Találatok a következő kifejezésre: Ha a egyik ruha színe (4 db)

Ha a mosásban egyik ruha színe befogta a másikat, akkor ezt a hibát helyre lehet még hozni valahogy?

Legjobb válasz: Nem, de legközelebb használhatsz színfogó kendõt!

Nem, de legközelebb használhatsz színfogó kendõt!
ömm azért lehet menteni:) ha most elvileg nagyon csúnya, és igy már nem vennéd fel, akkor pl kézenmosva 1 kis fehérítõs mosás sokat jelenthet, ugyanolyat nem kapsz mint volt, de az "új szí" az halványodni fog. Nekem a bézs nadrágomból lett zöld aztán a fehérítés után sötét bézs lett.
Esetleg fesd be ruhafestékkel.
Igen a D.-ben lehet kapni ún, mosásjavítót én is ma láttam, és állítólag a mosáskor más színt kapott ruhát helyrehozza.
Nagykorú már a húgod? Csak mert, az lehet esküvõi tanú, aki nagykorú.
Ha elmúlt 18, akkor lehetséges. A tanunak csak az esküvõi szertartás alatt van feladata, melletted kell állnia, alá kell írnia..ha templomi is, akkor a pap mondja a további dolgait, meg fel kell esküdnie.. A koszorúslánynak pedig csak kisérõi feladata van, majd beállhat melléd tanunak, ha vége az esküvõnek, akkorvisszaállhat koszorúslánynak.
szerintem lehet olyan estélyi szerû ruhája ami nem abroncsos mégis színében megy a koszorúslányokéhoz.én nem csinálnék nagy ügyet a ruhakérdésbõl nem ez a lényeg hanem hogy mindenki de fõleg ti(te és az újember) jól érezze magát. én 2 hónapja vagyok túl az esküvõmõn tehát az élmény friss úgyhogy lehetséges.
Mi már voltunk ilyen lagzi. A koszorús-tanú lánytestvérnek sötétzöld, míg a kicsiknek világoszöld ruhájuk volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat. Már 22 éves, tehát a "tanúságának" tul.képp semmi akadálya, de én szeretném, ha a koszorúslányokhoz illõ ruhát, virágot viselne, és eddig mindenkitõl azt a véleményt kaptam: ez így nem szokás, nem illik.


Az normális ha csak tusolok semmi mást 1 hete a ruhám neonos színűket citromsárga csak 1 póló 1 pulcsi 1 cipőfűző egy naci és egy boxer amit haggyunk. KI LEHET GOMBOLNI (lent) ez normális?

férfias parfüm, hónalj izzadás feketedik a szőröm ami egy hete még pelyhes volt,a szürke-fehér-fekete színre pártoltam, szerelmes fimeket nézek, egy lányra fordítom minden figyelmem ha unatkozok, próbálok kedvet szerezni neki. a kamaszodás jele?

Legjobb válasz: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez

A kérdező hozzászólása: Nem normális hogy ilyenek kérdezek, de csak 11 vagyok. és ez fura viselkedés számomra. vonzódok a csajokhoz fõleg 1-hez
Valaki lefordítaná a fõ kérdést?
kedvet szerezni neki ?? koherò vagy ?
Én nem értem eztet a kérdést mostan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!