Találatok a következő kifejezésre: Ha a egy héttel (1321 db)

Egy átlagos (3 kg) baba ha a 40. héten nyom ennyit, akkor ha korábban születne, mondjuk a 36-37. héten, akkor kb milyen súllyal születne?

Legjobb válasz: A védõnõ azt mondta hogy a 35. héttõl heti 300g is hízhat egy baba. Ebbõl visszaszámolva szerintem 2500 alatt. De egyénfüggõ. Nekem szülés elõtt 12 órával az uh-on 3300g mondtak, aztán 3960 lett belõle.

38.héten 3470g volt a fiam. A lányom meg 41.héten 3420g.
A védõnõ azt mondta hogy a 35. héttõl heti 300g is hízhat egy baba. Ebbõl visszaszámolva szerintem 2500 alatt. De egyénfüggõ. Nekem szülés elõtt 12 órával az uh-on 3300g mondtak, aztán 3960 lett belõle.
szerintem 2400-2500g körül 36. heti uh-on 3000g-ra becsülték a babámat, így 40. hétre 4000-4500g-os babát jósolt a szonográfus. idõre született, 3050g-al :) nem igazán tudják még szerintem kiszámolni
Nekem a 2. gyerekem 37+3 hétre született 3090 grammal.Az elsõ 40+5 hétre 3390 grammal.
nekem a 34hét+5 napos uh.-on 2510 gr volt, 39hét+6napon született a kisfiam 3300 gr-mal.
Nekem 37. hét végén 3140gr.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Hátha 3 kg egy baba a 40. héten, nehezen tudom elképzelni, hogy 3400 lett volna a 36.héten. Mert ennyit nem fogyhat. Olyan 2700-2800 gramm lehet, szerintem.
1.gyermekem 39. héten 3400gr lány
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm Nektek is!
Miért akarod hetente festeni???Hamar tönkre megy a hajad.
A kérdező hozzászólása: Múlthéten festettem rézvörösre, de nem igazán fogta meg a festék a hajamat, ezért most be akarom festeni barnára, hátha az jobban befogja a jelenlegi pirosat. Tudom, hogy tönkre megy a hajam, tavaly nyáron a fekete hajamat szõkítettem ki, már akkor eléggé tönkre ment. Strapabíró hajam van, a szõkítésbõl már nem sok látszódik, csak annyi, hogy a volt szõke résznél sokkal jobban kikopott a hajfesték. De most nem az foglalkoztat, hogy tönkre megy-e a hajam, hanem hogy nem ég-e le, mert azt nem szeretném.
Le fog égni a hajad...én régen amikor festettem, volt hogy 4 5 sõt 6 hetet vártam :P
A kérdező hozzászólása: Van ismerõsöm, aki 4 naponta szõkítette elõl a haját és neki nem égett le. Bár nagyon roncsolódott :S
1 ilyen akciótól még nem fog leégni a hajad, pláne, hogy erõs. Csak ne legyen rendszeres, meg ápoljad utána ezerrel. Egyébként nem biztos h szép lesz a hajad, ha most ráfestesz.
A kérdező hozzászólása: Nem lesz rendszeres, azért általában 2-3 hónapot szoktam várni két festés között :D Azt meg tudom hogy nem lesz olyan szép de ez van :S Köszi a választ :)
Nah hogy sikerült?
szerintem neked is az a bajod mint nekem. 1 éve volt festve utoljára a sötétszõke hajam egy része tûzpirosra. fasza volt meg minden, de narancsos színûen lenõtt. megfogadtam többet nem lesz vörös. 1 hónapja befestettem megint. 1 hétig király volt. de most olyan sötétvörös:S nem nagyon látszik! megoldás: ledobta a hajfestéket a hajad, mert nem volt festve sokáig. nõvérem szõke haja is így volt barnával. még1x befested, és úgy marad, de várj legalább 1 hónapot. én nagyon be akarom már újra festeni de várok még egy kicsit(:

A terhesség egy hét alatt mennyit "képes" fejlődni? Mire számoljak? Ha a múlt héten nem látott még semmit, egy hét múlva már láthat?

Van két pozi tesztem és még a véreredmény is pozi lett.Ma megyek vissza a dokihoz.Egy héttel ezel?tt semmit sem látott.Mire számoljak?Szerintetek most fog látni már valamit?

Legjobb válasz: hány hetes vagy?

hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!! Most valami hihetetlen érzés van bennem annyira örülök!!!!!
Utolsó vagyok, GRATULÁLOK! :) Így nem lesz nagy korkülönbség a két gyerkõc között! :) Könnyû terhességet!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat és a biztatásokat!!!!!! Nemrég értem haza és már petezsák látszódott.Kb. 4 hetesre tippelte.2 hét múlva vissza kell mennem.Egy szikla esett le a szívemrõl hogy méhen belüli.Tökre boldog vagyok!!!!!! Köszi mégegyszer!!!
Szia! Én voltam 4 hetesen akkor 3mm-es pöttyöt látott, majd 5 hetesen (pont 1 héttel késõbb) belgyógyászati vizsgálatra mentem és azt hasi uh-val csinálják, akkor ott már látszott egy 7.7mm-es petezsák. Szintén 1 héttel késõbb mentem a nõgyógyászomhoz vissza (4 hetesen voltam ott elõször) akkor már a babám volt 6, 6 mm és dobogott a szíve. Szóval rettentõ gyorsan fejlõdnek! Nagyon drukkolok, majd írd meg mi volt! 7 hónapos kislány anyukája (L)
A kérdező hozzászólása: Hát hallod talán egy megérzés.Igazából voltak tüneteim, de ahogy rájöttem hogy (szerintem) képtelenség hogy az miatt volt hányinger, szédülés, kívánósság stb.stb. mert ugyebár a doki nem látott semmit mivel túl fiatal(ezek szerint)így lehetetlen a tünet még.De ezek ellenére valami belsõ hang volt.Még a férjemnek is mondtam hogy szerintem terhes vagyok.Aztán vettünk egy tesztet ami elég halvány volt, 4 nap múlva már erõs pozi lett.Következõ nap mentem a vérvételre és csütörtökön már az is tutira mutatta a babát.És most pedig megyek.De oltárira be vagyok tojva hogy mi lesz.Legalább már látna valamit az már biztató lenne számomra!Úgy izgulok mintha az elsõ lenne!Most jól jön a drukk nekünk:-)) És csajok nagyon köszönöm hogy írtatok!!!
És mibõl gondoltad hogy terhes vagy? Miért csináltál tesztet?
Sok sikert, várjuk ám a híreket! :) ))
A kérdező hozzászólása: Most megyek fürdeni aztán indulok.Majd írok ha hazaértem.Csak elõtte informálódni akartam hogy mire számítsak.Köszi a szurkolást. Majd jelenkezem :-)))
Kb most 6hetes lehetsz..mult héten azért nem látott semmit, most már tuti fog:-)
Ha tesztek pozik, akkor ott kell lennie ma már az UH-n a picurnak.:) Én szorítok! Mikor mész? Írj majd, mi volt! :)
A kérdező hozzászólása: Van egy 5 hós fiam és még nem menstruáltam.Azt tudom csak mondani hogy kb. 4 hete lehettünk együtt úgy a férjemmel amibõl most jöhet ez a manócska.Így elég nehéz megállapítani.
Ötleted sincs hány hetes lehetsz? Mikor volt meg a menstruációd?
dehogynem tudod, hogy hány hetes vagy: mikor volt az utolsó menszeszed elsõ napja? na annyi hetes vagy ahány betöltött hét eltelt azóta.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mivel nem látott semmit.Ezért kérdeztem hogy ma már láthat valamit?Egy hét alatt tud annyit fejlõdni elõre a dolog hogy ha mást nem is de azt már látni fogja hogy vastagabb a nyálkahártya?
gratulálok!!!

Ha a 28. héten születik meg egy baba, mennyi az esélye az életben maradásra?

Esetleg ismertek olyan picit , aki ez id? körül született?

Legjobb válasz: Életben maradhat szigorú korházi megfigyelés és kezelés mellett,de valószínûakor is elkülönítve lenne a rendes kiírt napig..valószínû tüdõérlelõre lenne szüksége, mert még nem tudna egyedül lélegezni..általában a 36.hét után nem tartjákvissza ababa születését, de elõbb minden koraszülés..a hetek viszonylatában egyre kockázatosabb,tehát minél elõbb jön annál kisebb az esély.

Életben maradhat szigorú korházi megfigyelés és kezelés mellett, de valószínûakor is elkülönítve lenne a rendes kiírt napig..valószínû tüdõérlelõre lenne szüksége, mert még nem tudna egyedül lélegezni..általában a 36.hét után nem tartjákvissza ababa születését, de elõbb minden koraszülés..a hetek viszonylatában egyre kockázatosabb, tehát minél elõbb jön annál kisebb az esély.
szia! mikor szültem, akkor szült egy ismim is 28.hétre, naon pici volt a babója és inkubátorba volt pár hétig, de már otthon vannak és egészséges!
hogyha a 24, 25 stb. heteken megszülöm, életben marad.Kisfiamról is lemondtak az orvosok és látod, igazi küzdõ volt. Megfogadtam, hogy a következõ terhességemnél nem fognak megijeszteni, megríkatni.Légy te is erõs és bátor, nincs már sok hátra és a te kisfiad is egészséges lesz, csak pihenj sokat. Bocsánat, az elõzõ is én voltam, csak megnyomtam a küldést...:o).
Kedves Kismama!Elmesélem röviden a történetem.5 hetesen egy uh-on megállapították, hogy terhes vagyok, aztán másnap mehettem az ügyeletre, mert ömlött belõlem a vér.Az ügyeletes orvos azt mondta, hogy semmi esélye a babának és ha gondolom, ott helyben elvégzi a kaparást.Egyedül az tartotta vissza, hogy volt a kisembernek szívhangja.Megmaradt.Egészen a 10.hétig vérezgettem.12.héttõl szintén fennállt a vetélés kockázata, félelem a 18.hétig.Majd amikor már kezdtem megnyugodni, el kezdett nyilni a méhszájam 23.héttõl.Rettegés...Aztán 41.héten indítással megszültem a világ legcsodálatosabb kisfiúját.Tanulság talán annyi, hogy mindig bíznod kell.Én is rettegésben éltem 9 hónapon keresztül.Nézegettem mindenhol, hogy mennyi az esélye annak, ho
2. válaszoló vagyok. Próbálj meg sokat pihenni, olvasni, filmet nézni, rejtvényt fejteni, olyan dolgokat csinálni, amivel telik az idõ. Napközben aludni, vagy szülõt, barátnõt meghívni egy kis beszélgetésre. Nem írtad miért vagy otthon, de nyilván oka van, úgy hogy ne takaríts, ne fõzz, ne csinálj semmi megerõltetõt. Nekem az elsõ három hét volt szörnyû, akkor egy könyvtárba is fektethettek volna, az se lett volna elég lefoglalni magam, utána viszont hozzá tudtam szokni a pihenéshez. Most már persze unom, de 11 hete itthon vagyok. Ahogy telnek a napok, hetek, azért már jobban merek mocorogni, sétálni, most már lightosan házimunkát is csinálok. De ha nem muszáj tényleg semmit se csinálj!
Az elõzõ vagyok! Most olvastam a kommentet! Ki vagyok és örülök, hogy nem akar megszületni csak te parázol! Hát foglald el magadat vmivel! varjál thermo anyagból kis kockákból takarót a babának, vagy írd meg a karácsonyi képeslapokat, vagy készíts karácsonyi dekorációt a lakásba mert arra már nem lesz idõd ha a 40. héten megszületik a baba!!!!!
Ha lány, akkor nagyobbak az esélyei, de nagyon veszélyes ez az idõ! Azon kívûl, hogy a tüdeje éretlen a kinti világhoz, az erei szakadékonyak, könnyen kaphat agyvérzést vagy más belsõ vérzést-amitõl késõbb idegrendszeri vagy egyébb betegségei lehetnek. Vszû. lélegeztetésre szorúl majd! Remélem-nagyon remélem, hogy nem fog még megszületni-ilyenkor minden egyes méhben eltöltött napnak óriási jelentõsége van! Ha mégis megszületik és te vagy az anyukája, akkor azt tartsd szem elõtt, hogy amint lehet kerûlj vele testi kapcsolatba-nyúlj be az inkubátorba, simogasd, vedd a mellkasodra, hogy ott melegedjen és érezze a szíved verését. És merjél kérdezni a dokitól, hogy mi van , milyen az állapota mit tehetsz. Szorítok! Miért gondolod, hogy 28-hetesen fog megszületni? van valami probléma?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Lehet, hogy nem kéne annyira aggódnom, de annyira féltem a babámat. Sajnos én is táppénzen vagyok itthon és egész nap hülyeségeken jár az agyam.
Egy 12 éves kislányt ismerek, aki 26. hétre született, 1000 grammal, és meg tudták menteni maradandó károsodás, vagy fejlõdési elmaradás nélkül. Ez 12 éve volt, nyilván most még fejlettebb az orvostudomány. De szerintem egyedi, hogy melyik babát mikor lehet megmenteni, biztos, hogy függ a koraszülés okától, a baba fejlettségétõl. Szerintem egyértelmûen nem lehet igent vagy nemet mondani. Mindenesetre minden eltelt héttel jobban az esélyek. Engem 23 hetesen vettek veszélyeztetettre, akkor nagyon be voltam parázva, ahogy teltek a hetek kezdtem megnyugodni, szerencsére babóval minden rendben, szépen fejlõdik, nagyobb is mint az átlag. De azért maradjon még bent egy kicsit, biztos ami biztos. 32 hetes kismama
A harmadik trimeszter a 27. héttõl kezdõdik. Ekkor a gyermeknek legalább 35 cm hosszúnak és 1000 gramm súlyúnak kell lennie, ez egyben az életképesség "hivatalos" határa is koraszülés esetén. A baba nagyot nõ, szervei a 7. hónapra lényegében kifejlõdtek, tehát koraszülöttként is életben tudna maradni. Szemei már nyitva vannak, képes a világosság és sötétség érzékelésére. Tapintása, hallása, ízlelése is van a babának. A 29. hetes baba testarányai már lényegében megegyeznek a születendõével. A 28.-32. héten egyre élesebben elkülönülnek alvási és ébrenléti periódusai. A 30 hétre már önálló hõszabályozásra is képes. A 32. hét tüdeje és keringése annyira fejlett, hogy ha megszületne, képes volna önálló légzésre, de teljesen csak a 38. hétre fejlõdik ki a légzése. Az ilyen korú baba csuklását is azzal magyarázzák, hogy levegõ híján vizet nyel, ami csuklásra készteti. A fiúk heréi 32. héten szállnak le a herezacskókba. A nyolcadik hónapra nagyon megerõsödik, amit rúgásainak erõssége is jelez, de már nem mozog olyan szabadon, mert nincs hozzá elég helye. Az utolsó hónapban hetente 250 grammot hízik. Ebben az idõben a babának fel kell vennie azt a testhelyzetet, amibõl majd meg kell születnie: A 29. héten a babák nagy része már fejjel lefelé helyezkedik el a méhben, de ha mégsem így volna, akkor a szülés elõtt hónapban megfordul, és fejecskéje a kismedence bemenetébe illeszkedik. A 39. héten beleiben az ún. magzatszurok gyûlik össze, ami születés után elsõ székletként távozik majd. Ezt találtam.28 hetes kismami Vigyázzatok magatokra
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
és naná h félsz, én is izgultam és vártam h teljenek a hetek..nekem 37.hétre jött a babóca...én akkoriban volt a zone realittyn a születések cimû sorozat, mindig azt lestem...meg unalmamban majdnem az összes sorozatot, , én már 5.héttõl otthon voltam, melom miatt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást.
A kérdező hozzászólása: ja, egyébként kisfiú. :)
A kérdező hozzászólása: Jelenleg szerencsére nincs, de elég nehéz terhesség az elejétõl fogva: bevérzés, magzatvíz szivárgás gyanú, és persze sok-sok fekvés... A családom sajnos nagyon messze van és néha kicsit kiborulok. Amikor a férjemmel vagyok nincsenek rossz gondolataim, de nap mint nap egyedül itthon, már fél éve nehéz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A 1058-as bevallás nyilatkozatában melyik munkáltató adószámát kell feltüntetnem, mint utánam járulékfizetőt, ha van egy heti 20 órás és egy heti 16 órás munkaviszonyom? Ez ugye 36 óra és mellette vállalkozó is vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem egyiket se, mivel egy jogviszonyban sem éred el a 36 órát, és tudomásom szerint NEM LEHET ÖSSZEVONNI, tehát minimálbér után ev-ként is járulékolnod kell... Ezért van ott csak egy lyuk....

Szia! Szerintem egyiket se, mivel egy jogviszonyban sem éred el a 36 órát, és tudomásom szerint NEM LEHET ÖSSZEVONNI, tehát minimálbér után ev-ként is járulékolnod kell... Ezért van ott csak egy lyuk....

Szerintetek, ha a 18. heti ultrahangra dr. Hajdu Krisztinához megyek, aki egyben genetikus is, az Istenhegyi útra, akkor az egyben genetikai tanácsadás is lehet?

Orvosom beírta a kiskönyvembe, hogy genetikai tanácsadás javasolt, mondtam neki, hogy az Istenhegyire akarok menni, azt mondta jó, mert ott sokkal jobb gép van, mint a kórházban. Azt viszont elfelejtettem, hogy akkor még külön menjek el genetikai tanácsadásra is. Szerintetek?

Legjobb válasz: Miért küldtek genetikai tanácsadásra! Egyébként én Hajdu dokinál csináltattam a 18. hetit is. Nem igazán volt tanácsadás, bár minden rendben is volt, tehát nem kellett!

Miért küldtek genetikai tanácsadásra! Egyébként én Hajdu dokinál csináltattam a 18. hetit is. Nem igazán volt tanácsadás, bár minden rendben is volt, tehát nem kellett!
A kérdező hozzászólása: Integrált tesztem down kórra 1:980- hoz lett:(
Mindenképpen menj el, ha gond van, õ észreveszi! Barátnõmnek sem lett jó a down szûrés, az Istenhegyin meg kiderült, hogy semmi gond. Már meg is született a pici, és egészséges! Nyugi! :)
Hajdu Krisztina a legjobb, de az uh vizsgálata nem minõsül genetikai tanácsadásnak. Az egy teljesen más dolog, az istenhegyin amit kapsz, az diagnosztika. Jelentkezz be tanácsadásra máshova!
A kérdező hozzászólása: Még akkor is, ha a Honvédkórházban lenne a genetikai tanácsadás és a Hajdu doktornõ végezné ott is? Az orvosom támogatta, hogy az Istenhegyire menjek, mert ott jobb az uh gép.
Az uh vizsgálat nem vált ki egy genetikai tanácsadást, akár hova is mész. Annyival "jársz jobban" hogy az Istenhegyi úton nagyon jó a gép és azon tényleg jó alaposan meg tud nézni mindent. Viszont a genetikai tanácsadást majd õ eldönti, hogy a látottak alapján kell-e. Remélem mindent rendben talál és azt mondja, hogy nem szükséges semmi további teendõ. Õ a legjobb, nála voltunk már mi is többször. (Igaz én az uh-n a honvédban voltam, a vérvételt csináltattam az Istenhegyin)

Ha a 37. héten egy ujjnyira nyitott a méhszáj, várható valami a napokban?

Vagy ez akár így is maradhat még 3 hétig? A CTG semmit nem mutatott, nem érzem, hogy sűrűn lennének méhösszehúzódásaim. Szóval ez az 1 ujjnyira nyitott dolog nem feltétlen jelenti azt, hogy a napokban tovább tágul, igaz? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: én a 36.héttõl 1 ujjnyira nyitva voltam,41.héten szültem. könnyû és gyors szülést kívánok!

én a 36.héttõl 1 ujjnyira nyitva voltam, 41.héten szültem. könnyû és gyors szülést kívánok!
24. héttõl voltam nyitva 1 ujjnyira, mégis csak a 38. héten szültem. Amíg csak a küslõ méhszáj van nyitva, nincs gond. Te meg eleve már a vége felé jársz, a 36. hét után bármikor beindulhat a szülés. Nagyon kicsi annak az esélye, hogy pontosan a kiírt napon szülessen men a babád. Minden jót!
31. héttõl nyitva voltam, mégis végig hordtam.
29. héttõl nyitva vagyok 1 ujjnyira. 36 hetes vagyok, még egyben. Ma voltam ctg-n és semmit nem mutatott. Remélem kihúzzuk még 2 hetet. Neked sincs okod aggodalomra kedves kérdezõ.
1.baba: 24.héttõl 1 ujjnyira nyitva voltam. úgy kellett indítani a 41.héten 2.baba: a 9. héten (igen, az elején) kinyíltam, riogattak mindennel, vetélés, koraszülés, és az lett a vége, hogy 42+0 napon indították:) Bármi lehet, de jó úton haladsz:)

7 hónapos baba náthájára adható a Coryzalia homeopátás szer, ha már egy hete tart a betegség?

Az els? 3 napban orrcseppet kapott, azóta tengeri sóoldatos orrspray és folyamatos orrszívó-porszívózás, de nem akar javulni.Láza nincs, a közérzete jó.

Legjobb válasz: Adható, de vidd el orvoshoz. Nem normális, ha már egy hete nem csillapodik a nátha. Akkor sem, ha nincs láz, és jó a közérzete.

Adható, de vidd el orvoshoz. Nem normális, ha már egy hete nem csillapodik a nátha. Akkor sem, ha nincs láz, és jó a közérzete.
Add neki nyugodtan, az elsõ nap óránként. Arra figyelj, hogy a száj nyálkahártyája tiszta legyen. Közvetlen elõtte, utána ne egyen. Második nap 2-3 óránként egyet. Utána 4-5x egy szemet. És adhatod mellé az Oscilloccoccinumot is. Napi 1-et. Ez ki kell hogy hozza. A sóoldatos orrspray mellett adj neki orrcseppet is reggel és este. Én mindíg így kezelem a gyerekeimet.

Ha a következő héten elmegyek 3x szoláriumba, lesz egy kis színem?

Nem vagyok annyira fehér,de barna sem,kéne egy kis színt szereznem,mert egy fotózásra megyek. 1 hét alatt sikerülhet? Viszonylag hamar barnulok.

Legjobb válasz: Nem vagyok szakértõ, de szerintem a heti három alkalom egy kicsit sok, még akkor is, ha rövid idõre fekszel be a szoliba. Mindenképpen beszélj olyan kozmetikussal, akiben megbízol.

Nem vagyok szakértõ, de szerintem a heti három alkalom egy kicsit sok, még akkor is, ha rövid idõre fekszel be a szoliba. Mindenképpen beszélj olyan kozmetikussal, akiben megbízol.
ha csak egyszeri alkalom miatt szeretnél barna lenni, akkor javaslom a szórópisztolyos barnulást, lefújnak egyszer és barna leszel:) )) http://www.youtube.com/watch?v=g5Ba2nTOTTI
Aquatan-nek nevezik. Pl. a kiwisunban is kipróbálhatod :)
Egyél elõtte répát és jobban befogsz barulni, tapasztalat :) .
Szerintem lesz színed!Nyugodtan elmehetsz 3szor egy héten, mert máskor úgysem mész majd annyit sztem, hisz írtad, hogy a fotózás miatt! De ha a legelsõnél bepirosodsz, akkor nehogy elmenj következõleg!

A barátommal egy hete vagyunk együtt! És ö már le akar velem feküdni! Nem is lenne baj, ha nem egy hete lenék együtt meg ö 40-éves én meg 18. De nagyon szeretjük egymást! Mit tegyek? Várjak még vele?

Legjobb válasz: Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!

Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!
egy hete és máris szexet akar? nem lehet hogy csak azért jött össze veled hogy lefektessen?
kamuuuu!! de akkora mint a ház!!!
Ha meg nem kamu akkor meg hülye lotyó a csaj, mi a fenét várt hogy majd a nagypapa korú faszija majd körbeugrálja meg hónapokig vár a szexxel? Ha meg tényleg ezt hitte akkor meg nem a földön él! Különben meg tényleg kamu!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki irta, de elhiheti nekem hogy nem KAMU, és szertem ött!!!!!!
Hát nem hiszem hogy ez egy szerencsés párkapcsolat bár elõfordulnak véletlenek...tuti nincs felesége , barátnõje és csak kellene neki egy friss husi? És 1 hét után?..talán azt még egy veled korabelivel se...nemhogy 40 évessel:S ez számomra hihetetlen...tuti van benne vmi pedofil(jó tudom túlzás de AKKORIS) hajlam...hát egy 40 éves nem kezd ki egy nála ENNYIVEL fiatalabbal..és gondolj bele..ha netán hosszútávon velemaradnál majd megismeritek egymás baráti társaságát? érdekes lenne...esetleg bemutatod a szüleidnek?...tudom hogy a szerelem nincs korhoz kötve meg hogy nem kell mások véleményére adni hanem Halgass a szívedre!..de..vannak határok...nem beszélve arról hogy a késõbbiekben ez érdekes lesz...bocsánat ha kiábrándító volt a kommentem de...azért sok sikert neked... Találd meg azt akivel boldog vagy :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!