Találatok a következő kifejezésre: Ha a egy héttel ezelőtt (13 db)

Egy honapja kesik a menstruaciom egy hettel ezelott voltam orvosnal o csinalt egy tesztet es negativ leet azt mondta ha 2 het mulva nem jon meg akkor menjek vissza. De a tuneteim megvannak szerintetek?

Legjobb válasz: Milyen tüneteid? A terhesség több tünete is utalhat egy csomó másik betegségre. Ha már 1 hónapja késik a vérzésed és 1 hete, azaz a késés 3. hetében negatív lett a terhességi teszt, akkor nem vagy terhes! 3 hét késés után már bármelyik teszt bármelyik napszakban kimutatná, hogy terhes vagy. Valószínûleg valamilyen hormonális probléma áll a háttérben. Vagy valamilyen másfajta betegség. Vagy mindkettõ.

Milyen tüneteid? A terhesség több tünete is utalhat egy csomó másik betegségre. Ha már 1 hónapja késik a vérzésed és 1 hete, azaz a késés 3. hetében negatív lett a terhességi teszt, akkor nem vagy terhes! 3 hét késés után már bármelyik teszt bármelyik napszakban kimutatná, hogy terhes vagy. Valószínûleg valamilyen hormonális probléma áll a háttérben. Vagy valamilyen másfajta betegség. Vagy mindkettõ.
Szerintem nem vagy terhes, ha a doki negatív tesztet csinált. Elég sok minden miatt késhet a menstruáció vagy van olyan is hogy egy betegség miatt nem jön meg. De azért ne idegeskedj, a doki tudni fogja, mi a gond. Viszont azért te is csinálhatsz tesztet otthon, ha mégis úgy érzed terhes vagy, ha az vagy akkor a nap bármely szakában ki fogja mutatni.
A kérdező hozzászólása: a tuneteim hasi fajas , hanyinger, szedules, mellfeszules szoval minden ami arra utalna hogy terhes lehetek.csak azert furcsalom mert eddig mindig pontos volt a menstruaciom egy nap elteresevel mindig megjott!de hat varok meg egy hetet aztan vissza megyek az orvoshoz h megnezzen normalisan!de azert nagyon koszonom a valaszaitokat.

Ha a teszt egy héttel ezelőtt + volt, sőt tegnap is. Ma már negatív, akkor mi történt? (holnap megyek orvoshoz)

Nagyon ideges vagyok... nincs baba mégsem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy most egy hibás tesztet használtál. Ha akor volt baba, és azóta nem volt barnás vérzésed, valószínü még ott is van. Érzel valami? mellfeszülés, émelygés? Mikor volt az utolsó mensid? kommentálj mert ezek fontosak..

Lehet, hogy most egy hibás tesztet használtál. Ha akor volt baba, és azóta nem volt barnás vérzésed, valószínü még ott is van. Érzel valami? mellfeszülés, émelygés? Mikor volt az utolsó mensid? kommentálj mert ezek fontosak..
Mi a helyzet?
Mi van veled? Ugye nincs gond???
Szia! Nekem pozitiv teszt után megállapított terhességgel halt el a babám a 9. héten. És még a mûszeres befelyezés után is ott volt a második csík. 1 nap alatt nem tûnik el a HCG a vizeletedbõl. Valószínûleg a folyás hamisította meg az eredményt. Tesztelj mégegyszer, reggeli vizeletbõl, úgy, hogy elõtte mosd ki magad ott. Sok sikert!!
szia..a barnás folyás a tegnapi tegnapi teszt után volt?mert ha igen vagy elötte az megzavarhatta a tesztet..elvileg irják a teszten hogy a vizeletben bármi olyan dolog ami zavart csinálhat meghamisithatja az eredményt..és ugyan már... teszted pozitiv..no para
Tesztelj mégegyszer! És írj, szorítunk!!!
Azért írd majd meg, mi lett!
Vegyél mégeggy tesztet, ha negatív, akkor sajna valami nincsen rendben. Szorítok.
A kérdező hozzászólása: Émelygésem tegnap nem volt, elõtte viszont minden nap többször is. Haspuffadás, a melleim meg vannak dúzzadva. Kb. ennyi... és nagyon rossz a kedvem. Legszívesebben ordítanék :(
A kérdező hozzászólása: Egy-két csepp nagyon halvány barnás folyás 2 nappal ezelõtt. A teszt C ablakában megjelent a csík, (miszerint a teszt jó)!
Rossz a teszt.Ismerõsöm a 14. héten tesztelt negatívat, amikor már biztos volt a tehessége.szerinted?Ne aggódj!
????
Igen, a kétnaponta jövö szerelmek tartanak legtovább.

Baj lehet ha 8 hetes vagyok és már nem fájnak annyira a melleim mint egy héttel ezelött?

Legjobb válasz: dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni,ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D

dehogy van baj! mért lenne? nekem pl sosem fájt, pedig már 27hetes vagyok. nem szabad minden kis dolgon agonizálni, ezt nem rosszindulatból mondom, mert különben végig fogod parázni a terhességedet. annak meg mi értelme lenne ugye?:D csak élvezd hiszen a java még igencsak odébb van:D
Szia! Nekem hol fájt, hol nem.Egyik nap majd beleõrültem, aztán semmi fájdalom.Ne izgulj ezen, fog még fájni.:) Ahogy az elõzõ válaszoló is irta, nem szabad mindenen agyalni, mert akkor csak becsavarodik az ember.Persze tudom milyen, sajna nekem is volt már vesztésem, de próbálj csak pozitívan állni a babához, és hidd el minden rendben lesz!!! Boldog, nyugodt babavárást! 17 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Csak sajnos nekem már tavaly két vetélésem is volt így azért kicsit nehezebb nyugodtnak maradni, mert az elsõnél pl a melleim elkezdtek fájni és mikor kezdõdött a vetélés akkor már nem fájt egy kicsit sem. A doki azt mondta ez nem volt elõjel de mivel hasonló a helyzet most is ezért izgulok egy kicsit.
szia. én is veled egyidõs vagyok. pár nepja már nekem is kevésbé fáj olykor mint egy hete, de pl. tegnap is nyilalott a bal cicim. volt hogy egy nyomást sem bírtam elviselni, máskor meg semmi baj sem volt! ne aggódj!sok szerencsét!

1.5 héttel ezelőtt elkaptam a H1n1et egy csajtól. Csak találkoztunk, csókolóztunk. De végül 1 hét alatt meggyógyultam. Ha holnap találkozok megint vele, akkor sok rá az esély hogy elkapom megint?

Legjobb válasz: Nem. az oltás ha jól tudom 2 honapig véd,vagy valahogy ugy,ha elkapod akkor sokkal tovább.Persze ez nem mérvadó,mert lehet hogy évekig van ellenanyagod ,de az influenzának szokása mutálódni évrõl évre.Azonban 2 hét alatt ez nem következik be,nyugodj meg nem kapod el megint.

Nem. az oltás ha jól tudom 2 honapig véd, vagy valahogy ugy, ha elkapod akkor sokkal tovább.Persze ez nem mérvadó, mert lehet hogy évekig van ellenanyagod , de az influenzának szokása mutálódni évrõl évre.Azonban 2 hét alatt ez nem következik be, nyugodj meg nem kapod el megint.
Honnan tudod, hogy H1N1 volt?
Az oltás és a vírus elkapása pontosan ugyan annyi ideig véd, konkrétan örökké ez a vírus ellen. A baj az, hogy a vírus mutálódik és sok mutáció után már lehet, hogy se az oltás, se az elkapás nem lesz hatékony. Ugyanakkor egy ilyen pandémiás járvány általában 2-3 évig tart, ilyen rövid távon pedig szerencsére nem mutálódnak olyan sokat a vírusok normális esetbe, n hogy teljesen hatástalanná váljon a kialakult védelem. Pont azért is csengenek le 2-3 év után az ilyen járványok, mert ennyi idõ alatt a társadalom nagyrésze immunis lezs.
hamár eccer elkaptad mégeccer nemkapod el
Találkozz nyugodtan! Védett vagy egy életre :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
Igen, egyre kevesebb lesz a hetek elõrehaladtával.
szia! teljesen normális, hogy a várandósság vége felé csökken a magzatvíz mennyisége! :) kellemes babavárást, majd babázást :) http://fru.szimpatikus.hu/amit-a-gatizomrol-tudni-erdemes-kr..
Így van. Ráadásul épp ma olvastam, hogy a kánikula miatt is elõfordul. Igyál sokat!:)

A szüleim 1 héttel ezelőtt Budapesten feladtak nekem egy karácsonyi csomagot Angliába, de még a mai napig nem kaptam meg. Mennyi idő alatt ér ide a csomag Budapestről, és ha nem kapom meg hol tudok utánaérdeklődni?

Legjobb válasz: Az ünnepek miatt még nyugodtan várhatsz.Volt ,hogy én nyáron 2,5 hét után kaptam meg a csomagot szintén Budapestrõl Angliába...

Az ünnepek miatt még nyugodtan várhatsz.Volt , hogy én nyáron 2, 5 hét után kaptam meg a csomagot szintén Budapestrõl Angliába...
nekem volt hogy egyszer 12 nap alatt ért ki Londonba Magyarországról, pedig nem volt ünnepi idõszak. Szerintem ne aggódj meg fog az érkezni.
Szia. Postán dolgozok, az elõttem szólók igazt mondanak.Ünnepek elõtt torlódnak a csomagok. DE. Sajnos volt olyan, hogy az ügyfél szõlõcukrot, vitamint meg hasonlóakat küldött Angliába.Több mint 1 hónapig nem érkezett meg a csomag, aztán egyszer egy szép nap visszajött Mora.Az angolok fosnak nagyon, mindent átvilágítanak. Nem engedték be az országba. Tehát ha élelmiszer jellegû, akár vissza is küldhetik, ha õk úgy Ítélik meg. Érdeklõdni a posta honlapján és személyesen a postán lehet a feladóvevény birtokában.
Karácsony táján nem csak a Magyar Posta, de az Angol Posta is és a világ összes postája túlterhelt... A szüleid feladáskor kaptak egy "Azonosítószámot", ezzel nyomon követhetõ a küldemény (a szüleid a Magyar Posta egyik hivatalában is számítógépen megnézethetik, hol a csomag, de te is a helyi postán ezzel a számon érdeklõdhetsz). Ez az Azonosítószám a csomag Feladóvevényén van feltüntetve!!! (Szüleid kaptak egy ilyet.) Szerintem 10-14 nap után kezdhetsz izgulni a csomagod miatt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma megkaptam a csomagot. Kellemes Ünnepeket!

Ha egy hónappal ezelőtt lefeküdtem a barátommal (megszakításos "védekezéssel") rá pár napra menstruáltam, viszont ebben a hónapban több, mint egy hete késik. Elképzelhető, hogy terhes vagyok? Vagy csak szimpla stressz?

Legjobb válasz: 1. Lefeküdt a barátjával mondjuk vasárnap. A hímivarsejtek bejutottak a petevezetékébe. 2. mondjuk hétfõn megjött neki. Ez a ciklusa 1. napja is egyben. 3. Mondjuk kedden volt egy spontán tüszõrepedése, és a petevezetékében tartózkodó még élõ hímivarsejtek megtermékenyítették a kiszabaduló petesejtjét. Ez a magzatkezdemény még 5 napig a petevezetékben marad, a ciklusa 2. napjától a 6. napjáig. 4. a vérzésének péntekre vége. Ez a ciklusa 5. napja. 5. valamikor a jövõ héten (a ciklusa 7. és 12. napja között) a magzatkezdemény beágyazódhat a méh immár ép falába. Hát így.

1. Lefeküdt a barátjával mondjuk vasárnap. A hímivarsejtek bejutottak a petevezetékébe. 2. mondjuk hétfõn megjött neki. Ez a ciklusa 1. napja is egyben. 3. Mondjuk kedden volt egy spontán tüszõrepedése, és a petevezetékében tartózkodó még élõ hímivarsejtek megtermékenyítették a kiszabaduló petesejtjét. Ez a magzatkezdemény még 5 napig a petevezetékben marad, a ciklusa 2. napjától a 6. napjáig. 4. a vérzésének péntekre vége. Ez a ciklusa 5. napja. 5. valamikor a jövõ héten (a ciklusa 7. és 12. napja között) a magzatkezdemény beágyazódhat a méh immár ép falába. Hát így.
elképzelhetõ, jaja. vegyél egy tesztet.
igen elképzelhetõ, csinálj tesztet.
Igen, elképzelhetõ. vegyél egy tesztet, mostanra tuti kimutatja, hogy mi a helyzet.
nem értem ha rá pár napra menstruált akkor hogyan lehet terhes?
A kérdező hozzászólása: Hm köszönöm a kielégítõ válaszokat, fõleg az utolsó válaszolónak a részletes leírást. Idõközben megjött, 10 napot késett :\
ha használnál óvszert, nem paráznád szét az agyad.
A kérdező hozzászólása: édes vagy, de van okunk, hogy miért nem használtunk óvszert, gyógyszer meg egyelõre nem kivitelezhetõ.
Védekezni akkor is kell, a megszakítás meg nem védekezés. Rengeteg más módszer is van, nem csak a gumi meg a tabletta.

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. 2 héttel ezelőtt volt egy méhbiopsziám, szépen kitisztultam és most kezdtem vérezni. A menstruációm 23-án kell, hogy megjöjjön, ha a szövettan nem zavarta. Azt szeretnem megtudni, hogy menstruációs vérzés-e vagy vala

Tisztelt Doktor Úr! 43 éves nő vagyok. 2 héttel ezelőtt volt egy méhbiopsziám, szépen kitisztultam és most kezdtem vérezni. A menstruációm 23-án kell, hogy megjöjjön, ha a szövettan nem zavarta. Azt szeretnem megtudni, hogy menstruációs vérzés-e vagy valami egyéb probléma? Köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Méhűri beavatkozás után nem lehet pontosan megjósolni, hogy mikor és mennyi vérzés jelentkezik. Nagy valószínűség szerint ez teljesen normális. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Méhűri beavatkozás után nem lehet pontosan megjósolni, hogy mikor és mennyi vérzés jelentkezik. Nagy valószínűség szerint ez teljesen normális. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kb 2 hettel ezelott kaptam egy orchideat. Lehulottak a bimboi, gondolom h a melege. Athejeztem, most kezd luhulni a viragjai, kezdet elrothatni kicsit a gyokere, azt levagtam. Mi tevo legyek vele? Nem szeretnem ha elpusztulna

Legjobb válasz: http://www.nlcafe.hu/otthon/20101123/igy_tartsd_eletben_az_o.. http://www.orchideacsodak.hu/az-orchideakrol/cikk/4 (remélem, még idejében...)

Vannak zöld léggyökerei? Addig van remény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!