Találatok a következő kifejezésre: Ha a elélvez (180 db)

mivel masztizol te?kompresszorral?
A kérdező hozzászólása: Hát nem éppen, de normális válaszokat várok! Pasiktól akinek a barátnõjének volt már ilyenbe része!!!

Fiúk! Érzitek ha a partneretek elélvez?

Legjobb válasz: Igen, HA elélvez. A hangsúly azon van, hogy HA!

Igen, HA elélvez. A hangsúly azon van, hogy HA!
én érezni szoktam:élvezkedés közben lüktet, amikor el élvez, akkor meg görcsösen szorít kb fél percig+a csaj is rengeteg izmát megfeszíti, amit szándékosan nem tudna enyire hírtelen.ennél kellemesebb dícséret nem igazán kell az embernek.
nem sajnos...csak látom..
Lehet érezni... csak nagyon kell figyelni.
A kérdező hozzászólása: Engem zavar hogy a párom nem érzi, csak hallja, pedig szinte minden alkalommal elmegyek, van, hogy többször is...akkor azt sem érzi mikor szex közben hullámoztatom a vaginám?
Igen, érzem. 15/F
honnan tudjuk hogy érzi e??ha jól csinálod és izmos a puncid akkor biztos hogy érzi..miért nem tõle kérdezed meg?
a hullámoztatást amúgy szoktam érezni..szerintem biztos õ is érzi..

Lányok! Ti hova szeretitek ha a végén élvez a srác? Szeretitek látni ahogy elélvez?

én pl imádom egy lány mellére!

Legjobb válasz: Én konkrétan azt szeretem ha belém csakmert azzal egyützt énis tudok.rám annyira nemszeretem.azt hogy látni ahogy elélvez ..én azt szeretem ha az arcán látom egybõl azt a kirobbano szerelmet és energiát hogy milyen jóvolt:) L/23

Én konkrétan azt szeretem ha belém csakmert azzal egyützt énis tudok.rám annyira nemszeretem.azt hogy látni ahogy elélvez ..én azt szeretem ha az arcán látom egybõl azt a kirobbano szerelmet és energiát hogy milyen jóvolt:) L/23
de gondolom fogamzásgátlót szedsz, 1-eske??!! és nincs 100 gyermeked.. :)
ASOT: Gondolom nem cigánypurdéból származik, és normális nõ! :)
persze hogy szedek :) amig nemszedtem rám mentek el de azt nem élveztem annyira mint ezt :)
jó hát gondoltam azért megkérdezem, mert találkoztam itt már érdekes válaszokkal :)
1-es miért nem gumit használtál, amíg nem szedted?
mert megszakitásos alapon szexeltem ....amit utolag megis bántam
Nem tudom konkrétan de ahova a párom szeretné engedem neki 2 dologtól tartok amit nem engedtem hogy belém élvezzen attól még kicsit félek :S

Érdekelne, hogy nektek mi számít 1 menetnek, ha a férfi elélvez vagy mindkét fél?

Érdekelne, hogy nektek mi számít 1 menetnek, ha a férfi elélvez vagy mindkét fél?

Legjobb válasz: ha a párom elélvez (én vagyok a lány) (de ez esetek döntõ többségében azzal jár,hogy vele együtt én is,vagy én hamarabb,ritka amikor én nem)

ha a párom elélvez (én vagyok a lány) (de ez esetek döntõ többségében azzal jár, hogy vele együtt én is, vagy én hamarabb, ritka amikor én nem)
ha a férfi....de nálunk én mindig elélvezek vele együtt, vagy elõtte is
Ha a párom... Nekem nem sikerül mindig elsõre elélveznem, általában kézzel/szájjal, vagy egy második menettel be kell fejezni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdeztem (szûz vagyok még), mert hallottam már olyat aki mondogatta hogy 7 menetet letolt a csajjal. Ekkor merült fel bennem, csak nem kérdeztem meg tõle, hogy vajon mi számít neki 1 menetnek.

Lánoyk milyen érzés nektek mikor elélveznek benetek és milyen érzés ha a szátokba? Sperma íz van? Csak lányok válaszoljanak.

Legjobb válasz: Egyetértek a válaszolóval. Az ondónak nincs jó íze, legalább is én nem szeretem, pedig a barátom vega, tehát nem fogyaszt annyi méreganyagot.. de én nem szivesen veszem a számba :D ünnepnapokon.. Az viszont nagyon jó érzés ha elélvez bennem a párom, csak utána spuri a fürdõbe, mert folyik :D

Egyetértek a válaszolóval. Az ondónak nincs jó íze, legalább is én nem szeretem, pedig a barátom vega, tehát nem fogyaszt annyi méreganyagot.. de én nem szivesen veszem a számba :D ünnepnapokon.. Az viszont nagyon jó érzés ha elélvez bennem a párom, csak utána spuri a fürdõbe, mert folyik :D
nekem is volt h egyszer kijött egy kis hànyàs :D mikor oldalt feküdt én meg ugy csinàltam neki xD de mostmàr egész ügyes vagyok, nem öklendezek... megtalàltam a gyenge pontjàt is, amivel màr negyed ora alatt elintézhetem...söt..hamarabb is :D
Mikor bennem megy el a párom, az sokkal intimebb, érzelmesebb, legalábbis én így vagyok vele. Olyankor, mintha tényleg eggyé válnánk, érzem ahogy lüktet. A szájba élvezést nem szeretem. Egyáltalán nem szeretem a sperma ízét, állagát. Néha megengedem, hogy belemenjen a számba, mert szereti, de olyankor legtöbbször öklendezem..volt, hogy majdnem lehánytam. Szóval nem a kedvencem a sperma. "Sperma íze van?"-ez a kérdés meg érdekes. MÉgis milyen íze legyen a spermának, talán spermaíze?:D
Hàt én nem szeretem a sperma izét.. a màsik dolog meg egyéRtelmüen jo.. :D különösebben semmit nem éRzek abbol ahogy "belémfolyik" nekem mégis nagyon jo érzés..de lehet ez inkàbb az érzelmek miatt van
Jó érezni, hogy lüktet bent. És a lelkemnek öröm, hogy kielégítettem a szerelmem vagy aki nekem fontos. A spermának padig sperma íze van. Fura, kicsit fanyar. A dohányosok spermája még inkább, de ha elõtte ananászt eszik az illetõ, állítólag egész kellemes íze lesz. Ha még nem csináltad, szólj a párodnak, hogy jelezze mikor megy el, mert nem lenne jó, ha akkor tövig nyomná a szádba és öklendezni kezdenél. Ja és nem árt ha elõtte való nap ürített, mert akkor ugye kevesebb a sperma és az elsõ alkalomnál jó lenne ha nem menne tele vele a szád. Az meg valahogy olyan nem jól jön ki, ha ki kellene köpnöd, mert túl nagy a mennyisége.
Használd a keresõt, naponta teszik fel ezt a kérdést!
A kérdező hozzászólása: :D Aranyosak vagytok csajok, de én fiú vagyok .Ez csak egy felmérés. Természetesen én sem erõltetem , de tény , h jó érzés ahogy szájal végig ízgat. Emlékszem elöször else tudtam menni , de a lány annyira akarta , h sikerült és majd le rugtam a képet a farról olyan jó volt. ;D Köszönöm nektek.
Belém nem élvezett még, mivel gumival csináljuk, így arról nem tudok nyilatkozni. Tisztelet a kivételnek. Én mindig lenyelem és ragaszkodom is hozzá. Nekem a sperma íze kissé sós, hasonlít a fõtt mandula ízére. :D De kajak. Mondtam is a barátomnak. :D

Mennyire gátolja a teherbe esést ha a páromnak csak 12 cm a himvesszöje és hamar elélvez én meg sajnos nem tudok elélvezni?

Legjobb válasz: szerintem nem gátolja!!!!!bár akkor kicsit szex után a popsit megkell emelni ,vagy gyertyaállásban kell állni. de atol hogy nemtudsz elélvezni ennek semmi köze!énsem tudok sajna az én férjem is gyorsan elélvez!

szerintem nem gátolja!!!!!bár akkor kicsit szex után a popsit megkell emelni , vagy gyertyaállásban kell állni. de atol hogy nemtudsz elélvezni ennek semmi köze!énsem tudok sajna az én férjem is gyorsan elélvez!
Semennyire.A hüvely hossza kb:10cm, tehát elvileg célba érnek.De a hüvely faláról is felkerül aki fel akar.Ha gondolod aktus után állj gyertyaállásba egy 20 percre ha bírod.Én az elsõvel estem nehezen teherbe így elsõre sikerült.Mondjuk nekem még a méhem is hátra hajló. Azon, hogy ne élvezzen el hamar tud Õ maga segíteni.Csak gyakorlás kérdése.A párom itt a neten talált oldalakat, ahol jó tippeket adnak, és alkalmazni is lehet õket.Nagyon jó eredményeket lehet elérni.Azt hiszem ezen az oldalon találta:http://www.femina.hu/szex Sok szerencsét.
Ez nem a teherbeesést gátólja hanem a kielégülést.Jó szar lehet a nemi életetek.
ki ez a hülye már megint!!!! Aki bedumál ide!!!!!nincs is más dolga!
A 12 cm bõven elég ahhoz, hogy a spermiumok a megfelelõ helyre kerüljenek. Az hogy nem élvezed a szexet nem befolyásolja a teherbe esést! Ha a párod rendszeresen beléd élvez, és nem használtok fogamzásgátlót, akkor más a gond. Ilyenkor jön jól egy kivizsgálás.
Az orgazmusról csak annyit, hogy azért van egy kis köze, hogy könnyen esel-e teherbe.Ugyanis a ritmikus összehúzódások hatására amit kivált, gyorsabban célba sodorják a spermiumokat.De anélkül is teherbe lehet esni.Csak orgazmus elérésekor nagyobb az esély. Üdv:2-ik voltam.

Ha a nök elélveznek akkor feláll a mellbimbojuk és megkeményszik? Az én barátnömnek nem szokott csak néha. Akkor nem mindig élvez el csak szimulálja? Meg hallottam olyat is hogy attol h nem megy el attol még jo a sex neki . igaz ez?

Legjobb válasz: Nah tisztázzunk egyet s mást. A mell inger hatására keményedik meg, illetve azt hogy elélvez, vagy szimulálja, csak a barátnõd tudhatja, de a mell bimbó és udvar keménységétõl ez nem függ. Attól hogy nem megy el egy lány, attól még jó a szex neki, de hát benned is van egy hiányérzet, hogyha anyukád masztizáskor hazajön és nem tudod magad kielégíteni, nem?? Ugyanez a lányoknál. Szerencsére, hogy az én barátom mielõtt elkezdett dugni, utánanézett/olvasott a dolgoknak. Sose kellett a 3-4 orgazmusom szimulálnom.

Nah tisztázzunk egyet s mást. A mell inger hatására keményedik meg, illetve azt hogy elélvez, vagy szimulálja, csak a barátnõd tudhatja, de a mell bimbó és udvar keménységétõl ez nem függ. Attól hogy nem megy el egy lány, attól még jó a szex neki, de hát benned is van egy hiányérzet, hogyha anyukád masztizáskor hazajön és nem tudod magad kielégíteni, nem?? Ugyanez a lányoknál. Szerencsére, hogy az én barátom mielõtt elkezdett dugni, utánanézett/olvasott a dolgoknak. Sose kellett a 3-4 orgazmusom szimulálnom.
Szerintem kérdezed meg anyukádat h neki mi áll fel xD
Hát attól, hogy nem megy el, persze hogy jó! De Neked csak az a pillanat jó, mikor orgazmusod van? Elõtte nem is élvezed? Akkor mitõl mész el? uhhh... Kicsit hülyeségeket kérdezel! a mellbimbós sztorit hagyom olyannak megválaszolni, akinek ehhez nagyobb türelme van! Na pá
Második válaszoló nagyon jól leírta. A mellbimbó sok mindentöl megkeményedik, pl elég hozzá érni, vagy szokták monani hogy hideg van, mert a hidegtöl is. De azért egy nö mikor izgalomba van akkor mindig kemény a mellbimbója. Az orgazmushoz semmi köze. Amit itt írtak elöttem, hogy a sex közben is jó, de ha a végén nincs orgazmus (vagy közben) akkor egy kielégületlen hiányérzet lesz. Ez pont olyan mint amikor te nem tudsz elélvezni. De sokszor egy nönek teljesen rossza sex és akkor inkább örül hogy vége és ezért szimulál. Mikor tini voltam én is szimuláltam, mert se a párom sem én nem ismertem a testemet, és inkább nem akartam folytatni és örültem ha ö elment és nem kell tovább csinálni, aztán egyre jobban bele jön az ember megismeri a testét, és ha normális a pasi akkor mindkét fél arra törekszik hogy a másiknak jó legyen.
Utolsó válaszoló: Második voltam. A mellbimbó csak akkor keményedik meg ha valami ingerli. Ha szex közben nincs ingerelve, akkor nem fog megkeményedni, hiába élvez a nõ nagyokat!(Saját példa)

Lányok, mi a jobb szopásnál ha hamar elélvez vagy ha sokáig kell rajta dolgozni? Idő?

Legjobb válasz: Ha sokáig dolgozol, hosszabb élvezet. Ha gyorsan csinálod, akkor rövid élvezet.

Ha sokáig dolgozol, hosszabb élvezet. Ha gyorsan csinálod, akkor rövid élvezet.
Ez csak attól függ hogy a lány szereti-e csinálni avagy sem, és hogy ezért cserébe ugyanennyi ideig kényezteted-e õt avagy sem.
Ott sem jó szerintem, ha már néhány perc után elmegy a pasi. Én azért szeretek megdolgozni a jutalmamért a végén. :D 28/L
utolsó, szájba mehet?

Az baj ha a fiú többször is elélvez egy menetben?

Legjobb válasz: hát ha boxoló akkor igencsak kellemetlen :)

hát ha boxoló akkor igencsak kellemetlen :)
Csak akkor, ha közben képtelen kielégíteni a partnerét.

Miert fajdul meg a hasam es szedulok ha tobb elélvezek?

Ez akkor ha 2-3 napig nem szeretketek.F/25

Legjobb válasz: verd ki naponta. nm viccelek. egy idõ után el fog múlni és akkor abbahagyhatod (ha akarod). velem is ez volt 21/f

verd ki naponta. nm viccelek. egy idõ után el fog múlni és akkor abbahagyhatod (ha akarod). velem is ez volt 21/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!