Találatok a következő kifejezésre: Ha a együtt voltam, és (288 db)

Ha ma volt 1-2 csepp vér a 13. napomon, akkor elég ha tegnap együtt voltunk és holnap együtt leszünk? Vagy inkább legyünk ma is?

Ilyenkor szabadult ki a pete?

Legjobb válasz: ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét,ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

ez olyan erõltetett.. akkor legyetek együtt amikor jólesik. a sperma 3 napig is elél a méhben várva a petét, ami 24 óráig termékenyíthetõ meg és 2 napig él.. szóval ne görcsölj rá ennyire, amúgy is elég 2 naponta összebújni ha babát akartok, a kevesebb néha több, a spermának is frissülnie kell, ha párod mindennap üríti nem termelõdik annyi egészséges és gyors kis katona amennyi elegendõ a teherbeeséshez, a leggyorsabbak és a legegészségesebbek jutnak el a célig. és igen..elég ha tegnap együtt voltatok, de ha jólesik legyetek ma is, de holnap már ne lesz bent elég kis katona, ami gyorsan rátalál a petesejtre. én már csak tudom :) 2éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája

Ha rendszeresen együtt voltunk és pont jókor, mikor tesztelhetek? 22-én volt a pém, ez 100%. Pénteken 3-án csináltam egy 10-es tesztet, de neg. Lett. Korai volt, vagy most sem jött össze és valóban negatív?

Legjobb válasz: Fura érzés az alhasi részen. egyébként semmi. Az elõzõ 2-nél sem éreztem semmit. Ebbõl sajna egy angyalka, úgyhogy nagyon szeretnénk már....

A kérdező hozzászólása: Fura érzés az alhasi részen. egyébként semmi. Az elõzõ 2-nél sem éreztem semmit. Ebbõl sajna egy angyalka, úgyhogy nagyon szeretnénk már....
Szerintem a 3-a még korai volt, ha 10-es ha nem! Nekem kb. akkor volt pém, mint Neked és nekem ma reggel halványan, de pozitív lett! Szóval próbáld újra reggelibõl! Tüneteid vannak?
Elsõ vagyok! Nekem már hétvégén volt sok tünet. Cici fájás, fáradtság és wc-re járás éjjel sokszor. Valamint a szagoktól és illatoktól undor. Tegnap 25-ös teszttel csináltam a halvány pozitívat. Ma pedig már erõsebb lett 10-es teszttel. Nekem ma nem kellett volna megjönnie és szerencsére nem is jött! :) Szorítok h neked se jöjjön. Elvégre nem kötelzõ bármilyen tünetednek h legyen!!!

Ha a peteérés előtt 3 nappal este együtt voltunk és a peteérés napjának estéjén akkor van remény, hogy sikerül teherbe esnem? A többi napon sajnos nem volt mód.

A hőm mára leesett és az ovuteszt tegnap + volt, ma már -. A mai nap még nem késő ugye?

Legjobb válasz: A spermáknak meg van az a nagyszerû tulajdonsága,hogy akár 5 napig is életképesek! Tehát,ha ma mégsem sikerülne együtt lenni,akkor még mindig van esély,hogy megfoganjon a baba-ha csak az elõzõ csapatból egy már meg nem termékenyítette a petesejted! Ha még nem történt meg a megtermékenyülés,akkor ma és holnap még nem késõ! Sok sikert!!! Üdv:3 lányos

A spermáknak meg van az a nagyszerû tulajdonsága, hogy akár 5 napig is életképesek! Tehát, ha ma mégsem sikerülne együtt lenni, akkor még mindig van esély, hogy megfoganjon a baba-ha csak az elõzõ csapatból egy már meg nem termékenyítette a petesejted! Ha még nem történt meg a megtermékenyülés, akkor ma és holnap még nem késõ! Sok sikert!!! Üdv:3 lányos
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Együtt tudtunk lenni, remélem sikerült! :) 2 hét és kiderül. :)
Mi újság kedves kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: A 13. hétben vagyok, sikerült. :)
GRATULÁLOK!!! K.
GRATULÁLOK!!!
Igen... Biztos!
Igen. Már a 7. után is biztos volt.
Persze, hogy biztos.
Ha a 7. után nem volt semmi, akkor nem is értem, milyen terhességrõl beszélsz ...
A kérdező hozzászólása: De nem hüvelyi ultrahang volt.
És ha nem hüvelyi volt akkor mi van? már a 7. héten MINIMUM petezsákot kell látni hasi UH-n. 12. héten pedig már tarkóredõt mérnek hasi UH- segítségével.
Idióta vagy és beteges!!!!
Mit számolsz hetekben, ha nem vagy terhes?:D 7hetesen ver a szíve, 12hetesen meg már ember formájú és nem kis pötty csak...
Persze. Minden esetben kifolyik egy idõ után. :)
Igen. Ennyi idõ az ideális. Ha rögtön felállsz, akkor is lehetsz terhes, sõt ha kimosod, akkor is, csak kisebb eséllyel.
Lehetett sikeres. Fél óra, egy óra elég idõ arra, hogy sikerüljön.Persze attól is függ, hogy hol tartottál a ciklusodban.
A kérdező hozzászólása: most vagyok fél idõben. bár tünetek nincsenek, azért próbálkozni próbálkozunk két naponta...
Lehet, persze.Én kb negyedórákat pihiztem utánna, a 3. hónapban sikerült a baba:-))15 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! gratulálok neked, bár egy kicsit irigy is vagyok:D , mert mi már fél éve próbálkozunk direkte, de már 3 éve nem szedek gyógyszert 2, 5 évig megszakitásossal védekeztünk, gondoltuk legyen ahogy kell lennie. most már élesbe próbálkozunk de sehol semmi, még...
Köszönöm, de ne aggódjál, jönni fog hamarosan a baba:-))))

Ha a párommal együtt voltam, és nem védekeztünk, akkor teherbe eshetek? (A menstruáció előtt 2 nappal szeretkeztünk!)

Legjobb válasz: Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!

Én viszont azt mondom, hogy bármikor teherbe eshetsz. Csak akkor nem, ha nem szeretkeztek. Amúgy végy egy tesztet és nézd meg!
Egyszer egy orvos aztmondta, hogy 100%-os védelmet a terhesség ellen csak az jelent, ha nincs szex:) :) Véleményem szerint viszont igen csekély az esély a fogamzásra.Régen nagy anyáink is naptári módszert használtak csak nem vallják be:) :)
én így sikerültem. :) anyukám szülésznõ és szépen kiszámolták, h mikor nem eshet teherbe :) hát nem jött össze :) (hála nekik)

Ha délután együtt voltam a párommal, és este szobabicajoztam, az nem ront az esélyünkön, ugye?

Az együttlét és a szobabicajozás között kb eltelt 1,5-2 óra. Tekeres közben éreztem egy kis középidõs fájdalmat. Lehet, hogy buta kérdés, de az ember sajnos már mindenen agyal.

Legjobb válasz: Jézusom, ez most komoly? MI köze a kettõnek egymáshoz?

Jézusom, ez most komoly? MI köze a kettõnek egymáshoz?
De!! 3 napig fekudni kell a biztos hatas erdekeben. Meg pisilni is tilos felkelni. Jesszus!! Meg ha egyutlet utan a maratont is lefutod, az sem art.
Nem:)
Ne haragudj, de ez nagyon röhejes kérdés! Kb egy ovis szintje..
LOL! Az év kérdése... Nincs hozzá semmi köze!
"de az ember sajnos már mindenen agyal." értem én, hogy mindenen agyalsz, de ez már a baromság határát súrolja! A kevesebb agyalás, és a kicsit több "tekerés" a pároddal csodákra képes!
Elméletileg nincs köze hozzá. Gyakorlatilag..ezt senki nem fogja tudni, megmondani.:)

A plusz kg-ot hogy kell számolni, ha eleve a baba+a magzatviz meg minden együtt 5-6-7 kg-ot nyom? Tehát ha én 50kg voltam és most 60 akkor vonjam le az 5 kg-ot és akkor nem 10 kg-ot hiztam hanem 5-öt?

Legjobb válasz: Fú, ezt kissé túlbonyolítottad! :-) A 10kiló az 10kiló! Semmit se kell levonni. Hisz kintrõl honnan is tudhatnánk, h odabent pontosan mennyit nyomnak a dolgok.

Fú, ezt kissé túlbonyolítottad! :-) A 10kiló az 10kiló! Semmit se kell levonni. Hisz kintrõl honnan is tudhatnánk, h odabent pontosan mennyit nyomnak a dolgok.
:) Ne vonj le semmit! :) Ennyit híztál, s pont. Elõttem írták, hogy majd szülés után mérd magad, s megtudod mennyit híztál tisztán. Ezt én is megtettem, jót is mosolyogtam akkor, leírom, ha nem baj. :) Tehát 54kg voltam mikor kezdtem a terhességet, a szülés napján a kórházban ráállítottak a mérlegre: 68kg. Ez ugye 14kg plusz. Aznap nem ettem semmit, megszületett a kislányom, másnap sem ettem, hisz nem lehetett, harmadnap már ettem egy kefírt. Ergo: majd 3napos koplalás után ráálltam ismét a mérlegre (ugyanarra, mint szülés elõtt), s láss csodát: 69kg-ot mutatott. :) :) :) Igaz, csak 2kg volt a kiscsaj+méhlepény+magzatvíz+stb. Na de akkor is! :D Vicces volt. Egyébként meg ne foglalkozz a hízással, velejárója terhességnek. Mindenkinek más-más ütemben, más-más értékkel, de velejár. :) És majd úgyis lemegy! :) Boldog babavárást! :)
Ne vonogass semmit, egyelõre 10 kg-ot híztál, és ha majd megszülsz, kiderül, hogy mennyi ebbõl az, amit tisztán plusz.
10 kg-ot híztál!
Semmit nem kell levonni. Kezdõ súly 50 kg és 10 kg-ot híztál eddig. Majd ha kijössz a kórházból, legfeljebb mérd meg magad, ennek és az 50 kg-nak a különbsége lesz, amit pluszban híztál, ha ennyire érdekel, de az orvos, védõnõ mindenki az összes súlygyarapodást számolja. 39 hetes kismama
A 2 gyógyszer összetevõje ugyanaz, tehet olyan, mint ha nem is váltottál volna.
Nem lehetsz terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!