Találatok a következő kifejezésre: Ha a egyik ruha (225 db)

Ha csinálok egy ruhát a Sims 2 formatárban, akkor ha játszok vele, miért világít?

Sokkal világosabb mint a sim feje.

Legjobb válasz: az nagyon ász ha világít :D de amm nem tudok segíteni nagyon bocsi ... :(

az nagyon ász ha világít :D de amm nem tudok segíteni nagyon bocsi ... :(
próbálj meg más programmal ruhát csinálni vagy másféle képen az lehet hogy segíteni fog :)
A kérdező hozzászólása: Paint-ba csinálom és rájöttem, hogy a ruha árnyéka miatt világít, de nem tudom eltüntetni, mit tegyek??
... paintben nem tudod eltüntetni az árnyékot??? ... ne is csodálkozz

Ha tervezek egy ruhát vagy esetleg egy cipőt akkor kivel tudnám a terveimet megvalósíttatni?

lehet hogy kicsit furcsán hangzik...de lehet ilyet egyáltalán?:)

Legjobb válasz: Pl nagybátyám cipész volt régen, de otthon is van kis cipõ mûhelye, és ha aztán anyám kitalál valamit akkor megcsinálja, persze nem mindent úgy, ahogy anyám elképzelte. Szóval cipõt öreg bácsi cipésznél :D

Pl nagybátyám cipész volt régen, de otthon is van kis cipõ mûhelye, és ha aztán anyám kitalál valamit akkor megcsinálja, persze nem mindent úgy, ahogy anyám elképzelte. Szóval cipõt öreg bácsi cipésznél :D
A nagyobb városokban (pl: Gyöngyös) rengeteg olyan cipész vagy varga van, akiknek nincs munkájuk, vagy már csak otthon dolgozgatnak, s szebbnél szebb cipõket, csizmákat tudnak készíteni. Például ezen a címen is érdeklõdhetsz: http://www.gabor-cipokeszito.hu/ Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszike :D tehát akkor nem néznek hülyének ha én egy egyedi ötlettel megyek el hozzájuk meg ilyesmi :)

Ti élvezitek, ha a pasi ruhában van, te meztelenül egy gyors szex erejéig?

Tegnap reggel fordult elő először ilyen velem, és tök izgató volt. Párom lement boltba, amikor én még aludtam és mire visszaért mentem ki épp a konyhába ruha nélkül (mivel meztelenül szoktam aludni). Gondolom mivel nem volt még reggeli szex, letolta a sliccét és a falnak tolt engem, ami nekem nagyon tetszett. Néha kell szerintem lányoknak is ilyen 5perces menet és én nagyon élveztem, hogy rajta ruha volt, rajtam nem. Ez beteg dolog? :D

Legjobb válasz: Nem beteg egyáltalán!

Nem beteg egyáltalán!
Nem beteg, ez nagyon király :)
full nem beteges, iszonyú izgató tud leni!Nálunk tegnap párom feküdt este az ágyban, egy szál boxerban:) feküdtem volna be mellé, amikor megjelent a macskánk:) elkezdtük simizni, és néha összeért a kezünk és a pillantásunk....utána kegyetlenül összeizzadtunk:D
Nem közös otthon, akkor még a szüleinél otthon.
18 éves voltál és a párod már otthon várt...az igen. Szép dolog is a szerelem, csak az a csúnya szex. :D
A spontán szex a legjobb, ez alap. Az életben nem felejtem el: 18 éves voltam, és éppen az érettségi szóbelimrõl jöttem ki, olyan szabadnak még sosem éreztem magam. A párom otthon várt, gyors beszámoló után hirtelen felindulásból felültettem az íróasztalra. Rajtam fekete öltöny, akkoriban még gyakrabban hordta a szemüvegét, így ekkor is. Summa summarum: a spontán féktelen szex élményén felül benne volt egy jókora fõnök-titkárnõ szerepjáték is, mindezt teljesen spontán. Ennek már majd' nyolc éve, azóta is vele élek, de ez a top 10-ben van azóta is, hihetetlen volt :D.
A kérdező hozzászólása: Ez tök jó akkor, és köszi a tippeket! Alapjában véve volt már, hogy ruhában kezdtük a szexet, de gyorsan lekerült mindkettõnkrõl, nekem ebben talán pont a spontaneitás és a gyorsaság tetszett. :)
Ez eszméletlen izgi és normális, mi párommal általában amikor a keresztgyerekek ott vannak és nem lehet levakarni õket sehogysem de nagyon kívnájuk egymást bezárkózunk a fürdõbe, sõt volt amikor fõzésközben letámat és ott van a dolog azis izgi, elvégre sose tudhatod kitör rád szal megvan a plusz adrenalin.XDXDXD
Szerintem is izgi én is élvezem mikor pl ruhában vagyunk és õ elöl én hátul letolom a gatyát vagy épp a szoknyát húzom fel és úgy csináljuk. Sztem is kellenek az ilyenek :P
A beteg dolgok nem itt kezdõdnek. Egyszer próbáljátok ki, h rajtad is van valamennyi ruha és csak "félrehúzza" rólad a megfelelõeket. :)
egyáltalán nem beteg. ez normális. én nagyon szeretem, mert nekem nem kell orgazmus, hogy kielégüljek, de egy ilyen vad, mindentbele szex is elég.
Ez tényleg izgalmas lehet! Nem gondolod, hogy ki kellene próbálnotok fordítva is?
Engem is izgat a gondolat, akár fordított, akár ilyen felállásban is.... Bár nálunk nem nagyon van ilyesmire példa.
szerintem se beteges, sõt szerintem is izgi :)
mi is szoktunk ilyet, fordított felállásban is :)
Ilyen élményben még nem volt részem, csak hasonlóban, mert bugyiban alszom. a konyhában pepecseltem, amikor benyúlt a bugyimba, meg ujjazott, aztán letolta a naciját, és felültetett a konyhapultra hanyat feküdtem, és ott "megcsinált". aztán félnapiga konyhát takaritottamde megérte :) 23/L amúgy nem beteges.


Visszakapom a pénzem, ha visszaviszek egy ruhát az üzletbe?

Tehát köteles visszaadni a pénzt az eladó, ha még használva sem volt, tehát biléta rajta van, és blokkom is van?

Legjobb válasz: Általában le kell vásárolni azt az összeget az üzletben. PÉnzt nem adnak vissza, legalábbis még nem tapasztaltam.

Általában le kell vásárolni azt az összeget az üzletben. PÉnzt nem adnak vissza, legalábbis még nem tapasztaltam.
3 napon belül lehet kérni a pénz visszaadását, azon túl már csak akkor, ha a kereskedõ a terméket kicserélni/javítani nem tudja. Miután itt egy ruháról van szó-és gondolom csak meggondoltad magad-cserét fog felajánlani és azt, hogy levásárolhatod az árát. Visszaadni nem fogja a pénzt és arra csak minõségi kifogással lehetne, a fogyasztóvédelmen keresztül.
Hivatalosan csak akkor kötelezhetõ pénz visszaadására, ha nincs azonos termék, vagy van, de nem a te méreted stb... Ha csak drágább van, vagy másfajta, akkor kérhetsz vissza pénzt és vissza kell adnia.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves 2., ez biztos, mert annak nagyon örülnék, és akkor ugye nem kell levásárolnom?
Nincs pénzvisszadási kötelezettsége. Olyankor állhatsz el a vásárlástól, és kell visszaadniuk a pénzedet, ha csomagküldõnél, vagy netes boltban veszed, mert ott nem nézheted meg vásárlás elõtt. Sõt még csak kicserélni sem köteles, ha az áru nem hibásodott meg (akkor is csak akkor, ha rendeltetés szerû használat mellett ment tönkre) Ez már jó pár éve így van.

Ha vásárolok egy ruhát a Tescóban, hány napig cserélik ki, ha nem jó a méret?

Ajándékba szánnám,és nem biztos, hogy eltalálom a pontos méretet.

Legjobb válasz: Ha az f&f-es cuccokra gondolsz, az Arénában minden zokszó nélkül kicserélik méretprobléma miatt. Legalábbis ez a tapasztalatom velük.

Ha az f&f-es cuccokra gondolsz, az Arénában minden zokszó nélkül kicserélik méretprobléma miatt. Legalábbis ez a tapasztalatom velük.
A Tesco ilyen szempontból teljesen rugalmas, ha nem sérült az eredeti ruha (blokk is meg van), akkor minden további nélkül cserélik (ha van megfelelõ méret).
3 napon belül kicserélik, utána van rá garancia, de akkor már nagyon húzzák a szájukat.
Nem kötelességük méretprobléma miatt kicserélni.

Hallottam valakitől, hogy ha felpróbálsz egy ruhát, még a próba fülkébe fotózd le magad, mert a fénykép valósabb képet mutat, mint a tükör?

Igaz lehet ez? Tolerálnák ezt az üzletek, ha bemennék próbálni és lefényképezném magam minden még meg nem vásárolt ruhában?

Legjobb válasz: Ha telefonnal fotózol észre sem veszik és szerintem igaz lehet.

Ha telefonnal fotózol észre sem veszik és szerintem igaz lehet.
Ha a tükörben fotózod magad akkor semmi értelme.
szerintem lehet benne valami. Mert a tükörben lehet hogy nem veszed észre a hibáidat annyira, csak monjuk azt hogy milyen szép színe van ennek a felsõnek. De egy képen meg kicsit kívülállóként nézheted magad, szóval akkor lehet hogy jobban megtudod ítélni hogy jól áll-e egy ruha
nem engedik, hogy fényképezz :S egyszer ott voltam New Yorkerben, hallották, hogy vlki a próbafülkében kattogtat a mobiljával és rászóltak.Én is fényképeztem magam, de én csendben :D lehalkitottam
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem tükörben gondoltam. Azt mondták, így jobban látni mi áll jól, és mi nem.
jaj az biztos én voltam! :D juhúúú épp azt a "menõ" mikulás szoknyát próbáltam fel
Én is a NY-ba fotóztam magam régebben, de én más okból :D Nincs pénzem 5000 Ft-os felsõkre, de az nagyon tetszett, s gondoltam 1-2 fotó akkor kárpótol xd ...

Kb. mennyi a postaköltség a vevőnek a Vaterán ha pl. egy ruhát vagy valami sminkcuccot sikerül megnyernie?

Kb. hány ft lehet a postaköltség??? 300 vagy 1000? Mennyivel számoljak kb?? Nagyon jó lenne tudni, mert ugye akkor úgy kell kalkulálnom, kiszámolnom hogy a postaköltség + a cucc együttes ára megéri-e nekem! Köszönöm, ha tudtok segíteni, nagyon fontos lenne részletesen a postaköltség hogy mennyi, hány Ft? Valamint egy nehezebb súlyú termék esetén akkor kb. mennyivel lehet több? De nekem most a legfontosabb a ruha valamint az apróbb dolgok mint pl. sminkcuccok hogy ezeknek mennyi a postaköltsége.

Legjobb válasz: Természetesen Magyarországon belül.

A kérdező hozzászólása: Természetesen Magyarországon belül.
POSTAI DÍJSZABÁS 2011. január 1-tõl. 100 grammig - ajánlva 385Ft elsõbbségiként 200Ft simán 160FT 250 grammig - ajánlva 420Ft elsõbbségiként 255Ft simán 195Ft 500 grammig - ajánlva 580Ft elsõbbségiként 425Ft simán 355Ft 750 grammig - ajánlva 810Ft elsõbbségiként 705Ft simán 585Ft 2000 grammig - ajánlva 960Ft elsõbbségiként 920Ft simán 735Ft
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Biztos, van mérettáblázat is centiértékekkel. Azt keresd!
Haa USA-bol rendeled, akkor valoszinuleg S kell neked! :)

Ha fehér tüllös ruhám van és a mell alatti részen egy élénk, kék öv, akkor milyen fajta, színű cipőt vegyek hozzá?

Legjobb válasz: A ruha stílusától is függ... mondjuk ruhához én mindenképpen valami elegánsabb cipõt vennék fel, tehát nem edzõcipõt, hacsak nem ilyen punk-rock-princess stílust szeretnél :). Sztem a nõiesebb balerinacipõktõl a csinosabb középmagas sarkú cipõkön át a magassarkúig minden mehet hozzá. Színekben attól függ, mennyire szeretnék színes lenni. Ha nem akarsz túl sok színt belevinni, akkor a szürke, fekete, fehér, ezüst, az övvel megegyezõ színû kék vagy egy nude cipõ a legjobb megoldás... és olyanod jó is, ha van, fõleg a fekete vagy a nude, mert azokat kb. bármihez fel lehet venni. De ha szeretnél színeset, akkor bármilyen egyszínû, pl. piros, narancssárga, sárga, rózsaszín - bármi, ami nem üti az öv kékjét.

A ruha stílusától is függ... mondjuk ruhához én mindenképpen valami elegánsabb cipõt vennék fel, tehát nem edzõcipõt, hacsak nem ilyen punk-rock-princess stílust szeretnél :) . Sztem a nõiesebb balerinacipõktõl a csinosabb középmagas sarkú cipõkön át a magassarkúig minden mehet hozzá. Színekben attól függ, mennyire szeretnék színes lenni. Ha nem akarsz túl sok színt belevinni, akkor a szürke, fekete, fehér, ezüst, az övvel megegyezõ színû kék vagy egy nude cipõ a legjobb megoldás... és olyanod jó is, ha van, fõleg a fekete vagy a nude, mert azokat kb. bármihez fel lehet venni. De ha szeretnél színeset, akkor bármilyen egyszínû, pl. piros, narancssárga, sárga, rózsaszín - bármi, ami nem üti az öv kékjét.
A kérdező hozzászólása: köszi

Lányok! Titeket zavarna, ha a barátotok egy-egy frizurára azt mondaná, hogy ez jól állna nektek is, vagy javasolná bizonyos ruhákra, hogy azt vegyétek meg vagy megvenné nektek mert neki tetszenétek benne?

Tehát nem rátok akarná er?szakolni, csak megjegyezné és ha nektek is tetszik, akkor viselnétek/hordanátok csak.

Legjobb válasz: Értelmes nõ nem sértõdik meg, ha ruhát kap.

Értelmes nõ nem sértõdik meg, ha ruhát kap.
Õrülnék, mivel akkor tudom mi tetszik neki bele bújjok és úgy érzem most biztos tetszek neki :) Bár az már más téma. Hogy jaj de jó haja van a nõnek te nem csinálod meg ilyenre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!