Találatok a következő kifejezésre: Ha a először elélvezett (3 db)

Terhes lehetek, ha a barátom először elélvezett, majd megtörtént, de másodjára abbahagytuk, mielőtt elélvezett volna?

Tisztában vagyok vele, hogy lehetek terhes, de mekkora rá az esély? Érdemes kockáztatnom, vagy vegyek esemény utánit?

Legjobb válasz: Van esély rá, de nem sok. Hiszen tudod: az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Szerintem védekezzetek mindig!!! Adottak már a lehetõségek: gumióvszer stb.. Ne legyetek már ennyire fleelõtlenek!! Szerintem nõgyógyászhoz menj el minnél hamarabb, õ többet tud mondani!!

Van esély rá, de nem sok. Hiszen tudod: az elõváladékban is lehetnek spermiumok. Szerintem védekezzetek mindig!!! Adottak már a lehetõségek: gumióvszer stb.. Ne legyetek már ennyire fleelõtlenek!! Szerintem nõgyógyászhoz menj el minnél hamarabb, õ többet tud mondani!!
ha másodjára beléd dugta akkor sokkal nagyobb az esély, mivel a 2. elõváladék kihozta a maradék spermát is. ha most vagy peteérésben nagy az esély h terhes vagy
Van rá esély bõven! De miért nem jobb megvenni azt a rohadt gumit, mint itt idegesen feltenni a kérdést? Én nem kérdéseket tennék fel, hanem már mennék is a nõdokimhoz ha ennyire tisztában lennék azzal amit tettem!
Errõl mindig a rendõr jut eszembe, aki szinte állandóan óvszerrel védekezik. Csak akkor veszi le, ha pisil - vagy, ha dug.
Elõször hol élvezett el? Benned vagy megszakítással? Az is fontos, hogy te félidõben vagy-e...
:D:D

Ha a barátom először elélvezett és csak utána szeretkezünk terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha sehogy sem védekeztetek, és a barátod nem mosta meg a péniszét miután elélvezett, akkor szerintem van rá esély.

Ha sehogy sem védekeztetek, és a barátod nem mosta meg a péniszét miután elélvezett, akkor szerintem van rá esély.
Egyetértek az elõttem szólóval! Ha nem mosta meg, akkor simán teherbeeshettél!
IGEN! Lehetsz terhes!!!
A kérdező hozzászólása: És ha megmosta akkor nem?
Akkor kicsi az esélye, de ezt soha nem lehet tudni. Védekezzetek, és akkor nem kell izgulni!
ha megmosta, még akár akkor is maradhatott a figymája alatt egy kis, aprócska sprema, ami képes arra, hogy teherbe ejtsen téged...

Terhes lehetek, ha a barátom először elélvezett, de nem belém, majd kis idő múlva újra szeretkeztünk? (Nem használtunk óvszert.)

Legjobb válasz: Mivel a sperma élettartama sok óra, ezért elõfordulhat, hogy a korábban kilövellt, makkjára száradt, vagy az ondóvezetékben maradt spemiumok még életképesek voltak, és a második szeretkezés alkalmával bejutottak a hüvelyedbe. Szóval a terhesség esélye nincs kizárva, de azt mondanám, ha azért csináljátok, mert babát szeretnétek, így biztosan nem jönne össze. Máskor használjatok óvszert!

Mivel a sperma élettartama sok óra, ezért elõfordulhat, hogy a korábban kilövellt, makkjára száradt, vagy az ondóvezetékben maradt spemiumok még életképesek voltak, és a második szeretkezés alkalmával bejutottak a hüvelyedbe. Szóval a terhesség esélye nincs kizárva, de azt mondanám, ha azért csináljátok, mert babát szeretnétek, így biztosan nem jönne össze. Máskor használjatok óvszert!
Igen lehetseges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!