Találatok a következő kifejezésre: Ha a először (831 db)

Mi van olyankor ha a terhes teszt először negatív, egy két óra múlva száradás után meg halványan pozitív? Mult hóban jött meg először szülés után<9h>most kimaradt. Még szoptatok.

Legjobb válasz: Szerintem ez elég bizonytalan, csinálj pár nap múlva új tesztet. (Van akinek nem rögtön rendszeresen jön meg.)

Szerintem ez elég bizonytalan, csinálj pár nap múlva új tesztet. (Van akinek nem rögtön rendszeresen jön meg.)
A teszt alapján biztos nem vagy terhes, a használati utasításában benne van, mennyi idõ után ad értékelhetõ eredményt, ami 5-15 perc szokott lenni. Ezen túl bármi jön ki rajta, nem valós eredményt tükröz.
Szerintem feltétlen tesztelj újra, pár nap múlva és mindenképp reggeli elsõ vizeletbõl!!! A tesztcsík csak a hcg hatására jelenik meg, én úgy tudom és ez azért gyanús.
Ja és tévhit h a szoptatás megvéd a teherbeeséstõl! Itt is van pár ilyen hozzászólás, de élõ példa h a sógornõm! A kisebbik csöppség már 5 hónapos :-)
Igen. Ha az orvos azt mondta, hogy az elsõ nap, akkor az elsõ nap kell. Ne kockáztass!! Az az egy hónap nem oszt, nem szoroz...
A tájékoztatóban az van, hogy elsõ nap kell, de nekem pont az orvos mondta, hogy inkább a harmadik napon vegyem be. De szerintem annyira nem tragédia. Én mondjuk hamar abbahagytam, mert eszméletlen fejfájásokat okozott.
ha a 3 napon kezded el szedni akkor abban a hónapban kell kiegészítõ védekezés (GUmi)
Bajnak nem baj, ha várnááál a következõ menses elsõ napjáig akkor ugyanott lennél mintha most kezded el szedni és 1 hónap után hat.szal elkezdheted nyugodtan.

Ha a fiú és a lány is először csinálja és mindketten szüzek akkor milyen pózban csinálják először? A fiú elélvezhet vagy első alkalomkor inkább ne? Ha a lány elkezd vérezni akkor hagyják abba?

Legjobb válasz: A fiúnak tilos elélveznie az elsõ alkalomkor. Ha a lány vérzik, akkor a fiúnak ájulást kell szimulálni, hogy megússza a takarítást. -.-

A fiúnak tilos elélveznie az elsõ alkalomkor. Ha a lány vérzik, akkor a fiúnak ájulást kell szimulálni, hogy megússza a takarítást. -.-
nem vihogok, csak sajnos rászoktam, hogy a mondatvégi írásjel egy smiley, mióta ahányszor nem írok mondjuk facebookon, jönnek hogy "baj van??" xD
mi mindketten szüzek voltunk :D semmire nincs konkrét szabály, mindent úgy csináltok ahogy jó :D mi misszionáriusban csináltuk :D elélvezett, eszünkbe se jutott hogy ne :D gumit használtunk :D nem véreztem, csak pár alkalommal késõbb, akkor meg csak a végén vettük élszre, mikor elment és kihúzta, hogy vérzek :D de nem kell arra gondolni hogy elvérzel, csak pár csepp :D
Elõzõ, te mit vihogsz mindenen? Misszionáriusban csináljátok, és ne élvezzen beléd védekezés nélkül elsõre sem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen védekeznénk.
Misszionárius pózban legjobb, de egyébként ahogy nektek jól esik.Nincs rá szabály.Védekezzetek, ami a legfontosabb.Nem kell azért abbahagyni ha elkezd a lány vérezni.De nincs akkora vérzés, lehet észre sem veszitek.
Elõbb szoknék le a facebookról mint rá a smileykra.
most neked ennyire fájdalmat okoz pár smiley?
meg különben is, ez nem az az oldal ahol a smilekon kéne veszekedni... f*ck logok

Melyik a normális: ha a srác megy a lányhoz először, vagy ha a lány mutatkozik be először a srác családjának?

Legjobb válasz: Szerintem a sorrend teljesen mindegy. Az lenne a vészes, ha az egyik fél nem akarná bemutatni a barátját v. barátnõjét.

Szerintem a sorrend teljesen mindegy. Az lenne a vészes, ha az egyik fél nem akarná bemutatni a barátját v. barátnõjét.
A kérdező hozzászólása: Mi a párommal azon , veszekszünk, hogy ki menjen kihez. Én úgy gondolom, hogy én kellene mennyek hozzá de :-?? õ fordítva képzeli el, persze azzal sincs semmi baja, hogy én mennyek elõször..de nemtudom :-??
Akkor ha az anyagiak engedik találkozzatok mindannyian egyszerre egy étterembe, kávézóba, presszóba. Vagy simán a parkba egy fagyi mellett aztán akkor mindkettõtöknek jó lesz, mert igazándiból senki nem megy senkihez, egyszerre is vagytok bemutatva a másik szülõknek. Így legalább a szüleitek is megismerik egymást.
Ha ennyire releváns a sorrend, akkor a srác menjen elõször..
Nincs jelentõsége. Nálunk elõször a barátnõm jött hozzánk.

Mit cseréljek le először? Az alaplapot vagy a processzort. Ha a processzort cserélem ki először, az nem okoz gondot a számítógép működésében?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy milyennel rendelkezel most? AMD esetében van rá esély, hogy tudsz nyerni cserével, de Intel igen gyakran dobálja a foglalatait.

Ez attól is függ, hogy milyennel rendelkezel most? AMD esetében van rá esély, hogy tudsz nyerni cserével, de Intel igen gyakran dobálja a foglalatait.
Általában ha valami jobb processzort akarsz, annak már más lesz a formája (lábkiosztása). Tehát egyszerre kell cserélned a procit és alaplapot. Igenám, de az is elõfordulhat, hogy neked még pl AGP-s a videokártyád, az új alaplapba ezt már nem tudod beletenni, kell venned 1 PCI-Express csatlakozósat. Sõt, egy újabb alaplap már DDR3 memóriával mûködik, ami nem kompatibilis a DDR2/DDR/SDRAM-mal, tehát azt is kell cserélni...
Egyben szokás a kettõt. Egy-két évente kitalálnak egy új processzorfoglalatot, emiatt cserélni kell az alaplapot is. Ugyanolyan kategóriás, picit gyorsabb procira meg nem éri cserélni.
A kérdező hozzászólása: A processzor Intelem, az alaplap Asrock.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tanácsot.Lesz mit kicserélnem.

Ha a fiú bulizni hívott el elöszőr az randinak számít?

Legjobb válasz: Hát ha discoba, vagy ahol hangos az zene, sztem az nem randi, mert beszélgetni se tudtok rendesen.

Hát ha discoba, vagy ahol hangos az zene, sztem az nem randi, mert beszélgetni se tudtok rendesen.
Akkor ne tegyél semmit
És ha neki nem is tetszel ? Sajnálom de van az úgy hogy nem szeretnek vissza ..nekem sok is volt :S
Szerintem is várj ha õ nem lép akkor te se lépj fõleg ha tudja hogy neked tetszik..
Hát azért nem biztos hogy tudja, úgyh valamit próbálj be
Én is ebben a helyzetben vagyok. 16L
Szerintem mindenképpen adjatok egy egyértelmû jelet. Legalább egyet, de az egyértelmû legyen! Az a baj, hogy sokszor nemhogy nem adtok jelet, hanem zavarotokban még elutasítóak, vagy semlegesek is vagytok. Nekem van bnõm régóta, csak a környezetemben már volt pár ilyen... Aztán meg megy a sírás, hogy nem próbálkozik újra:)
ha nincs semmi panaszod igen.
Lehet, még korai is. Ha nincs semmi panaszod, nyugodtan várhatsz még két hetet.
igen, elég rá kb 6 hétre elmenned
Ha nem görcsölsz meg barnázol, akkor elég 7 hetesen elmenni, úgyis visszarendel akkor és annyi idõsen a szívhangját is hallhatod..meg uh-n is láthatod a babodat:)
a többiek szerintem az utolsó mensi napjától gondolták a heteket. tehát az utolsó mensidtõl számított 6 és 7 hét körül ráérsz elmenni, akkor már lehet elvileg embriót és szívverést is látni. Addig csak petezsákot. Vagyis elég, ha akkor mész, amikor írtad.
A kérdező hozzászólása: Túl vagyok rajta! :) Voltam sztk-ban! Bár nagyon paraszt volt az orvos, és egy szót sem szólt hozzám, a lényeget tudom. Jó helyen van (méhemben) egy 5 mm-es éles szélû, szabályos petezsák :) Holnap megyek laborba, vinni kell pisit, kaptam kémcsövet :) . Még majd jelentkezem! Hajrá Neked! És vettem Magne B6-ot. Lehet Gravidával együtt szedni?
Hasgörcsre szedj magnéziumot.
A kérdező hozzászólása: Na, akkor, ha már dobog a kis szíve, minden rendben lesz. Közben úgy alakult, hogy én meg holnap elmegyek az sztk-ba, mert különben szétaggódom magam. Meg az a napi 1-2 hasgörcs nem tetszik. Bár még ma nem volt, tegnap igen... Holnap írok, mi lett!
Szia ma el kellett mennem orvoshoz, mert tegnap meg ma nagyon szúrt a hasam és nem akartam várni ezzel 2hétig.Már látszik a pici nem csak a petezsák 4, 3mm es és láttam a pici szivét is.Nagyon imádom!!!!Csak sajnos genetikushoz kell járnom, remélem most minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg, képzeld, ma semmi! :) Kicsit émelyegtem délelõtt, de messze volt az a hányingertõl! Tarts ki, nemsoká meghalljuk a kis szívét! :)
Nekem is ma fájt a hasam igyekeztem finoman dolgozni.Minden héten kapok hirlevelet a kismama.hu-tól ma vagyok 6hetes már babszem nagyságu a babánk, pici kéz és láb kezdeményekkel.olyan édes:)
A kérdező hozzászólása: Hozott a párom kicsit komolyabb tesztet, Gábrielt :) . És az is pozitív, és lekopogom, tegnap du.2 óta semmi bajom. De ne is legyen, ma megyek egy esküvõre :) .
Szia nagyon örülök hogy jól vagytok :) Mi az az sztk?Bocsi de nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Felnõtt szakorvosi rendelõ intézet, vagy valami ilyesmi. A kórházaknak a kihelyezett rendelõi, mindenféle osztállyal, nem fekvõ betegeknek - így tudnám kb. megfogalmazni.
Szia irj ám, hogy mi volt az orvosnál :)
A kérdező hozzászólása: oké, este írok! :) köszi, hogy eszedbe jutottam!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Kismamik! Dobogott a kis szíve :) !!! 2 centis a petezsák, fél centis a kisbabánk :) ! Ja, és 6 hetes.
Szia nagyon örülök :) !!!!Én most ujra 18.-án megyek majd dokihoz alig várom.
Szia mi van veletek?Jól vagytok?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megszülettünk toxémia miatt sürgõsségi császárral 28 hétre, szilveszter napján. 1070 grammal és 32 centivel. De mára már 2620 grammos és 45 centis a nagylegény, és makk egészséges!!! :) Mindenkinek jó babázást!!!
húúú 28. hétre ????? nagyon gratulálok, nagyon örülök, hogy egészséges és ilyen szépen gyarapszik :) további jó egészséget és örömet kívánunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen, viszont kívánom Nektek!!! :)
A kérdező hozzászólása: Ma du.2 felé fájt nagyon a hasam, olyan ez, mint a mensis görcs, de azóta nem, szurkolj, hogy mára ennyi legyen. Amúgy a párom hoz még egy tesztet, majd megírom, annak mi lett az eredménye, és azt is meg fogom írni, mit mondott az orvos. :)
Te elöbb megirhatod hogy mi volt a dokinál mert én csak 2.-án megyek(húúú de messze van) én a pocifájáson kivül nem érzek semmit remélem meguszom :) Nem akartam kiirni de igen pedagógus a sogornõm.Majd még jelentkezem, ha valami van irj!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát, igazság szerint én most 2 és fél hétnél tartok a fogantatás óta, és nagyon várom már, hogy megerõsítsenek abban, hogy babát várok. Pozitívat teszteltem hétfõn, (az elõtte lévõ kettõ két-két nap különbséggel még nega volt) egy hete folyamatosan úgy érzem, meg fog jönni, fõleg esténként, de lekopogom, még nem barnázgattam! De már alig várom a doktorbácsit! UM jún. 10, így akkorra, mire orvoshoz megyek, onnantól számítva 7 hetes leszek, úgy tudom, az utolsó mensitõl számolják. Ilyenkor még nincs szívhang?
A kérdező hozzászólása: Ja, mert hogy két hét múlvára jelentkeztem be dokihoz. De hát én még egy hónap bizonytalanságot nem bírok ki :) !
Ha ennyire izgulsz, akkor elmehetsz úgy kb. egy hét múlva is, akkor már kell lennie petezsáknak, most még nagyon korai vagy, ha nem lát semmit a dokid, csak beparázol. De ha két hetet vársz még, akkor elvileg pont 5 hetes terhes leszel.
bocs, ha két hetet vársz, 6 hetes leszel :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, mamik :) !
A 6. héten érdemes elõször felkeresned orvosod... elõtte nem nagyon fogsz látni semmit. A 6. héten viszont jól látszik már a kezdetleges kis szív, illetve a petezsák.
A 6. hét elõtt nem érdemes menned, mert nem lászik semmi.
A kérdező hozzászólása: No, jól van, meggyõztetek. Egy normális és nem drága magánorvoshoz jelentkeztem be kolléganõm ajánlására, ahova két hét múlvára kértem idõpontot, mert láttam, az sztk-ban hogyan bánnak az állapotos nõkkel. Legutoljára azt láttam, amikor szinte sírva jött ki egy már gyerekes asszony, mert azt hitte, terhes (elájult), és úgy leoltotta egy paraszt nõgyógyászNÕ, hogy én oda soha nem fogok menni, az hét szentség!
Én 5 hetesen mentem elõször a dokihoz, aztán visszarendelt 2-3 hét múlva. Azt mondta, akkor már jobban lehet látni az embriót, ami nekem 5 hetesen 2-3 mm -es volt. :-) 17 hetes km
Szia nekem juni 5.-én volt az utolsó minzim én augusztus 2.án megyek elõször dokihoz :) én is türelmetlen vagyok de nincs értelme elöbb menni szeretném már a szivecskéjét is hallani.
A kérdező hozzászólása: Ugye, milyen szörnyû ez a kivárási, bizonytalan idõszak? Sorstárs :) ...
A kérdező hozzászólása: Mármint nem szörnyû, mert csodálatos, de amikor (napi egyszer 5 percet általában) nagyon fáj a pocim, olyankor annyira félek, hogy minden rendben megy-e... ráadásul a munkám jellege miatt én nyáron (júl.ban és aug. elsõ két hetében) szabin vagyok, és amikor az ember itthon ül, hajlamos arra, hogy hülyeségeket (is) olvasgasson a neten, amitõl beparázhat... áldott tudatlanság ;) De az nyugtat, hogy két hét, és meghallom dobogni a Kicsim szívét!
Szia utolsó vagyok.Van már valami tüneted?Nekem is minden nap fáj egy kicsit a hasam, de gondolom azért van mert nõl a picuri :) féltem én is a babát, mert néha biciglivel kell járnom dolgozni. A rossz témáju cikkeket én nagyívben elkerülöm még csak negatív gondolataim se legyenek.
A kérdező hozzászólása: Tünetem? Fáj a hasam több mint egy hete, úgy, mintha megjönne. Fõleg éjjel, olyankor néha nagyon, de csak percekig. Tegnap óta a mellem is feszül, bár egy éve eltávolítottak a mellbimbóm mellõl egy anyajegyet, így van ott egy másfél centis heg, úgyhogy várható volt, hogy hamarabb fog feszülni, ha nõ. Fokozottabb érzelmi élet is stimmel, mert minden filmen bõgök, de ez nem biztos, hogy pont amiatt van. Érzékeny a méhem, (nyúlnak a szalagok?)nem jó sehogy sem feküdni, csak a hátamon úgy, hogy fel van polcolva a fejem. Muszáj bicajjal járnod? Nagyon messze lenne gyalog? Vigyázz ám Magadra! :)
Sajnos muszály bicigliznem mert reggel 4-kor kelek és 4.30-kor indulok, kb 2km a munkahelyem.Nem tudom mi lesz majd az alvós korszakomban, meg veled is bár addigra mire mész dolgozni már túl leszel(ünk) rajta (vagy nem :) ) A sogornõmnek is az a szakmálya mint neked õ most 16hetes tuti szenvedett egy párszor a nagyközönség elött :)
A kérdező hozzászólása: Tán' csak nem pedagógus õ is? :) Tarts ki! Nekem ma pontban éjfélkor volt az elsõ hányásom, pedig már azt hittem, megúszom... Majd írj ám, mi volt a dokinál, én ma két hét múlva megyek...
Én annyira örültem a babának, és mindenre annyira kíváncsi voltam, hogy nem bírtam várni 6-7 hétig. Én is kb. 4-5 hetesen mentem, és szerencsére látszódott a petezsák. Engem ez megnyugtatott. De persze lehet késõbb is menni, fõleg ha nincs panaszod! 28 hetes kismama

Lányok! Nektek melyik tettszene jobban, ha a veletek egy suliba járó fiú személyesen vagy e-mailben beszélne veletek először?

A lánnyal nem ismerjük egymást, csak tudjuk egymásról hogy kik vagyunk :) És pl a személyes beszélgetés arról hogy találkozzunk, nem lepné-e meg túlzottan?

Legjobb válasz: Szerintem ne rögtön "találkozzatok"... egyszerûen csak beszélgess el vele, ismerkedj. Én jobban örülnék, ha személyesen szólítana meg valaki, és csak aztán beszélni néha e-mailben. =)

Szerintem ne rögtön "találkozzatok"... egyszerûen csak beszélgess el vele, ismerkedj. Én jobban örülnék, ha személyesen szólítana meg valaki, és csak aztán beszélni néha e-mailben. =)
személyesen!!! Az emailt, msn-t felejsd el, mert nem kapsz a csajról igazi képet. ezek a sz.arok nem adnak reális képet az emberekrõl, és ismerkedésnél meg nagyon fontos!
Az emailnél, msn-nél nincs rosszabb megoldás!Ha bejössz neki akkor örülni fog, hogy megszólítod.Ha nem jössz be neki akkor meg h emailt írsz sem örül neki. Inkább köszönj neki, ha találkozol vele a suliban:) Kérdezd meg hogy van, milyen órája lesz, ki tanítja azt a tantárgyat stb. 15/L
szerintem elég puhány dolog emailezni valakinek akivel napi kontaktban vagy.
Hát az elõttem szólókhoz csatlakoznék! Szólítsd meg! :D
hát nemtudom szerintem jó az msn indítás és majd utána alakul.. a személyes beszélgetést nemtudod elkerülni :D De gondlom nemis akarod
MSN MSN MSN MSN MSN MSN van gondolkodási idõ, nem égtek le, és mikor elsõnek beszélsz majd vele élõben nem fogsz izgulni:D 16/L
személyesen :D
hát semmiképpen se támadd le...eleinte kezdj beszélgetni vele valami másról..barátkozzál össze vele.éreztesd vele hogy tetszik neked...szerintem ha ez megvolt még az esély is nõ hogy találkozik veled.:) sok sikert!

Várjam ki míg meg nem történik vagy mondjam el neki, de szerintem ha elmondom hogy nem csókolóztam még akkor ciki lesz nekem és kinevet, vagy a lányok azt szeretik ha ők először csókolnak meg pasit vagy nemtudom?

Van egy lány akivel találkoztam egy hete majdnem de nem szoktunk nagyon sokat találkozni, nem is csókolóztunk meg semmi, és már mind a 2en megakarjuk egymást ismerni közelebbr?l, csókolózni meg mást is. Én még életembe nem csókolóztam pedig 14 éves vagyok. Elmondjam a lánynak hogy nem csókolóztam még vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Szerrintem nem kell elmondanod vagy ha nagyon parázol akkor igen. Lehet hogy õ se csokolozott még. KI tudja fiatalok vagytok.

Szerrintem nem kell elmondanod vagy ha nagyon parázol akkor igen. Lehet hogy õ se csokolozott még. KI tudja fiatalok vagytok.
"pedig 14 éves vagyok" nah szép:D amugy én 16évesen csókoloztam elõször:D 19éves volt akkor a párom:D 2.-3. alkalommal valottam be neki h az elsõ csók is az övé lett:D nem akarta elhinni:D azt mondta inkább elhitte volna h már minden 2pasival smároltam:D Csak 1 tanácsot fogadj el tõllem nem számít h csináltad-e vagy sem az a lényeg h télleg érzéssel csináld:D én is azt hittem béna leszek meg minden::D és nem nem ugy történt mintha már vér profi lettem volna:D akkor ugy éreztem:D egyébként sok sikert;)
szerintem ne mond el , mert úgysem fogja észrevenni, és ne is izgulj túlságosan , mert fölösleges, csak csukd be a szemed, nyisd ki picit a szád és ne kapd be a fél arcát:) jajj, de kis ari vagy:) emlékszem, hogy én ugyanígy dilemmáztam az elsõ elõtt 15 évesen, aztán amikor megtörtént csak lestem, hogy ennyi??? mit izgultam?a kellemetlen élmény viszont az volt , hogy a másik szinte az orromtól az államig összenyálazott, ugyhogy ezt sztem ne csináld, mert nem kellemes.Ügyeseeeen!
Sztem nemond el neki. Majd ha jártokés komolyabb lesz a kapcsolat akkor mond el neki h õvolt az elsõ lány akivel csókolóztál és akkor biztos jólfog neki esni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és megfogadom a tanácsokat :)
szerintem egyszer csak kérdezz rá, hogy õ smacizott e már :) ha azt mondja nem akkor nyugodtan elmondhatod hogy te sem. ha at mondja igen, nyugodtan elmondhatod hogy te sem. bár ha nagyon szégyenled(amire nincs okod !!!) akkor max hazudhatod hogy nem, de én pl örülnék a helyében. :D mert ez at is bizonyítja hogy annyira szereted:D sztem mondd el, de ha nem beszéltek róla, akkor nem kell mondani semmit :) és lesz ami lesz :D
egyáltalán nem ciki ha 14 évesen nem smároltál még. próbáljátok ki. tudom például azt ajánlani h találkozzatok, és amikor találkoztok adsz egy puszit a szájára vagy amikor megy haza vagy száll fel a buszra adj neki egy búcsupuszit. elrontani nagyon nem lehet. vigyázz a fogadra és ne legyél görcsös.mindenképp egy laza szájrapuszival kezdj ne akar egybõl torokra menni nyelvvel :) szájrapuszi után meg kicsit dugd ki a nyelved.
Sztem ne mond el, csak csókold meg:D És ha sikerült csókolózni, mond neki, h nagyon jól csókolsz, taníts meg így:D
"életembe nem csókolóztam pedig 14 éves vagyok" :D ez tetszik! Miért? mikor kellett volna? Amúgy nyugodtan elmondhatod neki, lehet, hogy még örülni is fog neki, hogy õ lesz az elsõ akit megcsókolsz. Sok sikert! :)
Ide csak annyit had fûzzek, hogy én 24 évesen csókolóztam elõször, és akkor is dugtam elõször. Nem érzem viszont, hogy le lennék maradva, vagy, hogy szégyellnem kellene magamat. 26/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!