlott a tejföl (mert lejárati idõ elõtt is megromolhat, mert nem idõzitõje van), akkor nem teheti tönkre a levest.

Ha most nem romlott a tejföl (mert lejárati idõ elõtt is megromolhat, mert nem idõzitõje van), akkor nem teheti tönkre a levest.
A tejfölön lévö dátum NEM a fogyaszthatóság, hanem a mindöseg megörzés idöpontja. EZÉRT nyugodtan fogyaszthatod akár két héttel a lejárat után is a tejfölt, nem lesz töle semmi bajod.
Tejföl, joghurt, túró még napokkal, hetekkel a lejárat után is teljesen jó.
Még 2 hét mulva is fel lehet használni! Semmi baja nincs, persze a hûtõbõl!
Én már aznapi lejáratút is fõztem levesbe, nem lett tõle romlott a leves, viszont találkoztam már penészes tejföllel, ami két hét múlva járt volna csak le, nyugodtan fõzd meg.
A "lejárat" NEM azt jelenti, hogy addig jó, hanem hogy addig sem ízben, sem állagában me veszit az optimális minöségböl, de a lejárat után még több hétig ehetö anélkül, hogy romlott lenne.
Én már lejárat után is fõztem tejfölt, mégsem lett semmi baj. Fõzd meg nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: utolsó! Ez így van, például a tea v. kávé, v. ásványvíz esetében, ahol maximum az aromája csökken a terméknek. Viszont a tejföl megsavanyodik, felbuggyan, és csúnya gyomorrontást tud okozni, ha lejár a szavija, Pláne, ha beleöntöm a húsosfazékba, amit azzal együtt dobhatnám a szemétre... Mással nincs problem, de a tejtermék sztem neccesebb e tekintetben.
A kérdező hozzászólása: jelenleg nem romlott! De kettõ nap múlva le fog járni, akkor viszont már a levesbe lesz belefõzve. És az érdekelne, hogy ettõl /ha egy hozzávaló az ételben elromlik/ a levesem is megromlik e ? Azért kérdezném, mert sok tejfölöm maradt ki, és sajnos nem lesz elég idõ megennünk, kidobni természetesen nem akarom.
Minden hsz-nak igaza van, aki azt írja jó még az a tejföl. csak megerõsíteni tudom és, a szavidõ után két nappal semmi baja nem lehet egy tejfölnek. ha te úgy látod, hogy küllemre nem néz ki jól, az íze szerinted nem finom, akkor viszont ne tedd bele, mert magadat fogod hibáztatni. Mi csak tapasztalatból írunk, a döntés a tiéd.
Persze, a tejfölnek megmondták csomagoláskor, hogy X. hó X-én X óra X perckor legyen szíves megromlani, és tegye tönkre azt az ételt is, amibe elõzetesen belefõzték.
A kérdező hozzászólása: megfõztem, tényleg nem romlott bele a levesbe. Úgyh máskor nem izgulom túl annyira, nem szeretem ha kárbavész valami! Kösz a válaszokat!

Mennyire biztonságos a Pharmatex krém? Ha peteérés előtt 2 nappal elis ment bennem a barátom, mennyire lehet nyugodt? :S

Legjobb válasz: én sose biztam benne annyira h engedjem h a párom belém élvezen és persze ö sem bizott benne annyira így elõtte kihúzta :( nem volt valami kényelmes megoldás de így kisebb az esélye annak h teherbe esek :) a te esetedbe sem biztos h terhes lettél mert volt olyan ismerösöm aki éveken át ezt használta és nem lett tõle terhes :) remélem nem leszel terhes minden jót neked !!

én sose biztam benne annyira h engedjem h a párom belém élvezen és persze ö sem bizott benne annyira így elõtte kihúzta :( nem volt valami kényelmes megoldás de így kisebb az esélye annak h teherbe esek :) a te esetedbe sem biztos h terhes lettél mert volt olyan ismerösöm aki éveken át ezt használta és nem lett tõle terhes :) remélem nem leszel terhes minden jót neked !!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
Hát én bizony igzulnék a te helyedben, addig amíg meg nem jön! Sose lehet tudni, hogy mikor érik épp a petéd, lehet pár nabbal elõbb vagy késõbb is, és akkor már mindjárt megvan a baj!

Ha a menstruáció előtt 2 nappal végzett terhességi teszt halvány csíkot mutatott (2. vonal), ma reggel meg semmit (ugyanolyan teszttel végeztem), mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia! Ez engem is érdekelne, mert én is hasonló cipõben járok, csak én már menstruáció után vagyok jópár nappal! Mindegyik tesztet reggeli vizeletbõl csináltad?

Szia! Ez engem is érdekelne, mert én is hasonló cipõben járok, csak én már menstruáció után vagyok jópár nappal! Mindegyik tesztet reggeli vizeletbõl csináltad?
A Garbrielrõl, Lillyrõl, Clearblue-ról mondják, hogy megbízhatóak. De szerintem is várd meg a mensi elmaradását, mert mint az elõzõ válaszoló is írta, egy korai "volt" terhességet is kimutat.
Végülis ha belegondoltok 12 hete van a szervezetnek eldöntetni, hogy megtartja e a babát, vagy sem. Ha egyszer pozitív volt, arra tényleg azt mondják, hogy ott baba is van, mert különben nem lenne HCG hormon termelés! Vagy már a fene tudja! Vannak érdekes dolgok! Kitartás mindenkinek!
2.válaszoló vagyok.én nem mensi elõtt csináltam!!!
Az a baj ezekkel a nem várt menstruáció elõtt csinált tesztekkel, hogy azt a terhességet is kimutatják, ami még lehet hogy a késõbbiek folyamán elmegy... Remélem veled nem ez történt! Szerintem várj még pár napot és tesztelj újból!!!!
Velem is ugyanez történt! Pozitív medi-lab, majd pár nap után megjött... :-((
A kérdező hozzászólása: Én is a medi-labbal csináltam
sziasztok, nekem 2 tesztem lett halvány csíkos!annyira boldog voltam!mindenki azt írta, halvány csík is csík!!!/medi-labot csináltam/de nem volt baba.azt hittem nem élem túl!!!
A kérdező hozzászólása: Igen
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, venni fogok többfajta tesztet is.

Menstruáció előtt 2 nappal esett már valaki teherbe közületek? Ha igen, mikor éreztétek az első tüneteket és mik voltak azok? Köszönöm előre is a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Menzesz elõtt 1 nappal estem teherbe és ezt 100%-ra tudom. Abba a hónapba akkor voltunk együtt június 2-án és utána már csak június végén de már július 4-én pozitívat mutatott a teszt, délutáni pisibõl szóval tuti akkor jött össze. Másnap megjött egy fél napra ilyen pici barnás, véres izé de addig tartott. Az volt a furcsa mikor már a köv. menzim lett volna nem a mellem fájt hanem a mellbimbóm az volt az elsõ gyanús jel. :) És be is jött. 3hónapos a lányom :)

Menzesz elõtt 1 nappal estem teherbe és ezt 100%-ra tudom. Abba a hónapba akkor voltunk együtt június 2-án és utána már csak június végén de már július 4-én pozitívat mutatott a teszt, délutáni pisibõl szóval tuti akkor jött össze. Másnap megjött egy fél napra ilyen pici barnás, véres izé de addig tartott. Az volt a furcsa mikor már a köv. menzim lett volna nem a mellem fájt hanem a mellbimbóm az volt az elsõ gyanús jel. :) És be is jött. 3hónapos a lányom :)
A kérdező hozzászólása: :) ) Gratulálok! Jó volt olvasni nagyon!:) Elég rendszertelen a menstruációm már 2 hónapja. Mindig késett és a szokásos 7 nap helyett 4 napot volt meg kevesebb mennyiségben. Terhességi tesztek negatívak lettek, viszont múlt hónapban menstruációm elõtt 2 nappal együtt voltunk a párommal és most kb egy 3-4 napja úgy érzem, hogy le akar szakadni a mellem, ami persze nyilván lehet pms tünet is. Szóval még nem tudom mi lesz a végkimenetel. :)
A kérdező hozzászólása: Várok még tapasztalatokat!:)
nekem mind a három gyermekem így jött össze az elsõ nemvárt elõtt 2 nappal a második nemvárt után 1 napon a harmadik pedig nemvárt elõtt 4 nappal :) és mind a három tuti. 7, 5 és 2 éves kislányok boldog édesanyja :)

5 nappal az együttlét után kimutathatja a teszt a terhességet, ha az együttlét 2 nappal az elmaradt menzesz előtt volt?

Egyáltalán ilyen esetben lehetek terhes? lecsúszott az óvszer, a menzesz pedig elmarad, pedig nem szokott késni.

Legjobb válasz: tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.

tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.
Minimum 11-dik napon együttlét után mutatja ki a teszt, és igen, ilyen esetben is lehetsz terhes, de a valószínûsége kicsi, szerintem csak azért késik, mert stresszel-sz rajta. De ha a késés 2 hétig tart akkor tesztelj! Üdv. 27hkm
11. napon? Az a legkorábban és csak különleges peteérésnél, nem?

Ha a menstruáció előtt 2 nappal esik a hőm 1-1 tizedet reménykedhetek még lehet belőle baba? Holnapra nem várom a cicim még mindig fáj meg a hasam is szúrkál! És mensi előtt erős vizes folyásom szokott lenni most nem vizes pés alig van valami!

Legjobb válasz: Ha 1-1 10edet esik,akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt,akkor ott láthatsz számtalan olyan példát,amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy,s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!

Ha 1-1 10edet esik, akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt, akkor ott láthatsz számtalan olyan példát, amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy, s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És köszike a drukkolást!!! Nagyon remélem hogy sikerül! Neked is minden jót és szépet!!:D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!