Találatok a következő kifejezésre: Ha a elítélik (58 db)

Lányok elitélitek ha a fiúk gyakran recskáznak?

Legjobb válasz: nem, nekem aztán olyan mindegy

nem, nekem aztán olyan mindegy
A kérdező hozzászólása: Szerintem is nevetséges a recskázás!-)))
Én nem ítélem el, nekem inkább csak vicces elképzelni, ahogy egy pasi veri magának. :D Nem tudom miért, de nevetek, ha eszembe jut.
A kérdező hozzászólása: Na ez gyönyörû itt mindenki masztizik?
A kérdező hozzászólása: Van itt olyan lány aki nem masztizik? Õ mit szól hozzá?
Miért ítélném el? Szerintem még én is többet masztizok, mint a recskázó fiúk többsége. Nem értem azokat, akik elítélik. Inkább erõszakoljanak meg valakit, vigyenek fût-fát ágyba? Az önkielégítés egy hasznos dolog. Biológiailag rendben van. Örömöt okoz. Nem ártalmas senkinek.
nem, mert tudom hogy ez természetes és így nem is zavar
A kérdező hozzászólása: Csak aki masztizik az nem itéli el úgy gondolom.
A kérdező hozzászólása: Mi a gond ha nem csinálják?
Miért ítélném el?
Csak amikor fiatal voltam. Akkor nagyon szánni valónak tartottam ezért õket. Idõsebbként rájöttem, hogy inkább akkor vannak gondok, ha nem csinálják.
elitélik, de õk ugyanugy masztiznak, illetve ham nem, akkoremg kefélnek mindne buliban mással. szóval csak mézes máz a "nõ" elnevezés sokaknál, mert már már pasik, cska luk vana lábuk közt...
Szopnának le gyakrabban aztán nem vernénk!!! :D
A kérdező hozzászólása: Szétesek a röhejtõl amikor olyant hallok, hogy versenyt csinálnak recskából....óh, de mulatságos lehet azt nézni....-)))

Ha a leszbik 'szexelnek' 13 évesen, azt is úgy elítélik mintha fiú és lány csinálná?

Az unokatestvérem mondta, hogy az egyik 8.-as csaj szülinapján jóban lett az ünnepeltel és hát megtörtént közöttük a dolog mert ittak is.. Nem nagyon tudtam mit hozzáfűzni, igazából nem mondott részleteket, így nem tudom, hogy mi történt, mi sem. Szerintetek 2 ennyi idős lány együttléte is elitélendő? Mert kicsit másabb mintha egy fiúval történt volna.

Legjobb válasz: igen az.

igen az.
NEm semmi gond nincs ezzel föleg azért mert Homo mind kettõ, de igazából legközelebb hivjatok pár õreg fószert h sikosítsa be õket és vegyék videora is, és akár apu-anyut is be lehet vonni h a háttérben nyomjanak õk is egy kis mûsort az összhatás kedvéért.. Hová fajul a világ??Miért ilyen aberáltak a gyerekek?Köszönet a médiának és a birka társadalomnak...
"Ez a törvény szerint csak paráználkodás..." Paráználkodás? A törvényben? Van ott ilyen kifejezés/szó? :"DDD Tessék, van itt egy táblázat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r Ha mindkét fél 14 év alatti, nincs büntetõjogi felelõsség.
Ez a törvény szerint csak paráználkodás, nem pedig közösülés. Mivel mindketten 14 év alattiak, ezért nem fogja õket büntetni a törvény. Egyébként meg az õ dolguk szerintem.
Nem leszbizésért, ha egyik eltöltötte volna a 14-et a másik meg nem, akkor azt amelyik eltöltötte megbüntethetnék kiskorú megrontásáért. Arról meg nem hallottam még, hogy be akarnák vezetni, hogy 18 éven aluliakat nem büntetnek, de elég beteg dolog lenne, ha ezt bevezetnék. Mert akkor konkrétan ha egy 18 éves egy 13 évessel "paráználkodik" azt megbüntetik, ha viszont egy 17 éves egy 4 évessel azt meg nem, azért ha csak egyet választhatnék, hogy melyiket büntetném a 2 közül inkább az utóbbit.
Nem volt nagy korkülömbség köztük még egy év se... Meg ha mindketten elmúltak 14 évesek a törvény szerint akkor nyalják ki egymást amikor akarják max a szülök szólhatnak bele!
# 8/15 Idõpont tegnap 18:37 "A törvényben elõírt korhatár 18 év piára, és és szexre, " Nem amerikai filmekbõl kellene tájékozódnod! Nálunk 14 év közösülésre, de amit õk mûveltek az csak fajtalankodás.
9-esnek: Hogy írhatsz felelõtlenül ilyen marhaságot, fõleg törvényi hivatkozással együtt? "Ergo elképzelhetõ - és teljesen legális lesz júliustól -, hogy egy 17 éves fiú egy 4 éves (!) lánnyal közösül." Nem közösülésrõl van szó, hanem fajtalankodásról. Tehát ha egy 14 éves fiú megfogdossa a 13 éves barátnõjét, nem fogják bilincsben elvinni. Nézzétek már meg 5-ös linkjét, mielõtt felelõtlenül összevissza írtok.
"Nem amerikai filmekbõl kellene tájékozódnod! Nálunk 14 év közösülésre, de amit õk mûveltek az csak fajtalankodás." Tudod mi ma a fajtalankodás a pedofília és az álatokkal való közösülés és a nemi eröszak! http://hu.wikipedia.org/wiki/Szem%C3%A9rem_elleni_er%C5%91szak Ha két 14-18 év közötti lány "szeretkezik" egymással és kitudódik egy rendör se fogja öket elvinni és nevelöbe dobni öket! Fölleg hogy az nem érdekli a redöröket ha egy teenager cigizik vagy füvezik az utcán!
Én a leszbiket alapból elitélem és egy fiú és egy lány legyenek eggyütt akármikor ha szeretik egymást.
#17: A "fajtalankodás" és a "közösülés" büntetõjogi distinkciójáról csak de lege lata beszélhetünk. Az új Btk. jelentõs átalakulásokat hoz a terminológia terén is. Az a tény pedig, hogy te inkább egy wikipedia-link szavára adsz egy jogászé helyett, megmosolyogtató. :) További szép napot, tiszteletbeli kolléga!
"Mivel mindketten 14 év alattiak, ezért nem fogja õket büntetni a törvény. " Mert ha 14-15 évesek lettek volna megbüntették volna öket lezbizésért! :D
Szánalmas, és szomorú hol van az ilyen kislányoknak az anyja?
Már azt is elítélem ha kiskorúak alkoholt isznak.
Nekem inkább a pia verte ki a biztosítékot... Az meg hogy mellette "szexeltek" is, már csak olaj a tûzre... Kiábrándító:(...
A 20/1999. (VI. 25.) AB határozat szerint tilos nemek szerint diszkriminálni, tehát irreleváns, hogy fiú-lány vagy lány-lány... Mivel viszont mindketten 14 év alatt vannak, nem büntethetõek. Megjegyzendõ, hogy az új Btk. szerint egy 18. életévét be nem töltött személy szabadon folytathat majd szexuális együttlétet egy 14 év alatti gyermekkel is. Ergo elképzelhetõ - és teljesen legális lesz júliustól -, hogy egy 17 éves fiú egy 4 éves (!) lánnyal közösül.
A törvényben elõírt korhatár 18 év piára, és és szexre, nem mondom, hogy én olyan komolyan vettem, én is ittam már sokat 18 éves korom elõtt, de azért 13 évesen egy kicsit korai, a dugásról meg nem is beszélve, 14-15 évesen már talán belefér egy kis piálás, meg akár szex is, de csak heterók közt. Hülye egy kérdés ez, hogy ha 2 13 éves lány dug egymással azt ugyanúgy elítélik-e, nem jobban elítélem, mert nem elég, hogy még a 14-et sem töltöttékbe, nem hogy a 18-at de még isznak is, és ferdehajlamúak. Szóval még jobban elítélendõ. Ha meg az egyik elmúlt 14 akkor azt még jól meg is büntethetnék kiskorú megrontásáért.
Én elítélem.
Igen, ugyanúgy elítélem. 13évesen még gyerekek és nem az kéne hogy legyen a szülinapi programjuk, hogy isznak, aztán leszbiznek. Én pl nem is engedném el a lányom 13évesen buliba, ahol alkohol is van. Ilyenkor hol voltak az ünnepeltnek a szülei?
A kérdező hozzászólása: Õ dolguk, de nem ez volt a kérdésem lényege
A való életbe nem minden úgy mûködik mint ahogy egy papírra le van írva!

Ha isten elitéli a melegeket akkor miért teremtette őket?

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy elítélné, az nem akiben én hiszek

nem hiszem, hogy elítélné, az nem akiben én hiszek
A Down szindróma valóban génhiba, szûrik is. Érdekes hozzá állásokkal találkozom. Ha génhiba, akkor betegség, s mint ilyen nem normális. Viszont a melegek kikérik maguknak, hogy nem normálisak és betegek. Viszont ha meg nem betegek, akkor a saját döntésük. Ekkor meg jönnek a génhibával.
Szia! Isten tökéletes embert teremtett. Férfiúvá és nõvé teremtette õket, és azzal a céllal, hogy szaporodjanak és sokasodjanak, és töltsék be a Földet. A Biblia szerint "a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az õ tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban." Vagyis az ember vált meleggé, nem így lett teremtve. Én úgy gondolom minden emberben ott van a hajlam, kiben erõsebben, kiben gyengébben, van aki egyáltalán nem tapasztalja, de annak pedig más téren vannak gyengeségei. Üdv. Péter
17:54 Dehogynem, lásd vallás...... (nem vagyok melegellenes egyébként)
Ha van isten és õ teremtette a férfit is, akkor így teremtette, mert a melegek 80%-a a géneik miatt meleg.
én nem tartom betegségnek és a génhibával se szoktam elõhozakodni...ennyi ember nem lehet beteg
Nem melegnek teremtette az embereket. "1. Mózes 1:31 27Teremté tehát az Isten az embert az õ képére, Isten képére teremté õt: férfiúvá és asszonnyá teremté õket. 28És megáldá Isten õket, és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon. "
utolsó elõtti* na...:D
Kedves kérdezõ! Kifejtem neked egy egyszerû kérdéssel a dolgot. Lehet hogy kicsit durva lesz a kérdés, de nem az a célom hogy megsértselek, hanem hogy megértsd a dolgot:) Szóval, ha te csinálsz egy gyereket, akkor elõre úgy csinálod hogy meleg legyen az a gyerek? Vagy magától lesz meleg, a saját döntésére? Azt hiszem egyértelmû.
utolsó te nem tudod mit beszélsz
rockerboy800 !!! Szóval, ha te csinálsz egy gyereket, akkor elõre úgy csinálod hogy (szellemi fogyatékos, nyomorék stb.) legyen az a gyerek? Vagy magától lesz (szellemi fogyatékos, nyomorék stb.), a saját döntésére? Azt hiszem egyértelmû.
Én is meleg vagyok. Mindig a többség a normális. Ha mondjuk az emberek 99, 95%-a lenne barnaszemû és csak 0, 05% kék szemû, akkor az genetikai betegség miatt lenne kék szemû? Csak mert olyan életformát él amelyben nem szaporodik? Hogy ez a mi döntésünk? Heterónak az a döntése, hogy heteró legyen? Nem, mert õ úgy ÉRZI, hogy a lányokat szereti. Végülis a is egy döntés, hogy nem erõszakolom meg magamat egy nõvel. Egy lezbikus borzalmakat élhet át egy fiuval, amikor fiuval kényszerül közösülni! Miért kell, hogy mindenkinek tetszen a szexuális szokásom? Meleg így is úgyis ráb-szik. Vagy boldogtalan egy nõvel, vagy miattatok boldogtalan. A tv-ben meg mutatják a pávatollú buz.kat, aki endem képvisel! Vannak perverz heterók is, csak nincs nekik felvonulás!
09:14! Tudod, az hogy valamilyen fogyatékosságban fog szenvedni egy gyerek, arról valóban õ nem tehet és senki sem. De a biológia egyértelmûen bizonyítja hogy a férfinak és nõnek a szervezete úgy van "beállítva" hogy egymáshoz vonzódjanak és ne a saját nemükhöz. Ezek alapján a melegek nem születnek melegnek, hanem azok lesznek. Járj utána a dolognak és lásd magad hogy mi is a nemi vonzalom biológiai alapja, majd azután mond azt hogy a melegek melegnek születnek. Kutass és azután mondj bármit is...
utolsó, ez elég meredek.... látom a válaszodból, hogy rendes ember lehetsz és nincs rossz szándékod de szerintem rosszul látod ezt az egészet, fõleg ezt a megtérõs részt nem is tudom
Én meleg vagyok. Érdekes, az én párom egy teljesen normális, tisztességes családban nõtt fel. Bizalmas volt viszonya a szüleivel és a testvéreivel, teljesen normális családmodell állt elõtte. Kamaszkorában sokat járt bulizni az osztálytársaival, sõt, több komoly kapcsolata is volt NÕVEL, mûködött a szexuális része is a dolgoknak. Az más kérdés, hogy õ maga nem érezte jól magát ezekben a nõkkel való kapcsolatokban, csak azért csinálta, hogy a családjának és a barátainak megfeleljen. Azaz: az én párom mögött semmiféle negatív külsõ tényezõ nem állt, ami a melegséget kialakítsa, akkor hogyan lett mégis meleg? Ha valaki mindent megtett, és a homoszexuális hajlamai ellenére is próbált "heteró" életet élni, de ennek ellenére is ugyanúgy meleg maradt, akkor az ilyen ember lõje fejbe magát?
Isten minden embert szeret! A homoszexualitás nem a génekben van, ezt csak néhány meleg állítja. Én jó pár meleget ismerek, és túlnyomó többségüknek volt korábban kapcsolata a másik nemmel. Néhánynak egész komoly (menyasszony, feleség stb.) A legtöbbjüket valaki más "térítette meg", elõtte nem voltak melegek. Ez mindig a saját döntésük volt. Az is igaz, hogy sokuk nehezen boldogult az ellenkezõ nemmel (pl. lány, és fél a durva férfiaktól; vagy nõies srác, aki fél a saját férfi voltától). A saját tapasztalatom szerint a szülõkkel való konfliktus az egyik fõ ok. Például nem volt apja, vagy volt, de brutálisan bánt a családdal. A homoszexualitás tehát nem genetikus, hanem egy társadalmilag tanult viselkedés. Valakinek problémája van a saját szexualitásával, az identitásával, és így próbálja feloldani. Manapság ez egyre jobban elfogadott, sõt menõ. A melegek ugyanakkor sok olyan kutatást támogatnak, ami a "melegség" genetikai eredetét hivatott alátámasztani. A tudományos kutatásról annyit érdemes tudni, hogy a kutató kezdeti elképzelései nagyon erõsen befolyásolják az eredményeket! Ezért nem hitelesen azok a kutatások, amiket a nagy dohánygyárak támogatnak, és a dohányzás hatásait vizsgálják. A kutató ÖNKÉNTELENÜL is mindig kicsit a szponzor cégnek kedvez. Ezért is támogatják a nagy cégek ezeket a kutatásokat... Tehát egy olyan kutatás sem hiteles, ami mögött meleg aktivisták állnak. Isten az embert férfinak és nõnek teremtette. A Sátán (aki egykor Isten angyala volt) találta ki a homoszexualitást. Ezért aki így tesz, az nem juthat be a Mennyországba. Isten ugyanakkor mindenkit szeret, és mindenkinek megbocsát, aki kéri. Isten a bûnt ítéli el, az embert soha. Ezért a homoszexuális hajlam még nem oka annak, hogy valaki a Mennybe jusson, csak az, ha ki is éli.
Ilyen erõvel Isten elítélné a szellemi fogyatékosokat, elmebetegeket, nyomorékokat is, hiszen nem tehetnek arról, hogy olyanok amilyenek.
Nem ítéli el õket.ezt csak a vallás mondja.butaságokat beszélnek, mert miért ítélne el az Isten bármit is, ha egyszer minden tõle ered?:-)
Ha Isten elítéli a melegeket, akkor mindenhatósága végett nem teremtette volna meg õket. Ebbõl az következik, hogy Isten vagy nem mindenható, vagy nem ítéli el a melegeket. OFF Egy másik paradoxon. Ha Isten mindentudó, elõre tudnia kell, hogy fog mindenhatósága révén beavatkozni a történelem menetébe, hogy azt megváltoztassa. Ez azonban azt jelenti, hogy errõl a beavatkozásról késõbb már nem dönthet másként, tehát nem mindenható. (Richard Dawkins: Isteni téveszme)
mire gondolsz
"ennyi ember nem lehet beteg" Ez nagyon elgondolkodtatott. Egy meleget ismerek, és több leszbi, vagy bi nõt. Van köztük olyan, aki valóban "zsigerbõl" tûnik olyannak, illetve egyik lány csak serdülõ még, de fiúnak érzi magát. Na mind1, lényeg, hogy Isten nem teremtett melegeket, hanem egy emberpárt, akik beengedték a világunkba a bûnt, és ez azóta is pusztít, és torzít. A megváltás belõle már megtörtént. A helyreállítás is itt van már a kanyarban ;)
Szerintem az anyja hasában nem jókor hatnak a férfi hormonok, vagy más hormonok gátolják a megfelelõ mûködést, amikor az agy szerkezete kialakul. Ilyenkor huzalozódik be, hogy mire indul be az egyén, és ha ilyenkor félremegy valami, akkor lesznek "eltévelyedések". Pl. rendkívül jól tájékozódó nõ, rendkívül empatikus, társasági lény férfi, férfiakra gerjedõ férfi, nõkre gerjedõ nõ... Forrás: Agyszex c. könyv, elég hihetõ magyarázatot nyújt.
Jaj, szegény.
Törölhetik?? Csökkenthetik???? Viccelsz?? Minek. Aki megbetegszik az jelentkezzen az orvosnál. Ez nem az intézet hibája, elkapják egymástól mert ret**kek. A legtöbbje ülni nem tud, mert fáj neki, mégis le kell húzzon vagy 15 évet, senkit nem érdekel.

Pasik! Ha annyira elítélitek a [email protected], mit esztek mégis rajtuk?

Minden második pasitól azt hallom,hogy így meg úgy milyen gusztustalan az a csaj aki mindenkivel smárol meg le is fekszik,aztán ti is elintézitek alkalom adtán...

Legjobb válasz: Ne általánosíts. Vagy te ismersz minden egyes férfit a földön?

Ne általánosíts. Vagy te ismersz minden egyes férfit a földön?
Persze. Használjuk õket, majd eldobjuk. A vécépapírt is használjuk, még sem becsüljük semmire.
na ez a durva általánosítás. Tudod nem mindenki jár fel ide, akik ribancokat leitatnak és meg is dugják öket azok most másnaposan feküdnek az ágyban, vagy elbújnak az ilyen kérdésektöl.
Ez a wc papíros szöveg nagyon adja :DDD És milyen igaz.
Könyörgöm ne általánosítsunk már folyamatosan!
Ha a lányoknak is olyan pokoli kemény helyzete lenne szexpartnerek terén, ahogy a fiúknak, akkor te sem kérdeznél ilyen hülyeséget! Próbáljatok meg lányok 21 évig szexéhesen élni úgy, hogy egy fiú sem akar veletek szexelni, mert olyan válogatósak, mindjárt megértenétek, miért kezdtem mamár én is a ribikre hajtani a rendes lányok helyett, akiket lehetetlen megszerezni. Egy ribi legalbáb tudja élvezni az életet.
"mit esztek mégis rajtuk?" Például tejszínhabot.
A kérdező hozzászólása: Nem, és én pont inkább a [email protected] kasztba vagyok sorolva a csajok által...és már nagyon fáj.Ezért kérdem.
Na ide figyelj, mi is kérdezhetnénk tõletek, hogy mi a f*szért jártok szemét bunkó g*cikkel??? Am ebben a lányok és a srácok is hibásak.

Mi a véleményed a tetoválásról? Neked van? Ha nincs, elítéled? Tetszik? Nem tetszik?

Legjobb válasz: Nincs, és gusztustalan. Szinte mindenkinek van már, ideje másban kitûnni.

Nincs, és gusztustalan. Szinte mindenkinek van már, ideje másban kitûnni.
tetszik, nekem nincs, de szeretnék csak épp sohasem lesz:(
Pasikon oké, de csak az amelyik egyedi és igényes. Nõkön gáz, mert nõietlen.. fõleg a ri*anc rendszámtól tudnék falra mászni.
nincs, szeretnék, apu nem enegdi, valszeg az elsõ titokban lesz intim helyen :D.
Vannak nagyon-nagyon szépek, de sajnos a legtöbb emberen nem azokat látni, ezért eléggé vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban. Az igényes, szép, jól elhelyezett tetoválások tetszenek, fõleg pasikon. Nõkön kicsit más, a helyes pici tetoválások szexik tudnak lenni, de itt is él, hogy a többség igénytelen ronda tetoválásokat varrat magára. Nekem még nincs, de lesz, bár csak nagyon pici, szóval igazából olyan lesz, mintha nem is lenne. :)
A derekamon egy hold-nap szimbólum, nagyon szeretem.
A szép tetkó tetszik. Ne legyen túl nagy. Nekem van már 13 éve, a 18. szülinapomra kaptam anyukámtól :-) Nem bánom, de ha nem lenne, úgyis jó lenne. Igazából már nem is gondolok rá, hogy van, teljesen a részemmé vált.
elsõ vok mer félek, fáj, anyukám nem engedi, mivel még csak 16 vagyok és nem tudom, hogy késõbb is tetszene e szerettem volna piercinget is, de lám anélkül is megvagyok 16L
ha igényesen szépen van megcsinálva, tetszik. szeretnék is, csak sajnos drága az ami tényleg szép...
A kérdező hozzászólása: Miért nem lesz? :(
Szerintem mûvészet, egyáltalán nem ítélem el. Az más kérdés, hogy nekem lesz-e. Csak pénz kérdése. :S

Az életemet mentheti meg a válasz! Ha valakit elítélnek felfüggesztettre és pénzbírságra az bekerül az erkölcsibe? A pénzbírságot azonnal kifizeti? Akkor is?

Legjobb válasz: Nem kerül be, csak a letöltendõ. Abban nem vagyok 100% biztos hogy amíg a felfüggesztett le nem jár addig szerepel-e az erkölcsiben, de sanszos hogy akkor sem. Ha pedig lejárt akkor már 100% hogy nem, ezt tapasztalatból tudom.

Nem kerül be, csak a letöltendõ. Abban nem vagyok 100% biztos hogy amíg a felfüggesztett le nem jár addig szerepel-e az erkölcsiben, de sanszos hogy akkor sem. Ha pedig lejárt akkor már 100% hogy nem, ezt tapasztalatból tudom.
Nono! Halálbünti Magyarországon, akárcsak Európaszerte NINCS. A felfüggesztés nem rád vonatkozik, hanem az ÍTÉLET EGREHAJTÁSÁRA. Azt nem tudom, hogy az ítélet után belekerül-e, de aki a felfüggesztés idejét - szabadlábon - vétség, bûn nélkül kitöltötte, azután biztos, hogy nem, büntetlennek számít. Egész biztosat úgy tudsz meg, ha nem vagy lusta: [link] - beírod, hogy erkölcsi bizonyítvány és a találatok között bogarászol. Ha több ugyanolyan, vagy hasonló, a legújabb a nyerõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!
Felfüggesztett szabadságvesztés esetén a próbaidõ letelte után törvényileg mentesül az elítélt. A próbaidõ felétõl lehet kérelmezni a bírósági mentesítést, viszont az ítéletben akár elõzetesen is mentesítheti a bíróság az elítéltet a büntetett elõélethez fûzõdõ joghátrányok alól. Tehát felfüggesztett szabadságvesztés esetén nem olyan egyszerû a dolog. Más a helyzet a pénzbüntetés (és nem pénzbírság) esetén, mert ebben az esetben, ha fõbüntetésként szabták ki, akkor az elítélt törvényileg mentesül a büntetett elõélethez fûzõdõ hátrányok alól.

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy lehet, leszbikus vagyok, ha a szomszédjainkat is teljesen elítélik?

Kb 7 éve érzem, hogy inkább a lányok érdekelnek. Mielőtt nekem esnének páran, hogy biztos egy idióta divatleszbi vagyok, aki a pasikat húzná vele, szeretném leszögezni, hogy volt már barátom, de a lányok jobban izgatnak lelkileg és testileg is, ami miatt nem működik egy párkapcsolatom sem. Tavaly év elején költözött kettővel mellénk egy leszbikus pár, de tulajdonképpen ők a szomszédaink, mert a mellettünk levő házban senki sem lakik.. Szóval mellénk költöztek, de akkor még nyilván nem tudtuk, hogy ők egy pár, egyáltalán nem látszik rajtuk semmi. Anyukám teljesen összebarátkozott velük, még mondta is, hogy az egyik lány zongoratanár, meg is kérhetném, hogy tanítson, milyen intelligensek, jó, hogy végre ilyenek laknak mellettünk. Miután az egyik hülye szomszéd, aki nagyon pletykás, elmondta a szüleimnek, hogy a 2 csaj együtt van, teljesen megváltoztak, anyukám itthon jajveszékelésbe kezdett, hogy szegények, nem érti miért nem pasit keresnek maguknak, így elcseszni az életüket, pedig milyen normálisnak tűntek..úgy tesz, mintha valami súlyos betegségük lenne vagy nem tudom. Na, ezek után végképp elástam azt a tervet, hogy valaha is elmondom nekik, pedig már 20 éves leszek lassan és gyanakodhatnának, hogy nincs normális kapcsolatom. Anyám viselkedése. a szomszédainkkal is olyan, hogy a szemükben nyalizik, de képes hátulról kérdezősködni, hogy minél több infót megtudjon, aztán itthon meg minden betegnek elmondja őket, pedig pár hónapja még oda-vissza volt tőlük. Teljesen ki vagyok készülve emiatt, mert látván a reakciójukat nincs esélyem elmondani. Mióta látom a szomszédainkat, sokkal jobban érzem, hogy boldog lehetnék én is, irigylem őket, hogy saját független életük van és szeretik egymást. Arra gondoltam, hogy talán ők megértenének és tudnának tanácsot adni..csak félek, hogy anyám kérdezősködne vagy pedig előttük leégnék, mert annyira nem is ismerjük egymást és ez lehet, hogy nekik kellemetlen lenne, hogy vájkálok az életükben. Nem tudom mit tehetnék, ti mit gondoltok erről? Bunkó válaszoktól kíméljenek az illetékesek.

Legjobb válasz: Azért, ha homofób lenne anyuka, nem "nyalizna".:) Inkább nem tud mit kezdeni a helyzettel, azért érdeklik a részletek, pletykák, mert keveset tud. Szerintem azért átjárhatnál zongorázni, egyrészt jó dolog, másrészt tudnál velük beszélgetni, ráadásul az alibid is meglenne. Talán segítenének megoldani a dolgot, mert ha úgy élnek, hogy felvállalják, akkor egy hasonló helyzeten már túl vannak.

Azért, ha homofób lenne anyuka, nem "nyalizna".:) Inkább nem tud mit kezdeni a helyzettel, azért érdeklik a részletek, pletykák, mert keveset tud. Szerintem azért átjárhatnál zongorázni, egyrészt jó dolog, másrészt tudnál velük beszélgetni, ráadásul az alibid is meglenne. Talán segítenének megoldani a dolgot, mert ha úgy élnek, hogy felvállalják, akkor egy hasonló helyzeten már túl vannak.
Szerintem amíg nem állsz a saját lábadon, addig ne mondd el anyudéknak.Azután, hogy lesz lakásod, párod..stb. mindened, akkor mondd el neki..akkor már szinte mindegy, hogy mit mond..
nem akarlak elkeseríteni de barátomnak is van egy lezbi ismerõse, õt kidobták otthonról amikor megtudták a szülei hogy lezbi :/ az anyud reakciójából kiindulva (már bocsi hogy ezt mondom), de valószínûleg õ is egy homofób idióta...vagy csak imád pletykákon csámcsogni és másokat kibeszélni, sajnos ez elég sok ember szokása :S de én remélem hogy tévesek és ha ki is derül az igazság, nem lesz köcsög veled, hiszen a lánya vagy :) remélem egy nap te is megtalálod a boldogságot, én szorítok neked :)
20 éves vagy, a te döntése, hogy bújkálva, boldogtalanul akarod-e leélni az életed vagy fejest ugrasz a mélyvízbe és esetleg a saját lábadon kell megállnod. Megjegyzem nekem édesanyád viselkedése gyanús, lehet, hogy valami elfojtás van mögötte.
Csak azért, hogy továbbadja? Ez a legjobb kibúvó! :) Ha nem érdekelné a téma, nem törõdne vele.
Valószínû öröklött hajlam, és anyukád elfojtja a sajátját. Amikor tud kibúvót találni, hogy csak a jószomszédság miatt, akkor elõjön a kíváncsisága. Ezek után viszont bûntudata lesz, és homofób viselkedéssel próbálja jóvátenni.
Írtam privátot
Azért a szülõ is ember! Gondoljátok el, milyen nehéz egy szülõnek szembesülni ezzel, ha a gyereke ilyen. Még a legjobb jóindulat mellett is nehéz feladat. Nem mindenki olyan modern, és olyan tudatos, tájékozott, igenis vannak olyan szülõk akik nem tudnak az ismeretlen rém"a lényegre koncentrélni.
Kedves kérdezõ! Nemrég mondtam el a szüleimnek, hogy leszbikus vagyok és hogy életem szerelme egy lány. Pontosan az volt a reakció, amit vártam. Nagyon homofóbok a szüleim, azt mondták, hogy felfordul a gyomruk tõlem és ez még az enyhébb kommentár volt. Rengeteg csúnya dolgot mondtak nekem, nagyon rosszul esett. Tudtam, hogy rosszul reagálnak, de bíztam abban, hogy ennek ellenére is majd mellettem állnak. Tévedtem. Azt mondták, hogy ha emiatt konfliktusba kerülök, nem fognak kipártolni, nem támogatnak. Ez eléggé fáj. Olyat is mondtak, hogy vagy keresek magamnak egy pasit és normális életet élek, vagy pedig húzzak a francba. Végül maradtam ugyan, de a téma kerülve van, nem szól senki semmit, viszont normálisan viselkednek velem, szóval legalább nem csesztetnek. Örülök, hogy elmondtam és túl estem ezen az egészen. Sokkal nyugodtabb vagyok, nem pánikolok, ha meglát valaki a barátnõmmel az utcán, hogy pletyka kerekedik belõle és megtudják a szüleim, stb. Ez sokat jelent. A barátaim szerencsére mind elfogadták és ez nagyon sokat segít. A szüleimen pedig nem idegeskedek mostmár, majd idõvel rájönnek, hogy ez nem döntés kérdése. Csak kérdés, hogy mikor. Anyagilag egy picit nem árt függetlennek lenni.
elég idióta anyukád lehet...
Szia! Na, jo sok vàlaszt kaptàl. Sajàt tapasztalatbol annyit tudok mondani, hogy szerencsés helyzetben vagyok mert kulfoldon élek. Itt làtszolag elfogadjàk az emberek azt hogy novel élek egyutt. Szerencsés vagyok mert ossze is hàzasodtunk. Ha màr gondoskodunk egymàsért és szeretjuk egymàs akkor egy betegség esetén ne tudjon valaki màs donteni az egyikunk életérol / helyzetérol. Viszont a rokonaim, jo baràtaim Magyarorszàgon laknak. Mindenkinek elmondtam volt aki elfogadta volt aki nem. Volt olyan 30 éves “baràtsàg” is ami nem élte tul az elobujàsomat. Vannak mindenki életében kellemetlen helyzetek ez hozzà tartozik. Mindegy hogy valaki hetero vagy leszbikus vagy homokos. Meg vannak olyan emberek akiket sajnos ell kell engednunk. Igaz nagyon fàjo és nehéz. Persze a szulokkel màr nehezebb az ugy. Hàla, az én 70 éves Anyukàm elfogadta! DE ebben a toleràns orszàgban ahol lakom meg Magyarorszàgon is elveszitettem sok-sok baràtsàgot…!! EZ NEM RAJTAM MULOTT Erre nem lehet felkészulni de megéri elobujni, igaz amig otthon laksz nehezebb a dolog. De nem megoldhatatlan. Volt olyan aki meglepett a viselkedésével mert màshogy fogta fel a dolgot mint ahogy én elore elképzelem… Szerintem amig nem bujik elo az érintettek java addig sosem lesz vàltozàs az elfogadàsban. DE ez sosem lesz egyszeru elobujni sem meg elfogadni sem. De arra is adjunk lehetoséget a màsiknak hogy vagy elfogad minket vagy nem! Nem lehet az hogy gyanit Anyukàd valamit? Mert azért egy szulo sokszor megérez ilyesmit. Szerintem mérlegeld hogy milyen megoldàst tudnàl talàlni ha rosszul reagàlnak a szüleid. Kulonben vàrjàl, mert semmi értelme elkapkodni. Igaz titokban élni sem valami egyszeru!! De màs nem donthet helyetted! Meglàtod boldog leszel! Sok sikert, szerencsét és merészséget kivànok A 45 éves
lehet hogy nehéz lehet a szülõnek szembesülni ezzel a ténnyel. DE! attól függetlenül a gyereke marad, ha egy szülõ igazán szereti a gyerekét, akkor félreteszi a beszûkült látóterét, és elfogadja a gyerekét olyannak amilyen! elvégre az a dolga hogy támogassa, ha szükség van rá, jótanácsokkal lássa el..ha netalán egy nap majd nekem kell szembesülnöm ezzel a ténnyel, én tuti nem szemétkednék, hanem elfogadnám...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem lenne könnyû és meg is értem teljesen. Nem is várom el, hogy legyenek liberálisak és még örüljenek is neki. Gondolkodtam ezen és lehet, hogy nem is mondom el még jó ideig, nem akarok konfliktust, meg úgy vagyok vele, hogy azt se hagynám, hogy a pasidolgaimba beleszóljanak (nem is hagytam, mikor még úgy volt), errõl meg lehet, hogy tényleg nem kell tudniuk, végül is ez nem változtat a hozzájuk való viszonyomon. Ha pl. valami bûncselekményt követnék el, az azért nagy port kavarna, vagy nem tudom, felcsinálnának egy buliban részegen, de az, hogy kivel vagyok titokban, szerintem nem borít fel semmit, ettõl még ugyanúgy tanulok, melózok, meg részt veszek az életükben. Talán tényleg a legjobb, ha ezt diszkréten kezelem és nem agyalom túl.
A szülõk reakciója, meg bárki reakciója bizonytalan, - és elsõ körben nem feltétlenül az, mint már lenyugodva. - Gondoljunk bele, mindazt ami benned évek alatt fort ki, õk megkapják egyszerre hidegzuhanyként. - Nem lehet egyszerû... Az én családom egyébként viszonylag jól fogadta, bár túlzás lenne azt állítani, hogy a szívükben is jól vannak ezzel. A párommal is jól kijönnek, talán még kedvelik is, általában nem másabbak velem, mint amikor még nem tudták, de néha (6 év után is) kapok olyan elszólásokat, amibõl világos, hogy még mindíg nem értik, és remélik, egyszer majd vége lesz ennek a számukra szürreális álomnak... Ami anyudat illeti, ill. téged, - ha elmész zongoraleckéket venni, aztán évek multán kiderül, hogy te is... - na onnantól, 99, 9%, hogy "õk fertõztek meg", és mondhatsz bármit, hogy mikor mit éreztél, gondoltál, hogy jöttél rá, meg lesz a bûnbak... Az viszont nem rosz ötlet, hogy beszélgess másokkal, mármint azokkal, akik már fel tudták vállalni. - Egész más nem egérkeként, bújkálva megélni a dolgot, - nekem pl hatalmas megkönnyebbülés volt, amikor végre nem kellett titkolózni... - / Sajnos a munkám kapcsán még kénytelen vagyok, de néha erõsen gondolkodom, hogy emiatt váltsak.- de ez más történet.:) / Szerintem, amire még jó almkalmat ad anyukád szomszédok körüli mizériája, hogy kicsit elõkészítsd a terepet, és amikor beszélgettek errõl, akkor megoszd vele a Te véleményedet is, vagy akár "találhatsz" egy két cikket, kiderül belõle, hogy ez nem választható opció, hogy hogy élték meg szülõk, amikor kiderült a gyerekükrõl, aztán mi hogyan változott. - Mit él meg valaki, amikor felvállalja a másságát? - Ezek késõbb még nagyon hasznos infók lehetnek a számára... - én lehet most elõször efelé próbálkoznák, és így még a lányokat se mártanám be jobban. Ha gondolod, és bármiben a segítségedre lehetek, írj nyugodtan privit. :) Sok sikert, erõt és bölcsességet neked! Magdi
úristen, hogy lehet ennyi embernek intoleráns a szülei? Hahó szülõk, fogjátok már fel hogy a saját gyerekeitekrõl úgy beszéltek, mint egy kupac [email protected]ól! O.o
Hát ez elég nehéz ügy. Én kb. 15 múltam amikor elmondtam a szüleimnek hogy nem a fiuk érdekelnek bár volt egy két éves kapcsolatom sráccal. Elõször apumnak mondtam el, mert vele mindig is jobb volt a kapcsolatom. Pont úgy reagált ahogy vártam, sõt jobban. Annyi volt a válasza: „Kislányom, jó hogy nem fiú vagy, mert akkor elég gáz lenne”. Ez elég önbizalmat adott ahhoz, hogy tovább lépjek és anyumnak is elmondjam. Tõle azért féltem, mert elég konzervatív és hát tudtam, hogy nem lesz könnyû eset. Elõször egy boltban mondtam el neki, ami nem volt valami jó ötlet. Majdnem elájult és leborította a kenyérpirítókat, aztán bevágtam, hogy csak poénkodtam. Aztán összejöttem egy csajjal aki már az exem és akkor már úgy gondoltam, hogy elmondom neki hogy, mizu van. Hát az elején elég jól fogadta, azt mondta nincs gáz, megérti. Aztán rá egy órára sírva fakadt és kétségbe esett. Elég elutasítós volt velem és feljelentett a gyermekjóléti szolgálatnál, hogy valami nem oké velem, majd terápiára kellet járnom és családtanácsadóhoz. Persze itt elmondták neki, hogy ez nem egy örökölhetõ betegség, ahogy sokan gondolják, hanem simán genetika. Anyum nem tudta elfogadni, nagyon sok konfliktusunk volt aztán a szüleim el is váltak. Apumnál maradtam, de végül anyum, úgy ahogy feldolgozta és elfogadta persze az akkori barátnõm iskolájába is elment, hogy szétválasszon minket. Végül szakítottunk, aztán megismertem a jelenlegi páromat. Boldogok vagyunk több min egy éve, együtt élünk és ez az egész herce-hurca folytatódott, Õt is megijesztette anyum, de ennek ellenére együtt maradtunk. Anyummal már nem tartom a kapcsolatot, és szerintem nem kell ahhoz függetlennek lenned, hogy elmond a szüleidnek a másságodat. Ha igazán szeretnek, elfogadják. Apum támogat, anyum leszarja már. A lényeg, hogy légy magabiztos, tarts ki és tudd, hogy az érzéseid nem csalnak. Lehet egy kamasz fellángolás is, de lehet egy kaland, ami nem zárul le és felébred benned a vágy, de lehet egy életre tartó szerelem is. A lényeg, hogy fontold meg, hogy kinek mondd el. Vannak x éve tartó barátságaim és vegyesen fogadták. Volt, aki azt mondta „és milyen csajok jönnek be?” És volt, aki azt mondta, hogy „Atya ég! Rám néztél már úgy?” Ebbõl lényeg hogy ez olyan helyzet, amit egy próba ként kell felfognod és rájössz ki az, aki igazán szeret és melletted áll jóban, rosszban és ki az, aki csak a kinézeted miatt szeret vagy érdekbõl barátkozik veled.. Nehéz dolog, de erõsnek kell lenned. Ez nem a világ vége, ha valaki azzal jön, hogy ez egy betegség, mond azt, hogy az a beteg, akinek pl. levágták a lábát! Üdv. és sok szerencsét! Magabiztosan és lazán!
Teljesen megértem a félelmedet. Hosszútávon nem jó hazugságban élni, de érdemes alaposan felkészülni egy ilyen beszélhetésre. Egyrészt legyél anyagilag független. Másrészt, legyél elég erõs érzelmileg. Ajánlom ezt a kisfilmet: http://www.youtube.com/watch?v=I66TK-cFx4c Ha szeretnél tapasztalt középkorú leszbikussal beszélgetni, nyugodtan írj nekem privit. Mindenk kérdèsedre szívesen válaszolok.
Sok jó választ kaptál. Csak pár kiegészítés: Szerintem is anyukád tele van elfolytásokkal - gondolom gyorsan férjhez ment, szült, gyereket nevelt. Tehát csak a kötelességeinek élt. Biztos voltak/vannak álmai vágyai, tele van kíváncsisággal, de a kötelességtudat, és az elvárásoknak való megfelelés miatt soha nem engedett meg magának semmiféle 'elhalylást'. Lehet, hogy van némi bihajlama is. Lényeg, hogy sosem foglalkozott a vágyaival - rengeteg ilyen nõ van. Az egyetlen 'szórakozása' hogy azt figyeli mások miként élik meg azt, amit õ nem mer. Persze ez egyáltalán nem tudatos, sõt mivel tele van bûntudattal, és félelemmel - mert midentõl fél, amit elfojt magában - ezért aztán pocskondiázza azokat, akik nem úgy élnek, ahogy szerinte helyes. A kifelé mutatott kettõsség, a benne lezajló harc eredménye. Saját magával nem tud megbékélni. Én lehet megkérdezném tõle, hogy mi a problémája azzal, ha két nõ van együtt és nekik így jó. De ez én vagyok, én szeretem provokálni az embereket. :P
Sajnos a nõk viselkedése teljesen megjósolhatatlan. Csak gondold végig! Itt vagy te, a te gondolkodásmódoddal, és itt van anyukád a maga utálatávak, meg a kíváncsiságával. Aztán itt van a két szerelmes de büszke zongoratanárnõ. És a végén, de nem utolsósorba vannak azok a lányok, asszonyok, akik meg pasit szeretnének, meg gyerekeket. Mert ilyen is van. Te majd milyen lányt szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Anyu nem kíváncsi, hanem kétszínû. Most ezt nem azért mondom, mert hálátlan vagyok, de tényleg azt csinálja, hogy nyalizik nekik csak azért, hogy megtudjon valamit, aztán elmondja a barátnõinek, akik errõl csámcsognak. Itthon pedig olyanokat mond rájuk, hogy ha a 2 csaj megtudná, szerintem felpofoznák vagy legalábbis elküldenék a fenébe.
A kérdező hozzászólása: Az kizárt, szimplán csak örömét lelik a barátnõivel mások életén csámcsogni, mindig ezt csinálják mindenkivel.
Hát én a helyedben tuti megpróbálnék módot keríteni rá, hogy beszélhessek ezzel a szomszédokkal. Szerintem biztos tudnának neked segíteni. De eleinte jobb lenne, ha más téma alapján kezdenéd megismerni õket... a zongora pl. tökéletes :) Utána már lehetne rá alkalom, hogy elmondd nekik a helyzetet, hátha tudnak segíteni.
Átérzem a helyzetedet. Nálunk nemrég derült ki a rokonságban az egyik kamaszlányról, hogy leszbikus. A szülei elég idióta módon reagáltak, el is költözött tõlük. Hivatalosan mi nem tudtunk róla (elcsiripelték a madarak, csak nem akartuk kellemetlen helyzetbe hozni az érintetteket), aztán egyszer nálunk volt, arra tereltem a beszélgetést. Elmondta, látszott rajta a páni félelem, hogy mit fogunk reagálni. Minket nem különösebben érdekel, hogy fiúval, lánnyal vagy kecskével boldog - látványosan megkönnyebbült, hogy végre valahol balhé nélkül mesélhet róla. De szívszorító volt hallgatni, hogy eleinte magával is küzdött, aztán a szülei se a legjobban reagáltak. Bár ez csak a margója az ottani érzelmi analfabetizmusnak. Az eset óta látványosan keresi a társaságunkat. Gondolom mégis család vagyunk, itt nem bírálja senki, nincs hüledezés, hogy a párja lány és nem fiú. Nekünk is annyi a gondunk csak, hogy mivel kicsit idõsebbek vagyunk nála, látjuk, hogy bukó lesz a kapcsolat, mert betegesen féltékeny a barátnõje. Két percenként hivogatja, számon kéri, balhézik. De hát kamaszként kell néhány idiótával járni, mire rájön az ember, hogy milyen személyiséget érdemes választani párnak. Csak sajnáljuk elõre, amikor szakítás lesz, szerintem nagyon meg fog borulni, nála még tart a rózsaszín köd :(
Vagy fordulhatsz akár pszichológushoz is: A titoktartás miatt onnan semmi nem kerülhet ki. 18 fölött vagy, így még a szüleidhez sem.
Elég rossz lehet egy ilyen titkot cipelni, én a helyedben elmondanám...te a lánya vagy, akit szeret, nem pedig egy szomszéd, akin csámcsog...ha jó anya, akkor továbbra is szeretni fog, még ha egy kis csalódást is okozol neki ezzel. Egyébként, nem sértésként mondom, de szerintem a biológia is közre játszik ebben, és valahol betegség ez, persze ettõl nem kell elitélni! A babák nõi aggyal születnek, és a fiú babák agya átalakul férfi aggyá, és a leszbikusok agya is, ezért vonzódnak a nõkhöz késõbb! Keress utána, nem kamu..:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Tényleg nem merem elmondani, de valaki írta, hogy menjek át azzal, hogy zongorázni szeretnék tanulni, ez egy jó ötlet, ráadásul itt a nyár, vége a vizsgáimnak, lesz is idõm..de csak az egyikükkel tudnék beszélni így is, mert ugye a másik lánnyal nem kerülök kontaktba. Majd tapintatosan felhozom a témát vagy csak simán elmesélem, hogy gondjaim vannak ezzel. Utolsó, elhiszem, hogy Te így vélekedsz, de én nem gondolom, hogy az agyam "átalakult volna férfiaggyá":D Vagy legalábbis nem így fogalmaznék, ízig-vérig lánynak érzem magam, barátnõim közül talán én vagyok a leginkább az, aki állandóan divatról, meg csajos dolgokról beszél, érzékeny vagyok, meg kicsit kényes is, ami persze nem jó. De a lényeg, hogy talán nehezebb volt mindig is, mint a tipikus fiús lányoknak, akik úgy vonzódnak a többi lányhoz, mintha õk lennének a "vadászok" és fiúként próbálnak gondolkodni. Van pár ilyen ismerõsöm. Rólam gimi elsõ osztályában is már azt gondolták, hogy tuti nagy pasizós vagyok, beképzelt, a lányok emiatt nem is nagyon barátkoztak velem, pedig nem is ismertek. Valamiért ellenfélnek hittek, pedig egyáltalán nem tudták, hogy nem akarok tõlük elvenni egy fiút sem. Volt egy lány, aki szintén nem volt fiús és elkezdtünk többet érezni egymás iránt, akkor kezdett megfogalmazódni bennem, hogy mit szeretek a lányokban. Ki kellett próbálnom, hogy mi más a fiúk és lányok iránt érzett vonzalomban és rájöttem, hogy amit fiúk iránt éreztem, az csak fellángolás, soha nem tudok szerelmes lenni.
Ne mondd el. Szerezz barátokat mindkét nembõl, lógjál velük, mondd azt, hogy van fiúd, de még nem jött el az ideje, hogy bemutasd. Szóval ködösíts.
ne mondd el az én anyámnál semmi elõjele nem volt, hogy ki fog akadni...elfogadó a cigányokkal, melegekkel, zsidókkal, mindenkikkel szemben, akiket diszkriminálni szokás bezzeg a leszbikusságomra az volt a reakció, hogy forog tõlem a gyomra, bár lennék inkább drogos vagy rákos, mert azoknál van esély a gyógyulásra és hogy én ezt hogy képzelem undorító el is tiltott a barátnõmtõl (alig múltam el 16) hazudoznom kellett meg minden....majdnem 2 évig ment ez mondhatom naggyon jó volt, persze titokban összejártam a barátnõmmel, aztán szakítottunk fél évre rá új barátnõm lett (a jelenlegi) és ezt már nem voltam hajlandó titkolni, teljesen tönkrementek rá az idegeim a szüleim együtt élnek, én úgy gondoltam apa jobban fogadja majd, de anyám belém beszélte a parát hogy fellógatja a barátnõmet, így nem mondtam el neki... persze kédõbb kiderült, hogy mégis jól fogadja, nagyon megértõ hálás is vagyok...neki még mesélhetek is, hogy mikor hova megyünk, milyen jól érzem magam stb...jó hogy megoszthatom vele az örömöm.. de anyám még mindig cses zeget néha...random kis célzások...borzalmasak...az elsõ fizetésemmel költözök :) szóval én javaslom, hogy mostmár várd ki az egyetem végét...és még akkor is jobb, ha már van párod, és úgy mondod el, szerintem... sok sikert, sok szerencsét :) 19/L
Amennyiben a lányom leszbikus lenne megérteném, nekem is a lányok tetszettek mindig :D Viszont, ha a fiam lenne meleg, egy világ omlana le bennem. F38

Hogy lehet, hogy Hank Moodyt elítélik a negyedik évadban?

Nem értem, hogyan ítélhetik el kiskorú megerőszakolásáért, ha egyszer a bizonyos kiskorú elmondja, hogy önszántából ment bele a dologba. Nincs is igazából miről beszélni, nem?

Legjobb válasz: Ad1: Én úgy tudom nem ítélték el. Rosszul? Nem nagyon tudom mostanában nézni sajna:/ Ad2: Igaz, hogy önszántából ment bele a dologba, csak éppen a bíróságon az igazat kell mondani, az az azt is el kellett mesélni hogy Hank barátunk nem érdeklõdött a hölgyemény kora iránt. Gondolom.

Ad1: Én úgy tudom nem ítélték el. Rosszul? Nem nagyon tudom mostanában nézni sajna:/ Ad2: Igaz, hogy önszántából ment bele a dologba, csak éppen a bíróságon az igazat kell mondani, az az azt is el kellett mesélni hogy Hank barátunk nem érdeklõdött a hölgyemény kora iránt. Gondolom.
A kérdező hozzászólása: de, elítélik az akkor sem erõszak
Kiskorú megrontásáért ítélik el, ha jól rémlik és csak közmunkára ítélik.

Elítélitek e azt ha egy férfi és nő között 24 év korkülönbség van? Főleg ha a nő az idősebb

Legjobb válasz: Hát én igen. Olyan mintha az anyáddal járnál. De ugyanúgy elítélendõ, ha a férfi az idõsebb. Ugyan, emberek, nem igaz, hogy nem lehet találni olyan valakit aki korban nem annyival idõsebb, mint ahány évesek vagyunk... Még 5-10 év ide vagy oda talán belefér, de 24?! Hát nagyon dúlhat a szerelem (vagy a gazdagság), hogy ilyenbe belemenjen az ember. Pont minap láttam a natgeon a TABU c. mûsort, abban volt hogy 30 körüli férfi 60 körüli nõvel hablatyolt. Nos... Természetesnek nem mondanám... 21F

Hát én igen. Olyan mintha az anyáddal járnál. De ugyanúgy elítélendõ, ha a férfi az idõsebb. Ugyan, emberek, nem igaz, hogy nem lehet találni olyan valakit aki korban nem annyival idõsebb, mint ahány évesek vagyunk... Még 5-10 év ide vagy oda talán belefér, de 24?! Hát nagyon dúlhat a szerelem (vagy a gazdagság), hogy ilyenbe belemenjen az ember. Pont minap láttam a natgeon a TABU c. mûsort, abban volt hogy 30 körüli férfi 60 körüli nõvel hablatyolt. Nos... Természetesnek nem mondanám... 21F
nem
ha a férfi az idõsebb akk nem ANNYIRA de akkoris, de ha a nõ akk fujj
Nem. Hajrá, le a tabukkal, elõítéletekkel! ;) Én egy 28 évvel idõsebb pasiba zúgtam bele.
Ha szex miatt és élvezik is akkor nem...
nem elítélendõ szerintem. a férjem és köztem is van 18 év korkülönbség, jó õ az idõsebb, de tökjól elvagyunk.én 28 vagyok, és két éves a babánk.:) ha a nõ az idõsebb, az sem gáz, volt már ilyen és lesz is.
Nem ítélem el, mert semmi közöm hozzá. Csak nem értem. Egy nálam 24 évvel idõsebb pasival a szexen kívül nem igazán tudnék mást elképzelni...
szerintem gáz. fõleg ha a nõ az idõsebb...
Nem ítélem el, ha szeretik egymást akkor legyenek boldogok, ne mások szabályai szerint éljenek. 29F
én elítélem, nekem ez az értékrendemben nincs helye..még azt mondom 5-6 év max de 24....
Mi vagyok én hogy ítélkezzek felettük?
gerontofília pff undorító
korotok?
A kérdező hozzászólása: nem a kor a lényeg hanem a szerelem. akinek nem tetszik ne nézze, le van szarva. Van olyan amikor a pasi 30 évvel idõsebb bezzeg azt nem ítélik el. Az a baj hogy a mostani huszonéves lányok éretlenek és gyerekesek tisztelet a kivételnek ami sajnos ritka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!