Találatok a következő kifejezésre: Ha a el (14365 db)

Van egy film, amit rendesen lejátszik a lejátszó, de ha a "előre tekerem", vagyis a csúszkán máshova kattintok, úgy vált át, hogy nagyon kockás a kép és átmosódik több jelenet, de 1-2 mp és kitisztul. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Okát nem tudom, de én váltottam egy másik lejátszóra, annál nem jelentkezett ez a jelenség. KmPlayer, GomPlayer. Amúgy melyik lejátszót használod?

Okát nem tudom, de én váltottam egy másik lejátszóra, annál nem jelentkezett ez a jelenség. KmPlayer, GomPlayer. Amúgy melyik lejátszót használod?
A kérdező hozzászólása: VLC... KMPlayert javasolták már nem olyan régen, felraktam, de nagyon nem tetszik, hogy annyira beeszi magát a gépbe... Pár napja tettem fel róla egy kérdést, mert leszedtem, és egyszerûen nem tudtam eltüntetni, hogy ne KMP fájlként kezeljen mindent. Segítettek, ami a probléma volt megoldottam, de még mindig megjelenik itt-ott és nagyon idegesítõ, hiszen uninstalláltam. Már én is gondoltam rá, hogy lehet, hogy azt kéne újra rakni, de nem túl szimpatikus az a program emiatt az incidens miatt, hiába dicsérik. KMP fájlt ír ki ehhez is, pedig beállítottam hogy VLC-vel játssza le. Szóval lehet hogy csak azon futna normálisan?
Alter lejátszóként használhatod a KmPlayer-t portable verzióba. Nem kell telepítened, csak betölteni...ha OK és tetszik társíthatod...a többit meg távolítsd el pl RevoUninstaller-rel...ez kitörli a reg. bejegyzéseket is.(free) Ha problémázik, telepítsd újra, és akkor távolítsd el újra a Revo-val. KmPlayer portable>>> http://portablehun.blog.hu/2009/06/01/title_89702 Ha a Vlc tetszik azt is megtalálod portable-ban, bár nekem az túl puritán. Továbbfejlesztett változata>>> Kantaris.
A kérdező hozzászólása: Puritán:) ) Ez tetszett! De persze értem, nekem is, sokáig nem is kedveltem, de rájöttem, hogy bizonyos problémákat kiküszöböl, így nem olyan rég váltottam. Erre most újabb problémák kiküszöbölése érdekében mehetek tovább?:) ) Köszönöm a választ!

Ha a barátnőm orálisan kielégített , de nem mentem el ezalatt, ezt követően behatoltam 1szer de nem élveztem el benne. Lehet h terhes lett?

Szerencsére észbe kaptunk h nem védekezünk így csak 1 behatolás történt. :( De ennek ellenére lehetséges h teherbe esett? :( Tudom h nagy felel?tlenség volt ez részünkr?l :(. De buli után nem tiszta fejjel vágtunk bele :(...

Legjobb válasz: Ha nem mentel el benne biztosan!!!! akkor valoszinu, 99% hogy nem terhes!!! De kezdjen el fogamzasgatlot szedni, es akkor barmikor gond nelkul elvezhetitek egymast!!!

Ha nem mentel el benne biztosan!!!! akkor valoszinu, 99% hogy nem terhes!!! De kezdjen el fogamzasgatlot szedni, es akkor barmikor gond nelkul elvezhetitek egymast!!!

Miért van az, hogy ha a youtube-on nézek egy videót és belepörgetek akkor visszadob egy bizonyos részhez és nem lehet se előre se visszafele tekerni?

Legjobb válasz: Beragad, általában az oldal frissítése segít rajta. Ha sokszor elõfordul, akkor érdemes egy cookie/elõzmények törlését véghezvinni.

Beragad, általában az oldal frissítése segít rajta. Ha sokszor elõfordul, akkor érdemes egy cookie/elõzmények törlését véghezvinni.

Ha a interneten hívatok elő képet és házhozszállítást kérek akkor előre kell fizetnem vagy utólag?

Legjobb válasz: Egy bizonyos összeget biztos kell elõre fizetned, hiszen feleslegesen nem hívnak elõ képet, mert költség van velük.

Egy bizonyos összeget biztos kell elõre fizetned, hiszen feleslegesen nem hívnak elõ képet, mert költség van velük.

Lányok titeket zavar ha a párotok nem megy el?

18éves vok és gumiba egyszerüen nem tok elmeni. Önkielégítéssel teljesen le álltam ht ha segít , de nem. Normális válaszokat szeretnék !

Legjobb válasz: ha van bnõd, akkor mondd neki, hogy írasson tabit, ha nincs, akkor meg gyakorolj :) sok sikert :) (engem zavar, ha nem megy el, mert ne csak én élvezzem, de ez fordítva is így van)

ha van bnõd, akkor mondd neki, hogy írasson tabit, ha nincs, akkor meg gyakorolj :) sok sikert :) (engem zavar, ha nem megy el, mert ne csak én élvezzem, de ez fordítva is így van)
hmm akkor maradj otthon ha nem akarsz elmenni zárd be az ajtót 2re
Engem az zavar, ha éveken át nem megy el. Bent van a házban állandóan.
persze h zavar mert azt akarom h neki is jo legyen... de ilyenkor kielegitem oralisan.
A kérdező hozzászólása: Örülök a humoros válaszoknak ;)
Engem zavarna, a szex akkor jó, ha mindkét fél élvezi. Szerintem is kérd meg a barátnõdet, hogy irasson tabit, és akkor hátha jobb lesz. Vagy meg elégítsen ki orálisan.
Kedves Kérdezõ! A gumi óvszer így is véd a nem kívánt terhességtõl. Meglepõen sokan vannak, akiknek a használata miatt elmegy a kedve az egésztõl.
én örülnék ha nem megy el de tul sokáig ne legyen mert csak nem házas társ

Hogyan reagálnátok ha a 12 éves fiatok közölné veletek, hogy ő már nem szűz, és hogy egy idősebb (jóval idősebb) nővel vesztette el?

fiktív kérdés, nem történt meg, remélem nem is fog

Legjobb válasz: hát midnenképpen megbeszélném vele, hogy tudja e hogy mit csinált.. miért hogyan rendezze el magában...nemtudom mennyire érett, de szerintem segítek kéne neki ezt helyretenni, ha nem akartok késõbb gondkat. énis elég korán vesztettem el, de ez akkor is dúrva... nem leszidni kell érte, csak egyáltalán elmagyarázni neki mi ez...

Nekem van ilyen ismerõsöm. 12 évesen vesztette el egy 19 éves, tapasztalt csajjal. Azóta a csajok legszívesebben sorba állnának nála, olyan jó pasi lett, de már évek óta kitart a nõje mellett (: Ma 16 éves és 23 éves barátnõje van (nem az, akivel elvesztette) Én kiakadnék elsõnek, de próbálnám palástolni a megdöbbentségemet, és leülnék vele megbeszélni (:
hát midnenképpen megbeszélném vele, hogy tudja e hogy mit csinált.. miért hogyan rendezze el magában...nemtudom mennyire érett, de szerintem segítek kéne neki ezt helyretenni, ha nem akartok késõbb gondkat. énis elég korán vesztettem el, de ez akkor is dúrva... nem leszidni kell érte, csak egyáltalán elmagyarázni neki mi ez...
Tényleg, mint az elsõ válaszoló írta, én is úgyszintén elõször is örülnék, hogy nem homoszexuális. Utána leülnék és beszélnék vele egy kicsit... leszidni egyátalán nem szidnám le, mert azzal csak elüldözném magamtól, annak meg nincs értelme.
bocsi.. tényleg nem olvastam el... am. kiakadnék. :)
Örülök, hogy nem vagy meleg!
Gratulálok kisfiam :) Ennyivel elintézném :P
Kicsit lehet, hogy irigykednék... :D
A kérdező hozzászólása: 23:03 Még jó hogy végig olvastad. Fikció, csak érdeklenek az emberi reakciók extrém szociális és pszichológia szituációkban.
Hát...még mindig jobb mintha a lányod közölné... :) Nem is tudom mit szólnék hozzá. Biztos nem dicsérném meg, hiszen 12 évesen még gyerek!!
nekem is van olyan ismerõsöm.. mitöbb.. barátom, aki ... nem emléxem hogy 12 volt-e még, de 14 betöltésétõl még nagyon messze volt, mikor egy házi bulin vesztette el a szüzességét... én irigyelem, mert tudott találni egy nõt, kivel el veszthette ilyen fiatalon, most 15 éves, és kb akkor van valakivel, amikor csak akar... kérdezõnek: ha nem olyan társaságba jár a fiad, akkor nem fogja elveszteni... jóval idõsebbel :) talán saját korosztályával... de... nemhinném, hogy a szüleinek elmondaná... én se tenném :D
Adnék magamnak egy jó nagy pofont, utána leköpném a tükörben a fejem, hogy igy elb.sztam egy gyereket.
00:23-as valaszolo akirol irtal nem egy Pesti gyerek???
Én 13 évesen vesztettem el. egy 16 évessel húu de olyan jó volt hogy csak csuda:D

Természetes, ha néhányszor elõfordul, hogy a szívem akár nyugodt helyzetben is 2-3 extra gyors, nagy dobbanást "csinál", amivel halálra rémiszt?

Úgy értem, néha megengedett a szívnek, hogy "döcögjön" egy kicsit? Mert biztos elege van a háziorvosnak a "félrever a szívem", "fáj a szívem" megkeresésekbõl. Viszont egyre többször érzem, hogy a szívem "bal oldala és a annak is hátsó része" fáj. Fura ezt így leírni, de tényleg mintha így fájna.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ezt elvileg ki lehet nõni, de jobb lenne ha elmennél egy EKG-ra, laborra meg szívultrahangra.

Hány éves vagy? Ezt elvileg ki lehet nõni, de jobb lenne ha elmennél egy EKG-ra, laborra meg szívultrahangra.
A kérdező hozzászólása: 23. Nem növöm ki már. :)
Akkor marad az orvos.

Mit szólnátok, ha a párotok anál után elõvenne egy mûpéniszt, és azt mondaná, hogy ha te is, akkor én is?

Legjobb válasz: @utolsó: és akkor elõvenné az említett nagy ló ....-t és megkapnád amit akartál

@utolsó: és akkor elõvenné az említett nagy ló ....-t és megkapnád amit akartál
benne lennék, ha már õ is hagyta
Azt mondanám "egy nagy lóf***t" és kicsavarnám a kezébõl a mûbrokit és rákoppintanék vele a fejére
Nekem tetszene, aki már átélte tudja, hogy fergetegesen jó tud lenni.
Ez eléggé beteges, ("fúj az undorító pasik mindig csak a szexre gondolnak" ez meg feldugatna egy mûbrét a csávóval, istenem :DD). Ha már seggbe rakták nem nagy szám ha a tág lyukába benyom egy mûpélót... Feltéve ha arra gondolok amire kell, mi az h ha te is én is? és csaj kér csávót? az se vmi egyértelmû...
Akkor azt mondanám, hogy most kezdjük elõlrõl inkább, de anál nélkül :D
Azt, hogy ez nem így mûködik. Ha ilyet akar, akkor szóljon elõtte, utólag nem módosítunk a feltételeken!:D Egyébként meg van szája, ha nem akar valamit, akkor szól.
Én kizárólag ilyen feltételekkel "engedném" De aki meg engedi, az nem férfi, seprû lapát :D
Pasiknak is van fenekük...oda is be lehet dugni pár dolgot.Hadd élvezzék õk is!Vagy lehet mégsem fogják?Ooo
kivágnám az ablakon...de lehet hogy a csajt is!
kirántanám a kezébõl és hókonb.a.s.z.n.á.m vele. (ha azt akarná h en dugjam a valagába) N
Nem várna el ilyet tõlem. De ha így lenne, akkor azt mondanám, hogy "És mi lesz a nyalás viszonzása?" :D
Nem vagyok b..zi, nem vágyom egy mûfaszra sem a seggemben. De prosztatamasszázst csinálhat, az nem lenne ellenemre. :D
Ezt nálam nem így csinálná, az tuti :DD Szóval ilyen nincs.
Ha két évvel ezelõtt ez lett volna a helyzet, már csak KITT és egy fénykard kellett volna ahhoz, hogy teljes legyen az életem.
Nem análozok így nem történik ilyen
Azért milyen érdekes, hogyha egy lány nem engedi az anált, akkor micsoda egy selejtes darab, meg amúgy is kezd elvárt dolog lenni de persze ez az ötlet meg undorító. A nyalás megfelelõje meg a szopás te retardált.

Mit csináljak ha a barátnõm nem mond el dolgokat?

5 hónapja járunk, lasssan 6, eddig nem nagyon mondott el dolgokat, nemrég elmondott mindent. Ma megint történt valami és nem mondja el. Mit tegyek? Vagy csak próbáljam elfogadni, hogy nem mindent tudok meg? Legyek megértõbb?

Legjobb válasz: Attól függ miket titkol el elõled.

Attól függ miket titkol el elõled.
A kérdező hozzászólása: Amiket fontosnak tart, azokat nem akarja elmondani.
Ez attól függ, milyen témában, mirõl van szó konkrétan, és hogy csak titkolózik, vagy át is ver, mert nem mindegy.

Mi a helyes reagálás ha valaki eléd áll hogy megallitson, és õ ki jöjjön eléd?

Egyszer mentem fõúton, és jobbról kifordult elem egy kocsi, de felig a savomba, hogy meg kelljen állnom, és ki jöjjön elém. Én meg kikerültem mikor nem jöttek szemben. Le volt húzva az ablak és ennyit hallottam: nehogy megajjal bzmeg! ilyenkor mit kell csinálni? Tovább menni, mintha nem történt semmi, vagy vissza szólni?

Legjobb válasz: Tovább menni azt kész. Ki nem szarja le. Viszont ha tovább emberkedik, akkor ki kell szállni és beverni neki egyet. Én speciel viperát tartok ilyen esetekre, sohasem lehet tudni. Sohasem kezdeményezek, csak önvédelembõl szoktam használni.

Tovább menni azt kész. Ki nem szarja le. Viszont ha tovább emberkedik, akkor ki kell szállni és beverni neki egyet. Én speciel viperát tartok ilyen esetekre, sohasem lehet tudni. Sohasem kezdeményezek, csak önvédelembõl szoktam használni.
dudálni és bemutatni
káromkodni, mutogatni, vipera nálam is van az ajtóban, remélem nem kell használni soha
Nem tudod, hogy mi volt a valós indoka, amiért megakart állítani..lehet, hogy rosszul volt.Magyarok egybõl rosszra gondolnak.
A kérdező hozzászólása: Nem voot rosszul! Látszott a hapekon hogy az a fajta aki a boltban is éled tolakszik, mert megtehet!
Olyan elõfordul , hogy kijönnek eléd , hogy besoroljanak a szembejövõk közé , ha már nagyon elegük van , hogy nem tudnak a sûrû kocsisortól ráhajtani a fõútra, vagy keresztben átmenni. Fõleg kamionok játsszák ezt el, de személyautósnál is elõfordul.
Férjem Nivával közlekedik. Elé nem jönnek ki. De õ valószínûleg nem is kerülné ki. Majd kifizeti ...
kijött elém egy hasonló múlt héten. 80 körül mentem, nem nagyon lett volna esélye ha oldalról telibekapom. Szerencsére volt egy üres kanyarodósáv középen, oda be tudtam rakni a kocsimat. Dudálni volt csak idõm, mutogatni nem. Talán felfogta, hogy a bal ajtó nem fogja megvédeni több mint 1 tonna nagy helyzeti energiájú vastól (mert ilyenkor ha a motorteret célzod, akkor téged fog a motorblokk felnyársalni).
Ne állj meg, ha egy mód van rá, azzal csak kiszolgáltatottá teszed magad. A viperát viszont nem ajánlom: túl nagy biztonságérzetet ad, pedig ha nem tudod használni, a te seggedbe dugják fel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!