Találatok a következő kifejezésre: Ha a elítélik azokat a nőket, (2 db)

Az miért van, hogy azokat a nőket elítélik, ha közelebbi ismerősükkel összefekszenek néhány alkalomra de ha egy férfi csinálja ugyanezt az nem számít szinte semmit?

Ennyire baj lenne, ha a n? is kiakarja élni a szexuális igényeit/vágyait? Miért csak náluk számít nagyon a szüzesség, vagy az, hogy mennyi pasival feküdtek le?

Legjobb válasz: Férfinak is ugyan olyan szégyne összefeküdnie mindenkivel, mint nõnek. Csak ezt pár alfában vegetáló retardált nem bírja megérteni... Férfiú vagyok...

Férfinak is ugyan olyan szégyne összefeküdnie mindenkivel, mint nõnek. Csak ezt pár alfában vegetáló retardált nem bírja megérteni... Férfiú vagyok...
Mármint a 80%-os ma 21:17.
Én mindkettõt ugyanúgy elítélem. Nem is jönnék össze ilyen fiúval, és amúgy én magam sose létesítenék ilyen kapcsolatot. Csak szerelembõl szeretkezek, másképp nem is látom értelmét, mert nekem pont az benne az élvezet, hogy kiteljesedhet a szerelmünk, nem is vonzódom más férfihoz, csak a szerelmemhez. Emiatt ugyanúgy rossz szemmel nézek az olyan férfiakra, és nõkre is, akik ilyen életet élnek, és nem is értem az indíttatást. 20L
Utolsó, te se olvastad a Bibliát. XD XD XD
ezzel egyetértek. azért van így, mert a feminizmus még nem teljesedett ki. még megvannak a régi normák, valamennyire élnek. és régen a nõknek a szex "kényszer" volt, hogy a férfit boldoggá tegyék, és nagyon sokáig an õk nem merték élvezni a szexet. ez megmaradt még, ilyen gyengített változatban.
még megvannak a régi normák, valamennyire élnek. Micsoda szégyen. Klerikalizmus, ókonzervatívizmus. Reméljük az ilyen gondolkodás eltûnik a föld színérõl.
ezzel egyetértek. azért van így, mert a feminizmus még nem teljesedett ki. még megvannak a régi normák, valamennyire élnek. és régen a nõknek a szex "kényszer" volt, hogy a férfit boldoggá tegyék, és nagyon sokáig an õk nem merték élvezni a szexet. ez megmaradt még, ilyen gyengített változatban. Kedves kérdezõ, tudd meg, hogy a gonosz férfiak okozzák a globális felmelegedést, a japán földrengést és az afrikai éhezést is. Ezek eddig azért nem szûntek meg, mert a feminizmus még nem teljesedett ki.
Nem, egy nõ nem lesz ribanc, attól, hogy szereti a szexet. Attól lesz az, ha állatias módon sok különbözõ férfival szexel érzelmek nélkül. A társadalom pedig azért nem fogadja el a "nõk igényeit" úgymond, mert a nõ feladata szelektálni a férfiak között. Ha ezt nem teszi meg, akkor az egyik legalapvetõbb feladatának nem tesz eleget. Az a nõ pedig, aki azért nem megy bele ilyen kapcsolatba, mert fél, hogy lek*rvázzák, egyszerûen ostoba. Azért ne menjen bele, mert úgy érzi helyesnek. A férfiaknak pedig az kell, hogy legyen mit meghódítani. A meghódítandó, ámde egyben meghódítható nõket keresik/keressük. 26/F
Mert volt a férfi és férfi fél bordájábol lett a nõ! Így a nõ alárendeltje lett a férfinak kit isten elsõnek teremtett! Isten csak azért adta a nõt, hogy örömet okozzon a férfinak, hogy kiélhesse magát, szexeljen stb.
ma 21:29 "A szex egy párkapcsolatban igenis fontos, és ha az nincs meg akkor egy idõ után hiába a nagy kötõdés de elfognak vállni az útjaik. Manapság meg elég ritka olyan párt találni akivel valódi a szerelem." Ok, de ez miben kapcsolódik ahhoz, amirõl most beszélünk. Mellesleg, legalább a "válni" szót tanuld meg helyesen leírni, kérlek.
ma 21:25 :D neked meg mi bajod, nem jutott kakaó?:D maszturbálni köszönöm de ennél sokkal perverzebb dolgokra szoktam. a megfogalmazással van bajod vagy a mondanivalóval? a mondanivalón nem tudok változtatni, az úgy van sajnos. megfogalmazás? esetleg nem érted? fordítok: az emberek olyan k*rva primitívek, hogy még mindig nem tudják felfogni hogy a szex a nõknek is kell. mert régen nem ez votl a szokás, azért. ha neked tradíció kell menj és dugj meg egy szõrös nagyit, õ majd csendben hagyja mozdulatlanul, de fõz utána vacsorát.
Hogy ha egy csávó megdönt sok csajt õ a bika :D de ha egy csaj csinálja ezt akor egy ribanc :D
A kérdező hozzászólása: Nem lenne annyi különbség a férfiak és nõk között sem* javítva* Egy kicsit hosszú lett, nem számítottam rá:D Na mindegy. köszi ha végigolvastad.
A kérdező hozzászólása: "Ok, de ez miben kapcsolódik ahhoz, amirõl most beszélünk. Mellesleg, legalább a "válni" szót tanuld meg helyesen leírni, kérlek." Válaszoltam arra amit te írtál. Úgy kapcsolódik hozzá. Mellesleg, ha már másba nem igazán tudsz belekötni akkor ebbe. LÉnyegtelen, a szó nem kap más értelmet ugyanúgy értelmezhetõ:) . Na az ilyen okostojásokat utálom. Ha össze vissza írnék mondatokat/szavakat abba beleköthetnél, de ebbe... :D Röhej!Na és ez hogy kapcsolódik a témához?:) Sehogy. Részemrõl lezárva.
Nekünk zseniális, professzorunk bebizonyította, hogy nõi agy sokkal kissebb mint férfi agy!
"Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögbõl ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas." -> ->> --> "Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nõk sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák õket.. " Ezért. Figyelj szerintem ez egyértelmû hogy míg lefekszel valakivel, csak azért mert vannak igényeid, az rendben van. De ki [email protected] le mikor privát és csak ti ketten tudtok a dologról. Ha jól belegondolsz ez csak azért van mert irigyek az emberek hogy neked van ilyen valakid, akivel néha jó összebújni és felháborodnak azon mert nekik egy sablonos kapcsolatuk van, vagy az se. Szóval ezen nem kell lovagolni, értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond, de sajnos ebbõl elég kevés van manapság.
Igen drágám, ha egy internetes fórumra írsz, legalább tudj helyesen írni. Vagy már egy ingyenes helyesírás-ellenõrzõre sem telik? :)
ma 21:35: a mostani telefonom is sokkal kisebb mint a 10 évvel ezelõtti ;D najó, csak mert ezt muszáj volt egyébként tényleg nem vagyok férfigyûlölõ :)
Mellesleg, kérdezõ, nem értem, mi pontosan a gondod. Egy szabad országban élünk, egy szabad világban. Ha egy nõ le akar feküdni egy férfival, megteheti. Ha egy férfi véleményt akar formálni egy nõrõl, azt is megteheti. Hol itt a probléma?
A kérdező hozzászólása: " "A szex pedig Isten ajándéka, a nõnek is férfinak is. :D" Én viszont azt sem tudom, mi az az "Isten". Nekem hiába magyarázod. " Akinek nem inge nem veszi magára :) ... A szex egy párkapcsolatban igenis fontos, és ha az nincs meg akkor egy idõ után hiába a nagy kötõdés de elfognak vállni az útjaik. Manapság meg elég ritka olyan párt találni akivel valódi a szerelem.
""Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nõk sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák õket.. "" És mi ezzel a gond? A vélemény szabad, mint ahogyan a párválasztás is. Mint ahogyan az általad áhított világban a szex is szabad. Miért törõdsz te mások véleményével? Nem értelek.
ma 21:16 te is elõbb olvass utána aztán kötözködj. a feminizmus NEM a férfiak utálata. köze nincs hozzá. egyszerûen egy folyamat a nõi szerepkör átalakulásáról, és még nyomokban fellelhetõek a régi normák. ezért van pl hogy a b*zikat jobban elítélik mint a leszbikusokat: mert ez már "kiteljesedett", a nõknek szabad élvezetkeresés, a férfiaknak még nem. köze sincs az egészen a férfiak utálatához.
Jajj b_zmeg, már megint kezdõdik a keresztényellenes liberál-banzáj. Emigrálok...
óóó istenem! már viccelõdni sem lehet vagy mia frász? igen az a 80% os vagyok, okostojás!
Figyelj szerintem ez egyértelmû hogy míg lefekszel valakivel, csak azért mert vannak igényeid, az rendben van. De ki [email protected] le mikor privát és csak ti ketten tudtok a dologról. Ha jól belegondolsz ez csak azért van mert irigyek az emberek hogy neked van ilyen valakid, akivel néha jó összebújni és felháborodnak azon mert nekik egy sablonos kapcsolatuk van, vagy az se. Szóval ezen nem kell lovagolni, értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond, de sajnos ebbõl elég kevés van manapság. Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögbõl ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas.
A kérdező hozzászólása: Szamócával értek egyet "t. Attól lesz az, ha állatias módon sok különbözõ férfival szexel érzelmek nélkül. " Ezzel viszont nem. Mert nem mindenkivel, csak azzal akiben megbízik. Érzelmek nélkül meg biztos nem, mert az alapvetõ érzelmek megvannak hozzá pl a törõdés, vagy hogy felnéz rá. de ez nem egyenlõ a szerelemmel. A szerelem sem más, mint a másik nemhez való vonzódás.A szerelem pedig úgy teljesedik ki, ha a pároddal szeretkezel. De ha nincs meg a szex, vagy teljesen különböznek a szexuális igények a két partner között akkor szépen elvállnak útjaik.Szóval a szerelem sem más, mint nemi érzelmeken alapuló vonzódás.bár lehet lelki is , vagy az igazi! de ez ritkább, hogy valaki valóban megtalálja a magához illõ partnert. A szex pedig Isten ajándéka, a nõnek is férfinak is. :D
A kérdező hozzászólása: "Lehetnek én is irigy hogy akad ilyen kapcsolatod mert én is ilyesmit szeretnék de férfi szemszögbõl ha így adom ki magam akkor én vagyok a bunkó és a szánalmas." -> ->> --> "Míg egy férfi törheti magát de nagyon nehezen jut csak szexhez. - És ezzel is csak azt akarom mondani, hogy a nõk sokszor azért nem mennek bele az ilyen kapcsolatokba, mert félnek, hogy utána lekurv.zzák õket.. " Ezért.
ma 21:16 te is elõbb olvass utána aztán kötözködj. a feminizmus NEM a férfiak utálata. köze nincs hozzá. egyszerûen egy folyamat a nõi szerepkör átalakulásáról, és még nyomokban fellelhetõek a régi normák. ezért van pl hogy a b*zikat jobban elítélik mint a leszbikusokat: mert ez már "kiteljesedett", a nõknek szabad élvezetkeresés, a férfiaknak még nem. köze sincs az egészen a férfiak utálatához. Én arról nem tehetek, hogy egy ilyen antitradicionális ideológiára maszturbálsz. "Nyomokban fellelhetõk a régi normák". Budapest I. kerület, SZDSZ fõhadiszállás?
A kérdező hozzászólása: "Szóval ezen nem kell lovagolni, értelmes ember tudja hogy ezzel nincs semmi gond, de sajnos ebbõl elég kevés van manapság. " Igen, sajnos így van:/
"A szerelem sem más, mint a másik nemhez való vonzódás." Ha számodra ennyi a szerelem, akkor szerintem még nem voltál szerelmes. "Szóval a szerelem sem más, mint nemi érzelmeken alapuló vonzódás." A szerelem sokkal több ennél. "bár lehet lelki is , vagy az igazi! de ez ritkább, hogy valaki valóban megtalálja a magához illõ partnert." Aki néhány hónap alatt akarja megtalálni az igazit, annál tényleg ritka. "A szex pedig Isten ajándéka, a nõnek is férfinak is. :D" Én viszont azt sem tudom, mi az az "Isten". Nekem hiába magyarázod. 26/F
Meg fogtok kövezni, de felvállalom :D :::::: , , Szerinted mi a királyabb? Ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, vagy ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit...?"

Ha a pasik elítélik azokat a nőket, akik belemennek egyéjszakás kapcsolatokba, miért élnek az alkalommal?

Egyik pasi ismer?sömmel beszélgettem err?l, és azt mondta, hogy azok a n?k, akik ilyet tesznek, elvesztik a hitelességüket, és semmibe veszi ?ket. Ám hozzátette, neki is volt már egyéjszakás kapcsolata, "de ? pasi", neki lehet...

Legjobb válasz: Számodra mennyit érne az a pasi akit megkívánsz és csak egy éjszakára kellene? Gondolom te sem tartanád õt sokra, nem terveznél vele hosszútávú kapcsolatot.. Egyébként szerintem a férfiak azokat a nõket tisztelik, tartják valamire, akiket nem lehet csak úgy megdönteni, hanem harcolni kell a kegyeikért, ki kell érdemelni hogy lefeküdhessen vele...

Számodra mennyit érne az a pasi akit megkívánsz és csak egy éjszakára kellene? Gondolom te sem tartanád õt sokra, nem terveznél vele hosszútávú kapcsolatot.. Egyébként szerintem a férfiak azokat a nõket tisztelik, tartják valamire, akiket nem lehet csak úgy megdönteni, hanem harcolni kell a kegyeikért, ki kell érdemelni hogy lefeküdhessen vele...
Erre is az a válasz, hogy õk pasik, õk megtehetik. A nõk meg nem. És mégis megteszik, ezért "ribancok". Erre jobb magyarázat nincs...
A kérdező hozzászólása: Csak mert másik oldalról meg ott van a sok nõi egyenjogúságot hangoztató nõi magazin, meg feminista mozgalom, hogy mi nõk is megtehetjük, hogy kicsapongunk, és hogy nekünk is jár a szexuális szabadság. Jár is, de ha élünk vele, akkor mi van? Én vagyok a ribanc, meg a hitelességét vesztett nõ, akit a pasik kihasználnak, és még a saját nõ táesai is úgy néznek rá mint a véres ringyra. Férfi ismerõsm azt is mondta, hogy engem pl tisztel a "tartásom" miatt, hogy csak is komolya kapcsolataim vannak. Volt rá példa, hogy egyik ismerõsömnek felajánlkozott egy barátnõje, hogy mi lenne, ha szexelnének csak úgy. A pasi ennyit mondott nekem, persze nem a csajnak: "Miért is ne? ingyen kurva.."
A kérdező hozzászólása: Hát igaz, ha jobban belegondolok.. akik egybõl közölték velem h odavannak értem, máris nem voltak annyira "izgalmasak" és vonzóak :S
Ez így van, a férfiak tisztelik azokat a nõket akik nem adják meg magukat rögtön. Mert hát ha belegondolunk egy olyan nõben aki egy-két szép szó után odaadja magát nem igen lehet megbízni. Másrészrõl meg a nõk is elítélik az ien férfiakat csak aza külmbség hogy ezt nem hangoztatja annyira senki. Nekem ez a véleményem a kérdésedre.
nem mindenki gondolja úgy! természetesen számítanak a körülmények is...
Nem kéne általánosítani...nekem semmi bajom az egyéjszakás csajokkal, sõt...imádom õket. Nem fárasztjuk egymást a fölösleges *hülyeszöveggel* hanem csak megtörténik. Nem ítélem el õket mert ez nekem csak jó. Az 1 dolog hogy nem lesz a csajjal további kapcsolatom (hacsak nem mégtöbb egyéjszaka) de legalább a napokig tartó udvarlástól megkíméltem magam...nem a kurvákról beszélek itt, tehát félre ne értsetek. Azokról a fiatal diszkócicákról van szó akit felkapsz azt viszel :)
Azért nem szeretem ezeket a "kalandokat", mert akármennyire jó volt mindkettõnknek és ha mindkét fél nagy odaadással csinálja és jófejnek tûnik az illetõ, valszeg a haverjainak csak így mesél: Megkúrtam egy ribit.... Szörnyû, hogy így lekezelik a nõket és én ilyen bánásmódnak nem akarok a részese lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!